wie past bij de schorpioen

Wie past bij de Schorpioen?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Schorpioen?

(Geboren tussen 24 oktober en 22 november)

Schorpioenen zijn intense, hartstochtelijke en creatieve personen. Het is alles of niets, ook in de liefde. Als de Schorpioen verliefd is wil hij de partner door en door kennen, bezitten. Schorpioenen zijn direct en trouw en gaan alleen voor echte liefde. Mogelijke partners moeten dit wel kunnen waarderen, voor sommige zal het misschien wat verstikkend zijn. Rationele types zijn voor de Schorpioen minder geschikt dan emotionele. Jaloezie is een zwak punt bij de Schorpioen.

Beste match

De beste match voor de Schorpioen is Vissen, Leeuw of Steenbok.  Rammen, Stieren en Boogschutters zijn een minder goede keuze.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Schorpioen-Ram

De Ram is te opdringerig en egocentrisch voor de Schorpioen en voelt de emoties van anderen niet snel aan. Dus laat snel lopen.

Schorpioen-Stier

Twee sterke peroonlijkheden, en allebei ook nog koppig en humeurig. Als je daar mee om kan gaan, kan het misschien goed gaan.

Schorpioen-Tweeling

De Tweeling is te vluchtig, te flirterig, te ongrijpbaar. Te licht bevonden in de ogen van de Schorpioen.

Schorpioen-Kreeft

Een man naar je hart. Meevoelend, gevoelig, aanhankelijk. Dat is toch precies wat de Schorpioen zoekt. Echte liefde?

Schorpioen-Leeuw

Wat een drama, de uitslover, zal de Schorpioen van de Leeuw denken. Wie denkt hij wel niet dat hij is.

Schorpioen-Maagd

Eigenlijk zou iedere Schorpioen een zorgzame Maagd om zich heen moeten hebben. Een Maagd die zorgzaam is, gereserveerd en de boel organiseerd.

Schorpioen-Weegschaal

De Weegschaal is te uitgewogen, te veel op zoek naar harmonie en gelijkheid. De Schorpioen heeft zijn eigen obsessies maar die van de Weegschaal zijn de zijne niet.

Schorpioen-Schorpioen

De ene Schorpioen zal de creativiteit en hefigheid van de andere Schorpioen best kunnen waarderen. Maar de geslotenheid en jaloezie zal ze toch parten gaan spelen.

Schorpioen-Boogschutter

Op het eerste gezicht zal de Schorpioen zeer gecharmeerd zijn van de avontuurlijke aard van de Boogschutter. Maar als de Schorpioen de Boogschutter beter wil leren kennen, komt zij erachter dat er maar weinig onder de oppervlakte schuilt.

Schorpioen-Steenbok

Allebei emotionele types. De Steenbok is voorzichtig, de schorpioen bedachtzaam. Het duurt misschien even voor ze zich bij elkaar op het gemak voelen, maar als ze elkaar vinden dan laten ze niet meer los.

Schorpioen-Waterman

Niet voor lang in ieder geval. De wereld verbeteren staat bij allebei op de agenda, maar daar houdt het mee op.

Schorpioen-Vissen

De dromerige Vis vindt de Schorpioen het einde, wat hij ook doet. De Schorpioen kan de gedachten van de Vis lezen en vergeeft ook haar buiigheid.

 1. De beste mats voor mij is een stierman, was er 35 jaar mee getrouwd, we deden alles samen ook werkte we samen, we hadden de zelfde passie voor kunst, erothiek, hij was rationeler dan ik ben, ons seks leven was geweldig, we gaven elkaar de ruimte, zijn gevoel voor humor was on begrenst,er viel altijd wel wat te lachen, huiselijk van aard loyaal naar onze kinderen, omgekeerd niet, ben n 18 jaar alleen het liefste wil ik weer een stier als man, omdat tegenpolen elkaar aantrekken, echt een relatie stier man en schorpioen vrouw houd een leven lang stand

 2. De beste match voor de Schorpioen is Vissen, Leeuw of Steenbok stat er dus ik denk dat geen van jullie hierboven eens goed gelezen heeft wat er staat,begrijpend lezen heet dit maar jullie stoppen bij het eerste woord dat er staat en gaan nadien mekaar een beetje bekritiseren…sterk!

 3. Als waterman met een schorpioenvrouw gehuwd (nog even). Klikt niet. Ze is confronterend en provocerend. Wil altijd de touwtjes in handen hebben, haar wil is wet. Geen ruimte om te argumenteren. Is niet beroerd om je in het openbaar een idioot te noemen. Iets bespreken is gelijk aan “luister wat ik zeg en doe wat ik zeg”. Nadien, als het dan eventjes fout loopt, zegt ze “we hebben dit toch samen beslist”. Nee, ik hoop dat ze snel een vissenman vindt.

  1. provoceren is mij vreemd als schorpioen vrouw, ik doe niks liever dan alles te argumenteren heerlijk, geven en nemen is het in een relatie en elkaar ruimte geven ook je eigen ding te doen, waterman zoekt meer vriendschap, schorpioen passie, je hebt gelijk maar een vissenman nee niks voor mij, geef mij maar een stier man, steenbok kan ook of leeuw, dan heb je het zo ongeveer wel gehad, schorpio is van diepte, emoties, passie, een leven waarin geleefd wordt.veel geluk,

 4. ok ik ben een Schorpioen vrouw was 18 jaar gehuwd met een maagd! saaie vent was het.. dan 1 vis 10 gelukkige jaren waren het, tot mijn zoon er tussen kwam kind gaat voor… nu kom ik al steenbokken tegen zeer lieve mannen, de ene te oud, andere workaholic … is altijd wel iets… vissen weet niet hoe het zit maar alle visjes die ik laatste tijd tegen kwam waren wel leuke om mee te babbel en het klikte wel op net maar IRL werd het niets…

  ik ben een moeilijke schorpioen hou van rust, stilte rond mij! hou niet van het gezaag van steenbokken en man dat doen ze lol
  ben een perfectionist dus ook al heel moeilijk om mee te leven…
  ik denk dat ik mijn dekseltje al gevonden heb en versleten heb lol dus ik laat het gewoon op mij afkomen!!! beste manier vind ik

 5. beste mensen ik ben zelf schorpioen man en beoefen de astrologie verkijk je niet op sterrenbeelden,iedereen heeft een ascendant het eerste huis en de daarin bevindende planeet geeft je karakter aan!

  1. yep zo is dat, mijn ascendant is vissen, creatief, als schorpioen vrouw heb ik een veel bewogen leven achter de rug, hou van rust natuur,zee, strand, van mensen met een missie,bij mij past het allerbeste een stierman, of misschien een schorpio man, dezelfde passie,,wie weet

 6. Ik ben een schorpioen vrouw en zonder dat ik het ooit in de gaten had was ik altijd omringd door watertekens, met name vissen. Als ik nu terugdenk zijn de vissen mannen de enige met wie ik ooit een klik heb gehad.. Echt toevallig.

 7. Ach meid, vergeet deze horoscoop. Als je kijkt bij Schorpioen naar Steenbok is het een match van niks en als je kijkt bij Steenbok dan is de Schorpioen het walhalla. Rara, hoe kan dat?
  Zorg maar dat je een leuk mens wordt, daar heb je zelf het meeste aan en hoef je ook niet meer te zoeken naar een leuke relatie, dan komen ze vanzelf op jou af! Want wie wil nu geen relatie met een leuke meid?

 8. ik ben een schorpioen vrouw, en ik heb dus geen geluk in de liefde, ik heb relaties gehad, maar altijd het niet passen de teken, ik wacht al jaren op die kom bie, vis maagd of kreeft, nou het is duidelijk niet voor mij weg gelegd

  1. Waarom denk je dat.
   Dat De liefde je nog niet is overkomen
   Betekent niet dat het niet komen zal
   Ik geloof niet in hoop,hoop is geen strategie
   Maar ik geloof wel in liefde.
   Houd van jezelf dat is de eerste stap maar begrijp het niet verkeerd want liefde is ook gestoord.
   Houdt van wat je egt houdt 😉
   Houdt van wie je egt houdt.
   De rest maakt niet uit.
   En geloof mij ik ben ook eenzaam geweest
   Ik ben ook gebruikt misbruikt op verschillende manieren door verschillende vrouwen.
   Ik heb zelfs gedacht dat ik gebroken was
   Maar dat heeft me het tegenovergestelde van
   Liefde leren kennen en ik weet 1 ding zeker
   Dat is iets wat ik nooit meer wil voelen
   En daarom houdt ik van mezelf niemand anders hoeft dat te doen als iemand dat wilt
   Ben ik dankbaar en koester zo iemand
   Maar ik maak er geen levens missie van
   I am not Here on earth for This routine!!
   There’s a Deeper laying purpose within Life
   Love youreself and Find out. ❤️?

   1. Btw mijn eerdere comment was een reply op het bericht van roos
    Maar een ieder die zich aangesproken voelt – voel je hierdoor niet buiten gesloten m.v.g .Tesla

 9. nou k ben ook schorpioen ma voor mij is da net so moeilijk nooit blijk t de ware te zijn pff wa een gedoe lijk wel of we niet gesnapt kunne worden

 10. Ik ben schorpioen en al heel mijn leven word ik omringd door vissen, het zijn mijn beste vrienden, heb ook altijd een vissen als vriend gehad! 1 enkele keer een stier, die relatie heeft 2 jaar geduurd maar het was de ene ruzie achter de andere! Veel te koppig, bezitterig, jaloers en laks! … Vissen is rustig en gevoelig, dat vult mijn heftige en vaak chaotische leven perfect aan ^^

 11. vissenman ben ik en het enige wat mijooit heeft gelukkiggemaakt is een schorpioenenvrouw . Maar ze dwong me en begreep me niet en speelde te hard het spelletje waardoor ik ben weggegleden . Tot mijn grote spijt 🙁 vissen -schorpioen is het einde voor mij ! met veel liefde denk ik nog aan haar terwijl ze nu met een boogschutter vrijt maar dat zal niet zo lang duren want ze is zeer bezitterig ( wat ik graag had ) en die boogschutterman zal vroeg of laat verdwijnen door haar

 12. Je ascendant en descendant is belangrijker dan je zon in een Sterrenbeeld. De planeten met name maan, venus, zon in vergelijking met je zielenmaat is belangrijker en denk maar zo iets boven of machtiger dan ons zorg er voor dat er voor een ieder een maatje is. Het zelf willen zoeken is eigenlijk onzin maar we doen dit bijna allemaal omdat liefde leven geeft en leven zonder liefde is geen leven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *