horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

LIEFDE & RELATIES

De eerste week van september loopt de Maagd een beetje met het hoofd in de wolken. Je laat je snel je snel meevoeren door allerlei dromen vol passie en erotiek. Toch is het allemaal niet zo eenvoudig als je zou willen en laten de planeten zien dat er allerlei complicaties kunnen optreden op emotioneel gebied. Zo ben je heel gevoelig voor gold diggers, potentiële partners die manipuleren of die je bedriegen.

Maagden met een vaste relatie houden zich de eerste helft van september bezig met intimiteit en ze proberen hun relatie te versterken, harmonieuzer te maken en het onderlinge vertrouwen te versterken. Wat je ook doet of meemaakt, het is allemaal heel intens.

De tweede helft van september is het lastiger om met je partner overeenstemming te bereiken over de dagelijkse verantwoordelijkheden en gemeenschappelijke uitgaven. Er zijn eerder misverstanden en de communicatie wil ook niet echt vlotten.

Van 27 september tot 18 oktober gaat Mercurius, de planeet die heerst over het teken Maagd, tegengesteld bewegen. Deze periode is het lastig om het je naar de zin te maken. Dat komt vooral omdat je zelf niet precies weet wat je wilt.

WERK & CARRIERE

Wat betreft werk en carrière heb je de neiging om dingen te willen overhaasten. Ook al wil je het graag, het is gewoon niet mogelijk om bepaalde stappen over te slaan. Dus probeer het ook liever niet. Je kan hierdoor het gevoel krijgen dat je vast komt te zitten in saaie details en dat je niet vooruit komt.

Als Mercurius tegengesteld gaat bewegen, is het een goed moment om na te denken welke richting je op wilt met je carrière op de lange termijn. Maak een plan en bedenk hoe je dit kan bereiken. Mercurius helpt je om te bepalen of je huidige werk bij je past, het beste uit je haalt en je kan helpen om je emotionele en materiële dromen kan vervullen.

Wat betreft geld is de eerste helft van september gunstiger dan de tweede. Na de 21e kunnen er vertragingen, misverstanden en conflicten over geld voorkomen. De hele maand is het van belang om je in te houden en niet meer geld uit te geven dan je hebt of dan verstandig is.

Maagden die zich afvragen of ze in loondienst willen of voor zichzelf beginnen, kunnen het deze periode misschien beter houden bij de veiligheid van een vaste baan.

BODY & MIND

Deze maand kunnen Maagden eerder moe zijn of zich opgejaagd voelen. Omdat je alles zo intens beleeft, kunnen al die emoties zwaar op je wegen. Doe een stapje terug en probeer wat afstand te nemen van onderwerpen die je stress bezorgen.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Als de maand augustus begint, bevinden zowel Mars als Venus zich in jouw teken. Dat geeft je zelfvertrouwen en maakt je verleidelijk. Aan de andere kant kan je veeleisend worden, dat verkleint de kansen om een nieuwe liefde te vinden voor Maagden die op zoek zijn.

Je flirt veel en verleiden gaat je ook goed af. Maar hoe beter je iemand leert kennen, hoe eerder je afknapt en iemands tekortkomingen ziet.

Verder beweegt Saturnus, de planeet die heerst over jouw teken Maagd, tot oktober tegengesteld. Dat maakt dat Maagden het hele gedoe met relaties maar vermoeiend en ingewikkeld vinden. Misschien vragen ze zich af of het allemaal wel de moeite waard is. De Maagd is over het algemeen niet snel tevreden, maar deze maand lijkt niemand aan je eisen te kunnen voldoen. Vraag je eens af of de eisen die je stelt niet wat te hoog zijn.

Maagden met een relatie ondervinden ook geen voordeel van die hoge standaard. Het gevolg kan zijn dat je partner je gaat ontlopen of manieren gaat zoeken om even bij je uit de buurt te blijven. Wees redelijk en pas je een beetje aan.

WERK & CARRIERE

Zowel Jupiter als Saturnus bewegen deze maand door je huis van werk. Uranus, de heerst over je huis van werk gaat op 20 augustus tegengesteld bewegen. Als gevolg hiervan lijken veel projecten tijdelijk vertraging op te lopen of vast te lopen door onverwachte en soms onbegrijpelijke oorzaken.

Denk goed na over de positie op je werk. Ben je niet tevreden over je werk of de kansen op de lange termijn? Dan is het nu de tijd om verder te kijken of je te laten bijscholen of omscholen.

Er is ook goed nieuws. Jouw teken Maagd wordt deze maand augustus bezocht door Mars, Mercurius en Venus. Dat zorgt voor kansen en mogelijkheden om met ideeën te komen en om uit te blinken in je werk en je reputatie te verbeteren.

Vanaf 16 augustus wordt geld een belangrijk onderwerp voor je. Misschien maak je plannen om anders om te gaan met je geld of zoek je naar nieuwe en/of aanvullende manieren om je inkomen te vergroten.

BODY & MIND

Deze maand augustus ben je af en toe wat vermoeid. Je kan zelfs tegen kleine klussen of inspanningen opzien. Neem deze maand wat extra tijd voor jezelf en om te ontspannen of ga, als het erin zit, op vakantie om je batterij op te laden.

Als het om je gezondheid gaat kan je prima op je intuïtie vertrouwen. Vraag bij serieuze problemen advies van deskundigen. Ga niet zelf een streng dieet volgen en als je naar de sportschool gaat, doe het dan onder leiding van een personal trainer of sportcoach.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *