horoscoop ram maand

Maandhoroscoop Ram april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde

Het gevoelsleven van Rammen is deze maand april 2020 veelbewogen. De Ram kan onder spanning staan omdat ze moeite hebben om het privéleven te scheiden van het werk. 

Mars, de planeet die heerst over het teken Ram, ging op 30 maart je 11e huis binnen van vriendschap en sociale relaties. Dat wijst op een actief sociaal leven maar ook op de behoefte aan meer vrijheid. Door een beetje afstand te nemen van je partner en wat vaker iets alleen te doen, kan je je relatie goed houden. 

Venus en Mercurius in het teken Ram zorgen ervoor dat het grootste deel van deze maand de communicatie binnen relaties goed is. Je kan je emoties goed verwoorden en je luistert ook naar de ander. De Ram doet er wel goed aan om er niet van alles uit te flappen en tot 10 te tellen voordat je in woede uitbarst. Moderne communicatiemiddelen kunnen deze maand een grote rol spelen om contact te houden. 

Vanaf 20 april neemt de kans toe dat single Rammen een nieuwe liefde leren kennen. 

Werk

Op 5 april gaat de Ram zowel professioneel als financieel een nieuwe periode in als de Pluto-Jupiter combinatie in je 10e huis een feit is. Om meer succes te krijgen in je carrière is het belangrijk dat je flexibel bent en oude ideeën of overtuigingen durft los te laten als dat nodig is. Het is mogelijk dat je kennis of vaardigheden gaat gebruiken die je lang geleden hebt opgedaan. 

Rammen kunnen de neiging hebben om op financieel gebied radicale of ongewone stappen te nemen. Als je in het verleden oneerlijk of onethisch hebt gehandeld, kan je daar nu de gevolgen van ondervinden. 

Samenwerken kan je werk en inkomsten ten goede komen vanaf 20 april. Maar let wel op dat je niet te agressief overkomt als je onderhandelt of overlegt. Het kan je een slechte naam bezorgen. 

Welzijn

Zowel lichamelijk als geestelijk ben je in goede conditie deze maand. Zelfs als je veel te verduren krijgt, kan je het goed aan. De laatste week van de maand kan je wat meer stress hebben. Die stress veroorzaak je vaak zelf doordat je je koppig opstelt en je te weinig van anderen aantrekt.


Maarndhoroscoop vorige maand

Over het algemeen ziet de maand maart er goed uit voor de Rammen. Bijna alle planeten bewegen in hun normale richting. En omdat de oostkant van je horoscoop het drukst bezocht is, kan je ook echt dingen doen en resultaten boeken. Sterker nog, je bent zelf verbaasd hoe snel dingen gebeuren.

Liefde

In de liefde kan de Ram wat last hebben van de invloed van Mars en Venus. Er is veel passie in je liefdesleven maar er doen zich minder kansen voor op romantisch gebied. Mensen met een relatie doen er goed aan om wat meer tijd en moeite in hun relatie te steken en meer dingen samen te doen. 

De huiselijke sfeer kan wat gespannen zijn. De planeten wijzen op inmenging van mensen van buiten. Kinderen kunnen zich vaker misdragen. Het kost je meer tijd en energie om alles in banen te leiden. 

Werk

Wat betreft werk staan de planeten gunstig. Op je werk kan je goed samenwerken met collega’s. Wat je in je hoofd hebt kan je deze maand uitvoeren of regelen. En, de dingen gebeuren razendsnel. En daar houdt de Ram van. Liefdesperikelen en je privé situatie kunnen je wel afleiden van 

Je financiële planeten staan wat onder druk van planeten die tegengesteld bewegen. Er kunnen vertragingen zijn met geld of er spelen vergissingen of fouten op dit gebied. Je doet er in ieder geval goed aan om je wat minder geld uit te geven. 

Welzijn

Deze maand voel je je goed. Maar het leven gaat snel en dat kan een negatieve invloed op je gezondheid hebben als je niet voldoende ontspant. Let op je eetgewoontes en maak tijd vrij om te sporten.