Wie past bij de Boogschutter?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Boogschutter?

(Geboren tussen 23 november en 21 december)

Het vrolijkste en meest avontuurlijke teken van de dierenriem. Zorgeloos en altijd bereid een ander de helpende hand toe te steken. Maar de Boogschutter is ook rusteloos, waardoor het moeilijk voor hem/haar is zich te settelen. Een partner zal je dus zeker de nodige vrijheid moeten geven, maar ook spannend genoeg zijn om je te binden. Aanhankelijke, jaloerse en onzekere types zijn aan de Boogschutter niet besteed.

Beste match

De beste match voor de Boogschutter is met een Ram, Tweelingen of Leeuw. Minder goed klikt het met Stier, Kreeft en Maagd.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Boogschutter-Ram

Jullie zijn super geschikt voor elkaar. De Ram is grappig, vriendelijk en avontuurlijk en zal de Boogschutter nemen hoe hij is. En zolang de Boogschutter de Ram af en toe vertelt dat zij fantastisch is, is er geen wolkje aan de lucht.

Boogschutter-Stier

De Stier wil je verdedigen en voor je zorgen, en dat zorgt er voor dat de Boogschutter wil maken dat zij wegkomt. Jij houdt ervan om voor jezelf te zorgen.

Boogschutter-Tweeling

De relatie kenmerkt zicht door veel plezier en veel geflirt. Dat zou lang goed kunnen gaan als jullie elkaar blijven boeien en niet te snel afgeleid worden.

Boogschutter – Kreeft

De Boogschutter zal waarschijnlijk niet veel Kreeften tegenkomen. Kreeften zijn geen uitgaanstypen. En mochten jullie elkaar toevallig treffen zal het geen liefde voor het leven zijn.

Boogschutter-Leeuw

De Leeuw is er één om voor altijd te houden. De Boogschutter houdt van vrijheid en de Leeuw zal je die geven. Vertel de Leeuw wel af en toe even hoe fantastisch hij is.

Boogschutter-Maagd

De Maagd zal proberen de Boogschutter te vangen, en zijn wilde gedrag af te leren. En de Boogschutter zal maken dat hij weg komt.

Boogschutter-Weegschaal

Als de gepassioneerde Weegschaal de dynamische Boogschutter voor het eerst ontmoet kunnen er flinke vonkjes overspringen. Flirten en gezellig kletsen zal in het begin als vanzelf gaan. Maar als de relatie langer duurt, dan zal de huiselijke Weegschaal wat nerveus worden van de rusteloze Boogschutter die steeds met andere vrienden en wilde plannen aan komt zetten. Op het moment dat de Weegschaal naar de andere kant doorslaat is de relatie voorbij.

Boogschutter-Schorpioen

In het begin best boeiend. Maar de oppervlakkige Boogschutter zal uiteindelijke de diepe emoties van de Schorpioen niet begrijpen.

Boogschutter-Boogschutter

Leuk voor een knipperlicht relatie. Aan-uit, aan-uit. De Boogschutters zullen telkens weer op zoek gaan naar een nieuwe liefde maar ook vaak weer bij elkaar terugkomen.

Boogschutter-Steenbok

De Steenbok heeft geen tijd voor plezier en geen zin in avontuur. Dus geen reden om samen op te trekken.

Boogschutter-Waterman

Vrijheid, blijheid en allebei tevreden. De openhartige, avontuurlijke, speelse Waterman zal goed in de smaak vallen bij de Boogschutter en weinig eisen stellen.

Boogschutter-Vissen

De Vissen zal graag het gezelschap van de Boogschutter zoeken, want zij is vrolijk en dat is aanstekelijk. Maar de Vissen gaat maar door en door over zijn zorgen, gevoelens en meer waar de Boogschutter geen zin in heeft.

 1. al 10j samen, 8j getrouwd met een kreeft en hebben 2 kindjes. altijd op je tellen moeten letten en de huiselijke mus uithangen is toch niet alles… binnenin wil je uitbreken maar niet ten kosten van alles was is opgebouwd. dus we blijven kauwen op koud vlees en kijken wat de toekomst brengt. in mijn hoofd zijn alle senarios al 100x overlopen en zal een uiteindelijke beslissing bijzonder koel overkomen. laten we het allemaal over eens zijn, we zijn niet de gemakkelijkste maar gaan er wel altijd 100% voor

 2. Ik ben een boogschutter en heb bijna 10 jaar al een relatie met een kreeft. Ondertussen hebben we ook een kind samen. Ik ben al al die jaren mezelf aan het wegcijferen voor hem en weet eigenlijk niet meer wie ik ben. Ik heb schrik om hem te verlaten omdat ik mijn kind dit niet wil aandoen maar om eerlijk te zijn, ik voel me nooit mezelf in deze relatie, ik hou me precies in. Daarnaast heb ik ook al enkele jaren gevoelens voor een ander boogschutter en hij ook voor mij. Maar zoals velen weten, een boogschutter zal niet rap een relatie kapot maken (wil niemand kwetsen) dus zit ik hier al jaren mijn liefde en gevoelens te onderdrukken en stilletjes dooft mijn kaarsje vanbinnen uit…

  1. 28 jaar met waterman. Heftig. Macho man. Nu tog gescheiden. Mis hem elke dag. Op zoek na nieuwe liefde voor mooie liefde vol relatie

 3. Geen alleen vragen boogschutter niet de jongste een jongere steenbok ontmoet,
  Het loopt leuk…… Maar wat kan ik er van verwachten.
  Dan zou ik zo graag eens horen of ik dit jaar echt het geluk krijg mijn huis in een ander land verkocht te krijgen. Ik wil zo graag terug naar Nederland ( Rotterdam).
  Help geef me eens eerlijk antwoord. Xx

 4. Geef mij de waterman maar ik ben zelf een boogschuttervrouwtje en dat vind ik toch echt de beste combinatie! Schorpioen maagd en vissen heb ik echt totaal niks mee! Een weegschaal en tweeling als vriendin perfect! …

 5. Boogschutters matchen met geen enkele sterrenbeeld. Ze zijn te koppig. Ze kunnen lange relaties hebben maar uiteindelijk kruipt de verveling toe. Houden niet van claim gedrag, zijn zeer gevoelig en liefdevol.

  1. Daarom ben ik als Boogschutter als sinds 2006 single, want ik geloof niet meer in de liefde. Maar goed. Dat doet er niet toe. Wat ik ook probeer niks en ook niks lukt, maar om eeuwig vrijgezel te blijven vind ik ook maar niks. Het maakt mij wel boos met die onzinnige kloten tyfus horoscopen. Kan beter in mezelf geloven dan anderen, want daar geloof ik niet zoveel meer in. Voel me gewoon voor de gek gehouden door die vieze kloten Nederlandse vrouwen.

   Dat wou ik even kwijt…

 6. Kheb met de heel wat af gezocht behalve kreeft stier en net aant date met tweeling…vissen net gedaan krijg daar zenuwen van… scorpioenen dikwijls maar dan ben ik weg ram was leuk waterman ook leeuw probeerde me toch te domineren en lukt ni.. maagd te rustig… steenbok nog minder boogschutter zelf tja.. zeer benieuwd tweelingen

 7. Goh ik ben boogschutter en ik ben totaal niet flirterig . Dat denk ik toch niet. En ik ben eigenlijk wel vrij emotioneel.. mijn gevoelens bepalen meestal wel veel mijn gedrag en ik heb veel nood om erover te praten. ik zou meer optimistisch in het leven moeten staan. Ik ben met een waterman geweest een jaar , het was geen simpele relatie . Maar ik zie hem nog altijd graag en ik wil geen ander. We zijn dan ook nog heel close en misschien dat het wel weer goed komt.. Terwijl mijn eerste lief een leeuw was en wat de ultieme combinatie moet voorstellen maar ik zag totaal geen leven met hem

 8. Oh ja ik ben een kei harde boogschutter met assedant schorpioen die combinatie islam gevaarlijk. Ik heb totaal niets met mensen die maagd of vissen zijn. Maagd is totaal jaloers en vissen zijn me te aanhankelijk en emotionele problemen. En ja ik flirt er graag erop los met een knipoog ben ik zeker niet vies. Vreemd gaan absoluut niet maar kijken mag aanraken niet. Ik heb nu een relatie met een boogschutter moet zeggen zalig alsof ik mijn wederhelft heb gevonden. We zijn het zelfde erg prettig.

 9. Ik ben zelf een boogschutter. …en ik heb ook een relatie met een stier gehad. ….maar ik kan je zeggen dat werkt niet …ECHT NIET .!!!

 10. Ik ben maagd en mijn vriend is en boogschutter het heeft ook te maken met je andere planeten mijn ascendant en maan zijn in boogschutter en zijn ascendant is stier en maan in kreeft waardoor hij minder flirterig is en trouwer van avontuur houd maar ook ervan houd om thuis te zijn afentoe zijn Venus is in schorpioen en de mijne in leeuw wat er weer voor zorgt dat je sexueel tot elkaar aangetrokken bent op intellectueel gebied zitten we ook zeker goed en beide hebben we een levenspad 8 dus kijk niet alleen naar het sterrenbeeld zelf maar ook de andere planeten !

 11. Had 15 jaar lang relatie met waterman. Oeff snapte nooit waarom het nie goe ging. Maar nu het al een jaar uit is snap ik waarom! Ik ben een echte boogschutter kijk altijd om me heen flirten is mij eerste natuur. Kan het nie laten. Ben nooit vreemd geweest dat niet,maar moest mezelf erg overtuigen dat het niet de bedoeling was. Wist diep van binnen dat het ooit uit zou gaan. Hij was een jaloerse aanhankelijke onzekere waterman. Oeff wat ben ik blij vanaf te zijn ook al is het 15 jaar later.

  1. Niet alle watermannen zijn jaloers :p ik had een waterman totaal niet jaloers .. hij gunde mij mijn vrijheid omdat hij daar zelf nood aan had. Ik was sneller jaloers of eerder bang om hem te verliezen. En aanhankelijk zeker niet , kheb het gevoel dat hij me soms niet nodig heeft. Maar ergens komen we telkens weer bij elkaar.

 12. Oei oei, ik ook een echte boogschutter. Flirt snel en kijk altijd om me heen. Ookal heb ik een relatie. Het moet inderdaad spannend blijven anders is mijn aandacht gauw ergens anders. In dit geval dus bij vissen.. Maar ben bang dat ik ook op deze lieve vissen man snel uitgekeken ben. Help, kan ik mij ooit echt settelen?

 13. Ik heb al 4 jaar een lastige relatie met een stier. Zelf ben ik boogschutter. Allebei matchen we ook enorm met onze sterrenbeelden. Alleen tja, het is hard werken voor ons. Stier is erg koppig en staat niet open voor andere meningen. Ik daarentegen wel en ben erg ruimdenkend. We hebben enorm veel ups en downs sinds we nu 1,5 jaar samenwonen en ik kan zeker zeggen dat dit absoluut geen makkelijke match is.

 14. Veel herkenbare dingen voor mij! Enkel is mijn partner een steenbok, en we zijn ondertussen al een goede 6 jaar samen. ’t lukt super 🙂

 15. ik heb zonet een partner leren kennen, weegschaal. En het bijzonderste is dat ie veel liefde toont en geeft, ongelooflijk romantisch. Ik hou ervan, maar ik weet dat de tijd mij aan hem gaat vervelen omdat ik, als Boogschutter, enorm van mijn vrijheid houdt. Ik voel me goed als ik omgeven wordt door zijn liefde, maar ik denk dat de Boogschutters hun karakter eens moeten bijschaven, want Boogschutters zijn tenslotte ook enorm bezig met de Toekomst. En ik zou perfect kunnen gaan met een Weegschaal. Alleen dom dat ik zo flirterig kan zijn 🙂

 16. Ik zou weegschaal niet proberen heb ik ooit is gedaan 2x achter elkaar en bij bijde gevallen is het dus niets geworden, heb nu een waterman ontmoet en tot nu toe gaat het perfect, weegschaal bedriegt je terwijl zij denken dat je het niet door hebt, ik wacht je antwoord af bibi

 17. Wat ik heel bijzonder vind om te lezen is dat er voor mij heel veel herkenbare dingen in staan. Ook in de jaarhoroscoop van de boogschutter, waaronder werk gerelateerd, relatie en het krijgen van een nieuwe woning. Ik ben 5 jaar samen geweest met een tweeling. Een onstuimige relatie van vaak uit elkaar gaan en toch weer proberen, want als het dan weer uit is voelt het weer goed en dan is het weer aan en dan werkt het weer niet. Dus dat wat er staat van plezier en een goede flirt klopt helemaal!

 18. boogschutter – weegschaal klopt helemaal. heb 25 jaar een relatie met een weegschaal gehad, maar hij kon de boogschutter niet meer aan. weegschaal wil vooruit plannen. boogschutter kan dat niet

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *