maandhoroscoop steenbok

Maandhoroscoop Steenbok april 2020

Maandhoroscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

De combinatie die Jupiter en Pluto maken in jouw teken Steenbok vanaf 4 april is een begin van een nieuwe periode. Veel Steenbokken bekijken hun plannen voor de toekomst opnieuw en passen ze aan. Daarbij wil een aantal Steenbokken graag breken met bestaande situaties en relaties. Alleen stabiele relaties die gebaseerd zijn op eerlijkheid en waarbij de vrijheid van beide partners gerespecteerd wordt, kunnen deze periode zonder kleerscheuren doorkomen. 

Vanaf 19 april gaat de Zon door je huis van de liefde bewegen. Mercurius volgt op 27 april. Je gevoelsleven wordt intenser. De laatste week van april verbetert de communicatie en kan liefde en erotiek weer opbloeien. 

Single Steenbokken kunnen zich laten verleiden tot affaires. Leuk op dat moment maar het kan later voor gecompliceerde situaties leiden. 

Werk & carrière

Wat betreft werk wordt april 2020 een drukke maand. Er wordt veel van je gevraagd en je voelt je heel betrokken en verantwoordelijk. 

Venus bevindt zich in je 6e huis van werk en hierdoor vind je het belangrijk om werk te doen wat je leuk vindt of wat je voldoening geeft en niet alleen op financieel gebied. Maak gebruik van de gunstige stand van Venus en richt je ook op de lange termijn. Volg cursussen of doe nieuwe vaardigheden op om je kansen op je werk te vergroten of voor als je een nieuwe baan wilt zoeken. 

Mars bevindt zich in je huis van geld uit werk. Deze stand wijst op financiële steun van je familie of vrienden. De aanwezigheid van de serieuze planeet Saturnus in het huis van geld kan je een paar belangrijke lessen leren over hoe je volwassen en verstandig met je geld om kan/moet gaan.

Body & mind

De Pluto Jupiter combinatie op 4 april kan voor radicale veranderingen zorgen. Dat kunnen uiterlijke veranderingen zijn maar ook innerlijke veranderingen. Misschien verander je je kapsel of schaf je een nieuwe garderobe aan. Of misschien begin je met mediteren of volg je een spirituele cursus. Probeer je sociaal op te stellen. Zoek het gezelschap van mensen die je op een positieve manier stimuleren. 


Horoscoop vorige maand

Steenbokken zijn deze maand in de stemming om nieuwe dingen uit te proberen. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, een nieuwe stijl uit proberen. Je bent zoekende en dat bevalt je prima. 

Liefde

Die behoefte aan iets nieuws en iets anders speelt ook door in je liefdesleven. Je bezoekt misschien nieuwe restaurants of je gaat een nieuwe sport beoefenen. Hierdoor is de kans groot dat je veel nieuwe contacten opdoet en wie weet wie daar tussen zit. 

Steenbokken met een relatie zijn romantischer dan anders. Organiseer een romantisch etentje of een speciaal uitje. De tweede helft van de maand is ook een goede periode om samen iets aan jullie huis te verbeteren of om te gaan samenwonen. 

Werk

Maart is een maand waarin je aan een nieuwe baan kan beginnen of een nieuw project kan starten. Je bent hoopvol en optimistisch. Het voelt alsof je alles wat je in je hoofd hebt, kan waarmaken.

Je bent vooral met je eigen carrière bezig en je houdt daarbij wat minder rekening met collega’s of mensen met wie je samenwerkt. Dat wordt je niet altijd in dank afgenomen.  

Het is belangrijk dat je een balans vindt tussen geld verdienen en werk dat je echt leuk vindt. Ga op zoek naar werk waar je hart in ligt.

Welzijn

Om deze maand voldoende energie te hebben is het belangrijk dat je veel sport en in beweging bent. Een Steenbok vindt het vaak zonde om veel geld uit te geven aan de sportschool. Dus vind een manier om te sporten die weinig geld kost. Ga hardlopen of fietsen. Regelmatig sporten helpt je ook om stress te verminderen.