Wie past bij de maagd

Wie past bij de Maagd?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Maagd?

(Geboren tussen 24 augustus en 23 september)

De Maagd is geen geboren levensgenieter. Ze zijn altijd druk met analyseren en perfectioneren van de omgeving. Ze zijn georganiseerd en netjes en willen de partner graag helpen om ook hun leven te organiseren. Dus een mogelijke partner moet dat wel kunnen waarderen. De Maagd moet proberen niet te kritisch te zijn, dat kan welke partner dan ook verjagen.

Beste match

De beste match voor de Maagd is een relatie met een Stier, Kreeft, Steenbook of Leeuw. Minder goed gaat het met de Ram, Boogschutter en Waterman.

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Maagd-Ram

Proberen een Ram onder controle te krijgen is verspilde moeite. Hij doet wat hij wil en de Maagd zal dat niet kunnen veranderen en waarderen. Kijk liever een deurtje verder.

Maagd-Stier

Dat kan knus worden. De Stier verzorgd graag en staat open voor goede raad en waardeert de hulp die de Maagd zo graag en ongevraagd geeft.

Maagd-Tweeling

De Tweeling doet voordat hij denkt. En als de Tweeling al weer bezig is met volgende, is de Maagd nog steeds aan het denken over het eerste. Dat gaat niet lang goed.

Maagd-Kreeft

De Kreeft heeft behoefte aan begrip en aandacht en de Maagd houdt er van om iemand met raad en daad bij te staan. Een goede keus voor allebei.

Maagd-Leeuw

Voor het temmen van een Leeuw is meer nodig dan de Maagd in huis heeft. De Leeuw is te onafhankelijk en niet gediend van kritiek.

Maagd-Maagd

Twee Maagden is misschien wat veel van het goede. Samen plannen maken en projecten bedenken dat gaat best goed. Maar als jullie blijven muggenziften wordt het toch wat ongezellig.

Maagd-Weegschaal

De charmante Weegschaal met zijn liefde voor kunst en mooie dingen wordt te lui bevonden door de ijverige Maagd.

Maagd-Schorpioen

De intense, gedreven en doelgerichte Schorpioen, daar kan een Maagd alleen maar waardering voor opbrengen. Bovendien houdt de Schorpioen ook nog van de aandacht en hulp die de Maagd biedt.

Maagd-Boogschutter

Geeft de Maagd serieus advies, maakt de Boogschutter er weer een grap van. Neemt de Boogschutter dan niets serieus? Met zoveel onverantwoordelijkheid kan de Maagd niet omgaan.

Maagd-Steenbok

Een man naar je hart. Eindelijk eens iemand die ziet wat belangrijk is in deze wereld. Samen kunnen Maagd en Steenbok dingen bereiken die ze met een ander teken niet voor mogelijk hadden gehouden.

Maagd-Waterman

Teveel praatjes te weinig actie, dat vindt de Maagd van de Waterman en daar knapt de Maagd op af. Laat de Waterman maar bedenken hoe hij de problemen in de wereld oplost, maar dan zonder de Maagd die heeft het te druk met andere dingen.

Maagd-Vissen

Als er iemand om hulp zit te springen dan is het de Vis wel. En de Maagd staat voor hem klaar. Wat de Vis maar wil. De Maagd moet de kritiek wel brengen op een manier dat de Vis zich niet gekwetst voelt. Maar verder perfect!

Loading comments...