horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd november 2019

Maandhoroscoop november 2019 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

In november 2019 communiceer je meer dan ooit. Je staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en toe te laten in je leven. Mercurius, de planeet die heerst over het teken Maagd, beweegt tegengesteld tot 20 november. Hierdoor word je niet altijd goed begrepen en heb je zelf ook moeite om te begrijpen wat anderen bedoelen. Dat kan tot ongemakkelijke momentjes leiden, maar mensen in je omgeving kunnen dat soms best charmant vinden. 

Tussen 12 en 14 november beweegt Mercurius tegengesteld. Bovendien maakt Mercurius gunstige combinaties met Neptunus en Saturnus. Oudere onderwerpen kunnen hierdoor opnieuw bespreekbaar gemaakt worden of misschien waag je opnieuw je kansen bij iemand die je al langer leuk vond. Tussen 23 en 26 november kunnen zich eerder spanningen in relaties voordoen. 

Werk en carrière

Geld kan een gevoelig onderwerp zijn voor Maagden. Je kan met onverwachte uitgaven te maken krijgen waardoor je moeite hebt om aan je andere verplichtingen te voldoen. Je kan er ook achterkomen dat het inkomen van je partner onzeker wordt of dat je partner te veel geld uitgeeft aan nutteloze dingen. 

Tot 29 november trekt Venus door je 4e huis van familie en verleden. Dit zou kunnen betekenen dat je financiële hulp krijgt van ouders of familie. Probeer verder zo slim en realistisch mogelijk met je geld om te gaan. Problemen met onroerend goed, woonruimte of erfenissen kunnen deze maand opgelost worden. Het geluk is aan je kant wat deze onderwerpen betreft. 

Wat betreft werk is dit een maand van opruimen, evalueren en opnieuw onderhandelen. Je kan overwegen om opnieuw te gaan studeren om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Body & Mind

Je gezondheid is de eerste helft van de maand heel goed. Later kan opwinding en stress zorgen voor spanningen. Die stress heeft invloed op je dagelijks functioneren. Wees daarom voorzichtig op de weg en als je gevaarlijke apparaten bedient.

Advies 

Toon wat discipline en probeer te sparen.


Vorige maand: oktober 2019

Liefde & relaties

Je vermogen om te communiceren verbetert deze maand aanzienlijk. Je kan goed met je partner praten over gevoelige onderwerpen. Je moet zelf wel vaak de eerste stap zetten en jezelf open stellen.

Maagden die op zoek zijn naar de liefde kunnen met gevoelige woorden de aandacht naar zich toe trekken en door zich kwetsbaar en gevoelig op te stellen.

Maagden hebben deze maand meer oog voor de gevoelens en behoeften van hun partner. Maar probeer je hulp, advies of steun niet te zeer op te dringen en wacht tot erom gevraagd wordt. Probeer jouw mening en ideeën niet op te dringen aan anderen. 

Werk en carrière

Geld is een gevoelig onderwerp, vooral aan het begin en eind van de maand. Het is niet de goede tijd om te onderhandelen om een loonsverhoging. Probeer beter om te gaan met de inkomsten die je hebt. De Zon helpt je hierbij in je 2e huis van inkomsten uit werk tot de 23e. Maak er gebruik van. 

Mars, gaat je 2e huis binnen op 4 oktober. Probeer daarom schulden af te lossen en je prioriteiten wat betreft uitgaven te herzien zodat je schulden niet oplopen. Sommige Maagden kunnen het gevoel hebben dat ze teveel leunen op het advies of het geld van andere mensen. 

Als je je wilt verbeteren op je werk of ander werk zoekt, zonder je dan niet teveel af. Ga erop uit en praat met mensen over wat je wil. Misschien komt er dan uit het niets een aanbod.

Body & Mind

Je voelt je goed in oktober. Maak wel voldoende tijd voor jezelf, ontspan je geest. Bijvoorbeeld door te reizen of door je alledaagse sleur te doorbreken. Ook als is het maar voor een paar uur. 

Advies 

Schrijf eens op wat je bezighoudt, dat helpt je zaken te verwerken.