Hoe verleid je een Vissen

Hoe verleid je een Vissen?

Een Vissen-man is een gevoelige, romantische ziel, die het leven door een roze bril ziet. Een vrouw die een Vissen man wil veroveren moet hem vooral helpen om wat meer met beide benen op de grond te staan.

Dus, hoe verleid je een man met sterrenbeeld Vissen?

Een date met een Vissen-man

Een Vissen man een romantisch avondje bezorgen, dat is niet zo moeilijk. Drink wat na afloop op een gezellig terrasje en maak nog een wandelingetje door het park. Ga uit eten in een exotisch restaurant. Neem hem mee naar een romantische film (zakdoeken mee) of organiseer een avondje bij je thuis met een paar gevoelige DVD’s.

Soul mate

Een Vis kan soms wat ongrijpbaar lijken. Soms gaan ze tijdelijk helemaal op in hun eigen (creatieve) bezigheden, en lijken ze de wereld om hen heen te vergeten. Maar als je hun aandacht eenmaal hebt dan ben je op de goede weg. Een Vis is nu eenmaal verliefd op de liefde en een Vissen man zoekt in een relatie een echte soul mate. Iemand met wie hij zijn gevoelens kan delen. Probeer zijn gevoelens te begrijpen en wees aardig en vooral teder voor hem. 

Fluister hem in zijn oor dat hij de enige man is die jou gelukkig kan maken en hij zal smelten.

Werk op zijn gevoel

Wil je de Vissen man ergens van overtuigen, vergeet dan niet dat je met logica en argumenten aan het verkeerde adres bent.
Speel in op zijn gevoel, dan bereik je veel meer. Als je probeert hem ergens toe te dwingen, kun je soms denken dat het je bijna gelukt is, maar kom je bedrogen uit. Dwing een vis ergens toe en hij glipt weg onder water en zwemt snel de andere kant op. Verloren moeite dus.

Erogene zone

De erogene zone van de Vis zijn niet zo zeer zijn oren, maar meer wat je er in fluistert.

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *