horosocoop maagd mei

Horoscoop Maagd augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

Liefde & relaties

In augustus bent je wat meer naar binnen gekeerd, rustiger en stiller. Je 12e huis van eenzaamheid, geheimen en spiritualiteit is druk bezocht door Venus, Mars, Mercurius en de Zon. Dit zet je vooral aan tot het krijgen van meer inzicht in jezelf. Je hebt daardoor wat minder aandacht voor anderen en single Maagden zullen minder snel daten.  Maagden in een relatie doen er goed aan om tegen hun partner te zeggen dat ze wat meer tijd voor zichzelf nodig hebben. 

Mars gaat op 18 augustus jouw teken binnen en Venus op de 21, de Zon en Mercurius volgen op de 23ste en de 29ste. Vanaf die tijd word je actiever en raak je meer geïnteresseerd in je omgeving en de mensen om je heen. Maar de nadruk ligt nog steeds op jezelf waardoor de romantiek maar weinig kans krijgt. 

Single Maagden moeten opletten dat ze niet te ongeïnteresseerd of  afwezig overkomen. 

Werk & carrière

Wat werk en carrière betreft, lijkt er niet veel vooruitgang in de maand augustus. Uranus die heerst over je 6e huis van werk en gezondheid gaat tegengesteld bewegen op de 12e. Dat laat je meer nadenken over je werk, of je er tevreden mee bent en of er ontwikkeling in zit. 

De volle Maan op 15 augustus vindt plaats in je 6e huis. Een goed moment om afscheid te nemen van alles wat niet meer de moeite waard is of niet genoeg oplevert. Let ook op dat je niet met teveel dingen tegelijk bezig bent. 

Wat betreft geld, is de situatie beter aan het eind van augustus als Mars en Venus jouw teken Maagd binnengaan. Vooral Maagden met een eigen bedrijf doen goede zaken. Steek er tijd en energie in als je je inkomen wilt verbeteren. 

Body & Mind

Mercurius de planeet die heerst over het teken Maagd, trekt door je 12e huis met Mars tot de 18e en de 21e. Je keert je daardoor eerder naar binnen. Je hebt behoefte aan rust, om je los te maken van de alledaagse sleur.

Na 18 augustus krijg je je energie weer terug en voel je je beter, hoewel je wel humeurig kan zijn. 

Advies

Sluit het verleden af en probeer er vrede mee te hebben. Klaar voor een nieuwe start.


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

Je hebt deze maand wat vaker de neiging om herinneringen op te halen en weg te dromen. Maar blijf liever in het heden. Ga erop uit en maak nieuwe vrienden en breid je sociale kring uit.

De Zoneclips op 2 juli en de Maaneclips op 17 juli activeren je huizen van liefde en vriendschap. De kans dat je leuke nieuwe mensen ontmoet is groter. Maar je kan ook twijfelen of je alleen maar bevriend wilt zijn met iemand of dat je meer wilt. Neem in ieder geval de tijd om te ontdekken wat het gaat worden. Mercurius de planeet die heerst over jouw teken, beweegt tegengesteld vanaf 8 juli. Daarom is het beter om goed na te denken en je gevoelens te evalueren voordat je ze uitspreekt.

Gelukkig bevinden Saturnus en Pluto, die ook tegengesteld bewegen, zich in je 5e huis van liefde en flirten. Dat helpt je om met beide benen op te grond te blijven en knopen door te hakken als dat nodig is.

Werk & carrière

Mercurius heerst over het teken Maagd en ook over je huis van carrière en deze planeet beweegt dus tegengesteld vanaf 8 juli. Hierdoor kan de richting van je carrière overdenken en heroverwegen. Denk vooral na of je werk je plezier bezorgt en als dat niet zo is, wat je kan doen om dat te veranderen.  Dit is ook de tijd om oude projecten weer op te pakken en nieuw leven in te blazen.

Vanaf 19 juli gaat Mercurius tegengesteld je 11e huis binnen van groepen en vriendschappen. In dat huis bevindt zich ook de Zon tot 23 juli en Venus tot 28 juli. Het lijkt erop dat je nu makkelijker geld kan verdienen, dat je goed in een groep kan werken of kan samenwerken. Maagden die werk zoeken kunnen werk vinden in een grote organisatie. Vraag je wel af of projecten echt winstgevend zijn.

Lichaam & geest

Omdat jouw planeet Mercurius, tegengesteld beweegt is het een goed idee om rustig aan te doen en het aantal werkuren te beperken. Neem voldoende rust. Probeer dingen die gebeurd zijn, in het verleden te laten. Maagden kunnen de behoefte hebben om zich wat vaker terug te trekken en om alleen te zijn.

Advies

Contacten met mensen in het buitenland kunnen wat moeizamer verlopen. Let vooral op als er geld mee gemoeid is.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant
wie past bij de schorpioen
Wie past bij de Schorpioen?