horoscoop ram maand

Maandhoroscoop Ram juli 2020

Horoscoop juli 2020 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Mars ging vorige week het teken Ram binnen en zal daar, mede omdat hij af en toe retrograde beweegt, langere tijd doorbrengen. De Ram maakt daardoor een periode door waarin hij zijn behoeften en verlangens opnieuw bepaalt. Dat kan spanningen opleveren in liefdesrelaties. 

Aan de andere kant zorgt Mars ervoor dat je een zelfverzekerd, gedurfd en sensueel beeld van jezelf neerzet. Dat maakt je aantrekkelijke en soms onweerstaanbaar en kan helpen bij het beleven van spannende avontuurtjes en flirten. 

Na een lange periode dat Rammen wat minder geïnteresseerd waren in de liefde, lijken ze nu weer actief ‘op jacht’ te gaan. Dat geldt niet alleen voor singles, ook Rammen met een lange relatie kunnen weer meer passie voelen voor hun partner.

Vanaf de 22e gaat de Zon je 5e huis binnen van liefde, romantiek en creativiteit. Dat komt het liefdesleven nog meer ten goede. 

Werk & carrière

Met Mars in jouw teken Ram, is er veel mogelijk. De Ram wil graag actie. Helaas bewegen nog een aantal planeten tegengesteld en dat kan de boel stagneren. 

Vanaf 12 juli neemt Mercurius, die over je huis van werk en communicatie gaat, weer zijn normale richting aan. Maar Saturnus, de planeet die heerst over je carrière beweegt tot eind september tegengesteld. Pluto tot oktober. Vooral Saturnus roept op tot herziening, herwaardering en reorganisatie. Dingen die je nu doet hebben gevolgen voor de lange termijn. 

Met Uranus in je huis van werk uit inkomsten, en de gunstige combinaties die deze planeet vormt, kan je onverwachte winsten of inkomsten uit nieuwe bronnen ontdekken. 

Als Venus in de laatste weken van juli een ongunstige combinatie maakt met Neptunus is de kans groter dat je je onrealistische financiële plannen of ideeën hebt. Neem geen overhaaste beslissingen als er veel geld mee gemoeid is en lees contracten goed door. 

Body & mind

Mercurius trekt door je 4e huis van huis en gezin. Mercurius gaat op de 12e neer normaal bewegen en de Zon komt daar ook tot de 22e. Wel maken deze planeten moeizame combinaties met Jupiter, Saturnus en Pluto. Hierdoor kan het moeilijk zijn om rust te vinden zowel thuis als op het werk. Misschien is het moeilijk om de balans te vinden tussen werk en ontspanning.

Door Mars in je eigen teken heb je wel meer energie, moed en uithoudingsvermogen. 


Maarndhoroscoop vorige maand

Venus, de planeet die heerst over je huis van relaties beweegt tot 25 juni door je huis van communicatie. De Zon, die heerst over je huis van de liefde, bevindt zich in datzelfde huis. Let daarom extra goed op de manier waarop je communiceert met je partner en hoe je je gevoelens uitdrukt.

Je vindt het moeilijker om de juiste woorden te vinden om je gevoelens te beschrijven of je drukt je verkeerd uit waardoor een misverstand ontstaat. Goed luisteren is heel belangrijk. 

Een aantal Rammen voelt de behoefte om weer in contact te komen met oude liefdes of kunnen verrast worden doordat een oude liefde plotseling weer met hen contact zoekt. De zonsverduistering op 21 juni kan nieuwe emoties losmaken. Relaties die niet stabiel zijn kunnen onder druk komen staan en het kan zelfs tot een breuk leiden. Single Rammen kunnen verliefd worden, maar een relatie ontwikkelt zich maar traag. 

Werk & carrière

Mars de planeet die heerst over jouw teken, trekt door je 12e huis tot 28 juni. Op het gebied van werk en carrière lijken er geen grote veranderingen of initiatieven te zijn. Veel planeten zoals Jupiter, Saturnus en Pluto bewegen tegengesteld en ook al maken ze gunstige combinaties met Mars, er zit maar weinig schot in de zaken. Juni is daarom meer een maand om na te denken over nieuwe ontwikkelingen, een nieuwe strategie en plannen te maken voor de lange termijn. 

Probeer je intuïtie te gebruiken en laat je niet alleen leiden door de zucht naar macht en/of geld maar probeer ook rekening te houden met de spirituele kant en met de gevoelens van anderen. 

Venus de planeet die gaat over geld, blijft tot de 25e tegengesteld bewegen. Wacht tot na die datum met het nemen van grote financiële beslissingen. 

Body & Mind

De maansverduistering op 5 juni en de zonsverduistering van 21 juni kunnen emotioneel lastig zijn voor de Ram. Er kunnen gespannen momenten zijn en je kan bij conflicten betrokken raken. Stel je flexibel op en maak een nieuw begin. 

Mercurius de planeet die gaat over je gezondheid, gaat tegengesteld bewegen en dat is een goed moment om beter na te denken over wat je voelt in je lichaam en je emoties voor gevolgen hebben over hoe je je lichamelijk voelt.