waterman 2019

Jaarhoroscoop Waterman 2019

Als je geboren bent tussen 20 januari-18 februari dan is je sterrenbeeld Waterman.

Algemeen

Met Jupiter in je 11e huis van vriendschap, hoop en wensen lijkt het een gezellig en vooral sociaal jaar te worden. Een jaar waarin je jezelf ontwikkelt en waarin je vooral dingen probeert te doen die je inspireren en waar jouw hart ligt. Spiritualiteit is altijd vrij belangrijk voor de Waterman, maar dit jaar neemt die interesse alleen maar toe. Sterker nog, je 12e huis van spiritualiteit lijkt het sterkste huis van je hele horoscoop. Neptunus 

Waterman en de liefde in 2019

Je 7e huis van liefde en relaties is geen huis waar veel actie is dit jaar. Liefde en romantiek lijken daarom geen hoofdzaak voor de Waterman. De kans is groot dat de zaken bij het oude blijven en dat zich geen drastische veranderingen voordoen. Wel zijn er een aantal eclipsen die invloed hebben op je huis van de liefde. Hierbij kan oud zeer naar boven komen of  worden onverwerkte emoties weer belangrijk. Dat kan een relatie even opschudden, maar goede relaties zullen hier uiteindelijke alleen maar sterker uit komen. 

Vriendschappen en sociale relaties lijken dit jaar belangrijker voor je dan liefde en romantiek. Het is ook een gebied waar je veel plezier en voldoening uit haalt. In je vrienden- en kennissenkring zullen wel veel veranderingen plaatsvinden. Oude vrienden verdwijnen uit je leven maar er komen nieuwe interessante mensen voor terug. 

Waterman en werk & carrière

Dit is geen jaar om stil te zitten, Waterman. Er moet gewerkt worden. Je ziet kansen waar anderen dat niet zien en je bent bereid om je 100% in te zetten. Dat kan betekenen dat je je verder ontwikkelt door een studie of opleiding te volgen om betere kansen te krijgen of hogerop te komen in je vakgebied.

Dat is ook de redenen dat je investeert in je uiterlijk, kleding en sieraden. Je kleedt je duur in de hoop dat deuren zich voor je openen. 

Beroepen die je goed liggen, hebben te maken met water, schepen, visvangst, bejaarden- of verzorgingshuizen en farmaceutische industrie. 

Financiën

Neptunus is de planeet die heerst over je huis van financiën. Die bevindt zich dit jaar in zijn eigen huis en eigen teken. Dat betekent dat de invloed sterk is en dat is positief.  Je realiseert je dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor het verdienen van geld en dat je je daar volledig voor moet inzetten. Watermannen die hard werken zullen daarvoor vroeg of laat beloond worden. 

Twijfel je bij het doen van zaken of het aangaan van financiële verplichtingen? Vertrouw op je intuïtie die is heel sterk dit jaar. 

Gezondheid

Je 6e huis van gezondheid is geen sterk huis dit jaar. Je gezondheid was het afgelopen jaar goed en je had voldoende energie en dat lijkt dit jaar zo te blijven. Dat neemt niet weg dat je wel heel geïnteresseerd bent in gezondheid in het algemeen. Je verdiept je in manieren om je conditie te verbeteren en je volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding. Gewoon om fit te blijven. Je staat dit jaar ook open voor spirituele activiteiten en therapieën uit zoals meditatie, reiki of handoplegging.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *