ram maand horoscoop

Maandhoroscoop Ram juni 2024

Horoscoop voor de maand juni 2024 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde en relaties

Tot 17 juni beweegt Venus, de liefdesplaneet door je 3e huis van communicatie. De Zon bevindt zich daar ook. Je communiceert veel, vooral tot 20 juni als Venus je 4e huis binnengaat. De planeten staan vanaf 17 juni gunstig voor Rammen die een gezin willen stichten of die de familiebanden willen aanhalen. Mercurius helpt je om gevoelige onderwerpen of misverstanden, die de sfeer in huis kunnen bemoeilijken, te bespreken en op te lossen.

De Ram die zijn liefde wil uiten of goede gesprekken met zijn partner wil voeren, kan dat de eerste drie weken van juni dus prima doen. Single Rammen zijn extra spontaan en zullen daardoor eerder nieuwe mensen ontmoeten, de kans is groot dat daar een nieuwe partner tussen zit.

Werk en geld

Wat betreft werk lijkt juni 2024 geen grote veranderingen te brengen. De planeten vragen om je blik naar binnen te keren en je situatie te analyseren en plannen te maken voor de toekomst. Saturnus, die vanaf 29 juni retrograde gaat, helpt je om je situatie te evalueren en om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken.

Juni is een goede maand om fouten uit het verleden recht te zetten en om uit te kijken naar nieuwe mogelijkheden voor succes.

Vanaf 9 juni beweegt Mars door je 2e huis van geld en bezig. Deze periode besteed je extra veel aandacht aan je financiële situatie en de zorg voor je bezit. Handel niet te impulsief, neem geen grote risico’s met geld en maak jezelf geen al te grote illusies. Luister niet alleen naar het advies van anderen maar gebruik je eigen verstand.

Lichaam en geest

Rammen kunnen in juni gehaast en gestrest zijn en dat vergroot de kans op vergissingen en ongelukjes door onvoorzichtigheid. Als Mercurius op 17 juni door je 4e huis gaat bewegen, gaat de Ram meer nadenken over wat echt belangrijk voor hem is. De 2e helft van juni probeer je erachter te komen wat je diepste behoeften in dit leven zijn.


Ram horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Het is nog steeds druk met planeten in jouw eigen teken Ram. Vooral met Venus, de liefdesplaneet in het teken Stier, is de Ram romantischer en sensueler dan normaal. Je neemt meer tijd voor je partner en voor de liefde. Het uiterlijk van je partner of toekomstige partner vind je deze maand mei belangrijker dan normaal. Je hebt oog voor mooie dingen en mooie mensen.

Met Mercurius in jouw teken tot 15 mei, maak je van je hart geen moordkuil. Je spreekt je duidelijk uit over wat je vindt en en wat je wilt. De tweede helft van mei

Werk en geld

In je huizen van werk en carrière bevinden zich geen planeten, vaak een teken dat dingen blijven zoals ze gaan. In je 2e huis van geld en bezit is het wel druk.

Met de Zon en Venus in dat huis, zijn je financiën een punt van aandacht. Dit is de geschikte tijd om je financiële situatie en andere onzekere gebieden in je leven te versterken. Ook Uranus zich in dit 2e huis bevindt, kan je onverwachte gebeurtenissen verwachten, zowel positieve als negatieve. Maar deze planeet helpt je ook om je los te maken van ketens en beperkingen van het verleden. Go with the flow en stel je flexibel op. Tegelijkertijd bevindt ook Jupiter zich in je 2e huis. Over het algemeen wordt dit als gunstig beschouwd.

Lichaam en geest

Mei is een maand dat de Ram moet nadenken over dingen die teveel tijd en energie kosten. Breng rust in je leven door daarmee te minderen. Mercurius die zich de tweede helft van mei in Stier bevindt, helpt je om je geest tot rust te brengen.

In mei krijgt de Ram wel weer zin om nieuwe mensen te ontmoeten. De Ram volgt zijn intuïtie en heeft vaker spontaan behoefte om leuke dingen te doen. De lust om te werken kan daardoor wat minder worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *