Wie past bij de maagd

Wie past bij de Maagd?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Maagd?

(Geboren tussen 24 augustus en 23 september)

De Maagd is geen geboren levensgenieter. Ze zijn altijd druk met analyseren en perfectioneren van de omgeving. Ze zijn georganiseerd en netjes en willen de partner graag helpen om ook hun leven te organiseren. Dus een mogelijke partner moet dat wel kunnen waarderen. De Maagd moet proberen niet te kritisch te zijn, dat kan welke partner dan ook verjagen.

Beste match

De beste match voor de Maagd is een relatie met een Stier, Kreeft, Steenbook of Leeuw. Minder goed gaat het met de Ram, Boogschutter en Waterman.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Maagd-Ram

Proberen een Ram onder controle te krijgen is verspilde moeite. Hij doet wat hij wil en de Maagd zal dat niet kunnen veranderen en waarderen. Kijk liever een deurtje verder.

Maagd-Stier

Dat kan knus worden. De Stier verzorgd graag en staat open voor goede raad en waardeert de hulp die de Maagd zo graag en ongevraagd geeft.

Maagd-Tweeling

De Tweeling doet voordat hij denkt. En als de Tweeling al weer bezig is met volgende, is de Maagd nog steeds aan het denken over het eerste. Dat gaat niet lang goed.

Maagd-Kreeft

De Kreeft heeft behoefte aan begrip en aandacht en de Maagd houdt er van om iemand met raad en daad bij te staan. Een goede keus voor allebei.

Maagd-Leeuw

Voor het temmen van een Leeuw is meer nodig dan de Maagd in huis heeft. De Leeuw is te onafhankelijk en niet gediend van kritiek.

Maagd-Maagd

Twee Maagden is misschien wat veel van het goede. Samen plannen maken en projecten bedenken dat gaat best goed. Maar als jullie blijven muggenziften wordt het toch wat ongezellig.

Maagd-Weegschaal

De charmante Weegschaal met zijn liefde voor kunst en mooie dingen wordt te lui bevonden door de ijverige Maagd.

Maagd-Schorpioen

De intense, gedreven en doelgerichte Schorpioen, daar kan een Maagd alleen maar waardering voor opbrengen. Bovendien houdt de Schorpioen ook nog van de aandacht en hulp die de Maagd biedt.

Maagd-Boogschutter

Geeft de Maagd serieus advies, maakt de Boogschutter er weer een grap van. Neemt de Boogschutter dan niets serieus? Met zoveel onverantwoordelijkheid kan de Maagd niet omgaan.

Maagd-Steenbok

Een man naar je hart. Eindelijk eens iemand die ziet wat belangrijk is in deze wereld. Samen kunnen Maagd en Steenbok dingen bereiken die ze met een ander teken niet voor mogelijk hadden gehouden.

Maagd-Waterman

Teveel praatjes te weinig actie, dat vindt de Maagd van de Waterman en daar knapt de Maagd op af. Laat de Waterman maar bedenken hoe hij de problemen in de wereld oplost, maar dan zonder de Maagd die heeft het te druk met andere dingen.

Maagd-Vissen

Als er iemand om hulp zit te springen dan is het de Vis wel. En de Maagd staat voor hem klaar. Wat de Vis maar wil. De Maagd moet de kritiek wel brengen op een manier dat de Vis zich niet gekwetst voelt. Maar verder perfect!

 1. Ik ben sterrenbeeld vissen en mijn eerste echtgenoot een steenbok het zijn precies zoals hier beschreven staat ze zijn lief aanhankelijke zijn er ook erg makkelijk in je aan je lot over te laten na 35 jaar was ik het zat.nu ben ik met een schorpioen getrouwd vreselijk.hij loopt mij te controleren.in alls wil alles weten wel zorgzaam maar niet bezorgt als je bij voorbeeld je teen hebt gestoten en je nagel hangt er los bij dan laat hij je aan je lot over .ik wil scheiden de scheiding is al in gang gezet.het liefste zou ik en maagd man willen.en dan ook gelijk mijn laatste want ik ben het beu

