maandhoroscoop steenbok

Horoscoop Steenbok november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Er is werk aan de winkel als het om je liefdesleven gaat. Je behoefte aan vrijheid lijkt groter en de relatie lijkt even op de tweede plaats te komen. Vrienden of vriendschappen zijn belangrijk voor je. Je steunt op ze wat betreft (relatie)advies. Steenbokken met een relatie kunnen ook de neiging hebben om zich op hun werk te storten en op die manier relatieperikelen te ontlopen. 

Single Steenbokken hebben niet echt haast om een nieuwe relatie te vinden. Pas tegen het einde van de maand verandert dit. Steenbokken houden hun gevoelens deze maand vooral voor zichzelf. Dus ook als ze wel romantische gevoelens voor iemand hebben. 

Na 26 november neemt de behoefte aan plezier maken en creativiteit in je leven weer toe.

Werk & carrière

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van werk beweegt in tegengestelde richting tot 20 november. Dit is een goede gelegenheid om je plannen op gebied van werk en carrière voor de toekomst te evalueren en te herzien waar dat nodig is. Bekijk je kansen, je strategie en hoe je je plannen wilt uitvoeren. 

Je voelt je geïnspireerd en als je een nieuwe baan wilt zoeken dan liggen je kansen goed. Gebruik je sociale contacten waar nodig. Op urgente moment kan deze maand duidelijk worden wie je echte vrienden zijn en wie juist niet. 

Mars trekt door je 10e huis van carrière waaruit blijkt dat je de emotionele kracht kan vinden om lastige situaties en zaken aan te pakken. 

Body & mind

Je bent energiek en je stemming is optimistisch. Je kan je af en toe een beetje als een hypochonder gedragen en denken dat je last hebt van bepaalde kwaaltjes. Laat je desnoods geruststellen als je je zorgen maakt. Je huis en gezin zijn belangrijk voor je. Ze zijn je veilige thuisbasis. 

Advies

Een samenwerking met een vriend kan tot iets heel moois en goeds leiden.


Maandhoroscoop maand: oktober 2019

Liefde & relaties

Je huis van sociale activiteiten en vriendschap wordt opgevrolijkt door de aanwezigheid van Mercurius vanaf 3 oktober, Venus vanaf de 8ste. Isoleer jezelf niet. Accepteer uitnodigingen voor feestje of etentjes of organiseer zelf iets. Ontspan en geniet van het leven. Dit kan je ook verder helpen als je single bent. 

Kijk met vertrouwen naar de toekomst samen met je partner en bedenk hoe je je relatie levendig kan houden. Denk aan romantische gebaren. 

De volle Maan op 14 oktober kan voor sommige Steenbokken het einde van hun moeilijke relatie betekenen of ze sluiten een lastige periode in hun leven af. Andere Steenbokken kondigen juist hun huwelijk aan of besluiten om te gaan samenwonen. 

Werk & carrière

Mercurius en Venus, trekken door je huis van groepen. Dat betekent dat groepsprojecten je verder kunnen helpen in je carrière deze maand. Werk samen met collega’s, bedrijven of organisaties. Vraag advies aan vrienden of professionals. 

Vanaf 4 oktober fleurt Mars je 10e huis van carrière op. Je kan grote strategische veranderingen doorvoeren of problemen in je werk of carrière oplossen. Je gezin of familie kan je steunen en helpen bij het oplossen van problemen op je werk. 

Wat betreft geld kan het op en neer gaan. Maar vooral aan het begin en einde van de maand kan je financieel voordeel verwachten. Als je kinderen hebt, kunnen zij je meer geld kosten deze maand.

Body & mind

Oktober lijkt een hectische maand op alle gebieden in je leven. Belangrijk dus om voldoende rust in te bouwen. Wissel drukke sociale activiteiten af met perioden waarin je je wat meer afzondert en ontspant. Maak meer tijd vrij voor hobby’s of dingen die je echt leuk vindt om te doen. 

Advies

Probeer je leven van de positieve kant te bekijken.