hoe verleid je een leeuw

Hoe verleid je een Leeuw?

De Leeuw behoort tot de vaste tekens en je mag wel zeggen dat de Leeuw man hunkert naar aandacht en liefde.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Leeuw?

 

De Leeuw is trots en ijdel

Bewonder hem, wees trots op hem, zet hem in het zonnetje en vertel hem hoe fantastisch je hem vindt. Doe dit alles op een enthousiaste manier. De Leeuw wordt niet voor niets de koning van het dierenrijk genoemd, en zo wil de Leeuw-man ook behandeld worden. Als je dat snapt en er op de juiste manier mee om weet te gaan zal het je weinig moeite kosten om de Leeuw-man te verleiden. Dan leer je de Leeuw man kennen zoals hij op zijn sexiest en charmantst is. De Leeuw-man heeft een groot ego, maar ook een groot hart.

 

Luxe en extravagantie

De leeuw houdt van drama en extravagante dingen. Champagne en kaviaar zijn echt dingen waar je hem een groot plezier mee kan doen. Een luxe weekendje weg of een avondje uit waarvoor hij zich speciaal netjes moet kleden is ook helemaal naar zijn smaak. Vergeet niet jezelf ook 24/7 goed te kleden. Een Leeuw-man houdt van vrouwen waar hij mee voor de dag kan komen

 

Lekker direct

Leeuw is ook een vuurteken. Vuurtekens zijn open en direct. En het zal de Leeuw zeker bevallen als jij dat ook bent. Het is prima als je duidelijk bent over je gevoelens naar de Leeuw-man, maar doe het vol vertrouwen en hou het stijlvol.

 

Niet doen!

Wil je voorgoed een plaatsje in het hart van de Leeuw veroveren, zorg dan dat je nooit zijn ego kwetst of hem en public kleineert. Als je dat doet kun je het echt vergeten.

 

Erogene zone

De erogene zone van de Leeuw is de hele rug en in het bijzonder onder aan de ruggengraat.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *