Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Maagd (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Met Venus, de liefdesplaneet, die de eerste weken van deze maand in tegengestelde richting beweegt in je huis van relaties, lijken liefdesrelaties en andere relaties intens maar gecompliceerd.

De effecten van retrograde Venus zijn allerlei hindernissen of problemen van vroeger die weer boven komen drijven. Maar dat kan uiteindelijk ook leiden tot een versterking van de liefdesband. Vanaf 15 april neemt Venus zijn normale richting weer aan.

Het tweede deel van april is een beetje onduidelijk en dat kan voor onverwachte situaties zorgen. De hele maand worden Maagden in ieder geval op allerlei manieren op de proef gesteld. Oorzaak daarvoor is het vierkant dat Venus en Saturnus maken. Huis, gezin, eigendommen, geld en zaken kunnen ook onderwerp zijn van die testen.

Werk & geld

Maagden zijn deze maand april erg geïnteresseerd in geld, zaken, investeringen. Dat komt omdat de Zon en Mercurius door in je huis van geld staan. Venus staat ook op een invloedrijke plaats en is de planeet die heerst over je geldhuis en dat bevestigt alleen maar je interesse in geld- en materiële zaken. Maar ook samenwerken lijkt ook belangrijk.

Aan de andere kant bewegen Mercurius en Venus in tegengestelde richting. Dus niet alles verloopt soepel. De stappen die je neemt moeten goed doordacht zijn, documenten en contracten moeten met aandacht bekeken worden en alle berekeningen dubbel gecheckt.

Gezondheid & energie

Tijdens april kan je wel eens wat energie te kort komen. Het is daarom verstandig om zo economisch mogelijk met je krachten om te gaan. Plan je activiteiten, stel je prioriteiten en neem niet te veel hooi op je vork.

Je humeur kan ook wat minder zijn, net als je vermogen om te focussen.

 

Advies: Probeer zoveel mogelijk rust- en ontspanningsmomentjes te nemen.

 

 

 

Lees de weekhoroscoop Maagd
Lees de 
horoscoop van de vorige maand

Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman