Uiterlijke kenmerken boogschutter

Uiterlijke kenmerken van de Boogschutter ascendant

Laatst bijgewerkt:

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Boogschutter ascendant

De Boogschutter is lichamelijk goed ontwikkeld. Ze zijn vaak sportief. Maar in tegenstelling tot Rammen die liever alleen sporten, zijn Boogschutters vaak teamsporters. Ze vinden hun uiterlijk meestal niet het belangrijkste en besteden er niet al te veel aandacht aan.

Kenmerken van het gezicht van de Boogschutter

De Boogschutter heeft vaak een ovaal gezicht met een goed geproportioneerde neus. De ogen zijn helder en open in die zin dat je er van alles uit kan aflezen.

Schorpioen ascendanten hebben vaak een hoog voorhoofd en bij mannen kan de haargrens langzaam hoger worden.

Het lichaam van de Boogschutter

Boogschutter ascendanten hebben meestal een open en vriendelijke uitstraling. Ze zijn energiek, vrolijk en positief en zien snel overal de humor van in. Ze  bewegen zich soepel, zijn wel heel beweeglijk en hebben moeite om stil te zitten. Hun bewegingen zijn snel en dramatisch. Ze hebben vaak lange bovenbenen. Een Boogschutter kan lang zijn of juist heel kort. Goed eten en slapen is belangrijk voor de Boogschutter om in balans te blijven.

Boogschutters houden door de invloed van Pluto, van lekker eten en drinken. Hierdoor kunnen ze in gewicht aankomen.

Kwalen van de Boogschutter

Het teken Boogschutter heerst over de heupen en dijbenen en inwendig over de aderen. Het teken Boogschutter heeft ook invloed op de longen en de lever. Klachten aan de heupgewrichten, bronchitis, reumatische klachten en nerveuze klachten zijn dingen waar een Boogschutter gevoelig voor is.

Voorbeeld Ascendant in Boogschutter: Ellen Degeneres

Erogene zones van de Boogschutter

De erogene zones van de Boogschutter zijn de heupen en de dijen.

Lees ook:

Hoe verleid ik een Boogschutter?
Wat zijn de slechte eigenschappen van de Boogschutter
20 goede eigenschappen van een Boogschutter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *