horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd december 2018

Laatst bijgewerkt:

Maandhoroscoop december 2018 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

De instelling van de Maagd is aan het begin van de maand vooral serieus te noemen. Dat maakt het voor single Maagden moeilijker om iemand te vinden die ze interessant en volwassen genoeg vinden.

Dat verandert halverwege december. Je gevoel gaat dan meer overheersen. Maagden voelen meer passie, ze kunnen mensen idealiseren en worden een stuk minder kritisch.

Maagden met een relatie doen er goed aan ome en oogje op hun partner te houden. Vertellen ze je wel alles of houden ze dingen voor je achter? Dat geldt in het bijzonder voor geld of dingen die met geld te maken hebben.

Vanaf 20 december kan je je gevoelens heel goed uitdrukken in woorden. Een goede tijd om ruzies bij te leggen of om relatieproblemen te bespreken en op te lossen. Het jaar eindigt in ieder geval goed. Romantisch en vol passie.

Werk en carrière

Deze Maand gaan de dingen op je werk wat minder snel dan je zou willen. Dat zorgt er wel voor dat je meer tijd hebt voor je gezin en andere dingen in de privésfeer. Je kan dingen uitzoeken en onderzoeken.

Na 6 december neemt Mercurius zijn normale richting weer aan. Vanaf die datum wordt het makkelijker om misverstanden met collega’s of andere werkrelaties recht te zetten. Sommige Maagden zullen erachter komen dat collega’s of partners niet helemaal oprecht of eerlijk waren en zullen daar hun conclusies uit trekken. Op die manier kan je het nieuwe jaar met een schone lei beginnen.
Wat betreft financiën, word je situatie beter als de maand vordert. De eerste dagen kan je voor onverwachte uitgaven komen te staan. Probeer dat je niet het slachtoffer wordt van bedrog of oplichting.

Lichaam geest

Je kan deze maand last hebben van stress. Misschien is het tijd om je leven anders in te richten. Meer tijd voor jezelf en leuke dingen.Probeer je conditie te versterken door regelmatig te gaan sporten. Zo bent je beter bestand tegen spanningen.

Advies

Geef niet te veel geld uit en probeer wat te sparen voor onvoorziene uitgaven.


Vorige maand: november 2018

Liefde & relaties

Met meer dan 80% van de planeten in het zuidelijke deel van je horoscoop draait het deze maand november vooral om emoties en relaties. Je bent meer bezig met anderen dan met jezelf.

Je ben sociaal en bereid tot samenwerken. Je past je makkelijker aan aan situaties of mensen.

Saturnus beweegt zich door jouw huis van relaties en dat wijst op een actief liefdesleven. Single Maagden maken daardoor meer kans om een nieuwe liefde te vinden. Je kan iemand leuk gaan vinden als je deelneemt aan groepsactiviteiten of op het werk. Aarzel niet en vraag die iemand uit voor een date. De planeten zijn je goed gezind en wijzen op succes.

Maagden met een een relatie kunnen merken dat de liefde wat moeizamer verloopt tot de 23ste. Gevoelens van jaloezie en bezitterigheid kunnen daarbij een rol spelen. Daarna verbetert de situatie.

Werk en carrière

Werk neemt altijd een belangrijke plaats in bij de Maagd, ook al heeft hij ook andere dingen aan zijn hoofd. November 2018 belooft daarom ook een actieve maand te worden waarin je veel kan bereiken. Je hebt de neiging om belangrijke beslissingen op je werk of die met werk te maken hebben, erdoor de drukken. Maar vanwaar die haast? Doe wat je normaal ook doet en onderzoek de situatie eerst eens van alle kanten en neem dan pas een besluit.

Vanaf 10 november wordt je Maagd eigenschap om alles netjes en onder controle te hebben nog sterker dan normaal. Je wilt dat alles strak en probleemloos verloopt. Dat geldt niet alleen voor je werk, ook voor relaties.

Wat betreft financiën ziet het er goed uit als het om inkomsten gaat. Je bent wel wat vlotter met het uitgeven ervan. Je zou zomaar dingen kunnen kopen die je niet nodig hebt of die een miskoop blijken.

Lichaam geest

Tot de 23ste kan je gezondheid wat broos zijn. Je zult er zelf aan moeten werken om je energie op peil te houden door voor extra rust en ontspanning te zorgen. Een rondje joggen zal je hoofd extra helder maken. Je kan af en toe moeite hebben om gemotiveerd te blijven om te gaan sporten of in de verleiding komen om ongezonde dingen te eten. Maar over het algemeen lukt het je prima. Een beetje smokkelen mag best.

Advies

Probeer beschaafd en vriendelijk te blijven ook al ben je geïrriteerd. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
tweelingen 2019
Jaarhoroscoop Tweelingen 2019