Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Jupiter bevindt zicht nog steeds in je huis van relaties. Dit duurt nog tot de herfst. Je geeft meer in de liefde en je behoefte aan liefde en je verwachtingen groeien.

Tijdens de maand april bevindt de Zon zich in je huis van erotiek, wat wijst op meer romantiek en moed om iemand te verleiden. In de buurt van de Zon bevindt zich Uranus. Dat zet je aan tot experimenteren en kan tot onverwachte gebeurtenissen leiden. De Zon staat recht tegenover Jupiter en dat benadrukt de wens naar liefde of een relatie.

Er is dus veel verlangens die je aanzetten om te krijgen wat je wilt hebben. Helaas is het geluk niet helemaal aan je kant. Venus bevindt zich in een moeilijke positie en dat kan voor frustraties zorgen. Gelukkig is dat maar tijdelijk.

Werk & geld

Pluto in je huis van carrière en Mars in je huis van geld maken een gunstige combinatie. Dat maakt je vooral het eerste deel van de maand vastbesloten om te presteren. Dat kan leiden tot succes en bijbehorende verdiensten.

De Zon, die zich het grootste deel van de maand in jouw teken bevindt, helpt je ook op gebied van werk en het klimmen op de sociale ladder. Je blinkt uit in wat je doet en je dwingt respect af.

Ook van belang deze maand is Mercurius, heerser over je huis van werk, die heen en weer beweegt tussen Ram en Stier en je financieel voordeel kan opleveren. Maar omdat Mercurius tussen 10 april en 3 mei in tegengestelde richting beweegt kan je eerst wat obstakels tegenkomen voordat je je doel bereikt.

Gezondheid & energie

In april ben je in goede conditie. Je bent vol energie en vitaliteit. Maar je hebt wel snel last van spanning en stress. En behalve dat is de neiging naar overdaad en overdrijving ook groot.
 
Advies: Financiële initiatieven moet je wel doordacht en goed voorbereid aangaan.

 

Hier lees je de week horoscoop Ram
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de jaarhoroscoop Ram 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman