Maandhoroscoop oktober voor het sterrenbeeld Maagd (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties 

Met Mars en Venus in jouw teken, zal vooral het eerste deel van oktober vol passie en romantiek zijn. Liefde, verlangens en verleidingen nemen het van je over en iedere ander aspect van je leven is hieraan ondergeschikt. Deze stand van Mars en Venus maakt je zeer emotioneel en het kan ook leiden tot wat minder verstandige beslissingen wat relaties en gevoelens betreft.

Venus verlaat het teken Maagd op de 14e. Vanaf dan worden romantische keuzes meer bepaald door praktische zaken als geld, bezit, enz. Op 10 oktober gaat Jupiter je 3e huis binnen waardoor communiceren makkelijker wordt en dat heeft natuurlijk ook een positieve invloed op je liefdesleven.

Werk en carrière

Door Mars in jouw teken tot de 22ste, heb je een sterke wil, toon je veel initiatief en heb je ambitieuze plannen. Je gaat eerder op uitdagingen in je kan veel problemen oplossen in deze periode. Zolang je niet te impulsief of bot uit de hoek komt tenminste.

Geld is een belangrijk onderwerp deze maand. Je hebt een neus voor goede zaken en om je inkomsten te vergroten. Op 10 oktober gaat Jupiter je 3e huis binnen waardoor schrijven, studeren, communiceren je nog beter afgaan. Doe er je voordeel mee.

 

Lichaam en geest

De aanwezigheid van Mars in jouw teken maakt je krachtig de eerste weken van oktober. Je hebt meer energie, uithoudingsvermogen en je bent dynamischer.

Het probleem is dat Mars ook sneller leidt tot ongeduld, irritaties en uitspattingen en het risico op ongelukken en blessures vergroot. Dit risico wordt verhoogd door het vierkant dat Mars maakt met de heerser van je huis van gezondheid. Doe daarom een beetje rustig aan.

 

Advies

Ga een nieuwe studie doen, doe een onderzoek of schrijf een boek.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop september 2017

Liefde & relaties 

Met de Zon in jouw teken tot 22 september heb je voldoende energie, vitaliteit en uitstraling. Het zorgt ervoor dat je opvalt en uitblinkt en het zorgt voor gunstige omstandigheden.
Mars gaat op 5 september het teken Maagd binnen. Mars staat bekend om zijn passie en sterke verlangens. Met andere woorden, als je iemand wilt verleiden kan niets en niemand je tegenhouden. De energie die je uitstraalt is sexy.

Je bent moediger en extraverter dan normaal waardoor het makkelijker is om de eerste stap te zetten. Maar wees voorzichtig met de keuzes die je maakt. Idealiseer je potentiële partner niet.

Maar de situatie wordt nog idealer als Venus op 20 september jouw teken binnengaat.

Werk en carrière

Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken en over je huis van carrière, neemt op 5 september zijn normale richting weer aan en gaat op 8 september jouw teken binnen. Dat betekent dat je echt kan focussen op wat je belangrijk vindt en wat je moet doen. Je kan serieus in actie komen.

Mars die het teken Maagd op 8 september binnengaat, maakt dat je eerder initiatief neemt en competitiever bent dan anders.
De Zon, die zich ook in Maagd bevindt tot de 20ste, zorgt voor meer overwicht en hogere doelen. Het is dus echt druk in het teken Maagd deze maand en dat geeft je de kans om echt vooruit te komen.

Lichaam en geest

De eerste week van september is het wat lastiger, maar daarna wordt je conditie snel beter. Eind september ben je vol energie.

Maar je kan ook teveel energie hebben en dat is deze maand bij Maagden het geval. Daar moet je dus iets mee doen want anders zorgt het eerder voor conflicten, agressie en frustraties.

 

Advies

Stel jezelf een doel en ga ervoor.
 

 

Hier vind je de weekhoroscoop Maagd
Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman