Hoe verleid je een steenbok

Hoe verleid je een Steenbok?

De Steenbok is een hardwerkend en ambitieus type. Hij neemt de dingen niet licht op en heeft een serieuze kijk op de wereld.

Dus, hoe verleid je de man met het sterrenbeeld Steenbok?

Ambitie

Een Steenbok streeft boven alles naar succes op materieel gebied. En meestal lukt het ze ook wel om door hard werken en invloedrijke vrienden belangrijke posities in te nemen. Als je een Steenbok wilt verleiden dan kun je deze eigenschappen maar beter in gedachten houden.

Succesvolle vrouwen

Door zijn eigen ambitie en zucht naar succes vindt hij succesvolle vrouwen heel aantrekkelijk. Of, in ieder geval vrouwen waar hij mee voor de dag kan komen bij zakelijke afspraken. Hij houdt van vrouwen waar hij op kan rekenen. Kom daarom nooit te laat voor een afspraak.

Geen gemakkelijke opgave

Het verleiden van een Steenbok is geen gemakkelijke opgave. Je kunt het het beste praktisch, bijna zakelijk te werk gaan. Door zijn voorzichtige, bijna achterdochtige aard zal hij niet snel op avontuurlijke uitnodigingen ingaan. Hij wil graag van te voren precies weten waar hij aan toe is. De Steenbok houdt ook niet van openbare liefdesuitingen. Hou het dus heel discreet en privé. Probeer ook niet alles te snel te willen. Er kunnen best een paar ouderwetse afspraakjes nodig zijn om de Steenbok een beetje op te warmen.

Niet doen

Een Steenbok is min of meer getrouwd met zijn werk. Probeer hem daar niet van af te leiden, probeer hem ook niet om minder tijd aan zijn werk te laten besteden en heb geen kritiek op de vele uurtjes die hij in zijn werk steekt. Accepteer dat relaties voor de Steenbok vaak op de tweede plaats komen.

Gevoelige zone

De gevoelige zone van de Steenbok is de achterkant van de knieën.

Meer sterrenbeelden verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *