Wie past bij de Leeuw

Wie past bij de Leeuw?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Leeuw?

(Geboren tussen 23 juli en 23 augustus)

Leeuwen zijn romantisch en zien er graag goed uit als ze op liefdespad gaan. De mogelijke partner zou dus ook romantisch moeten zijn, iemand die door aandacht en moeite laat zien dat de Leeuw gewaardeerd wordt. Als de Leeuw iets niet wil, is het wel op de koop toe genomen worden. Om de partner te verleiden gebruikt de Leeuw zijn charme, humor en gevoel voor drama. De partner moet er wel tegen kunnen om af en toe gedomineerd te worden.

Beste match

De beste match met de Leeuw is de Waterman. Met Ram en Boogschutter zou het ook goed kunnen gaan. Een Steenbok is een minder goede keuze en Tweelingen en Vissen zijn ook niet ideaal.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Leeuw-Ram

Liefde voor het leven. De Ram kan zich wat energie betreft prima meten met de Leeuw. Zolang de Ram af en toe eens in de schaduw gaat staan zodat de Leeuw in de schijnwerpers kan stralen is dit een perfect duo.

Leeuw-Stier

De Stier wil de Leeuw bezitten, de Stier wil de enige zijn die tijd en aandacht van de Leeuw krijgt, terwijl de Leeuw graag een groot publiek heeft. Dat kan niet lang goed gaan.

Leeuw-Tweeling

Voor een korte en hevige relatie en een hoop plezier. Maar zo gauw de Leeuw probeert de baas te spelen over de Tweeling is de Tweeling snel vertrokken.

Leeuw-Kreeft

Misschien als goede vriend. Maar voor een diepere relatie is de Kreeft te humeurig en eist te veel aandacht op naar de zin van de Leeuw.

Leeuw-Leeuw

Er kan er maar één de baas zijn en er kan er maar één tegelijk in het middelpunt van de belangstelling staan. De Leeuw wordt graag bewonderd maar bewondert zelf niet graag.

Leeuw-Maagd

Kan het Slechter? De kritische Maagd zal op- en aanmerkingen hebben op de Leeuw. De Leeuw zal dat niet accepteren, bovendien er valt toch niks te verbeteren aan de Leeuw.

Leeuw-Weegschaal

De charmante Weegschaal is altijd bereid te bewonderen en hoeft zelf niet zo nodig in het middelpunt. Wat wil de Leeuw nog meer.

Leeuw-Schorpioen

Wat moet de Leeuw nou met de geheimzinnige, snel jaloerse en emotionele Schorpioen? Niks toch.

Leeuw-Boogschutter

Goede combinatie voor liefde en vriendschap. De Boogschutter is altijd op zoek naar vermaak en avontuur en kan daarbij prima een Leeuw als maatje gebruiken.

Leeuw-Steenbok

Werk gaat altijd voor het meisje bij de Steenbok. Romantiek is zonde van de tijd. Dat gaat slecht samen met de romantische Leeuw.

Leeuw-Waterman

Tegengestelden trekken elkaar aan. Leeuw en Waterman houden allebei van feestjes. De Leeuw als gangmaker en Waterman als toeschouwer van de zijlijn. Dat kan best even goed gaan, maar waarschijnlijk niet al te lang.

Leeuw-Vissen

De gevoelige Vis heeft graag iemand die haar problemen aanhoort en die haar hand vasthoudt en haar verteld dat het allemaal wel goedkomt. Voor één keer wil de Leeuw dat wel doen maar vaker niet hoor!

 

 1. leeuwen zijn van alle zodiacs de meest onzekere .
  ken er een 5 tal , zowel mannen als vrouwen , een leeuw is 9 van de 10 keer veel gescheer maar weinig wol.
  uitzonderingen daar gelaten .

  het zijn eigenlijk zeer zachte , goed willende en overgevoelige mensen .
  die een hele scene zullen trappen om maar geaccepteerd te worden … willen pochen , dat nodig hebben .. de
  bevestiging nodig hebben van anderen om te kunnen blijven staan .

  echt uber dominante mensen zijn tweelingen en boogschutters .

  ben zelf schorpioen man ,
  wij worden als dominant gezien maar zijn eigenlijk hypergevoelig en daardoor kunnen we soms heftig reageren .

  maar goed is geen absolute dominantie .

  heb een aantal leeuw kennisen vamdaar mijn comment..

  zijn opscheppers, showpikkies..

  vaak verwend al van jongs af aan .
  worden ze overgeslagen gingen ze al huilen ..

  op school al.

  heb er weinig mee .

  maar , uitzonderingen zijn er altijd natuurlijk

 2. @joshua en frances looool. Wat een gekke site

  Ook 10 jaar getrouwd met mijn vrouw (maagd) . Maagden en leeuwen zijn voor elkaar gemaakt (mijn ervaring ook!!) om mij heen zie ik het ook . Al zegt een rare site van niet.
  Leren veel van elkaar , ik zou niet de man zijn die ik nu ben zonder all the ups and downs met mn maagd vrouwtje. Ik ben ook niet de makkelijkste. Maar dan heb je haar die mij met beide benen op de grond zet en zo lief is. Morgen zijn ze het inderdaad vergeten..
  Maagden zijn gewoon puur , thats it. Puur

 3. ” Is dit nu een betrouwbare partnerhoroscoop?, of is het een verzameling losse teksten die willekeurig bij de afdeling “partnerhoroscoop” op een pagina geplakt zijn?”

  LOL , ik denk dat dat het helaas is. Kortom: Het klopt ook van geen kant.

  Mijn nieuwsgierigheid bracht mij hier. Als Leeuw man samen met maagd vrouw (1,5 jaar samen). Staat altijd voor mij klaar , steunt mij, is mijn beste maatje, geweldig humor, en zo lief voor mijn dochtertje van 6 én zo lief voor ieder om haar heen.
  Wel zeg ik er bij dat als je als haar kwaad krijgt , dan is ze ook echt kwaad , het beste wat je dan kan doen is ook loyaal blijven en haar laten uitblazen , morgen is ze het weer vergeten en is het vergeven . Andersom denkt ze precies hetzelfde over mij.
  Uiteindelijk zijn we allemaal maar mensen. Volgens deze horoscoop matchen de maagd en leeuw niet.
  Uiteindelijk lijken we niet op elkaar , maar dat maakt ook ons gek genoeg juist compatibel. Ik leer veel van haar en zij van mij.
  Maar voor de maagd vrouw klopt mijn hart wel sneller.

 4. Bij schorpioen staat dat een leeuw een goede match zou zijn, bij de leeuw komt de schorpioen niet bij de goede, noch bij de mindere partners in het lijstje.

  De ene kant op werkt wel, de andere kant op werkt niet, weird.

  Klinkt lekker in de tekst bij de Leeuw partnerhoroscoop: Wat moet de Leeuw nou met de geheimzinnige, snel jaloerse en emotionele Schorpioen? Niks toch.
  Net zoiets als de tekst bij de Schorpioen partnerhoroscoop: Wat een drama, de uitslover, zal de Schorpioen van de Leeuw denken. Wie denkt hij wel niet dat hij is.

  Is dit nu een betrouwbare partnerhoroscoop?, of is het een verzameling losse teksten die willekeurig bij de afdeling “partnerhoroscoop” op een pagina geplakt zijn ?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *