ram maand horoscoop

Maandhoroscoop Ram februari 2024

Horoscoop voor de maand februari 2024 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde en relaties

Februari 2024 lijkt een plezierige en romantische maand te worden voor Rammen. Zelfs de slechtste relaties kunnen verbeteringen ervaren. Die positieve veranderingen kunnen er ook door de partner komen. Er wordt met optimisme naar de toekomst samen gekeken.

Het sociale 11e huis van de Ram is druk bezocht. De Zon, Mercurius, Mars en Venus bezoeken dit huis. Dit is vooral voor single Rammen veel belovend. Door de vele sociale contacten ontmoeten ze allerlei nieuwe mensen. Vaak zullen het eerst platonische relaties zijn, die later langzaam in een romantische relatie veranderen.

Werk en geld

Op 5 februari gaat Mercurius door je 11e huis bewegen en komt dan heel dicht bij Pluto. Dat is een aanwijzing dat samenwerken of werken als onderdeel van een groter geheel je succes brengt. Als je zelf de leider van een project bent, kan je laten zien wat je waard bent. Je kan belangrijke mensen ontmoeten die je helpen om vooruitgang te boeken in je werk.

Let goed op je budget en pas je uitgaven aan indien nodig. Bepaalde projecten zien er goed uit en kunnen op de middellange termijn voor meer inkomsten zorgen. Pas wel op bij het maken van plannen waar geld bij gemoeid is. Geef nog een geld uit, waarvan je niet zeker bent dat je het zal hebben. Neem ook geen onnodige risico’s.

Lichaam en geest

Rammen hebben voldoende lichamelijke en geestelijke energie in februari. Je kan problemen hebben met teveel eten. De laatste week van februari als de Zon je 12e huis binnengaat, is het verstandig om meer rust te nemen, meer te slapen en actief te ontspannen. Probeer meer tijd te besteden aan dingen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt.


Ram horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

In januari 2024 is de Ram vooral geïnteresseerd in zijn carrière en sociale leven. Single Rammen hebben niet veel tijd en aandacht voor het beginnen van een nieuwe relatie. Als ze zich al aangetrokken voelen tot iemand zal dat iemand zijn die ze op of door hun werk ontmoeten of mensen die macht uitstralen. De laatste week van de maand ben je meer geïnteresseerd in platonische of vriendschappelijke relaties.

Rammen met een relaties nemen alles vrij serieus op en ze denken na hoe ze hun leven verder samen kunnen opbouwen. Met Venus in je 9e huis tot 23 januari laat je maandhoroscoop zien dat je overdreven idealistisch kan zijn in je liefdesleven. Dat kan voor onrealistische verwachtingen zorgen waardoor je uiteindelijk teleurgesteld wordt.

Werk en geld

Je 10e huis van carrière en reputatie is heel actief deze maand januari. Mars bevindt zich er vanaf 4 januari, gevolgd door Mercurius, de Zon en Venus. Dit lijkt meteen al één van de beste maanden van het jaar om je carrière en inkomen te verbeteren.

Vanaf 1 januari gaat Mercurius weer direct bewegen waardoor je onderhandelingen die vastzaten opnieuw kan voeren en kan afronden.

De Ram kan deze maand zijn creativiteit gebruiken en laten zien wat ze kunnen. Als je problemen had op materieel gebied dan kan je nu orde op zaken stellen. Je kan ook situaties die voor onzekerheid zorgden ophelderen.

Lichaam en geest

Door je ambitie kan dit een vrij stressvolle maand zijn. Je hebt allerlei doelen in je hoofd die je wilt halen. Door tijd vrij te maken voor ontspanning kan je uiteindelijk beter presteren.

Terwijl je bezig bent successen te boeken is het goed om niet teveel van anderen te vragen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *