Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Maagd (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Tijdens de maand juni gaat het met je liefdesleven eigenlijk op dezelfde voet door als de afgelopen maanden. Het kabbelt rustig voort en wordt vooral geleid door praktische aangelegenheden en interesse in geld, zaken en huis en eigendom. Je partner kan je deze maand steunen bij professionele of sociale activiteiten of dat soort activiteiten kunnen een positief effect hebben op je relaties.

Relaties en huwelijken die al langer bestaan gaan beter dan nieuwe liefdesrelaties of relaties die nog niet lang bestaan. Deze laatste kunnen te maken krijgen met complicaties en misverstanden. Mannelijke Maagden hebben deze maand een voordeel boven de vrouwelijke Maagden. Hun mannelijkheid wordt benadrukt, valt extra op en wordt als aantrekkelijk beschouwd.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich in het huis van carrière van de Maagd. Dit is daardoor een prima maand voor succes en aanzien. Maar omdat de Zon en Mercurius recht tegenover Saturnus staan in het midden van de maand, kan dat de zaken wel wat ingewikkelder maken.

Maagden kunnen goed nieuws verwachten rondom geld. De Venus-Uranus combinatie kan voor verrassingen zorgen tijdens de eerste week van juni. Bovendien maken de planeten in het huis van carrière en het huis van geld gunstige combinaties die ook tot meer inkomsten kunnen leiden.

Lichaam en geest

Je bent in topvorm en je stemming is ook goed. Ondanks dat kan je beter wel op je gezondheid letten. De Zuidelijke Maansknoop in je huis van gezondheid die recht tegenover de Zon en Mercurius staat kan voor verrassingen zorgen op dit gebied. Wees ook voorzichtig als je op reis gaat of spullen verplaatst.
Advies:  Stel je doelen en ga ervoor. Laat je door niets tegenhouden.

 

Hier vind je de weekhoroscoop Maagd
Lees de 
horoscoop van de vorige maand

Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman