Hoe verleid je een Kreeft

Hoe verleid je een Kreeft?

De Kreeft is een heel gevoelig en teder teken. Als je een Kreeft wilt verleiden moet je dus op zijn gevoel spelen en zorgen dat hij zich veilig voelt.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Kreeft?
Lees ook even over partnerastrologie en welke sterrenbeelden bij de Kreeft passen.

Verleden

Omdat de Kreeft nogal aan het verleden hangt, zul je allereerst zijn verleden moeten accepteren. Dat betekent niet dat je het verleden moet gaan uitdiepen. Je moet vooral zijn ideeën, idealen en dromen steunen. Een Kreeft houdt er bovendien van om bemoederd te worden.

Liefde gaat door de maag

De liefde van de Kreeft gaat voor een groot deel ook door de maag. Combineer dit met zijn liefde voor reizen en vreemde landen door exotische gerechten te kiezen. voor een intiem dineetje met kaarslicht, en je zit helemaal goed. Een romantische video na afloop en je komt dicht in de buurt van een ideale avond voor de Kreeft-man.

Wederzijds vertrouwen

Als de Kreeft zich veilig voelt zal hij je graag zijn diepste gevoelens vertellen. Vertel hem op jouw beurt ook jouw gevoelens. Dit zal een band scheppen waardoor de Kreeft zich aan je zal willen binden. Verleiden zal geen enkele moeite meer kosten.

Erogene zone

De erogene zone van de Kreeft is de buik en de borst.
Lees hier meer over andere goede en slechte eigenschappen van de Kreeft.

Meer mannen verleiden?

  1. Erg grappig om te lezen dat bijna alle horoscoop/astrologie stukken in de media vaak gericht zijn op een vrouwelijke doelgroep.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *