maand steenbok

Maandhoroscoop Steenbok juli 2024

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop Steenbok juli 2024, geboren (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Gedurende de maand juli 2024 wordt het steeds drukker in je 8e huis van liefde en intimiteit. Zowel Mercurius, Venus en de Zon bezoeken dat huis. Juli lijkt daarom een maand vol passie te worden. De planeten vormen wel een oppositie met Pluto in je 2e huis van geld en bezit. In sommige relaties kunnen er spanningen ontstaan over geld of gezamenlijke bezittingen. Het is belangrijk om met elkaar te blijven praten.

Single Steenbokken krijgen kansen om een intense liefdesrelatie te beginnen. Dat kan zijn met iemand die heel anders is dan hun beoogde ideale type. Het kan geen kwaad om voorzichtig te zijn met wie je in zee gaat.

Werk en geld

Met Mercurius in je 8e huis van geld van derden en later Venus en de Zon die even recht tegenover Pluto staan, kan wijzen op spanningen op je werk en in het bijzonder spanningen over je inkomen. Gelukkig word je ook gestimuleerd om met goede ideeën te komen, opnieuw te onderhandelen. Door Pluto, lijkt alles mogelijk op dit gebied. Ook een flinke verbetering wat betreft je inkomen.

De laatste week van juli kan de Steenbok tot de conclusie komen dat het nodig is om een ander houding of benadering ten opzichte van je werk of je inkomen aan te nemen.

Lichaam en geest

In juli heeft de Steenbok voldoende energie en als er gezondheidsproblemen zijn, dan kunnen deze verbeteren. Het is wel belangrijk om voldoende te ontspanning en goed om te gaan met problemen uit het verleden. Het is ook een goed idee om meer om te gaan met mensen die je graag mag, die je steunen en opvrolijken.


Vorige maand

Liefde & relaties

Met Mars, de planeet van actie en passie in je 5e huis van liefde en romantiek, belooft juni 2024 voor Steenbokken een goede maand te worden wat de liefde betreft. Mars maakt van daaruit wel een ongunstig aspect met Pluto. Dat zorgt dat de passie heftig kan zijn en soms uit de hand kan lopen.

Single Steenbokken kunnen kunnen genieten van plezier, maar moeten wel opletten dat ze zich te makkelijk in te veel relaties storten. Want dat kan zorgen voor conflicten en complexe toestanden. De eerste helft van juni is minder geschikt voor Steenbokken die een serieuze relatie willen. De tweede helft van juni, als Mercurius en Venus door je 7e huis van relaties gaan bewegen is de kans op een blijvende serieuze relatie groter.

Werk en geld

Je 6e huis van werk en welzijn is nog steeds druk bezocht in juni. Mercurius, Venus en de Zon bevinden zich er tot respectievelijk 17 en 20 juni. Ze vormen van daaruit wel vierkanten met Saturnus en Neptunus in je 3e huis van communicatie. Het laatste deel van juni is meer geschikt om nieuwe kennis en ervaring op te doen.

De vierkanten met Saturnus en Neptunus zijn ook een aanwijzing dat je voorzichtig moet zijn met beslissingen over financiële transacties of investeringen. Er kan hierbij sprake zijn van moeilijkheden of obstakels. Misschien moet je je prioriteiten wat betreft geld bijstellen. Aan de andere kant wordt je door deze aspecten wel creatiever en innovatiever met geld. Bovendien kan je een realistischer beeld krijgen over wat geld betekent en hoe belangrijk het is in jouw leven.

Lichaam en geest

Met een sterk 6e huis van werk en gezondheid, en de aspecten die daarbij betrokken zijn, is het verstandig om goed op je gezondheid te letten. Ga ook verstandig en zorgvuldig om met informatie die je krijgt of vind over gezondheid. Neem niet alles wat je leest voor waar aan. Als je vragen hebt, stel ze dan liever aan een professional.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *