horoscoop ram maand

Maandhoroscoop Ram september 2021

Horoscoop voor de maand september 2021 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

LIEFDE & RELATIES

Relaties vragen deze maand september 2021 nog steeds veel van je aandacht. Venus de liefdeplaneet beweegt nog tot 10 september door je 7e huis van relaties. Vanaf 10 september gaat Venus je 8e huis van liefde en intimiteit binnen. In sommige relaties kunnen er problemen zijn met bezitterigheid en het verlangen om alles onder controle te houden. Je partner kan zich daardoor enigszins beklemd of verstikt voelen.

Ook Mars bevindt zich in je 7e huis vanaf 14 september. De Zon volgt op 22 september. Hierdoor zijn Rammen meer gemotiveerd om het standpunt en de verlangens van hun partner serieus te nemen. Relaties kunnen zich daardoor verdiepen. Single Rammen krijgen allerlei kansen om een nieuwe liefde te vinden. Maar te vast of te serieus, dat schrikt je af. Rustig aan dus.

Deze maand loop je tegen je eigen behoefte aan vrijheid aan en dat botst met je verlangen naar liefde en een harmonieuze relatie. Probeer voor de middenweg te gaan.

Na 10 september kan de Ram eerder ten prooi vallen aan passie en lust. Hierdoor is de kans groot dat je in gecompliceerde situaties belandt waar je maar moeilijk een uitweg uit weet te vinden.

WERK & CARRIERE

Op je werk bent je nog steeds heel gemotiveerd om op te vallen op een positieve manier. En, je inspanningen lijken hun vruchten af te werpen. Je kan door je goede werk de aandacht trekken van de juiste mensen en dat kan je verderop helpen. Rammen met een eigen bedrijf kunnen ook vooruitgang boeken.

Mars bevindt zich in je 6e huis van werk & gezondheid tot de 14e en de Zon tot de 22e. Je voelt je daardoor gesteund in je werk. Rammen die op zoek zijn naar een baan kunnen maar beter zorgen dat hun CV op orde is. Je kan op dit gebied ook hulp krijgen van kennissen of oud-collega’s die je helpen om aan een baan te komen. Zet je over je tegenzin heen en pak de telefoon, stel vragen, maak nieuwe contacten en laat mensen weten dat je op zoek bent naar werk. Vanaf de 19e kan je goed nieuws verwachten op dit gebied.

Op 27 september gaat Mercurius weer tegengesteld bewegen in je huis van relaties. Vanaf die datum kunnen onderhandelingen stroever verlopen en is het ook niet de beste tijd om contracten te tekenen.

Financieel gaat het voor de wind. Maar let op dat je de tweede helft van de maand niet te veel geld gaat uitgeven.

BODY & MIND

Op het gebied van energie en gezondheid lijken er weinig bijzonderheden te zien. Wel kan je deze maand last hebben van vermoeidheid en migraine. Hier heb je zelf invloed op door je leven goed te organiseren en te zorgen voor voldoende ontspanning.

Volg een gezond dieet en probeer je werk zo efficiënt mogelijk te doen zodat je tijd over houdt om leuke dingen te doen. Met Mercurius die tegengesteld beweegt kunnen oudere kwalen en problemen weer de kop op steken en de communicatie kan minder vlot verlopen.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

In de maand augustus 2021 staat bij de Ram romantiek en liefde niet bovenaan het lijstje. Rammen zullen op zoek moeten naar een middenweg tussen wat zij willen en wat anderen willen.

Bij single Rammen komt vrijheid op de eerste plaats. Daarna komt avontuur en romantiek pas. Je hebt eigenlijk weinig behoefte om je te binden. Dat is niet de meest geschikte instelling om een vaste relatie te beginnen. Het advies is om daarover vanaf het begin eerlijk en duidelijk te zijn zodat eventuele potentiële partner geen valse hoop krijgen.

Bij bestaande relaties zijn beide partners waarschijnlijk erg bezig met hun eigen bezigheden. Misschien zijn er gesprekken over jouw betrokkenheid en inzet voor de relatie en die van je partner. Zo kunnen jullie allebei aangeven wat je van de relatie verwacht zonder dat je druk of verplichting voelt.

Op 16 augustus gaat Venus door je 7e huis van relaties bewegen. Dat gaat je helpen om nieuwe relaties aan te gaan of bestaande te verbeteren. Je krijgt weer plezier in je relatie en het samen doen van dingen, zonder dat iemand zich verstikt of beperkt voelt in zijn vrijheid.

WERK & CARRIERE

Hoewel augustus over het algemeen een tijd is voor vakantie, lijkt het voor de Rammen toch een drukke tijd. Je 6e huis van werk en gezondheid is druk bezet. Mars, Venus, Mercurius en de Zon bezoeken dit huis allemaal deze maand.

Dus ga ervoor, doe je werk maar probeer niet te kritisch te zijn op anderen. Probeer op een opbouwende manier te communiceren met collega’s, leidinggevenden of zakenpartners. Laat door je gedrag zien dat je ijverig, vastberaden en serieus bent in je werk. Dat is manier om achterstanden weg te werken en/of grote stappen vooruit te zetten.

Rammen die geen werk hebben, kunnen in de maand augustus iets vinden dat naar hun zin is. Je wilt je inzetten en hard werken en je aanpak en inzet zijn praktisch. Als gevolg van het harde werk, kan het inkomen van de Rammen stijgen.

Op 16 augustus gaat Venus je huis van relaties binnen. Vanaf die datum kan je prima onderhandelen. Dat kan voordelig zijn als je moet onderhandelen voor een contract, salarisverhoging of met klanten over zakelijke acties.

In augustus verdien je meer geld als je samenwerkt met anderen.

BODY & MIND

Met een druk bezet huis van werk en gezondheid is het belangrijk om genoeg tijd te reserveren om te ontspannen en goed voor je gezondheid te zorgen. Je werklust en oog voor details kan veel van je vragen en leiden tot lichamelijke of geestelijke uitputting als je niet oppast.

Neem vaker een korte pauze en doe leuke dingen om te ontspannen. Ga uit van het gezegde voorkomen is beter dan genezen. Leef verstandig en gebalanceerd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *