verleid tweelingen

Hoe verleid je een Tweelingen?

Het beweeglijke teken Tweelingen staat bekend om zijn wisselende stemmingen. Maar daarnaast kan de Tweeling-man ook uiterst charmant zijn en heel gezellig praten over zijn brede interesses.

Dus, hoe verleid je een Tweelingen man?
Lees ook even over partnerastrologie en welke sterrenbeelden bij de Tweelingen passen.

Brede interesse

Tweelingen hebben een brede interesse. Daarmee begint dan ook de verleiding. Vraag hem het hemd van het lijf. De Tweelingen houdt ervan om geestelijk uitgedaagd te worden. Hij houdt van afleiding. Wil je een Tweelingen verleiden dan moet je bij voorkeur veel weten en veelzijdig zijn. Verander regelmatig van onderwerp, de Tweeling is snel uitgekeken. Flirten via Whatsapp, per mail of SMS zal de Tweeling man ook erg spannend vinden.

Ruimte

Lach om zijn grapjes, laat hem denken dat hij de slimste, grappigste man is. En loopt hij bij je weg om met iemand anders een praatje te maken? Laat hem gaan met een glimlach en laat nooit merken dat je het vervelend vindt. Geef hem de ruimte en hij is snel weer bij je terug.

Ga samen wat leren

De Tweeling man vindt het heerlijk om samen met jou wat nieuws te leren. Dus ga samen op dansles, ga een taal leren of samen op reis. Sta altijd open voor nieuwe dingen.

Vrijheid

Wil je een Tweeling-man aan je binden, geef hem dan zijn vrijheid. Des te meer je probeert hem te beperken des te kleiner de kans dat hij bij je blijft. Zijn onafhankelijkheid en vrijheidsdrang is groot. Wat je ook doet, laat niet merken dat je jaloers bent. De Tweeling man is een vrije geest en kan er absoluut niet tegen als je jaloers of bezitterig gaat doen.

Luchtig

Houd het vooral luchtig. Praat niet te veel over gevoelens en vraag zeker niet over hoe het ervoor staat met jullie relatie. Door afwisseling kan je een Tweelingen man blijven boeien, maar vertel nooit dat je dat van plan bent hem voor de rest van zijn leven aan je te binden, want dan is hij weg voordat je het weet.

Erogene zone

De erogene zone van de Tweelingen ligt in zijn geest. Zeg hem dingen die tot de verbeelding spreken. Verder zijn de vingers, handen en armen gevoelig.
Lees hier meer over andere goede en slechte eigenschappen van de Tweelingen.

Meer mannen verleiden?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *