Wie past bij de waterman

Wie past bij de Waterman?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Waterman?

(Geboren tussen 20 januari en 19 februari)

De onafhankelijke en extraverte Waterman kunnen goede vrienden en minaars zijn. Een eventuele partner moet je idealistische instelling wel kunnen waarderen en zelf een brede interesse hebben. Watermannen zijn niet conventioneel, bij het excentrieke af en daar moet je je als partner wel bij op je gemak voelen. Overgevoelige types zijn niet besteedt aan de Waterman.

Beste match

De beste match en kans op een leuke relatie vindt de Waterman bij de Ram, Tweelingen, Weegschaal of Boogschutter. Minder kans op succes heeft de Waterman met de Stier, Leeuw of Schorpioen.

 Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

 

Waterman-Ram

Een goede match! De Ram is attent en energiek en daar houdt de Waterman van. De relatie zal spontaan en vurig zijn.

Waterman-Stier

De Stier is een tikje te huiselijk. Watermannen houden meer van een man van de wereld.

Waterman-Tweeling

Twee luchttekens, dus uit hetzelfde hout gesneden. De Tweeling is snel, slim, spontaan en openhartig. Wat kan je als Waterman nog meer wensen.

Waterman-Kreeft

De Kreeft is te soft en overgevoelig. De Waterman is onafhankelijk en is met hogere doelen bezig dan zijn eigen emoties en dus ook die van de Kreeft.

Waterman-Leeuw

Tegen zoveel charme is de Waterman niet bestand. De Leeuw zal doen wat hij moet doen om de Waterman voor zich te winnen tot het is gelukt. Maar of het stand houdt….?

Waterman-Maagd

Heel snel wegwezen. De Maagd zal de Waterman bekijken en meteen vertellen wat er beter kan. Niet dat de Waterman daarvan onder de indruk is, de Waterman zal de Maagd meteen zeggen wat ze daar van vindt. Niet echt gezellig dus.

Waterman-Weegschaal

Dat kan één groot feest worden. Of je nu een avond thuis blijft of uitgaat, de Weegschaal maakt er iets bijzonders van.

Waterman-Schorpioen

Deze geheimzinnige, intense, achterdochtige types kunnen voor anderen best interessant zijn, maar zijn niet besteedt aan de Waterman.

Waterman-Boogschutter

Twee zwervers, klaar om de wereld rond te reizen. Het meest avontuurlijke paar van de hele dierenriem. En plezier genoeg, dus ga vast pakken.

Waterman-Steenbok

Hoe de Waterman ook zal proberen romantisch te zijn, het zal geen indruk maken op de Steenbok. Hij blijft gesloten, serieus en koeltjes. Niks voor een Waterman.

Waterman-Waterman

Jullie zijn in staat het beste en het slechtste in elkaar boven te brengen. Ook al ben je het over de meeste dingen eens, in verschillen zijn jullie koppig. Dus wees voorzichtig.

Waterman-Vissen

Kunnen hele goede vrienden zijn. Jullie kijken op een zelfde soort manier tegen de dingen aan. Toch blijft de Vis iets te soft voor de Waterman.

 1. Hoe komt het trouwens dat ik de ene keer zie dat op 18februari de waterman teken en de andere keer op 19februarie. Het mij wel duidelijk dat een persoon die aan het einde is geboren een mengelmoes is van karaktereigenschappen van waterman en vissen dan.

  1. Hi Roy, dat komt omdat de Zon iedere 30 dagen een ander sterrenbeeld binnengaat op ongeveer dezelfde dag van ieder jaar. Maar dat kan tot bijna een dag verschillen. Als je net op de grens geboren bent dan kan je het uitrekenen, als je de precieze geboortetijd weet.

 2. Wat een zever! Ik ben een pure schorpioen ( zo’n schorpioen met rijzende zo’n ook schorpioen met maan in waterman ) ben al 10 jaar getrouwd met een waterman! Die nota bene, dubbele Waterman is met maan in schorpioen! Mijn echtgenoot houdt van mijn duistere kant omdat hij die kan blootleggen wat niemand anders ervoor kon! Dus, herzie jullie bullshit nog maar eens..BTW mijn echtgenoot had voor mij een relatie met een weegschaal….die juist een beetje teveel leugens vertelde en een dievegge was… Dus klopt het niet ook. Alsook schorpioen hun tegenpool is stier en Waterman hun tegenpool leeuw is… ?

  1. Muriel,
   Je bent natuurlijk niet alleen een Schorpioen. Zoals we hierboven schrijven, moet je naar het totaalplaatje kijken. Als jij de Maan in Waterman hebt en je man de Maan in Schorpioen, dan begrijp ik wel dat jullie een klik hebben. De Maan staat voor het gevoel en zo kan de één zich heel goed inleven in de ander.

   1. 1januari precies 35 jaar heel gelukkig en verliefd op mijn leeuw. Zelf ben ik waterman vrouw.

    Ik heb een top lieve gozer..
    Ik zeg altijd mij vinden ze aardig.maar

    Everbody loves Rick…..wat ben ik trots op hem..

    En we leren al jaren van elkaar.benoemen zelfs elkaars minpuntjes en lachen erom

    Weet je. Leven is groeien…..dat samen doen is een keuze !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *