maandhoroscoop steenbok

Horoscoop Steenbok augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Augustus is een goede tijd om de relatie met je partner te verdiepen. Werk aan wederzijds vertrouwen en maak samen plannen voor de toekomst. Steenbokken zoeken naar serieuze relaties. Maar deze maand lijk je ook wat gevoeliger en laat je meer passie zien. 

De nieuwe Maan op 31 juli en de planeten in je 8ste huis van liefde  en intimiteit, moedigen je aan om oude conflicten op te lossen en de band te versterken. De meeste relaties zullen de positieve invloed hiervan merken en een soort van transformatie ondergaan tenzij je relatie al langere tijd heel slecht of zonder liefde is. 

Steenbokken die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, zullen deze maand meer twijfelen. Met Uranus in tegengestelde richting vanaf 12 augustus kan je veel korte maar hevige relaties verwachten. Niemand lijkt echt aan je verwachtingen te doen. Probeer niet te veel geld uit te geven om indruk te maken op mogelijke toekomstige geliefden. 

Werk & carrière

Venus, de planeet die heerst over je huis van carrière bevindt zich in je 8ste huis van geld, belasting en schuld. Mercurius bevindt zich daar ook tussen 11 en 29 augustus. Dit is een goede tijd om orde op zaken te stellen in je werk. Sluit oude projecten af of stop ermee als ze niet werken. Maak plannen voor nieuwe projecten. Misschien maak je zelfs plannen om een heel andere weg in te slaan wat je carrière betreft. 

Let op je prioriteiten. Zoek uit wat echt belangrijk is voor je carrière. De nieuwe Maan op 31 juli en de volle Maan op 15 augustus beïnvloeden je huizen van geld. Werk je administratie bij en weersta de neiging om grote uitgaven te doen. Je partner kan naar jouw idee deze maand te veel geld uitgeven. Vind een diplomatieke manier om hem of haar dat te zeggen.

Body & mind

Mercurius en Jupiter, zijn beide planeten die je gezondheid beïnvloeden. Omdat ze allebei deze maand hun normale richting weer innemen, zal je gezondheid en conditie verbeteren. 

Na 18 augustus is het een goed idee om meer te gaan sporten en om wat meer avontuurlijke dingen te doen. Stap uit je comfort zone. Je voelt je dan vrijer en je kijk op de dingen wordt breder.

Advies

Probeer rust te vinden met jezelf en de veranderingen die plaatsvinden in je leven.


Maandhoroscoop maand: juli 2019

Liefde & relaties

Relaties met anderen vragen wat extra aandacht deze maand. De zoneclips op 2 juli vindt plaats in het huis van relaties en dat kan zorgen voor plotselinge veranderingen, crisis of vernieuwing binnen je relatie.

Steenbokken in een relatie kunnen zich wat beperkt voelen door hun partner. Geld kan een bron zijn van conflicten met je partner. Steenbokken die in een scheiding liggen krijgen het daardoor extra moeilijk bij de verdeling van de spullen.

De maaneclips op 17 juli vindt plaats in Steenbok en dit activeert je eerste huis van ‘je zelf’ en het 7e huis van relaties met anderen. Dat kan leiden tot conflicten tussen je eigen gevoelens en de behoeften van anderen.  

Steenbokken zullen deze maand eerder laten weten hoe ze het willen. Zoek de balans zodat je partner ook tevreden is. Single Steenbokken krijgen van 3-28 juli de hulp van Venus die door je 7e huis trekt. Je kan een interessant iemand ontmoeten die net als jij op zoek is naar een serieuze relatie.

Werk & carrière

De (werk)relaties van Steenbokken worden sterk beïnvloed door de zon- en maaneclips van juli. Sommige relaties of samenwerkingen kunnen zelfs beëindigd worden. Steenbokken die onderhandelen over een nieuw contract zullen merken dat het moeizaam verloopt. Veel misverstanden en verwarring, vooral de tweede helft van de maand.

Ga deze maand voorzichtig om met je leidinggevenden en werkrelaties. Er kunnen meer spanningen zijn na de 20ste. Stel je daarom open en flexibel op. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van werk, beweegt tegengesteld vanaf 8 juli. Dat betekent dat het een goede tijd is om aanpassingen te maken op je werk. Kan het niet wat efficiënter en beter?

Dit is geen goede maand om leningen af te sluiten, ook niet als je denkt dat je het nodig hebt voor je werk of voor het beginnen van een eigen bedrijf. Vermijd ook alles dat met speculatie te maken heeft.

Body & mind

De planeten die heersen over je huis van gezondheid, Mercurius en Jupiter, bewegen tegengesteld. Neem meer tijd voor jezelf, om leuke dingen te doen en om te ontspannen. Vermoeidheid door te hard werken ligt op de loer. Vermijd overdrijving op elk gebied, ook wat betreft eten, drinken, enz.

Advies

Blijf open staan voor een gesprek, sluit je niet af uit boosheid.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
hoe verleid je een maagd
Hoe verleid je het sterrenbeeld Maagd?