maagd maandhoroscoop

Maandhoroscoop Maagd mei 2022

Horoscoop mei 2022 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

LIEFDE & RELATIES

Dat de planeet Mercurius vanaf 10 mei retrograde gaat bewegen is een belangrijk gegeven voor de maandhoroscoop voor de maagd. Mercurius is zowel de planeet die heerst over jouw teken als over je 10e huis van carrière. Onder deze stand van Mercurius is het geen goed idee om snelle of haastige beslissingen te nemen omdat je minder goed weet wat je wilt en niet helemaal helder nadenkt. Dit is wel een periode waarin je jezelf, je leven en je relaties kan analyseren en evalueren.

Je 8e huis van liefde en intimiteit is deze maand ook sterk geactiveerd door Venus vanaf 2 mei, Jupiter vanaf 11 mei en Mars vanaf de 24e. Jupiter is de planeet die heerst over je 4e huis van huis en gezin en de beweging door je 8e huis is gunstig voor bestaande relaties. Relaties kunnen hechter worden. Dat geldt voor allerlei relaties. Een eenvoudige flirt kan zich nu bijvoorbeeld sneller ontwikkelen tot een volgende fase waarin de emotionele band sterker wordt.

Deze maand groeit je libido en het vermogen om te verleiden. Single Maagden vinden daardoor eerder een nieuwe partner. Aan de andere kant kunnen relaties die nu beginnen wel gecompliceerd zijn.

Iemand uit je verleden kan een comeback maken in je leven. Maak geen overhaaste beslissingen en laat je niet voor de gek houden door lege beloften.

WERK & CARRIERE

De maand mei is een maand waarin de Maagd zijn carrière kan evalueren en veranderen. De reden hiervoor is Mercurius die vanaf 10 mei tegengesteld beweegt door je 10e huis van carrière. Bekijk je carrière tot nu toe en denk na over je plannen voor de toekomst. Pas je plannen aan waar dat nodig is of maak plannen om een andere richting in te slaan.

Op 22 mei gaat retrograde Mercurius je 9e weer binnen. Dat kan je helpen om de nodige aanpassingen te maken en mogelijke aanbiedingen die je hebt te analyseren. Er zijn ook kansen om weer te gaan studeren of om een aanvullende opleiding te volgen om je kansen op het gebied van werk te vergroten.

Als je werk met communicatie te maken heeft en misschien veel moet schrijven, dan kan de maansverduistering op 16 mei je extra inspireren en motiveren.

Je krijgt deze maand mei kansen om van leningen of schulden af te komen. Misschien door de hulp van familie of je partner. Misschien ontvang je een schenking, gift, erfenis of ontvang je winst door een eerder gedane investering.

BODY & MIND

Omdat Mercurius tegengesteld beweegt vanaf 10 mei, kan je wat eerder verward of moe zijn en meer verlangen naar ontspannen en gewoon niks doen. Laat je niet verleiden om overhaaste beslissingen te nemen maar neem de tijd.

Meditatie en yoga kunnen helpen in deze periode. Vraag niet teveel van jezelf, ook niet op lichamelijk gebied. Met geduld, discipline en matiging ben je snel weer in balans.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

April 2022 lijkt een bijzondere maand te worden op romantische gebied. Laten we zeggen dat niets onmogelijk is. Je 7e huis van relaties is druk bezocht. Jupiter en Neptunus vormen er een conjunctie tussen 7 en 17 april en ook Venus en Mars gaan door je 7e huis bewegen vanaf respectievelijk 5 en 14 april.

Door energie van de planeten zou de Maagd deze maand zomaar de liefde van zijn leven kunnen ontmoeten. Het geluk kan je deze maand in contact brengen met een ware liefde. Maar er zijn ook Maagden die zo’n perfect beeld van hun toekomstige partner in hun hoofd gevormd hebben, dat ze het risico lopen om die liefde over het hoofd te zien.

Maagden kunnen iemand ontmoeten die aantrekkelijk en verleidelijk is en een tikkeltje mysterieus. Je voelt direct een sterke band met deze persoon en een sterke lichamelijke aantrekkingskracht.

Bestaande relaties kunnen een nieuwe en meer serieuze fase ingaan. Relaties kunnen officieel gemaakt worden of er zijn plannen om te gaan samenwonen of een gezin te stichten. Relaties die al langer slecht verliepen kunnen nu beëindigd worden. Dat is even vervelend, maar de Maagd zal zich snel realiseren dat dit ook weer kansen biedt en een nieuw begin is.

WERK & CARRIERE

Vooral de band met anderen, collega’s en zakelijke contacten brengen je voordeel. Door samenwerken kan je inkomen groeien en kan je groeien in je carrière. Je kan een aanbieding krijgen voor een nieuw project of een samenwerking die je veel kan bieden in de toekomst. Maagden die al een eigen bedrijf hebben kunnen een nieuwe zakenpartner vinden of nieuwe klanten.

Omdat Venus en Mars door je huis van relaties bewegen vanaf 5 en 14 april, lijkt geld makkelijker binnen te komen, vooral als je het verdiend hebt door samenwerken, begeleiding of public relations.

Onder deze omstandigheden lukt het je misschien om schulden of leningen af te betalen. Dit zou je belangrijkste prioriteit moeten zijn als je mensen, de belasting, instellingen of bedrijven geld schuldig bent.

Mercurius beweegt deze maand van 11 tot 30 april door je 9e huis van hoger onderwijs, cultuur, religie en filosofie. Dit zorgt voor gunstige omstandigheden voor Maagden die iets willen publiceren, zichzelf willen promoten, lesgeven of die een baan zoeken in het buitenland.

Maagden die het werk dat ze doen niet echt leuk vinden kunnen zich door hun werk beknot of gestrest voelen. Misschien is het tijd om de knoop door te hakken en werk te zoeken dat je wel leuk vindt.

BODY & MIND

In april 2022 kan de gezondheid van de Maagd wat breekbaarder zijn. Wees vooral op je hoede als je veel moet reizen. Let op, maar gedraag je niet als een hypochonder. Maak meer tijd vrij voor rust en ontspanning. Besteed meer aandacht aan een gezonde leefstijl en voeding.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.