wie past bij de kreeft

Wie past bij de Kreeft?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Kreeft?

(Geboren tussen 22 juni en 22 juli)

De Kreeft is een complex en emotioneel type. Ze beleven gevoelens diepgaand en in zichzelf. De Kreeft heeft daarom behoefte aan een liefdespartner die hem uit zijn schulp kan halen op een zachtaardige manier. Iemand die begrip heeft voor de goede en slechte buien van de Kreeft.

Beste match

De beste match voor de Kreeft zijn met een Steenbok, Schorpioen of Vissen. Minder gaat het met Tweelingen, Rammen of Boogschutters.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Kreeft-Ram

De Kreeft kan beter niet met vuur spelen. De ram gaat als een bulldozer over de gevoelens van de Kreeft heen.

Kreeft-Stier

De perfecte combinatie: de Stier is gevoelig, zorgzaam en trouw. De Kreeft kan gerust af en toe zijn buien hebben.

Kreeft-Tweeling

De nerveuze, praatgrage Tweeling kan geen moment stil zitten of stil zijn. Zijn drukte en nervositeit zullen de Kreeft op haar zenuwen werken.

Kreeft-Kreeft

Misschien wat te veel van het goede. Het gaat goed zolang de ene Kreeft de andere niet kwetst. Want als dat gebeurt trekken beiden zich terug in hun schulp en is er niemand meer om ze eruit te halen.

Kreeft-Leeuw

Lijkt op het eerste gezicht misschien de ideale partner. De leeuw is trouw, romantisch en gul, wie wil dat niet. Maar zijn onafhankelijkheid en behoefte aan aandacht zullen je uiteindelijk opbreken.

Kreeft-Maagd

Kan het beter? Voor veel tekens is de Maagd te kritisch, maar de Kreeft kijkt daar recht doorheen.

Kreeft-Weegschaal

De zeer op uiterlijk gestelde Weegschaal is te oppervlakkig voor de Kreeft. Mooie kleding, gevoel voor de kunst en sociale vaardigheden staan niet bovenaan het lijstje van de Kreeft.

Kreeft-Schorpioen

De Schorpioen is precies zoals de Kreeft ze graag heeft. De intense, mysterieuze en geheimzinnige Schorpioen heeft ook diepe gevoelens en de Kreeft voelt precies aan hoe of wat, de Schorpioen hoeft het niet eens te vertellen

Kreeft-Boogschutter

Deze vrijbuiter is veel te onbetrouwbaar en onbezorgd voor de Kreeft. De Boogschutter is te druk met zijn avonturen en te rusteloos om er mee op te houden.

Kreeft-Steenbok

Het zou kunnen lukken, maar er moet wel aan gewerkt worden. Beide tekens zijn emotioneel en betrokken. Maar de Kreeft laat dit eerder merken dan de Steenbok waardoor er verwarring kan ontstaan.

Kreeft-Waterman

Doe geen moeite, deze tekens hebben niets gemeen. Geen eigenschappen, geen bezigheden. De Waterman zal uitdrogen in het gezelschap van de Kreeft.

Kreeft-Vissen

Wie begrijpt de Kreeft beter dan de meevoelende Vissen? Hebben jullie elkaar gevonden laten jullie elkaar niet meer gaan. Probeer het contact met de buitenwereld niet te vergeten.

 1. Ik ben Kreeft
  Heb een relatie met schorpioen!
  Beste match ooit
  Was ooit getrouwd met een boogschutter
  Je raad het al
  Een scheiding! Het werkt niet
  Mijn zus is een waterman
  Totaal verschillende karakters
  Botst wel vaak!

  1. Dat kan ook heel goed als de Ram bijvoorbeeld een Maan of Mars in Kreeft of Vissen heeft. Dat verzacht de echte Ram eigenschappen. Als de Kreeft dan een Maan of Mars in Ram, Leeuw of Boogschutter heeft, dan compenseert dat ook.

 2. Zelf ben ik kreeft en heb 2x relatie gehad met een vrouwelijke kreeft ! Ook al waren het 2 totaal andere personen kwamen er heel veel gelijke trekjes naar boven ! Gelijk er hier boven geschreven staat te veel van het goeie ! De antennetjes bij een kreeft werken goed, te goed en elk minder momentje word opgemerkt en moet dadelijk uitgeklaard worden om een zekere argwaan weg te werken ! Zeer vermoeiend !!!

 3. Schorpioen is veel te egocentrisch en te koppig voor een kreeft! Is even leuk maar wordt al snel een onmogelijke strijd…

  1. Nou ja zeg ik ben een schorpioen en vind mezelf niet koppig, heb wel m’n principes…gotver wat mis ik m’n kreeftje zeg…we scheelden ruim 20 jr. maar kan al ruim 1,5 jr niet zonder haar…mijn onbegrensde passie…voorspelt me dat er nog is alles werkelijk allesss aan ga doen haar terug te veroveren…

 4. Tja wat z as l ik zeggen heb self een affaire met een maagd gehad Ben self een kreeft Ben nu bezig met 2 vrouwen de een een steenbok de ander een tweeling vind ze beide leuk maar steenbok is Te afwijzend en tweeling Te wispelturig ik geloif ER wel in naar de keuze moeten we toch self en als beide sexen zien Te maken

 5. bijna mijn hele familie is tweeling, op m,n zus en mijzelf na wij zijn kreeft.
  gaat heel erg goed. en m,n vriend is steenbok gaat al heel wat jaren fantastisch.
  ik geloof er wel in, maar denk ook dat je het zelf voor een groot deel zelf doet.
  gaat je relatie niet echt goed, hoeft dat niet door het sterrenbeeld te komen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *