maagd maandhoroscoop

Maandhoroscoop Maagd februari 2023

Maandhoroscoop februari 2023 voor het sterrenbeeld Maagd (23 augustus – 23 september)

Liefde en relaties

Begin van de maand kan de Maagd wat spanningen ondervinden in zijn relaties. In het bijzonder in liefdesrelaties die al wat langer duren en die te maken hebben met verveling en misschien zelfs ontrouw. Sommige Maagden kunnen iets ontdekken of van anderen horen over hun partner wat ze niet leuk vinden. Vaak is dit het geval bij relaties die al langer niet goed liepen. Het is nu de tijd om knopen door te hakken en de lucht te klaren.

Voor Maagden die verliefd zijn of net beginnen aan een relatie, kunnen zich spanningen voordoen op seksueel gebied. Er kan ook sprake zijn van andere sensuele spanningen.

Voor single Maagden is de tijd tussen 10 en 16 februari heel geschikt om een nieuwe liefde te vinden. Mercurius en Pluto staan dan heel dicht bij elkaar in je 7e huis van relaties. De energie van deze planeten maakt je wel wat minder kritisch waardoor je eerder het idee kan hebben dat je je soulmate gevonden hebt terwijl dat niet zo hoeft te zijn.

Vanaf 20 februari met de nieuwe Maan in je huis van relaties, kan er sprake zijn van een nieuw begin, nieuwe afspraken en kunnen relaties weer verbeteren

Werk en geld

Net als in je privéleven kunnen zich ook op professioneel gebied spanningen voordoen over geld. Dat motiveert je om op een nieuwe of andere manier aan geld te komen en zo je situatie te verbeteren.

Je kan jezelf onder druk gezet voelen of gespannen raken door gebeurtenissen die je overkomen. Maar de kansen en mogelijkheden die hierdoor ontstaan, zijn uitstekend en te belangrijk om nee tegen te zeggen. Het is wel belangrijk dat je tactisch en rustig onderhandelt, zonder boos of agressief te worden. Laat je niet verleiden om je in louche zaken te betrekken die je beloven snel rijk te worden.

Mercurius gaat vanaf 11 februari door je 6e huis van werk en welzijn bewegen. De Zon en Saturnus bevinden zich daar ook. Dit helpt je om je aanzien te verbeteren of om te klimmen op de carrière ladder. Maar dit werkt alleen als je er zelf hard voor werkt.

Lichaam en geest

De planeten helpen je deze maand om je gezondheid en conditie te verbeteren. Bij sommige Maagden kunnen oude kwaaltjes weer opleven. Als je je minder goed voelt, verpest het je de zin in het leven en zorgt het ervoor dat je alles wat somber inziet.

Laat stress en spanning over je werk zich niet in je greep krijgen. Voor je het weet, kan je moeilijk slapen of raak je overwerkt. Doe het rustig aan en ontspan zo veel mogelijk.


Maandhoroscoop vorige maand

Omdat respectievelijk Mars op 12 januari en Mercurius op 18 januari 2023 hun normale richting weer innemen, wordt het steeds duidelijker wat je van de liefde en van je relatie verwacht. Deze maand kan je daardoor ook meer inzicht krijgen in pijnlijke, lastige of onplezierige situaties in je liefdesleven krijgen.

Maagden die net weer single zijn geworden kunnen haast hebben om weer opnieuw verliefd te worden. Maagden bij wie de relatie niet helemaal lekker loopt of die twijfels hebben, doen er juist alles aan om die relatie weer te herstellen. Doe je best, maar overhaast niets. Deze tijd kan er sprake zijn van verwarring of misverstanden en voor je het weet trek je een verkeerde conclusie of neem je een beslissing waar je spijt van krijgt.

Maagden met een langdurige relatie kunnen gebruik maken van de energie van de planeten om hun band te versterken. Breng meer tijd samen door, maak een romantisch gebaar of ga een weekendje weg. Het is belangrijk om iets nieuws en origineels te bedenken.

Geld en werk

Op 12 januari gaat Mars weer normaal bewegen in je 10e huis van carrière. Mars is de planeet van de actie en dit wijst erop dat je nu eindelijk die veranderingen kan doorvoeren die je al langer van plan was. Je kan ook relaties met collega’s verbeteren of van werk of baan veranderen.

Maagden die tevreden zijn met hun werk zijn actiever en nemen eerder het initiatief. Ze zullen eerder hun mening geven of hun ideeën delen. Dit wordt gewaardeerd door collega’s en leidinggevenden. Dat Mercurius op de 18e ook normaal gaat bewegen in je 5e huis van creativiteit, helpt bij het bedenken van originele voorstellen.

Venus beweegt van 3-27 januari 2023 door je 6e huis van werk en welzijn. Hierdoor word je efficiënter en krijg je meer gedaan dan je dacht. Dit is een maand om open te staan voor nieuwe ideeën en om eens uit je comfort zone te stappen.

Lichaam en geest

Je hebt deze maand eerder te veel dan te weinig energie. Om niet nerveus te worden en die overtollige energie kwijt te raken is het goed om buiten te wandelen of te sporten. Dit helpt ook als je wat gewicht wilt kwijtraken.

Met name na 12 januari als Mars niet meer retrograde beweegt, voelt de Maagd zich helder en kunnen kwalen of aandoeningen verbeteren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *