Hoe verleid je een Waterman

Hoe verleid je een Waterman?

De waterman is wel het minst voorspelbare type van alle tekens. Een Waterman gaat zijn eigen weg. Het is een trendsetter en geen trendvolger.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Waterman?

Geestelijke uitdaging

De Waterman is een luchtteken en het zijn echte denkers. Ze willen dan ook constant geestelijk uitgedaagd worden en houden van denkspelletjes. Hierdoor is de Waterman niet zo zeer een lichamelijk type. Je kunt dan ook eerder een relatie verwachten waarbij vriendschap belangrijker is dan passie.

Zijn beste vriend

Wil je een Waterman verleiden, wees dan om te beginnen zijn beste vriend. Doe dingen samen die vrienden samen doen en kijk hoe het zich ontwikkelt. Onafhankelijk als de Waterman is zal hij zich zo min mogelijk laten leiden door vrienden, familie en zijn geliefde. Je doet de Waterman dan ook geen plezier door hem uit te nodigen voor een familiefeest.

 

Idealisten

Watermannen zijn idealisten. Ze zetten zich vaak in voor het milieu, zijn vegetariër of zeer sociaal begaan. Het kan een goed idee zijn om hem uit te nodigen voor een activiteit die daar iets mee te maken heeft. Of lok hem naar je huis door te vragen of hij je wil helpen met je internetverbinding of een ander technisch probleem.

 

Vrijheid

De belangrijkste raad is: geef de Waterman zijn vrijheid. Stel je zelfstandig en onafhankelijk op.

 

Erogene zone

De erogene zone van de Waterman zijn de kuiten en enkels.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *