hoe verleid je een ram

Hoe verleid je een Ram?

De Ram is een vurig teken en de mannelijke Ram kan redelijk macho zijn. De Ram-man neemt dan ook graag initiatief en is bovenal een doener, geen afwachter.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Ram?

Doener en winnaar

Wil je de Ram mee uit vragen, nodig hem dan uit voor een avontuurlijke, fysieke activiteit. Maar je verleidt de Ram niet door zelf het voortouw te nemen. Geef de Ram-man de touwtjes in handen doe in ieder geval alsof hij de leiding heeft. Een Ram moet winnen of de beste zijn. Heb je een betere baan, verdien je meer, heb je een duurdere auto? Het kan zijn dat de Ram-man daarop afknapt. Want hij wil wel graag de nummer 1 zijn.

 

Uitdaging

Probeer de Ram dus uit te dagen, praat over wat je denkt dat je kunt en wellicht wordt zijn interesse gewekt en wil hij de competitie aangaan. Uitdagen is het toverwoord. Is de uitdaging weg dan is de kans groot dat de Ram-man ook weg is. Een woordenwisseling of ruzietje kan een Ram ook best een beetje opwinden. En om een Ram te verleiden mag je best zelfverzekerd en voortvarend te werk gaan, en brutaal en zelfs een beetje bot zijn. Alles, zo lang je maar niet saai bent. Hou wel een beetje fysieke afstand, eindeloos gepluk aan de Ram doet geen goed.

 

Hard to get

Geef jezelf niet te snel gewonnen. De jacht is voor de Ram-man vaak spannender dan de vangst. En dat gaat zeker voor de Ram op. Een Ram-man wil het liefste hebben wat hij niet kan krijgen. Als hij niet zeker weet of hij je kan krijgen dan zal hij alles in de strijd werpen om toch zijn zin te krijgen. Verleiden is één ding, maar vasthouden is iets moeilijker bij de Ram. Maak duidelijk dat je je niet door hem laat domineren en geef voldoende tegengas. Hij zal het een uitdaging vinden om het toch te blijven proberen je onder de duim te krijgen. Aan andere manier om de Ram-man aan je te binden is door hem de kans te geven je te beschermen. Het geeft hem het idee dat hij de held is en streelt zijn toch al niet te kleine ego.

 

Erogene zone

De erogene zone van de Ram is het hoofd, de oren en de achterkant van de nek.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *