horoscoop ram maand

Horoscoop Ram augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Augustus begint met de energie van de nieuwe Maan op 31 juli. Maak gebruik van die energie en vraag je af welke kant het met je liefdesleven op gaat, hoe je je gevoelens het beste kan uiten of hoe je het hart van je partner weer kan veroveren.

De nieuwe Maan activeert je 5e huis van liefde, affaires en plezier. Net als vorige maand is dit huis drukbezocht door Mercurius, Mars, Venus en de Zon. Single Rammen kunnen plezier verwachten en je liefdesleven kan veel van je tijd en energie vragen. Je bent creatief, enthousiast en je sociale vaardigheden maken je onweerstaanbaar.

Pas op dat je niet te veel het middelpunt van de belangstelling zoekt en niet te veel opschept. Let goed op de behoeften en wensen van je partner en vraag je af wat jij wilt in een relatie.

Nu is de tijd om een nieuwe relatie te beginnen of een bestaande relatie te verbeteren. Op 1 augustus gaat Mercurius weer in zijn normale richting bewegen. Hierdoor krijg je de kant om misverstanden binnen een relatie op te helderen. Vanaf 21 augustus begint een meer rationele fase. Je wordt rustiger en je neemt meer verantwoordelijkheid binnen je relatie.

Werk en carrière

Als je de discipline kan opbrengen om verstandig met je geld om te gaan, dan kan augustus een welvarende maand worden. Geld lijkt makkelijk binnen te komen, maar je hebt ook de neiging om het even snel weer uit te geven. Planning en gezond verstand zijn daarom nodig bij je uitgaven.

Kinderen kunnen voor onverwachte uitgaven zorgen of je vakantie kan duurder uitvallen dan je begroot had. Gelukkig vult je 6e huis van werk en gezondheid zich vanaf 18 augustus met planeten. Na Mars komt Venus op de 21ste, de Zon vanaf de 23ste en Mercurius vanaf de 29ste. Vooral de komst van Venus is goed nieuws. Het maakt Rammen strategischer en verstandiger wat geld betreft.

Rammen die een baan zoeken hebben deze maand meer kansen. En werken lijkt deze maand meer op te leveren. Na 12 augustus gaat Uranus tegengesteld bewegen in je huis van verdiensten uit geld. Projecten lijken vertraging op te lopen. Probeer niets te forceren maar heb geduld.

Body & mind

Je stemming is goed en je besteedt tijd aan plezier, hobby’s en feesten. In ieder geval tot de 18e. Er is weinig waardoor je je stemming en je behoefte aan avontuur kan laten verpesten. Maar overdrijf het niet. Ga verstandig om met je energie. Na de 18e krijg je meer behoefte aan balans en begint een periode waarin je prioriteiten anders kan stellen en waarin je lifestyle en/of dieetveranderingen kan doorvoeren.

Advies

Zet je ego af en toe opzij. Probeer een teamplayer en een goede collega te zijn. 


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

In juli lopen de temperaturen flink op, en dat geldt zeker voor het liefdesleven van de Ram. Passie laait op en dat laat Rammen onvergetelijke affaires beleven of het haalt saai geworden relaties uit het slop.

Heel juli is je 5e huis van liefde, romantiek en flirten drukbezocht door planeten. Mars, de planeet van de Ram is er vanaf 2 juli, Mercurius en de Zon vanaf de 23e en Venus vanaf de 28e.

Rammen krijgen daardoor iets onweerstaanbaars en worden extra charmant. Zorg er wel voor dat je niet teveel risico’s neemt waardoor je in vervelende of gevaarlijke situaties kan komen. Let daarnaast ook op je portemonnee.

Vanaf 3 juli als Venus door je huis van huis en gezin trekt, lijkt het leven thuis harmonieuzer te worden. Rammen laten dan ook makkelijker hun kwetsbare kant zien. Tussen 8 en 19 juli kunnen Rammen de neiging hebben om meer op te scheppen of dingen te beloven die ze niet kunnen waarmaken.  

Werk en relatie

In juli kan de Ram veranderingen en in sommige gevallen ook spanningen verwachten. Je kan de druk voelen om beslissingen te nemen die invloed hebben op de lange termijn. Het is deze maand ook moeilijk om de balans te vinden tussen werk en privé.
De Zoneclips op 2 juli vindt plaats in je huis van huis en gezin. Dit huis staat ook voor de emotionele basis. Een gebeurtenis of situatie op je werk kan je dwingen om je gezinsleven aan te passen of om meer verantwoordelijkheden op je te nemen.

Mercurius beweegt tegengesteld vanaf 8 juli. Saturnus bevindt zich in je 10e huis van carrière en dan is er ook nog een maaneclips op 17 juli in dat huis. Dit is geen maand om overhaaste beslissingen te nemen. Het is aan te raden om je werk, doelen en lopende projecten opnieuw te bekijken en aan te passen waar nodig. Financieel is het ook nodig om je prioriteiten te stellen.

Body & mind

Juli is intens je doet van alles te snel en te veel. Je kan gemakkelijk overwerkt raken. Mars en Uranus maken een minder gunstige combinatie en dat kan leiden tot irritaties en boosheid. Besteed meer aandacht aan je dieet en aan je werk/rust patroon. Af en toe een dagje relaxen is hard nodig.

Advies

Probeer de harmonie binnen je gezin en familie te bewaren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
Wie past bij de Boogschutter?