Hoe verleid je een Ram?

De Ram is een vurig teken en de mannelijke Ram kan redelijk macho zijn. De Ram-man neemt dan ook graag initiatief en is bovenal een doener, geen afwachtend type.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Ram?
Lees ook even over partnerastrologie en welke sterrenbeelden bij de Ram passen.

..Doener en winnaar

Wil je de Ram mee uit vragen, nodig hem dan uit voor een avontuurlijke, fysieke date. Je verleidt de Ram niet door zelf het voortouw te nemen. Geef de Ram-man de touwtjes in handen of doe in ieder geval alsof hij de leiding heeft. Een Ram moet leiden, winnen of de beste zijn. Heb je een betere baan, verdien je meer, heb je een duurdere auto? Het kan zijn dat de Ram-man daarop afknapt. Want hij wil wel graag de nummer 1 zijn. Complimentjes zijn welkom.

Uitdaging

Probeer de Ram dus uit te dagen, praat over wat je denkt dat je kunt en wellicht wordt zijn interesse gewekt en wil hij de competitie aangaan. Uitdagen is het toverwoord. Is de uitdaging weg dan is de kans groot dat de Ram-man ook weg is. Een beetje plagen, een woordenwisseling of ruzietje kan een Ram ook best een beetje opwinden. Om een Ram te verleiden mag je best een beetje zelfverzekerd en voortvarend te werk gaan of brutaal en zelfs een beetje bot zijn. Alles, zo lang je maar niet saai bent. Hou wel een beetje fysieke afstand, te klef en eindeloos gepluk aan de Ram doet geen goed.

Hard to get

Geef jezelf niet te snel gewonnen. De jacht is voor de Ram-man vaak spannender dan de vangst. En dat gaat zeker voor de Ram op. Een Ram-man wil het liefste hebben wat hij niet kan krijgen. Als hij niet zeker weet of hij je kan krijgen dan zal hij alles in de strijd werpen om toch zijn zin te krijgen.

Verleiden is één ding, maar vasthouden is iets moeilijker bij de Ram. Maak duidelijk dat je je niet door hem laat domineren en geef voldoende tegengas. Hij zal het een uitdaging vinden om het toch te blijven proberen je onder de duim te krijgen. Aan andere manier om de Ram-man aan je te binden is door hem de kans te geven je te beschermen. Het geeft hem het idee dat hij de held is en streelt zijn toch al niet te kleine ego.

Erogene zone

De erogene zone van de Ram is het hoofd, de oren en de achterkant van de nek. Lees hier meer over andere goede en slechte eigenschappen van de Ram.

Meer mannen verleiden?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *