Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Maagd (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties 

De relaties van de Maagd kunnen de eerste weken van de maand onder druk staan door de combinaties die Jupiter, de planeet die heerst over het huis van relaties, met andere planeten maakt. Maar je kan ook iets bijzonders bereiken. Iets dat met geld te maken heeft of iets van betekenis op sociaal gebied. Je kan een relatie officieel maken of je geliefde kan in het middelpunt van de belangstelling komen te staan door succes op het werk bijvoorbeeld. Hierdoor kan de relatie profiteren op psychologisch of materieel gebied.

De sfeer in de relatie blijft verder vooral praktisch. Als de romantiek al een rol speelt, dan is de kans groot dat het aan het einde van de maand is.

Werk en carrière

Venus beweegt zich door jouw huis van carrière en maakt daar een gunstige combinatie met Jupiter in je huis van geld. Dat zijn aanwijzingen voor geluk en succes die voordeel kunnen opleveren voor je reputatie en voor je inkomsten.

De Zon en Mars bevinden zich in je 11e huis en dat zorgt voor actie, inspanning en initiatieven die zich vooral afspelen binnen een groep of binnen een netwerk waar je deel van uitmaakt.

De maand juli geeft je verder de ruimte om je huidige werk te analyseren en te evalueren. Wordt het misschien tijd voor iets anders? Mercurius, de planeet die heerst over je huis van carrière bevindt zich in je 12e huis en hier zullen de Zon en Jupiter zich ook bevinden aan het einde van de maand. Er kan zich nu iets ontwikkelen waarvan je pas later de gevolgen gaat ontdekken.

Lichaam en geest

Tussen 6 en 26 juli bevindt Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, zich in een ongunstig huis. De laatste week van juli zullen ook de Zon en Mars zich daar bevinden. Alle reden om goed op je gezondheid te letten en goed voor jezelf te zorgen.

Advies: Beperk je tot de echt belangrijke dingen en vermijd vermoeidheid of overdrijven.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Tijdens de maand juni gaat het met je liefdesleven eigenlijk op dezelfde voet door als de afgelopen maanden. Het kabbelt rustig voort en wordt vooral geleid door praktische aangelegenheden en interesse in geld, zaken en huis en eigendom. Je partner kan je deze maand steunen bij professionele of sociale activiteiten of dat soort activiteiten kunnen een positief effect hebben op je relaties.

Relaties en huwelijken die al langer bestaan gaan beter dan nieuwe liefdesrelaties of relaties die nog niet lang bestaan. Deze laatste kunnen te maken krijgen met complicaties en misverstanden. Mannelijke Maagden hebben deze maand een voordeel boven de vrouwelijke Maagden. Hun mannelijkheid wordt benadrukt, valt extra op en wordt als aantrekkelijk beschouwd.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich in het huis van carrière van de Maagd. Dit is daardoor een prima maand voor succes en aanzien. Maar omdat de Zon en Mercurius recht tegenover Saturnus staan in het midden van de maand, kan dat de zaken wel wat ingewikkelder maken.

Maagden kunnen goed nieuws verwachten rondom geld. De Venus-Uranus combinatie kan voor verrassingen zorgen tijdens de eerste week van juni. Bovendien maken de planeten in het huis van carrière en het huis van geld gunstige combinaties die ook tot meer inkomsten kunnen leiden.

Lichaam en geest

Je bent in topvorm en je stemming is ook goed. Ondanks dat kan je beter wel op je gezondheid letten. De Zuidelijke Maansknoop in je huis van gezondheid die recht tegenover de Zon en Mercurius staat kan voor verrassingen zorgen op dit gebied. Wees ook voorzichtig als je op reis gaat of spullen verplaatst.
Advies:  Stel je doelen en ga ervoor. Laat je door niets tegenhouden.

 

Hier vind je de weekhoroscoop Maagd
Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman