Wie past bij de Steenbok

Wie past bij de Steenbok?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Steenbok?

(Geboren tussen 22 december en 19 januari)

De Steenbok toont de buitenwereld vooral een rustige en serieuze kan. Om de diepere gronden van de Steenbok te leren kennen, is een geduldige en gevoelige partner nodig. Dan zullen ze erachter komen de de Steenbok daarnaast heel liefdevol, trouw, beschermend en grappig kan zijn. En gaat er iets mis in de liefde, dan zal de Steenbok moeite hebben dit te vergeten en zeer gekwetst zijn.

Beste match

De beste match heeft de Steenbok met een Vissen, Kreeft, Maagd, Schorpioen of Stier. Minder goed passen Ram, Leeuw en Boogschutters.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

 

Steenbok-Ram

De Ram zal je op sleeptouw nemen en in zijn flitsende vaart meenemen op zijn pad. Hier krijgt de Steenbok gauw genoeg van, hij heeft nuttiger dingen te doen.

Steenbok-Stier

Ja….liefde is een serieuze zaak. Wat liefde en werk betreft hebben jullie dezelfde instelling en daarbij voelen jullie je allebei top.

Steenbok-Tweeling

Leuk om mee te flirten, maar verder niet. De Tweeling is te fladderig en te vluchtig voor de Steenbok, die veel meer tijd nodig heeft om iemand te leren kennen, en zo veel tijd wil de Tweeling niet geven.

Steenbok-Kreeft

De Kreeft zal de Steenbok doen smelten. Hij brengt de zachte kant van de Steenbok boven en zal je zonder woorden aanvoelen.

Steenbok-Leeuw

Als er iets is waar de Steenbok geen behoefte aan heeft, dan is het wel aan de grote ego van de Leeuw met zijn gevoel voor drama en dominerende natuur.

Steenbok-Maagd

Als de Maagd en Steenbok elkaar ontmoeten zal de nuttigheid ervan af spatten. Vol ijver en enthousiasme gaan ze aan de slag, zo ook om iets van de relatie te maken. Dat moet dan wel lukken toch.

Steenbok-Weegschaal

De praatgrage Weegschaal kan uren praten, en waarover? Niet over serieuze zaken die de Steenbok boeien.

Steenbok-Schorpioen

Goeie keus! De schorpioen zal je smoren in zijn liefde en de Steenbok zal ervan genieten.

Steenbok-Boogschutter

Een avondje uit en dat zal waarschijnlijk de eerste en de laatste keer zijn. De zorgeloze en roekeloze Boogschutter werkt je te zeer op je zenuwen.

Steenbok-Steenbok

Jullie vinden dezelfde dingen belangrijk en kijken op dezelfde manier tegen de dingen aan. Maar kunnen jullie ook je gevoelens met elkaar delen?

Steenbok-Waterman

De Waterman bedoelt het goed, hij is druk met het verbeteren van de wereld. De Steenbok is bezig met het verbeteren van zijn eigen wereld. Dat wordt niks.

Steenbok-Vissen

De lieve, romantische Vis weet precies de gevoelige plek van de Steenbok te raken. Hij geeft precies die aandacht en liefde die je nodig hebt.

 1. om echt te weten of je matcht moet je je venus sterrenbeeld weten niet je zonneteken. Het venusteken zegt namelijk meer over wat je verlangt in een liefdesrelatie en welke andere venus sterrebeelden dit kunnen geven en welke niet. Dus toch even je venus checken.

 2. Steenbok vrouw hier.. heb het idee dat ik een vloek bij me draag.. Alle steenbok vrouwen die ik ken, hebben problemen met mannen / relaties.. En ikzelf ook. Inmiddels al 8 jaar alleen. Ben met een Vis gegaan, Tweeling, Boogschutter en Schorpioen.. ging allemaal niet goed.
  Ben me nu meer aan het richten op de Chinese astrologie, hopelijk werkt dat..

 3. Kevin hier,
  Ik ben al een jaar stapelverliefd op een waterman..
  Nu begrijp ik waarom dit niet werkt.. Inzicht komt met de jaren, en via deze website!
  Stiekum wel erg jammer… Wellicht een keer m’n horizon verbreden!
  Kusjes kev

  1. Lieve kev..
   Waterman hier.. Ik begrijp dat de waterman je moeilijk in de omgang vindt als zijnde steenbok. Toch bestaat er een kans dat jullie nog een keer samen in bed belanden.. Blijf hopen en geef nooit op! Handjes boven de dekens!
   Liefs een vurige waterman

 4. ze zeggen in andere boeken dat kreeft- en steenbok de beste partners samen zijn en hier staat het weer anders geformuleerd , sommige sites verschillen ook echt dat je op gegeven moment niet meer weet wat nu waar is . maar goed de realiteit zal het bewijzen in praktijk dan wat op papier geschreven is .

 5. Ik ben Vissen (februari) en mijn grote liefde is Steenbok (15 Januari) en we zijn eindeloos goed met elkaar. Zelden mot en als we dat al hebben sluiten we dat zeer vredig af.
  Vissen schijnen gevoelig te zijn, is bij mij niet helemaal gelukt denk ik maaar mijn Steenbok vindt mijn liefde aandacht en geduld het einde.

 6. steenbok en maagd gaan goed samen zeggen ze hier , vreemd dat het dan niet klopt, mijn ex was maagd maar ze is er mooi vandoor.

  1. NOU IK BEN MAAGD EN MIJN VRIEND STEENBOK EN WE ZIJN ZO GELUKKIG PASSE ZO GOED BIJ ELKAAR DUSDAT GEEF HAAR AANDACHT EN DENK NIET ALLEEN AAN WERKE ZIJ WAS ZO GEK OP JE MAAR JIJ WAS MET JEZELF BEZIG.. TOCH. DAAROM GING ZIJ VREEMD

 7. maar ik ben een weegschaal en me vriendin is een steenbok.we hebben altijd leuke momenten n genieten van elkaar.ruzie hoort wel erbij maar dan vergeven wij elkaar weer.dus k vindt dat steenbok en weegschaal wel bij elkaar passen.dank u.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *