Uiterlijke kenmerken waterman

De uiterlijke kenmerken van een Waterman ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Waterman ascendant

De mensen geboren onder het teken Waterman, worden over het algemeen gezien als aantrekkelijk. Het teken heerst over de ogen ( en de onderbenen) en daardoor zijn hun ogen vaak opvallend en aantrekkelijk.

Kenmerken van het gezicht van de Waterman

Watermannen hebben vaak een hoekig gezicht, dus niet al teveel ronde vormen. De ogen hebben een vrije, bijna brutale blik en een mond waarbij de bovenlip dunner is dan de onderlip. De wenkbrauwen zijn vaak hoekig. Ze hebben meestal een mooie huid. De oren zijn vaak klein en het haar kan vroeg grijs worden.

Het lichaam van de Waterman

De Waterman heeft een goed gebouwd lichaam. De schouders en heupen zijn doorgaans breder of stevig en de benen zijn goed gevormd. Waterman ascendanten bewegen zich soepel en makkelijk. Ze kunnen wel eens hooghartig en formeel overkomen. Ook mannelijke Watermannen kunnen wel een paar vrouwelijke trekken.

Kwalen van de Waterman

Het teken Waterman heerst over de kuiten en enkels. En inwendig over de ademhaling, de bloedsomloop en het zicht. Kwalen waarvoor Watermannen gevoelig zijn, zijn oedeem of vocht vasthouden in de enkels, zwakke enkels, reuma en lage rugpijn. Verder nerveuze kwalen en een pessimistische kijk op ziekte en herstel.

Voorbeeld van Waterman ascendanten : Barack Obama, David Bowie, Christina Aguilera

Erogene zones van de Waterman

De erogene zones van de Waterman zijn de enkels en kuiten.

Lees ook:

Hoe verleid je een Waterman?
Wat zijn de slechte eigenschappen van de Waterman?
20 goede eigenschappen van de Waterman

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *