horoscoop ram maand

Maandhoroscoop Ram april 2021

Laatst bijgewerkt:

Horoscoop voor de maand april 2021 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

LIEFDE & RELATIES

Venus en de Zon bevinden zich in jouw teken Ram tot respectievelijk 14 en 19 april 2021, Mercurius bevindt zich daar ook van 4 tot 19 april. Daarom ben je enthousiast, slim, je doet dingen en de meeste dingen lukken. In serieuze liefdesrelaties ben je op dit moment minder geïnteresseerd. Je wilt vooral graag plezier maken. 

Rammen met een relatie willen deze maand april graag veel aandacht. Je probeert om constant de aandacht en bewondering van je partner op te eisen. Misschien werkt het beter als je je partner eens verrast met een romantisch gebaar of door te luisteren naar wat je partner bezighoudt.

Vanaf 22 april komen Venus en de Zon samen in het teken Stier en ontmoeten daar Uranus. Vanaf die datum kan de Ram zich heel plotseling aangetrokken voelen tot iemand en razendsnel verliefd worden. Na deze ontmoeting kan je het gevoel hebben de ware gevonden te hebben. Het is mogelijk dat je deze nieuwe liefde via een vriend of kennis ontmoet.

WERK & CARRIERE

Je bent ook deze maand net zo impulsief als normaal. Maar deze maand april is je geest bijzonder helder. Je weet heel goed hoe je zaken voor elkaar moet krijgen die je belangrijk vindt of hoe je voordeel kan krijgen.

Rammen die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen succes boeken. Je blinkt deze maand vooral uit met je organisatorische kwaliteiten. Dus als je een werkgever daarvan kan overtuigen, zit je gebakken. 

Vanaf 10 april kan je je ideeën op een verstandige en volwassen manier overbrengen en daarmee maak je een goede indruk. 

Tussen 15 en 19 april vormt Mars een gunstige combinatie met Jupiter waardoor je met je plannen andere mensen kunt inspireren. Omdat deze twee planeten in luchttekens staan, kan je vlot communiceren maar is het wel aan te bevelen om niet te veel te beloven. Blijf bescheiden, hoe enthousiast je ook bent. 

De laatste twee weken wordt het tweede huis van geld uit inkomsten belangrijker als Venus hier op 14 april aankomt, gevolgd door Mercurius en de Zon op de 19e. Je kan vanaf die datum onverwachte meevallers en winst verwachten maar ook onvoorziene uitgaven. 

BODY & MIND

Wat betreft je gezondheid en energie lijken er weinig zorgen. Tot half april barst je van de energie. De nieuwe Maan vindt plaats op 12 april in jouw teken en dat helpt je om persoonlijke vastgeroeste gewoonten te veranderen. 

Vanaf 13 april gaat Mars door het teken Kreeft bewegen, dat zwakt de invloed van Mars af. Je kan je wat meer naar binnen keren en wat melancholisch of somber worden. Verdring je gevoelens niet, maar laat ze toe. 


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Met de Zon en Venus in het 12e huis van de Ram, het huis van isolatie, offers, genezing, spiritualiteit en het onderbewustzijn, tot respectievelijk 20 maart en 21 maart, heb je de neiging om romantischer te zijn dan normaal, misschien zelfs poëtisch. Aan de andere kant heb je minder lef en zal je iemand die je leuk vindt, minder snel benaderen.

Tot 22 maart denken  sommige Rammen graag terug aan liefdes uit het verleden of ze bedenken wat ze echt belangrijk vinden op relationeel en emotioneel gebied. Rammen met een relatie willen zich waarschijnlijk, samen met hun partner afzonderen van de rest van de wereld. 

Op 20 maart 2021 gaat de Zon jouw teken Ram binnen, gevolgd door Venus de liefdesplaneet. Hierdoor krijg je je zelfvertrouwen en daarmee je aantrekkings- en verleidingskracht terug.

Na 22 maart 2021 krijg je alle kansen om een ​​bijzonder iemand te ontmoeten waarvan je het idee hebt dat je samen oud wilt worden. Als je een beginnende relatie hebt, is het mogelijk dat je gaat nadenken over samenwonen of misschien zelfs trouwen. In bestaande relaties krijgen de partners meer aandacht en begrip voor elkaar. 

WERK & CARRIERE

Mars, de planeet die heerst over het teken Ram, gaat vanaf 4 maart 2021 door je 3e huis van communicatie bewegen.  Je behoefte om te communiceren, om kennis te delen en om van je te laten horen, neemt toe. Maak gebruik van deze energie en leer nieuwe dingen, bedenk nieuwe plannen en projecten en deel ze met anderen. 

Van 20-24 maart vormt Mars een driehoek met Saturnus, de planeet die heerst over de carrière van Ram. Dit helpt je om indruk te maken en opgemerkt te worden door leidinggevenden, collega’s en zakenpartners. Probeer alleen om niet te zeer vast te houden aan je eigen gelijk. Luister naar wat anderen te vertellen hebben. Doe geen overhaaste beloften die je niet kan of wil nakomen. 

Wat betreft inkomen lijkt de situatie te verbeteren door de komst van de planeet Venus in het teken Ram. Venus heerst over inkomsten uit werk en dat zorgt voor een positieve boost.
Probeer alleen niet te egoïstisch te zijn en niet alleen aan je eigen belangen te denken.

BODY & MIND

De Zon bevindt zich tot 20 maart in het 12e huis van chronische ziekten, afzondering maar ook van genezing. Dit is een tijd om je bewust te zijn van je lichaam en voldoende tijd te nemen om te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Na 20 maart zal je meer energie en levenslust krijgen. Meer bewegen en regelmatig sporten kan je helpen om zowel te ontspannen als om overtollige energie kwijt te raken.