Hoe verleid je een Tweelingen

Hoe verleid je een Tweelingen?

Het beweeglijke teken Tweelingen staat bekend om zijn wisselende stemmingen. Maar daarnaast kan de Tweeling-man ook uiterst charmant zijn en heel gezellig praten over zijn brede interesses.

Dus, hoe verleid je een Tweelingen man?

Brede interesse

Dus daarmee begint dan ook de verleiding, vraag hem het hemd van zijn lijf. De Tweeling houdt ervan om geestelijk uigedaagd te worden. Hij houdt van afleiding. Wil je de Tweeling verleiden dan moet je bij voorkeur veel weten en veelzijdig zijn. Verander regelmatig van onderwerp, de Tweeling is snel uitgekeken. Flirten over de telefoon, per email of SMS zal de Tweeling man erg spannend vinden.

 

Ruimte

Lach om zijn grapjes, laat hem denken dat hij de slimste, grappigste man is. En loopt hij bij je weg om met iemand anders een praatje te maken? Laat hem gaan met een glimlach en laat nooit merken dat je het vervelend vindt. Geef hem de ruimte en hij is snel weer bij je terug.

 

Ga samen wat leren

De Tweeling man vindt het heerlijk om samen met je op dansles te gaan, een taal te leren of op reis te gaan. Toon altijd je interesse in nieuwe dingen.

 

Vrijheid

Wil je een Tweeling-man aan je binden, geef hem dan zijn vrijheid. Des te meer je probeert hem te beperken des te kleiner de kans dat hij bij je blijft. Zijn vrijheidsdrang is namelijk groot. Wat je ook doet, laat niet merken dat je jaloers bent. De Tweeling man is een vrije geest en kan er absoluut niet tegen als je jaloers of bezitterig gaat doen.

 

Luchtig

Hou het vooral luchtig. Praat niet te veel over gevoelens en vraag hem zeker niet over hoe het ervoor staat met jullie relatie. Door afwisseling kan je een Tweeling man aan je binden, maar vertel nooit dat je dat van plan bent hem voor de rest van zijn leven aan je te binden, want dan is hij weg voordat je het weet.

 

Erogene zone

De erogene zone van de Tweelingen ligt in zijn geest. Zeg hem dingen die tot de verbeelding spreken. Verder zijn de vingers, handen en armen gevoelig.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *