Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Waterman?

(Geboren tussen 20 januari en 19 februari)

De onafhankelijke en extraverte Waterman kunnen goede vrienden en minaars zijn. Een eventuele partner moet je idealistische instelling wel kunnen waarderen en zelf een brede interesse hebben. Watermannen zijn niet conventioneel, bij het excentrieke af en daar moet je je als partner wel bij op je gemak voelen. Overgevoelige types zijn niet besteedt aan de Waterman.

Beste match

De beste match en kans op een leuke relatie vindt de Waterman bij de Ram, Tweelingen, Weegschaal of Boogschutter. Minder kans op succes heeft de Waterman met de Stier, Leeuw of Schorpioen.

 Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

 

Waterman-Ram

Een goede match! De Ram is attent en energiek en daar houdt de Waterman van. De relatie zal spontaan en vurig zijn.

Waterman-Stier

De Stier is een tikje te huiselijk. Watermannen houden meer van een man van de wereld.

Waterman-Tweeling

Twee luchttekens, dus uit hetzelfde hout gesneden. De Tweeling is snel, slim, spontaan en openhartig. Wat kan je als Waterman nog meer wensen.

Waterman-Kreeft

De Kreeft is te soft en overgevoelig. De Waterman is onafhankelijk en is met hogere doelen bezig dan zijn eigen emoties en dus ook die van de Kreeft.

Waterman-Leeuw

Tegen zoveel charme is de Waterman niet bestand. De Leeuw zal doen wat hij moet doen om de Waterman voor zich te winnen tot het is gelukt. Maar of het stand houdt….?

Waterman-Maagd

Heel snel wegwezen. De Maagd zal de Waterman bekijken en meteen vertellen wat er beter kan. Niet dat de Waterman daarvan onder de indruk is, de Waterman zal de Maagd meteen zeggen wat ze daar van vindt. Niet echt gezellig dus.

Waterman-Weegschaal

Dat kan één groot feest worden. Of je nu een avond thuis blijft of uitgaat, de Weegschaal maakt er iets bijzonders van.

Waterman-Schorpioen

Deze geheimzinnige, intense, achterdochtige types kunnen voor anderen best interessant zijn, maar zijn niet besteedt aan de Waterman.

Waterman-Boogschutter

Twee zwervers, klaar om de wereld rond te reizen. Het meest avontuurlijke paar van de hele dierenriem. En plezier genoeg, dus ga vast pakken.

Waterman-Steenbok

Hoe de Waterman ook zal proberen romantisch te zijn, het zal geen indruk maken op de Steenbok. Hij blijft gesloten, serieus en koeltjes. Niks voor een Waterman.

Waterman-Waterman

Jullie zijn in staat het beste en het slechtste in elkaar boven te brengen. Ook al ben je het over de meeste dingen eens, in verschillen zijn jullie koppig. Dus wees voorzichtig.

Waterman-Vissen

Kunnen hele goede vrienden zijn. Jullie kijken op een zelfde soort manier tegen de dingen aan. Toch blijft de Vis iets te soft voor de Waterman.