uiterlijke kenmerken maagd

Uiterlijke kenmerken van de Maagd ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Maagd ascendant

Maagd ascendanten zijn meestal niet zo zwaar gebouwd of sterk zoals Stier ascendanten of gespierd als Leeuw ascendanten. Ze zijn lang en vrij slank gebouwd. Met Mercurius als heersende planeet zijn ze ook meer op het hoofd gericht en minder op het lichaam.

Veel Maagden zijn letten op hun voeding en eten minder voor het plezier van de voeding.

Kenmerken van het gezicht van de Maagd

Maagden hebben doorgaans geen vol gezicht, eerder een smal en slank gezicht. Het zijn vaak wel gezichten met karakter met scherpe, heldere, glanzende ogen en een lange neus. De bovenste helft van het gezicht is meestal beter gevormd en groter dan de onderkant, wat past bij hun intellectuele kant. De kin is doorgaans niet sterk maar vaak klein en smal en dat kan de mannelijke Maagden een wat minder mannelijk gezicht geven.

Mensen met ascendant Maagd hebben vaak een jeugdige uitstraling en lijken jonger dan ze zijn. Sommige Maagd ascendanten blozen snel. Maagd ascendanten kunnen geobsedeerd zijn door hun eigen uiterlijk en zien zelf negatieve kenmerken die anderen niet opvallen.

Haar

De Maagd begint vaak met een volle bos haar die bij het ouder worden snel dunner wordt. Kaalheid komt bij Maagd-mannen ook voor.

Het lichaam van de Maagd

Het lichaam van de Maagd is meestal slank en soms zelfs mager te noemen, met smalle schouders. De Maagd ascendant kan wat fragiel overkomen, maar zijn sterker dan ze eruit zien. Nervositeit, onzekerheid en een gevoelige maag komen vaker voor. De Maagd heeft vaak fijne handen met lange vingers.

Het uiterlijk van de Maagd ascendant kan zowel verzorgd zijn tot in de puntjes als uitermate slonzig.

Kwalen van de Maagd

De Maagd heerst over de spijsvertering en uiterlijk over de polsen, handen en nagels. Gezonde voeding is daarom belangrijk voor de Maagd om problemen met de ingewanden en darmen te voorkomen. Maagden kunnen zich letterlijk ziek maken door bezorgdheid. Ze kunnen ook hypochonders zijn. Zich zorgen maken heeft ook een nadelige invloed op de spijsvertering. Ook oververmoeidheid door te hard werken is ook iets dat bij de Maagd past.

Voorbeeld van bekende mensen met Maagd ascendant: Camiel Eurlings, Hugh Grant, Mark Rutte, Nicolas Sarkozy

De erogene zone van de Maagd

De erogene zone van de Maagd is de maag en de buik. Ook de vingers en de handen zijn gevoelig.  Vergeet ook zijn geest niet.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *