ram maand horoscoop

Maandhoroscoop Ram september 2023

Horoscoop voor de maand september 2023 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Ram en liefde in september 2023

Vanaf 3 september gaat liefdesplaneet Venus weer in zijn normale richting bewegen. Hierdoor zullen problemen die onoplosbaar leken in relaties opeens weer opgehelderd worden. Partners worden het weer eens en kunnen prima compromissen sluiten. Met de Zon en Mars in je 7e huis van relaties is dit een goede periode om aan een hechtere band te werken. Als je je hiervoor inzet, zal je hier zeker voor beloond worden. Als je een aan-uit relatie hebt of een relatie die al lange tijd niet goed gaat, dan krijg je deze maand meer inzicht in je eigen gevoelens.

Single Rammen in september 2023

Met Venus in je 5e huis van plezier en romantiek, de Zon en Mars in je 7e huis van relaties is dit een prima periode om een nieuwe relatie te beginnen. Als de Ram al langer iemand leuk vindt die niet duidelijk laat blijken wat zijn of haar gevoelens zijn, dan zullen die in September opgehelderd worden.

Werk en carrière in september 2023

Op 3 september eindigt de retrograde beweging van Venus. Mercurius bevindt zich in je 6e huis van werk en welzijn en beweegt retrograde tot en met 15 september. Veel zaken rond geld kunnen nu opgehelderd worden. Rammen die op zoek zijn naar werk, kunnen deze maand geluk hebben en iets vinden dat goed past bij je niveau en vaardigheden. Als Mercurius vanaf 15 september weer zijn normale richting inneemt dan is het tijd om je werk te reorganiseren en nieuwe manieren of methoden uit te proberen.

Ram en geld in september 2023

Op 4 september gaat Jupiter retrograde bewegen door je 2e huis van geld en bezit. Dat maakt dit een goed moment om je financiële situatie eens goed onder de loep te nemen. Als je je hier goed in verdiept kan je alles halen uit de kansen en mogelijkheden die je geboden worden. Eind van de maand kan de Ram een aangename verrassing krijgen wat betreft geld. Er kunnen ook extra uitgaven zijn, maar als je je budget in balans houdt, spring je er gunstig uit.

Lichaam en geest september 2023

Deze maand september vinden er twee nieuwe Manen en één volle Maan plaats in Ram. Je kan daardoor wat sneller gevoelig of emotioneel reageren. Je bent ook moediger en je kan een wat korter lontje hebben. Tegelijkertijd neemt de behoefte om aan nieuwe projecten te beginnen of om met een hele nieuwe start te beginnen, toe.


Ram horoscoop vorige maand

Ram en liefde

In augustus blijft Venus, de liefdesplaneet retrograde door je 5e huis bewegen. Hierdoor worden dezelfde vierkanten met Jupiter en Uranus nog een keer gevormd. Dit is niet de goede tijd om overhaaste beslissingen te nemen over je liefdesleven of je nu single bent, verliefd of getrouwd.

Het kan geen kwaad om voorbije relaties nog eens onder de loep te nemen en je af te vragen waarom het destijds verkeerd is gegaan. Ook oudere problemen kunnen weer opduiken in je relatie. Sommige Rammen kunnen hun liefdesleven willens en wetens saboteren, gewoon door de sleur of omdat ze zich vervelen.

Op 27 augustus gaat Mars door je 7e huis van relaties bewegen dan zal de Ram meer aandacht besteden aan alle relaties en ook zijn liefdesleven.

Single Rammen

Single Rammen voelen meer behoefte aan avontuur en voelen zich daardoor aangetrokken tot avontuurlijke types of spannende of gevaarlijke relaties. Heel spannend allemaal, maar het kan je emotioneel uit balans brengen.

Werk en carrière

Augustus lijkt een productieve maand te worden wat betreft werk en op zakelijk gebied. Als het je lukt om je energie verstandig te gebruiken, om efficiënt te werken en realistisch te blijven, dan kan je de nodige successen boeken.

Mars beweegt door je 6e huis van werk en welzijn tot de 27e en Mercurius is daar ook en gaat vanaf 23 augustus tegengesteld bewegen. Het is daarom belangrijk om op de omgang met collega’s en andere werkrelaties te letten. Zowel Mars als Mercurius helpen je om je werk goed te plannen en nieuwe ideeën tot in detail uit te werken. Misschien heb je plannen om een aanvullende opleiding te gaan volgen om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Ram en geld

Met Venus retrograde door je 2e huis van geld en bezit, die opnieuw de vierkanten met Uranus en Jupiter vormt, is het verstandig om je niet in te laten met gokken of speculeren. Neem geen financiële risico’s omdat je denkt dat je een slag kan slaan en in één keer rijk kan worden. Blijf realistisch en laat je niet verleiden tot onverantwoorde uitgaven.

Lichaam en geest

Je huis van gezondheid is druk bezocht en vanaf 23 augustus gaat Mercurius retrograde bewegen. Dit wijst op veel dingen in het leven die je aandacht vragen en zorgen voor drukte en natuurlijk ook stress.

Daarnaast zorgt je verlangen naar avontuur en de behoefte om jezelf te verwennen voor allerlei gevaren die ook je gezondheid kunnen aantasten. Probeer wat discipline aan de dag te leggen en je lifestyle en gezondheid te bevorderen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *