ram maand horoscoop

Maandhoroscoop Ram december 2022

Horoscoop voor de maand december 2022 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

In december lijken dingen wat trager te bewegen dan normaal. Dat komt natuurlijk omdat Mars, jouw heersende planeet nog de hele maand tegengesteld beweegt in je 3e huis van communicatie. Je hebt meer moeite om je duidelijk uit te drukken en dingen die je zegt kunnen verkeerd uitgelegd worden wat weer leidt tot spanningen en frustraties. Doe rustig aan en gebruik deze maand zoveel mogelijk om uit te rusten en orde op zaken te stellen.

Jupiter beweegt de eerste drie weken door je 12e huis. Je intuïtie is sterken en je kan het gevoel hebben of je steun krijgt van een beschermengeltje. Jupiter bevindt zich eens in de twaalf jaar in deze positie, dus als er zaken zijn die je wilt afsluiten of oplossen of het goed wilt maken met iemand, dat is dit de goede tijd daarvoor.

De volle Maan op 7 december vindt ook plaats in je 3e huis van communicatie. Een volle Maan kan een keerpunt betekenen in een plan of project. Je kan je ideeën nu delen met mensen.

Tenslotte gaat Jupiter, de geluksplaneet op 20 december jouw teken binnen en blijft daar tot half mei. Dit kan je ontzettend veel geluk brengen in je leven en de liefde. Het maakt je optimistisch en geeft je zelfvertrouwen in alles waar je mee bezig bent. Je kan promotie krijgen, je carrière kan een boost krijgen of je reputatie verbetert.

Een kleine tegenvaller is dat Mercurius op 29 december tegengesteld gaat bewegen. Wat de boel weer even kan vertragen en voor wat verwarring kan zorgen.

Dagen met de meeste kansen: 7, 8 en 25 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 12, 13 en 22 december
Stressvolle dagen: 19, 29 en 30 december


Ram horoscoop vorige maand

Met Mars die begin november tegengesteld beweegt in je 3e huis van communicatie komen de woorden minder vloeiend dan normaal. Je hebt meer moeite om je standpunten over te brengen of je wordt verkeerd begrepen. Wees daarom zo duidelijk mogelijk.

Op 8 november vindt er een Maansverduistering plaats in je 2e huis van geld en bezit. Geld en bezittingen houden je nu meer bezig. Je vraagt je tegelijkertijd af wat je echt belangrijk vindt in het leven en aan welke bezittingen je het meeste waarde hecht. Dit zijn ook dagen om nieuwe spullen te kopen en/of oude spullen te verkopen.

De maand wordt beter als Venus en Mercurius op respectievelijk 16 en 17 november je 9e huis van reizen en onderwijs binnengaan. Dit is een goede tijd om een reisje te maken. Als reizen er niet inzit, maak dan uitstapjes dicht bij huis of ga iets nieuws leren, een nieuwe taal of creatieve activiteit.

Op 22 november gaat ook de Zon je 9e huis binnen gevolgd door de maan op de 23e. Je behoefte aan avontuur en om andere, nieuwe ervaringen op te doen, neemt toe. Doe wat vaker spontaan waar je zin in hebt. Je zal zien dat je er inspiratie door krijgt.

Op 23 november neemt ook Jupiter zijn normale richting weer in en dat gebeurt in je spirituele 12e huis. Je bent geïnteresseerd in spirituele onderwerpen, je intuïtie is groot en je bent misschien wat vaker liever alleen. Aan de andere kant heb je de neiging om teveel geld uit te geven.

Dagen met de meeste kansen: 7, 8 en 25 november
Beste dagen voor liefde en romantiek: 14, 15 en 16 november
Stressvolle dagen: 11, 30 en 31 oktober

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *