Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Schorpioen?

(Geboren tussen 24 oktober en 22 november)

Schorpioenen zijn intense, hartstochtelijke en creatieve personen. Het is alles of niets, ook in de liefde. Als de Schorpioen verliefd is wil hij de partner door en door kennen, bezitten. Schorpioenen zijn direct en trouw en gaan alleen voor echte liefde. Mogelijke partners moeten dit wel kunnen waarderen, voor sommige zal het misschien wat verstikkend zijn. Rationele types zijn voor de Schorpioen minder geschikt dan emotionele. Jaloezie is een zwak punt bij de Schorpioen.

Beste match

De beste match voor de Schorpioen is Vissen, Leeuw of Steenbok.  Rammen, Stieren en Boogschutters zijn een minder goede keuze.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Schorpioen-Ram

De Ram is te opdringerig en egocentrisch voor de Schorpioen en voelt de emoties van anderen niet snel aan. Dus laat snel lopen.

Schorpioen-Stier

Twee sterke peroonlijkheden, en allebei ook nog koppig en humeurig. Als je daar mee om kan gaan, kan het misschien goed gaan.

Schorpioen-Tweeling

De Tweeling is te vluchtig, te flirterig, te ongrijpbaar. Te licht bevonden in de ogen van de Schorpioen.

Schorpioen-Kreeft

Een man naar je hart. Meevoelend, gevoelig, aanhankelijk. Dat is toch precies wat de Schorpioen zoekt. Echte liefde?

Schorpioen-Leeuw

Wat een drama, de uitslover, zal de Schorpioen van de Leeuw denken. Wie denkt hij wel niet dat hij is.

Schorpioen-Maagd

Eigenlijk zou iedere Schorpioen een zorgzame Maagd om zich heen moeten hebben. Een Maagd die zorgzaam is, gereserveerd en de boel organiseerd.

Schorpioen-Weegschaal

De Weegschaal is te uitgewogen, te veel op zoek naar harmonie en gelijkheid. De Schorpioen heeft zijn eigen obsessies maar die van de Weegschaal zijn de zijne niet.

Schorpioen-Schorpioen

De ene Schorpioen zal de creativiteit en hefigheid van de andere Schorpioen best kunnen waarderen. Maar de geslotenheid en jaloezie zal ze toch parten gaan spelen.

Schorpioen-Boogschutter

Op het eerste gezicht zal de Schorpioen zeer gecharmeerd zijn van de avontuurlijke aard van de Boogschutter. Maar als de Schorpioen de Boogschutter beter wil leren kennen, komt zij erachter dat er maar weinig onder de oppervlakte schuilt.

Schorpioen-Steenbok

Allebei emotionele types. De Steenbok is voorzichtig, de schorpioen bedachtzaam. Het duurt misschien even voor ze zich bij elkaar op het gemak voelen, maar als ze elkaar vinden dan laten ze niet meer los.

Schorpioen-Waterman

Niet voor lang in ieder geval. De wereld verbeteren staat bij allebei op de agenda, maar daar houdt het mee op.

Schorpioen-Vissen

De dromerige Vis vindt de Schorpioen het einde, wat hij ook doet. De Schorpioen kan de gedachten van de Vis lezen en vergeeft ook haar buiigheid.X