hoe verleid je een boogschutter

Hoe verleid je een Boogschutter?

Kort samengevat is de Booschutter een charmante, optimistische, ietwat opschepperige man. De Boogschutter houdt van reizen en van zijn vrijheid.

Dus, hoe verleid je een man met het sterrenbeeld Boogschutter?

Inhoud

Om bij een Boogschutter in de smaak te vallen moet je van twee markten thuis zijn. Je kunt maar beter van reizen houden en je moet een goede gesprekspartner zijn bij de filosofische discussies die hij graag voert, over de zin van het leven bijvoorbeeld.

Reis

Je kunt een Boogschutter niet meer plezier doen door hem een kort reisje of uitstapje aan te bieden. Alles wat nieuw, avontuurlijk en sportief is zal hem boeien. Een uitnodiging voor een feest met interessante mensen zal hij ook niet afslaan.

Geen advies a.u.b.

De ene keer kan de Boogschutter er uitzien als een slons, de andere keer om door een ringetje te halen. Zo is de Boogschutter nu eenmaal. Bega niet de fout om hem hierin of in andere zaken te adviseren. Advies wordt niet op prijs gesteld. Laat hem zijn gang maar gaan.

Niet doen

Wat je zeker niet moet doen bij een Boogschutter is hem bezitterig achternalopen, in de gaten houden en te veel aan hem hangen. De Boogschutter is als geen ander teken gehecht aan zijn vrijheid. Leg je hem wat dat betreft geen strobreed in de weg, want dan is hij weg. Laat hem los en als je hem voldoende kan boeien zal hij steeds weer terugkomen.

Erogene zone

De erogene zone van de boogschutter zijn de heupen en de dijen.

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *