horoscoop ram maand

Horoscoop Ram juni 2019

Maandhoroscoop juni 2019 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Vanaf 9 juni bevindt Venus zich in Tweelingen. Vanaf die datum heb je daardoor meer zelfvertrouwen. Je toont humor en je kiest de juiste woorden als je met je geliefde omgaat of iemand wilt verleiden. Dit is ook een goede tijd om problemen in je relatie op te lossen omdat je nu meer bereid bent om je aan te passen. Je partner reageert veel welwillender als je hem of haar niet onder druk zet. Laat je hart spreken en laat zien wat je bezighoudt.

Mars, de planeet die heerst over het teken Ram, trekt door je 4e huis van huis en gezin. Mars is in het gezelschap van Mercurius van 4-27 juni. Deze planeten maken het mogelijk dat je aan de basis van je relatie kan werken en onderhuidse verwijten en ergernissen bespreekbaar kan maken.

Voor Rammen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, staan de planeten in juni gunstig. Rammen kunnen zich plotseling aangetrokken voelen tot iemand die in de buurt woont of op een collega vallen. Lichamelijke aantrekkingskracht is deze maand minder belangrijk voor je. Een geestelijke klik en interessante gesprekken vind je op dit moment belangrijker.

Werk & carrière

Op het gebied van werk kan je profijt hebben van nieuwe informatie. Doe onderzoek en kijk rond. Dat geldt ook voor Rammen die op zoek zijn naar een andere baan. Informeer en vraag iedereen die je daarmee verder kan helpen. Andere Rammen kunnen ook hun informatie delen en workshops of lessen geven.

Je kan deze maand moeite hebben om te kiezen tussen werk aan de ene kant en ontspanning, partner en gezin aan de andere kant. Je hebt een sterke drang om vooral te doen en geïnteresseerd te zijn in wat je zelf belangrijk vindt. Zo kunnen huishoudelijke taken, waar Rammen toch al niet van houden, een bron van ruzie zijn. Blijf in gesprek en delegeer bepaalde taken of huur er iemand voor in als dat mogelijk is.

Er lijken zich geen grote veranderingen of ontwikkelingen voor te doen op het gebied van werk en inkomsten deze maand. Rammen die voor zichzelf werken, hebben de beste kansen. Zij kunnen zichzelf goed promoten en kunnen prima onderhandelen. 

Body & mind

Dit is een goede maand om het wat rustig aan te doen, om uit te rusten, en je batterij weer op te laden. Dat betekent niet dat je niet moet bewegen of sporten. Het gaat er meer om dat je meer dingen doet die je leuk vindt, die je ontspannen en die goed voor je zijn. Vooral na 21 juni kan je vermoeidheid voelen door de drukte van de afgelopen maanden.

Juni is meer een maand om plannen te maken en om ideeën te ontwikkelen die je pas later zal uitvoeren.


Vorige maand

Liefde & relaties

Venus bevindt zich tot 15 mei in je 2e huis. Je relaties zijn daardoor een onderwerp waar veel van je aandacht naar toe gaat. Je bent spontaan, direct, enthousiast en toch charmant. Liefde en geld zijn geen goede combinatie, dus houd deze twee liever gescheiden.

Voor mensen met een relatie kunnen de eerste weken van mei wat lastiger zijn. Vooral Rammen die de voorkeur geven aan hun werk boven hun relatie, kunnen problemen verwachten. Je partner kan eisen dat je meer tijd voor hem of haar reserveert. Probeer bij onenigheid niet de ander niet al te verbaal agressief te benaderen. Praat rustig en probeer ze niet eindeloos van jouw mening te overtuigen.

De laatste weken van de maand zijn harmonieuzer en de communicatie verloopt beter. Stel je diplomatiek op en stel je hart open. Geld en materiële zaken kunnen nu vaker het onderwerp van gesprek zijn.

Rammen kunnen zich aan de ene kant bezitterig voelen en aan de andere kant juist zelf veel behoefte aan vrijheid hebben. Maar het werkt niet als je je partner kort houdt, terwijl je zelf van je vrijheid geniet. Ook single Rammen willen aan de ene kant wel de pleziertjes die een relatie ze kan bieden maar hebben meer moeite met de verantwoordelijkheden.

Werk & relatie

Je kan deze maand mei veel werk verzetten ondanks het feit dat sommige dingen langzamer gaan of meer tijd nodig hebben voor ze afgerond kunnen worden.

Mercurius, de planeet die heerst over werk en gezondheid, trekt door je 2e huis van werk uit inkomsten tot 12 mei en Venus gaat dat huis binnen op 15 mei. Dat betekent dat je veel geld kan verdienen als je er hard voor werkt en nog belangrijker, dat je plezier hebt in wat je doet.

De nieuwe Maan op 5 mei vindt ook plaats in je 2e huis. Dat wijst op nieuwe manieren van geld verdienen en nieuwe oplossingen om problemen in je werk of inkomen aan te pakken. Rammen met een eigen bedrijf kunnen personeel in dienst nemen of hun activiteiten reorganiseren. Rammen zonder werk zien hun kansen toenemen.

Body & mind

Met Mars in Tweelingen tot 16 mei voel je je enthousiaster en misschien wat drammeriger dan normaal. Het kan je daarbij aan geduld en focus ontbreken. Na 16 mei gaat Mars je 4e huis van huis en gezin binnen. Dat is een moment om de aandacht op jezelf en je emoties te richten. Je kan je energie ook gebruiken om je huis gezelliger te maken.

Advies

Houd er rekening mee dat niet iederen bereid is zich in te zetten of risico’s te nemen zoals jij.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
weekhoroscoop steenbok
Weekhoroscoop Steenbok