Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Ook al kan juli een stressvolle maand zijn op andere gebieden, op het gebied van de liefde lijkt juli voor Rammen een prima maand te worden.

Jupiter bevindt zich in je huis van relaties en maakt daarnaast ook een gunstige combinatie met Venus, de liefdesplaneet. Ook al zal je echt nog wel wat hindernissen moeten overwinnen, je hebt het geluk aan je kant. Dat kan zorgen voor leuke dates, goede gesprekken met je partner, romantische uitstapjes en andere gebeurtenissen die je blij maken.

Mercurius zet de Ram aan tot nieuwe ervaringen op erotisch en seksueel gebied tussen 6 en 26 juli. Het laatste deel van juli verhogen Mars en de Zon je seksdrive nog een extra.

Werk en carrière

Het eerste deel van juli wordt de competitiedrang en de ondernemersgeest van Rammen gestimuleerd. Grote delen van die energie leidt tot activiteiten op het gebied van onroerend goed, verbouwen, archeologie, genealogie enz. Het is ook een prima tijd om ruimtes opnieuw in te richten.

Je kan deze maand veel te maken krijgen met onderhandelingen, contracten en nieuwe samenwerkingsvormen. Hierbij is het belangrijk dat je geduldig bent en goed nadenkt over eventuele consequenties. Je kan je creativiteit deze maand de vrije loop laten. Financieel kan je wat kleine tegenslagen krijgen, maar al met al pakt het goed uit.

Lichaam en geest

De eerste weken van juli kunnen erg druk en stressvol zijn. Mars is de planeet die heerst over jouw teken en die maakt een moeilijke combinatie met een aantal andere planeten. Je moet daarom goed focussen op je prioriteiten en niet te veel tegelijk willen doen en vooral ontspannen blijven.

Advies: Begin met reparaties, opruimen en opknappen.

 

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

De eerste week van juni staat in het teken van de Venus-Uranus combinatie. Twee planeten die dicht bij elkaar staan in het teken Ram. Deze combinatie kan verrassingen, veranderingen van plannen of vernieuwingen brengen. Iemand kan plotseling je leven weer binnenkomen of je juist verlaten. Op 6 juni gaat Venus het huis van geld binnen. Romantiek wordt dan minder en praktische en financiële zaken worden belangrijker. Gevoelszaken worden dan sterk beïnvloed door materiële zaken.

Positief is, dat in juni communiceren makkelijker gaat. Je voelt je daarom ook eerder aangetrokken tot mensen die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde gedachten en interesses delen.

Werk en carrière

Goed nieuws. Juni is een goede maand voor Rammen wat betreft geld. Je inkomen neemt toe en je kan giften of bonussen verwachten. Op je werk word je uitgedaagd door zaken als communicatie, onderhandelingen, reizen of examens. Het is een feit dat je die uitdagingen veel beter aankan als onderdeel van een groep, dan alleen. Je bent deze week erg geïnteresseerd in onroerend goed, eigendommen waaronder ook auto’s en je steekt daar veel energie in. Misschien verhuis je, voer je reparaties uit of richt je de boel opnieuw in.

Lichaam en geest

Juni 2017 is een maand die veel van Rammen vraagt. Vooral van het zenuwstelsel. Je staat onder druk en dat maakt je moe, irriteert je en brengt je uit balans. Mars maakt daarbij ook nog eens een vierkant met Jupiter wat aanleiding kan zijn tot excessen. Rammen doen er goed aan om een beetje rustig aan te doen deze maand.

Advies: Ontmoet nieuwe mensen en breid je sociale kring uit.

 

Hier lees je de week horoscoop Ram
Lees de jaarhoroscoop Ram 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman