horoscoop ram maand

Maandhoroscoop Ram januari 2020

Horoscoop januari 2020 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Hard werken

Januari 2020 is een belangrijke maand voor je carrière. Je 10e huis van je carrière is het sterkste huis van je maandhoroscoop en is druk bezocht door allerlei planeten. Je boekt de nodige successen maar dat gebeurt niet vanzelf. Je moet er keihard voor werken. 

En dat harde werken word je misschien niet door iedereen met dank afgenomen. Je partner of gezin kunnen mopperen omdat je teveel tijd en energie in je werk steekt. 

Maaneclips

De maaneclips die op 10 januari plaatsvindt in je 4e huis van huis en gezin is een sterke. Dat kan betekenen dat er iets gebeurt dat invloed heeft op je privéleven, je partner of je familie. Of je huis heeft je aandacht nodig in de vorm van reparaties of onderhoud. 

Ontspan!

Het is verstandig om het deze maand rustig aan te doen en om voldoende tijd te nemen om te ontspannen. Werk actief aan je gezondheid door je conditie te verbeteren. Doe aan yoga en laat je af en toe eens masseren  Juist omdat het moeilijk is om daar de tijd voor te vinden omdat je werk en je carrière zo veeleisend zijn. Probeer daarom zo veel mogelijk je prioriteiten te stellen en alleen te doen wat echt belangrijk is. 


Maarndhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

In december zijn Rammen vooral bezig met het carrière. Hun liefdesleven komt een beetje op de tweede plaats. Nieuwe relaties zullen weinig mogelijkheden krijgen om zich te verdiepen. Misschien plan je wel veel activiteiten samen, maar dat is niet echt tijd samen waardoor je nader tot elkaar komt. 

Tot 20 december bevindt Venus de liefdesplaneet zich in je 10e huis van carrière. Vanaf de 20ste gaat Venus je 11e huis van vrienden en groepen binnen. 

Rammen benaderen relaties de eerste weken van december praktisch en vrij afstandelijk. Na de 20ste word je wat meer sociaal. Dan zijn er ook meer kansen dat single Rammen interessante mensen ontmoeten. 

Tussen 7 en 9 december kunnen Rammen zich illusies maken of fantaseren over een lange afstandsrelatie. Tussen 12 en 14 december is de kans dat jaloezie en achterdocht een rol speelt groter. Als de Ram en zijn of haar partner allebei druk zijn met hun carrière kan dat ook leiden tot wederzijdse verdachtmakingen.

Werk & carrière

Jupiter trekt door je 10e huis vanaf 2 december. Je gaat een nieuw tijdperk in wat je carrière betreft. Er komen kansen, vooruitgang en samenwerkingen. Je populariteit groeit en je materiële situatie groeit mee. Dat komt omdat Jupiter een driehoek maakt met Uranus in je huis van inkomsten uit werk. Je kan vooral tussen 11 en 19 december nieuwe ideeën of inzichten hebben die je helpen je inkomsten te verbeteren. 

Omdat Jupiter niet echt op zijn plaats is in het teken Steenbok, kan het wel zo zijn dat je je eigen succes tegenhoudt of tegenwerkt. 

Een eclips van de Zon op 26 december in je 10e huis laat nog eens extra zien dat er een keerpunt of nieuw begin kan zijn in je carrière. Je bent deze maand meer bezig om de balans te vinden tussen werk en ontspanning. 

Body & mind

Je bent optimistisch en enthousiast en je wilt graag veel en spannende dingen doen. Daarom is het belangrijk om je inspanning en je energie te doseren. Je hebt veel energie maar wees verstandig en neem rust als je moe bent. Vooral de laatste weken van het jaar kan de vermoeidheid toeslaan. 

Advies

Stel je niet egoïstisch op in relatie met vrienden of andere groepen waar je deel van uitmaakt.