uiterlijke kenmerken stier

Uiterlijke kenmerken van de ascendant Stier

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Stier ascendant

Stieren zijn vaak aantrekkelijk om te zien. Net als stieren in de dierenwereld, zijn ook de mensen met de Zon of ascendant in Stier over het algemeen stevig gebouwde personen.

Kenmerken van het gezicht van de Stier

Het gezicht heeft vaak een hoekige of vierkante vorm en is vrij breed met een stevige kaaklijn. Een knoopneus komt vaker voor bij Stieren. Een ronde neus die iets omhoog staat waardoor de neusgaten wat meer zichtbaar zijn.

Haar

Het haar is meestal dik, gezond en vaak golvend of krullend.

Oor en nek

Lichaamsdelen waar het teken Stier over heerst zijn de oren, de keel en de nek. Stieren hebben vaak een brede, sterke nek. De oren zijn in verhouding vaak klein.

Stem

De keel heeft ook te maken met de stem en het gehoor. Stieren hebben vaak opvallende stemmen en zijn dan ook meestal goed in het houden van toespraken en zingen bijvoorbeeld.

Het lichaam van de Stier

Stieren zijn stevig gebouwd met zware, grote botten. Stieren zijn doorgaans van gemiddelde lengte en vaak eerder sterk te noemen dan snel. Er is een neiging tot overgewicht. Niet in de laatste plaats omdat ze erg van eten houden. Regelmatig sporten is daarom belangrijk voor ze. Mannen-stieren hebben vaak brede schouders. Vrouwen-stieren hebben een volle borst en het gewicht zet zich vaker op de heupen.

Voeten en kuiten

Stieren kunnen wat grotere voeten hebben. Hun kuiten zijn goed gevormd en hun manier van lopen is meestal niet heel lichtvoetig.

Stier kwaaltjes

Het teken Stier heerst over de nek, keel, kaak en de oren, inwendig over de schildklier. De nek, keel en schouders zijn dan ook de gevoelige en kwetsbare gebieden van de Stier. Keelpijn, een stijve nek en oorpijn zijn typische Stier kwaaltjes. Stieren houden van lekker eten en dat geeft vaak aanleiding tot een ander probleem: de aanleg tot overgewicht.

Voorbeeld van bekende Stier: Adèle

Erogene zones van de Stier

Stieren zijn sensuele wezens. Ze hebben doorgaans een gezonde seks drive. Hun belangrijkste erogene zone is de nek en de keel.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *