Wie past bij de Weegschaal?

Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Weegschaal?

(Geboren tussen 24 september en 23 oktober)

Weegschalen omgeven zich graag met schoonheid en harmonie. Dit trekt veel bewonderaars aan. En dat is precies wat de Weegschaal graag heeft, iemand die veel liefde en aandacht en complimentjes te geven heeft. Weegschaal is het teken van partnerschap en daarom bloeien Weegschalen helemaal op in een relatie. De moeilijkheid is alleen iemand te vinden die aan de hoge standaard van de Weegschaal kan voldoen. En de Weegschaal moet zich niet te snel laten misleiden door mooi uiterlijk.

Beste match

De beste match voor de Weegschaal is de Tweelingen, Leeuw. Met Ram en Waterman zou het goed kunnen gaan. Minder goed gaat het met de Maagd en de Schorpioen.

 

Klopt het niet?

Lees hier hoe partner astrologie werkt.

Weegschaal-Ram

De Ram kan de Weegschaal genoeg aandacht te geven, maar heeft zoveel energie dat het soms wat veel kan zijn voor de Weegschaal die daardoor uit haar evenwicht wordt gebracht.

Weegschaal-Stier

De Stier houdt wel van luxe, maar is niet verfijnd genoeg naar de smaak van de Weegschaal. Hou een Stier wel te vriend, hij helpt graag mensen.

Weegschaal-Tweeling

Kan niet beter. De Tweeling is slim, grappig en extravert en dat is alles wat een Weegschaal kan wensen.

Weegschaal-Kreeft

Sentimenteel typetje de Kreeft. Huiselijk, liefst met goede vrienden om hem heen. Dat is niet het idee van de Weegschaal om een leuke avond te hebben. Maar de Weegschaal kan wel goed praten met de Kreeft. Vrienden dan maar?

Weegschaal-Leeuw

Wat een combinatie. De Leeuw zal de Weegschaal bedelven onder romantiek, lekker eten, mooie kadootjes. De Leeuw vindt niets te goed voor zijn Weegschaaltjes.

Weegschaal-Maagd

Val niet in slaap Weegschaal. De Maagd is gereserveerd en serieus en wil alles en iedereen verbeteren. Niets voor de Weegschaal.

Weegschaal-Weegschaal

Alsof je in de spiegel kijkt, en dan ook nog dezelfde smaak en interesses. Dat gaat een hoop tijd en geld kosten. En wie houdt er dan contact met de echte wereld?

Weegschaal-Schorpioen

Dat wordt de Weegschaal te gecompliceerd. De Schorpioen met zijn buien en stemmingen. Te onduidelijk. Daar heeft een Weegschaal helemaal geen zin in.

Weegschaal-Boogschutter

Kort maar krachtig. Jullie zullen een prima tijd hebben. Maar als de besluiteloosheid van de Weegschaal de rusteloosheid van de Boogschutter tegenkomt, zal het niet lang meer duren.

Weegschaal-Steenbok

De Steenbok houdt van geld, maar dan vooral om het te tellen, te poetsen en te houden. De Weegschaal houdt van geld uitgeven. Wil je nog meer weten?

Weegschaal-Waterman

Weegschaal en Waterman hebben veel gemeen. Maar de Waterman kan wel koppig zijn en dat vindt de Weegschaal lastig.

Weegschaal-Vissen

Een tikje te gevoelig voor de Weegschaal. Vissen hebben veel zorg en aandacht nodig, maar niet van de Weegschaal.

 1. Heeft er iemand ervaringen met (vrouw) weegschaal en (man) vissen?
  Ik ben erg benieuwd naar de reacties.
  Dit omdat er vaak wordt gezegd dat dit geen match is.

 2. Ben een weegschaal vrouw en al 24 jaar getrouwd met een kreeftman. Het is niet makkelijk kreeften zijn erg gesloten en je moet echt je best doen om erachter te komen wat ze denken of vinden over gevoelige situaties of gedachten. Ze zijn wel familie gezind en thuis is waar het om draait. Gezelligheid, kaarsjes spelletjes heel huiselijk. Maar aan de andere kant als er conflicten zijn of problemen dan vinden ze dat moeilijk. Stille wateren hebben diepe gronden. Kreeften kunnen geheimen bewaren als geen ander. Dat kan een voordeel of nadeel zijn. Veel praten met elkaar helpt maar veel geduld moet je ook hebben bij een kreeft.!

 3. Hallo ik ben weegschaal man en heb 1 lange relatie gehad met een maagd en is als eeuwig compromisse sluiten.Maar ben nu 10j vrijgezel en raar maar waar de vrouwen waar ik op val zijn bijna allemaal maagd of schorpioen. Ram en stier was ook fijn maar miste altijd iets.. ma dus me grote zwak zijn schorpioenen blijkbaar. Kan iemand me daar een uitleg voor geven ..

 4. Nou.ik Ken een kreeft man ik ben weegschaal maar kan hem niet volgen we kennen elkaar al 3jr maar wil hem graag beter leren kennen is zo moeilijk

  1. Ja heb al gemerkt de logica is soms ver zoek bij de kreeft .. ik ben weegschaal man en men beste vriendin is kreeft echt leuke band maar soms zijn ze ni voor rede vatbaar e beetje tunnelzicht.. grtz steven

  1. hoe is dat bevallen want ik weet dat een hij schorpioen en boogschutter
   niet past bij een weegschaal zwaar gelach
   schorpioens kunnen heel charmant zijn maar zijn niet trouw aan zichzelf
   en ook niet meer op ten duur naar zn partner
   ze willen een hoop van jou en ze benauwen een weegschaal op ten duur
   omdat ze achterdochtig zijn en geld wijzen hebben ze totaal geen overzicht
   alles wat om hun heen draait is van hun en op ten duur wordt je er niet meer
   bij betrokken een zwaar leven is dat ook met boogschutter
   die denken ook veel aan zichzelf en aan geld
   deze twee willen graag een relatie alleen ze kunnen het niet volhouden
   ze worden op ten duur zo egoistisch dat niet leuk meer is en communiceren
   is dan van de boze ,bij hun gaat het meer over dat hun alles onder controle
   houden,in het begin is zijn charmeur ogen en hoe ze doen leuk
   als je op een afstand relatie begin gaat het allemaal redelijk lijkt het
   uiteindelijk willen ze toch de eigen zinnen door zetten

   groetjes

 5. Dat is toch fijn om Eda’s bericht te lezen, want ik ben een kreeftenvrouw en heb net een leuke weegschaalman ontmoet 😉 dit geeft goede hoop 😀

  Een lieve groet

 6. Hoi,
  Ik ben weegschaal, en opzoek naar die ene juiste persoon.
  Ik heb de laatste tijd gevoelens voor een hele goede vriend, hem kan ik alles vertellen en denken vaak precies hetzelfde. Hij heeft al langer gevoelens voor mij. Kan iemand mij helpen? Wat moet ik doen??

  1. Sorry, vergeten erbij te zetten hieronder. Mijn steun en toeverlaat is ook weegschaal net als mij. Wil iemand hier een reactie op geven?!

  2. hoi sophie
   ik ben een weegschaal vrouw,bij een weegschaal kan je het beste eerst
   uitzoeken op een rustige manier en zoeken of het wederzijds is
   is dat zo dan heb je heel wat gewonnen bij hem.
   kijk wel uit hoe je het doet want een weegschaal kan heel radicaal zijn
   als hij het gevoel heb dat hij benauwed wordt.
   maar als het wederzijds is en je heb een maatje aan hem
   dan kan je ook een hele goeie relatie hebben ,ben je een schorpioen of boogschutter ,dan niet aan beginnen en zorg dat je een goede vriendschap behouden want dat kan een weegschaal heel goed met hem/zij

   groetjes jolanda

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *