Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

De aanwezigheid van Mars in je huis van liefde en erotiek, maken van april een romantische maand vol passie. Je gooit je remmingen overboord en je stort je in de liefde als je de kans krijgt.

Er is wel een klein probleempje. Mercurius beweegt zich retrograde in hetzelfde huis als waar Mars zich bevindt en daardoor kunnen dingen zich onverwacht ontwikkelen en gecompliceerd worden.
Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je 3e huis. Dat maakt dat je eerder te maken kan krijgen met allerlei uitingen van de liefde: liefdesbrieven, liefdesverklaringen, hand in hand lopen, romantische reisjes. Venus beweegt zich ook tegengesteld tijdens het begin van april. Dat maakt de situatie ook wat minder duidelijk. Je kan iemand tegenkomen waar je vroeger iets mee had of je gevoelens voor iemand opnieuw onder de loep nemen.

Werk & geld

Venus bevindt zich in je 3e huis, dus je geest werkt snel en je communicatie verloopt vlot. Maar Venus beweegt zich wel tegengesteld het eerste deel van april tot 15 april. April kan daarom een keerpunt worden waarbij de zaken, ervaringen en analyses ervoor zorgen dat je conclusies kan trekken en besluiten neemt.

De planeet die heerst over je huis van werk, Mercurius beweegt zich ook tegengesteld deze maand. Dat betekent dat je meer de behoefte hebt omdingen te herevalueren en vragen om een meer creatieve benadering en efficiënte aanpak. Jupiter bevindt zich nog steeds in je huis van carrière en kan op het goede moment voor kansen zorgen. Financieel gaat het zijn gangetje.

Gezondheid & energie

April lijkt een maand zonder veel bijzonderheden op geestelijk en lichamelijk gebied. Je energie lijkt op peil. Saturnus, de heerser over jouw teken bevindt zich nog wel steeds in een huis dat te maken heeft met ziekten en gezondheid. Dus blijf goed voor jezelf zorgen.

Advies: Neem eens contact op met een paar oude collega’s, wie weet waar het toe leidt

 

De weekhoroscoop Steenbok
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop  Steenbok 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman