horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd juni 2020

Horoscoop juni 2020 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

Op 2 juli gaat Saturnus, die tegengesteld beweegt, terug naar je 5e huis van liefde en romantiek. Ook de maansverduistering op de 5e vindt daar plaats. Het liefdesleven van Maagden kan daardoor op de proef gesteld worden. Je kan je opeens wat minder zeker voelen over de toekomst. 

Probeer niet meteen in de stress te schieten als dingen niet zo lopen als je zelf wilt. Neem de tijd om je gevoelens en verlangens te evalueren. Neptunus beweegt tegengesteld in je 7e huis van relaties. Dat kan je helpen om te ontdekken of je een realistisch beeld van je relatie hebt of te idealistische ideeën hebt. 

Mars in je 8ste huis van liefde en intimiteit kan deze maand verborgen passies en fantasieën in je wakker maken. Deze stand van Mars is vooral gunstig voor Maagden met een langdurige relatie. Single Maagden kunnen deze maand juist in moeilijke situaties terecht komen als ze passie en lichamelijke aantrekkingskracht belangrijker vinden dan gevoelens. 

Werk & carrière

Mercurius is een belangrijke planeet voor de Maagd. Mercurius heerst zowel over het teken Maagd als over je huis van carrière. Tot 12 juli beweegt deze planeet tegengesteld. Dit is een periode om je doelen voor de lange termijn te herzien en waar nodig bij te stellen. 

De tweede helft van de maand kan de Maagd een nieuwe baan vinden of onverwachte kansen en mogelijkheden krijgen om door te groeien in je carrière. 

Het is deze maand juli vooral moeilijk om de balans te vinden in wat je zelf belangrijk en interessant vindt en wat de mensen met wie je samenwerkt daarvan vinden. Er kunnen meningsverschillen ontstaan of conflicten door tegenstrijdige belangen. Wees geduldig met anderen maar laat je mening wel duidelijk horen. 

Wat betreft financiën gaat het goed, zolang je je impulsen onder controle weet te houden. 

Body & mind

Maagden hebben voldoende energie deze maand als je er verstandig mee omgaat tenminste. Na 22 juli gaat de Zon je 12e huis binnen en kan je je meer naar binnen keren en ga je vaker op zoek naar innerlijke rust.

Mars in je 8ste huis kan je helpen om oude angsten en frustraties te overwinnen. Probeer je op een creatieve manier te uiten.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

De Maagd moet veel werk verrichten op emotioneel gebied deze maand. Zoveel planeten bewegen tegengesteld in juni, dat het goed is om je aandacht wat vaker te richten op het verleden. Misschien moet je in gedachten teruggaan in de tijd en nadenken over momenten of gebeurtenissen die belangrijk waren in je relatie.  

Mars, de planeet die heerst over je huis van liefde en intimiteit staat van 12 tot 15 juni dicht bij Neptunus in je 7e huis van relaties. Vanaf 17 juni bevindt Mars zich dichtbij Pluto, Jupiter en Saturnus, met wie hij gunstige combinaties maakt in het huis van de liefde. Daaruit kan je opmaken dat het vanaf die tijd beter afgaat in in de liefde.

Maagden die vaak nadenken over iemand waar ze in het verleden gevoelens voor hadden kunnen opnieuw contact zoeken en de band weer proberen aan te halen. Met succes waarschijnlijk. 

Bedenk je wel dat je in een periode zit waarin je mensen makkelijk idealiseert of een te romantisch beeld hebt van de werkelijkheid. Dat kan tot conflicten of teleurstellingen leiden. 

Werk & carrière

Saturnus beweegt tot eind september tegengesteld door je huis van werk. Venus beweegt tot 25 juni door je huis van carrière net als de Zon. Mercurius beweegt tegengesteld vanaf 18 juni door je 11e huis van groepen en toekomstplannen. Dit is daarom een maand om je werksituatie te analyseren en om plannen en strategieën voor de toekomst uit te stippelen. 

Veel Maagden kunnen financieel gesteund worden door hun partner. Na 25 juni lijkt je eigen financiële situatie te verbeteren. Je reputatie op je werk zal sterker worden of er komen nieuwe samenwerkingsverbanden of zelfs een nieuwe baan. 

De maansverduistering op 5 juni heeft invloed op je huizen van geld. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden waardoor je gedwongen wordt om maatregelen te treffen op financieel gebied. Dit soort situaties lijken op het eerste gezicht moeilijk, maar bieden ook vaak oplossingen en verbeteringen voor de toekomst.

Body & mind

De maansverduistering op 5 juni vindt plaats in je 4e huis van je emotionele basis, je thuis. Dit kan oude angsten en onzekerheden over veiligheid weer naar boven halen. Misschien ben je op zoek naar een huis of maak je je zorgen over de financiering ervan. 

Probeer je innerlijke rust te bewaren en geestelijk in balans te blijven. Wees geduldig, ook in de omgang met gezinsleden. Tot de herfst ontwikkelen zaken zich traag. Daarna komt er weer vooruitgang.