 2. Maagd. Had een kreeft als vriendin. Gestoord wijf. Haat haar. Kameraad gehad. 2. Steenbok en stier. Hatelijk man! Ik ben een maagd en ik wil een maagd als partner. Ik ben een man maagd en val alleen op maagdinnen. Capiche capron? F***** b***t En al die f** horse**** dat maagden van augustus hun mening niet zeggen en absuut geen praters zijn??? Ik ben een male virgo. Extreem extravert. Lui. Dont give a f***. DOMINANT as helllll. mijn kamer is een stal. Scorpioenen wth man? NO! Ik ben de expert astroloog die er zelf niet in gelooft! Haha! Perfectionistisch? Laat mij niet lachen! Komaan je. Iedereen is jaloers van soms. Iedereen is some kritisch. Perfectionistisch. Whatever. Dus wat? Maakt dat ons allemaal maagden? Verschil tussen maagden vn aug en sept? Haha. Sterrenbeelden “matches” ga ik van deze wereld “helpen” haha. Behulpzaam de maagd? Eeeeh???? Nee. Ik kan beter met maagden omgaan. Vrouwelijke. Dan al die andere. Ik heb in 9 jaar 4 maagden gedate. Dat was gewoon superzalig kerel! Ik ben zot van vrouwelijke maagden. En ik haat kreeften steembokken scorpioenen en stieren. ASTROLOGIE & HOROSCOPEN MOETEN VERBODEN WORDEN! Anders kom ik u pakken. Haha. Mensen zijn nu al zo dom en achterlijk. De kerel die horoscoop matches bedacht en betoogt en verkocht heeft ga ik bij zijn nek pakken. Oh yeah honeysuga augustus maagden anders dan sept? Give me a f*** break will ya? Ik ga alle websites ter wereld die deze b***** verkopen lamleggen samen met een groep russische hackers. Zodat gelle he NOOIT een woord zullen lezen of horen over jullie F***** matches. OK?

 3. Ik ben zelf een Kreeft en heb wat gehad met een Maagd. Dat ging redelijk goed, uiteindelijk liep dat op niks uit. Heb 10jr wat met een Tweeling man gehad. Grootste vreemdganger ooit.
  Nu heb ik weer wat met een Maagd man, kan gewoon goed overweg met Maagden. Er is een natuurlijke klik tussen deze twee sterrenbeelden. Veel vrienden van me zijn ook Maagd en bij hen voel ik ook een klik. Waterman mannen zijn niks voor Kreeften.

 4. Ben zelf tweeling van sterrenbeeld, mijn beste relatie is toen een tweelingen.
  bijna al mijn vrienden/vriendinnen zijn maagden en leeuw.
  heb in het kort ook een warme leuke relatie gehad met een vissen.
  ik ben trouwens een tweelingen man.

 5. Ik ben een boogschutter en mn beste vriendin is een maagd dus ik geloof geen ene reet van al deze zooi wat jullie zitten te zeggen.

 6. Ik ben al heel lang verliefd op een steenbok en nu weet ik dat we perfect zijn
  Het us misschien tijd om het te vertellen??

 7. Leeuw-maagd gaan prima samen! Ik leeuw ,zij maagd. Zij is inderdaad kritisch (onder al dat kritische en pietlullige zit de mooiste mens die ik ken) en ik speels en levensgenieter. We leren van elkaar. En laat het nou net de liefde van mn leven zijn. Toegeweid , vergevend, met een groot hart, mooi en lief!
  Oja: als het vertrouwen 1x beschadigt is bij de maagd dan moet je er hard aan werken om dat weer terug te krijgen. En ik heb haar terug:) voor life!!

 8. Ik heb 17 jaar een relatie gehad met een maagd, ik ben ook zelf maagd van sterren beeld. Hij is van augustus ik van september. Nou moet ik zeggen dat er een groot verschil zit tussen de maagden van augustus en die van september!. Ik ben een doener, en hij een denker. Ik ben aanwezig en spreek mijn mening uit hij juist niet trok zich terug en is absoluut geen prater! Ze zijn ook heel erg jaloers leven in hun eigen wereld en zijn geen initiatief nemers. Ik ben dominant en krijg graag mijn zin en ben ook een perfectionist. Dit alles zag ik absoluut niet in mijn ex!

 9. Maagd-vrouwelijk..

  Ik vind eigenlijk beetje onzin al die match
  V sterrenbeelden , ik heb 7 jaar samen gewoond met schorpioen , lagen in heel veel dingen wel op een lijn ” maar de grootste vreemd gaander ooit ” toen twee jaar relatie mat Ram inderdaard un Ramp saaiste en lui tot en met !!! Toen drie weken verkering met kreeft HELP wat un Hel ,!! En nu al vier jaar een Ram ” en dit Super in alle opzichten !??dus sterrenbeelden zeggen ook niet altijd alles , fijt blijft toch hoe de personen zijn !!

 10. Quote 1: De beste match voor de Maagd is een relatie met een Stier, Kreeft, Steenbook of Leeuw.
  Quote 2: Voor het temmen van een Leeuw is meer nodig dan de Maagd in huis heeft. De Leeuw is te onafhankelijk en niet gediend van kritiek.

  Ah… de sterren waren het kennelijk even niet met elkaar eens. Goed verhaal!

 11. Ik ben een vrouwelijke maagd en heb een kreeft als partner.
  Zorgzaam?? Actief?? Lief??
  Mijn kreeft is gericht op zichzelf, materialistisch en om wat oneerbiedig te zeggen: lui.
  Deze combinatie is echt niet de meest aangename.
  Hiervoor had ik 20 jaar een relatie met een boogschutter. Heel passief!
  Mijn partner had hiervoor ook een maagd. Hij werd gek van haar ‘opruimen’.
  Laat ik nou niet echt anders zijn..;-)

 12. Hallo ik zou dit jaar 20jaar getrouwd zijn met een steenbok man. Heb ups maar nog meer downs gekend bij hem. Nu bijna gescheiden. Dat de relatie zolang stand heeft gehouden komt niet door goede match. Wel kan ik zeggen dat ik veel v hem hou. Weet alleen niet hoe dat kan. Ondanks dat hij mij voor de zoveelste keer in de steek heeft gelaten. Het vertrouwen is ernstig geschaad. Als je je niet eenzaam wilt voelen binnen je relatie dan moet je niet kiezen voor steenbok. Ze leiden hun eigen leven en jij mag kijken vanaf zijlijn. Staan niet open voor andere meningen. Zwart wit denken. Willen problemen niet oplossen maar wel groter maken. Heb gemerkt dat we op elkaar negatief invloed hebben. Sinds kort heb ik het idee dat hij misschien zou kunnen leiden aan narcisme. Maar wie ben ik om hem te vragen hulp te zoeken. Antwoord is dan gelijk ga zelf. Jammer dat het zo moest lopen denk persoonlijk dat match niet goed is. Stier zou beter passen denk ik bij maagd die is niet zo snel geirriteer

  magkijken vanaf de zijlijn. En zijn ze bij jou heb je nog steeds het gevoel dat ze mijlenvet

  1. Hy ik ben nu 10 jaar oud en ben ook verliefd op een steenbok ik hoop dat ik later ook 20 jaar of meer met hem zal zijn of trouwen

 13. Ik ben een Kreeft en al 8 jaar samen met een Maagd. Een match die in mijn ogen zeker werkt. Waar ik emotioneel ben, is hij stabiel en kalm. Hij helpt graag en ik vind het fijn om geholpen te worden. We vertrouwen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben.

 14. Ik kan het juist niet goed vinden met steenbok maar meer met leeuw.
  En met de weegschaal kan ik inderdaad niet zo goed mee opschieten maar soms ook wel, ik vind het juist leuk dat hij al z’n verhalen bij mij kwijt kan. En dat van Ram klopt ook, en van waterman niet.

 15. Ik val altijd op kreeften waarom weet ik niet maar het zijn gevoelige mannen beschermend ,zorgzaam niet al te direct wat soms wel een probleem is en geen verantwoordingsgevoel.Ze kunnen heel bezitterig zijn en zijn moody [beep] es warhoofden dus als je niet van chaos houd ga dan niet voor een kreeft tenzij je er mee kan leven.

  Het probleem als je een mannelijk maagd bent kan een vrouwelijke kreeft onstabiel voor je zijn dus dat raad ik je af wat wel bij mannelijke maagd past is omdat deze zo gevoelig is een leeuw die zijn eigen weg gaat sfeer in huis brengt maar ook warm is en tweeling kan ook best wel gaan hoor tweeling en maagd zijn twee van de meest intellectuele tekens van het dierenriem

 16. Ik ben maagd van sterrenbeeld en had een relatie met een steenbok. Wat een drama, ik was stapel verliefd en zij ook, zei ze. Maar inplaats van een hechte relatie ging ze haar eigen gang en ik stond voor ik het wist buiten haar leven.ze was egoistisch en gemeen, en zeker niet te vertrouwen. Een slechte match dus. Voor mij nooit meer een steenbok, wat een eigenwijze zijn dat.

 17. Maagd steenbok een goeie match? Nog nooit zo.n egoist meegemaakt. Gaat vreemd bij het leven en neemt de relatie zeker niet serieus. Zogenaamd zijn haar problemen altijd belangrijker en vind de partner ondergeschikt binnen de relatie. Succes! Voor de duidelijkheid, ik ben de maagd.

  1. Hallo Frits wat ik ook niet begrijp is dat er wordt gezegd dat steenbokken erg trouw zijn. Dan is mijn vraag waatom gedragen ze zich er dan niet naar… Antwoord is zo klaar als een klontje zijn pure egoisten. Vinden zich belangrijker dan anderen. Althans zo gedragen ze zich. Komt voort uit onzekerheid mijn partner had een scala aan complexen. Geven zich ook niet bloot. Willen vooral niks delen met je. Wat voor zin heeft het dan vraah je je af. Mijns insziens ben je beter af zonder. Veel sterkte met alles.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *