horoscoop ram maand

Horoscoop Ram november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Deze maand november zijn rammen extra aantrekkelijk en charmant. De Zon schijnt in je 8ste huis van liefde en intimiteit tot 22 november en op de 19e gaat Mars dit huis binnen. Dus de behoefte aan liefde en romantiek groeit, net als de behoefte aan intimiteit. Rammen willen deze maand graag dingen samen doen. De passie kan in bestaande relaties terugkeren. 

Mercurius, de planeet die heerst over de communicatie beweegt tegengesteld in je 8ste huis tot de 20ste maar maakt een positief aspect met Saturnus en Neptunus. Dit helpt je om plannen voor de toekomst die je met je partner hebt opnieuw te bespreken en misschien aan te passen. Rammen zijn deze maand wat vergevingsgezinder en toleranter dan normaal. 

Single Rammen zijn deze maand snel verliefd en de passie laait snel op. Toch zullen ze niet gaan voor one-night stands maar gaan ze liever voor een serieuze relatie. Met Venus in je 9e huis zijn Rammen geïnteresseerd in avontuurlijke types of mensen met een andere culturele achtergrond.

Werk en carrière

Ondanks het feit dat Mercurius tegengesteld beweegt tot de 20ste, is dit toch een goede maand wat betreft geld en werk. Neem de tijd om te kijken op welk gebied je je verder kan ontwikkelen. Rammen die op zoek gaan kunnen hun CV eens updaten of moderniseren. Rammen pakken hun zaakjes verstandig aan deze maand en ze houden de lange termijn in de gaten. Ze hebben een goed beeld van hun eigen functioneren en ze zijn realistisch. 

Van 23 tot 25 november maken Venus en Jupiter een gunstige combinatie en dat brengt voordeel op financieel gebied. Geef je geld wel verstandig uit en verpest het niet met impulsief of ongeduldig gedrag.

Body & mind

In november beweegt Mercurius tegengesteld. Tot 20 november is je 8ste huis druk bezocht. Je kan nu met diëten, lifestyle veranderingen of detoxen goede resultaten behalen of afscheid nemen van slechte gewoonten of verslavingen. 

Verder kunnen Rammen baat hebben aan ontspanningsoefeningen om zo beter met eventuele agressiviteit om te gaan. 

Advies

Ga weldoordacht en strategisch te werk. Wees constructief en verspil geen energie aan boosheid.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

In oktober zijn Rammen veel bezig met relaties. Ze kunnen van alles meemaken, sterke aantrekkingskracht, afwijzing, alles wat met relaties te heeft. Venus gaat door je 8ste huis van seks en intimiteit vanaf 3 oktober en Mercurius vanaf 8 oktober. De Zon volgt op 23 oktober. Verder gaat Mars door je 7e huis van relaties vanaf 4 oktober. 

Rammen doen er alles aan om hun relatie goed te houden, te verbeteren of te ontwikkelen naar een volgende fase. De afgelopen tijd ben je meer bezig geweest met je carrière dan met je persoonlijke leven. Nu kan je je geliefde laten zien dat je er voor ze bent als ze je nodig hebben.

De planeten staan deze maand vooral gunstig voor Rammen die op zoek zijn naar de liefde. De kans dat zij deze maand een langdurige nieuwe liefde vinden is aanzienlijk. Je verleidt makkelijker doordat je je goed in iemand anders kan verplaatsen. Ook collega’s komen in aanmerking om een relatie mee te beginnen. Geld en bezit zijn gevoelige onderwerpen in een relatie, net als de neiging van sommige Rammen om een buitenechtelijke relatie te beginnen.

Werk en carrière

In oktober krijgt de Ram te maken met dilemma’s op materieel gebied. Dit is niet de goede tijd om overhaast grote beslissingen te nemen. Eind van de maand gaat Mercurius tegengesteld bewegen in je 8ste huis, je huis van geld van derden zoals schulden, belastingen en erfenissen. 

Familie en vrienden kunnen je deze maand steunen met je carrière, je kan zelfs met ze samen gaan werken. Rammen die oude schulden willen aflossen hebben het geluk aan hun kant.  

Sommige Rammen kunnen ontevreden zijn met hoe hun werk of inspanningen gewaardeerd of beloond worden. Na 20 oktober komen er kansen op dit gebied om je positie te verbeteren. Stel niet te veel eisen op je werk.  

Body & mind

Je bent heel energiek en actief, ook wat betreft je seksleven. Overdrijf niet en wees voorzichtig wat je gezondheid betreft. Gebruik afdoende voorbehoedsmiddelen als je niet zwanger wilt worden. 

Advies

Je hoeft niet alles alleen te doen. Probeer samen te werken waar mogelijk.