uiterlijke kenmerken leeuw

Uiterlijke kenmerken van de Leeuw ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Leeuw ascendant

Leeuwen zijn grote dieren en mensen met de Zon en/of ascendant in Leeuw, zijn dat vaak ook. Leeuwen zijn meestal aantrekkelijk en hebben een natuurlijk charisma. Ze hebben vooral een sterk bovenlichaam en zijn gespierd.

Met de Zon als heersend teken zijn er maar weinig andere tekens die zo graag tijd in de zon doorbrengen als de Leeuw. Leeuwen zijn zelfverzekerd en staan graag in het middelpunt van de belangstelling dus een bestaan als acteur, muzikant of leraar past goed bij ze.

Kenmerken van het gezicht van de Leeuw

De Leeuw ascendant heeft vaak een goed gevormd gezicht met scherpe ogen. Ze hebben vaak een gezonde huidtint. De ogen zijn vaak donker en amandelvormig.

Het haar

Het haar van de Leeuw ascendant is meestal vol en kan wat weghebben van de manen van de Leeuw.

De huid

De huid heeft vaak een rode of gouden tint of glans en bruint makkelijk in de zon.

Het lichaam van de Leeuw

Leeuwen zijn doorgaans lang. Maar ook als ze wat kleiner zijn zal je ze niet snel over het hoofd zien. Ze hebben een soort zelfverzekerdheid die veel van bravoure wegheeft. Zoals de Ram met zijn hoofd naar voren loopt, zo loopt de Leeuw met zijn borst vooruit en met grote passen.

De Leeuw ascendant beweegt vaak traag, dramatisch en gracieus. Hun houding is recht en koninklijk. De schouders zijn vaak breed en stevig. Leeuw ascendanten kunnen een zwakke rug hebben of de neiging tot rug-, nek- of schouderpijn.

De schouders zijn sterk, net als de armen en de grote, sterke handen. Het onderlichaam is meestal slanker maar wel pezig. Bij zowel mannen als vrouwen zijn de benen vaak korter in verhouding met het bovenlichaam.

Kwalen van de Leeuw

Het teken Leeuw heerst over het hart en de ruggengraat en uitwendig de rug en de onderarmen. Leeuwen zijn gevoeliger voor hartkwalen en rugpijn. Ze hebben vaak een voorliefde voor rood vlees. Vanwege hun liefde voor de Zon, lopen ze vaker kans op verbranding door de Zon en een zonnesteek.

Voorbeeld ascendant in Leeuw: Tina Turner en Donald Trump

Erogene zone van de Leeuw

De erogene zone van Leeuwen zijn de schouders en de rug.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *