UIterlijke kenmerken Kreeft

Uiterlijke kenmerken van de Kreeft ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Kreeft ascendant

De Kreeft is een gevoelig teken met de Maan als heersende planeet. De Kreeft heerst over de borst en de maag.

Kenmerken van het gezicht van Kreeft

De Kreeft heeft doorgaans een aantrekkelijk gezicht, maar geen grote of opvallende trekken.

Het meest opvallende uiterlijke kenmerk van iemand met ascendant Kreeft is de ronde vorm van het gezicht. Zelfs als men verder slank is, is het gezicht rond en voorzien van zachte trekken of appelwangetjes. De ogen zijn vaak rond en ze hebben een dromerige uitdrukking. De jukbeenderen zijn hoog en de wenkbrauwen nadrukkelijk aanwezig.

De mond

Kreeften hebben vaak volle lippen en een brede lach.

De neus

Het puntje van de kreeftenneus wijst vaak omhoog. Wipneusjes dus.

Het lichaam van de Kreeft

Het teken Kreeft heerst over de buik en borst. Deze lichaamsdelen zijn daardoor vaak opvallend bij Kreeft ascendanten. De buik kan een overdreven sixpack hebben of de borsten bij vrouwen kunnen klein of juist groot zijn. De armen en benen kunnen lang zijn in verhouding met de romp. Ook de handen en voeten zijn vaak groter dan normaal.

Kwalen van de Kreeft

Het teken Kreeft heerst over de maag, alvleesklier, gal en andere spijsverteringsorganen en uiterlijk over de borst en ellebogen. Als de Kreeft gestrest is dan trekken ze zich terug in hun schulp en gaan ze eten.  De kreeft heeft soms de neiging om zich vol te stoppen met vette voedingsmiddelen met weinig voedingswaarde, ze kunnen dan dik worden en last krijgen van hun maag. Kreeften zijn ook binnenvetters en maken zich dan te veel zorgen, wat kan leiden tot stress wat ook weer op de maag kan slaan. Ook zijn Kreeften gevoeliger voor verkoudheden en hoesten. Kreeften hebben de neiging tot bijziendheid.

Voorbeeld: Tom Hanks, Harrison Ford, Selena Gomez.

Erogene zone van de Kreeft

De gevoelige zone van de Kreeft is de buik, de borst en borsten. Bovendien gaat bij hen de liefde door de maag.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *