Hoe verleid je een Schorpioen?

Als vast teken is de Schorpioen erg vastberaden. Ook aan moed en innerlijke kracht ontbreekt het hem niet.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Schorpioen?

Jaloers?

De Schorpioen staat bekend om zijn intense gevoelens. Hevige jaloezie is ook een eigenschap waar je bij de Schorpioen man rekening mee moet houden. Maak hem niet opzettelijk jaloers. Of hij knapt helemaal op je af of hij gaat die andere man te lijf. En dat wil je allebei niet.

Niet veel te verleiden

Als vrouw zijnde hoef je zelf niet erg veel moeite te doen om een Schorpioen-man te verleiden. Kleed je sexy, gedraag je verleidelijk en de Schorpioen doet zelf de rest wel, daar hoef je helemaal niet bang voor te zijn. De Schorpioen houdt graag zelf de touwtjes in handen en laat die bijna nooit los.

Veeleisend

Toch is alleen lichamelijke aantrekkingskracht voor de Schorpioen niet voldoende. De Schorpioen wil je helemaal bezitten, lichamelijk en geestelijk. Je kunt de Schorpioen-man dus gerust een veeleisend figuur noemen. Maar kun je daar goed tegen en ben je bereid een heleboel touwtjes uit handen te geven, dan heb je aan de Schorpioen een trouwe en innige liefdespartner.

Gevoelige plek

De erogene zone van de Schorpioen zijn de vrouwelijke en mannelijke organen.

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *