Wie past bij de Stier

Wie past bij de Stier?

Laatst bijgewerkt:

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Stier?

(Geboren tussen 21 april en 20 mei)

In romantisch opzicht is de Stier een gevoelig en zorgzaam type, hoewel het soms moeite kost dit te tonen. In de liefde heeft de Stier dus een partner nodig die dit gevoel goed aanvoelt.  De Stier houdt er niet van uitgedaagd te worden en kan nogal koppig zijn. Doorzettingsvermogen kan in het voordeel van de stier werken, zolang ze niet te vasthoudend en bezitterig te zijn, want dat werkt averechts.

Beste match

De beste match voor de Stier  is de Schorpioen, Maagd of Steenbok. Minder goede keuzes zijn Ram, Boogschutters of Tweelingen.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

 

 

Stier-Ram

In het begin kan je het wel even uithouden, totdat je geduld op is. Als jullie veranderen in een dolle Stier en beukende Ram dan is het tijd om op te breken.

Stier-Stier

Twee trouwe zielen, gevoelig en standvastig. Zolang jullie koppigheid niet in de weg komt te staan kan dit een prima match zijn.

Stier-Tweeling

Snel vergeten die Tweeling. Hij is te oppervlakkig en praat te graag te veel voor de Stier. Leuk als gezelschap op een feestje, maar verder is het moeilijk een gesprek met hem te voeren zonder dat de Tweeling zich door van alles en nog wat laat afleiden

Stier-Kreeft

Gevoelig in het kwadraat. Dit is een perfecte keus. De Kreeft is minstens zo gevoelig. Jullie hebben allebei het geduld om elkaar veel aandacht te geven.

Stier-Leeuw

Niet echt de geschikte keus voor de Stier. Leeuwen houden ervan in het middelpunt te staan van bewonderaars, vrienden en kennissen. De Stier heeft behoefte aan zekerheid. Bij een Leeuw zou je nooit weten waar je aan toe bent. En jaloezie zal zeker de kop op steken.

Stier-Maagd

Beter kan het haast niet worden. Hij houdt er van veel tijd met je door te brengen, uitstapjes en afspraakjes te plannen en bovendien besteedt hij veel aandacht aan het uitkiezen van de juiste kadootjes. Welke Stier wil dat niet?

Stier-Weegschaal

Er is een overeenkomst: jullie houden allebei van mooie dingen. Maar daar blijft het dan ook bij. Hoogstens goed voor een korte bevlieging maar geen liefde voor het leven.

Stier-Schorpioen

Beter geschikt als vrienden dan als minnaars. Tenzij de rest van de horoscoop laat zien dat bij beiden de scherpe kantjes wat afgezwakt worden. Anders wordt het samen piekeren in een hoekje.

Stier-Boogschutter

Net als de Stier denkt dat ze de Boogschutter te pakken heeft, dan is hij weer verdwenen. De Boogschutter houdt boven alles van zijn vrijheid. Niks voor de Stier die van zekerheid houdt.

Stier-Steenbok

Beide zijn gesteld op luxe, comfort en…….geld. Ook al zal de Steenbok de Stier wel aardig vinden hij zal het niet snel laten merken. En of de Stier het aanvoelt is maar de vraag.

Stier-Waterman

Waterman is niet gevoelig genoeg voor de Stier. De idealistische, onafhankelijke Waterman heeft andere prioriteiten, en aandacht geven aan de Stier is komt onderaan zijn lijstje. Bovendien houdt de conservatieve Stier niet van het excentrieke gedrag van de Waterman.

Stier-Vissen

Deze relatie kan er één voor het leven zijn. Vissen zijn zo lief, gevoelig en spiritueel. De aardse Stier brengt het beste in de Vissen boven.

 

Welke partners bij de andere sterrenbeelden passen vind je hier.