maagd maandhoroscoop

Maandhoroscoop Maagd juni 2023

Maandhoroscoop juni 2023 voor het sterrenbeeld Maagd (23 augustus – 23 september)

Liefdesleven Maagd juni 2023

Op 11 juni gaat Pluto die retrograde beweegt, je 5e huis van vermaak, plezier en flirten binnen. Saturnus beweegt retrograde door je 7e huis van relaties vanaf 17 juni. Dit is een positieve periode waarin Maagden hun gevoelens en liefdesrelatie kunnen analyseren en evalueren. Dit kan ervoor zorgen dat de Maagd inziet wat er veranderd moet worden. In sommige gevallen betekent het dat Maagden terugkeren naar een oude liefde.

Besteed meer aandacht aan je verantwoordelijkheden die je hebt binnen een relatie en hoe je je gevoelens vaker kan tonen aan je partner.

Single Maagden juni 2023

Deze planeten laten zien dat dit een minder goede tijd is om een nieuwe relatie te beginnen. Als de Maagd in deze periode iemand ontmoet of een nieuwe romance begint, dan krijgt hij meer inzicht in gedrag dat zich herhaalt of fouten die hij eerder gemaakt heeft. Dat inzicht is belangrijk om in de toekomst een harmonieuze en stabiele relatie te krijgen.

Werk en carrière juni 2023

De Maagd kan deze maand juni 2023 op zijn werk te maken krijgen met jaloezie van collega’s of zakenpartners of mensen die je proberen te ondermijnen. Let dus goed op en houd in de gaten wat er achter je gebeurt. Ook kan er een conflict zijn op je werk over de hoogte van je salaris of aanvullende voorwaarden.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Mercurius, de planeet die heerst over je 10e huis van carrière beweegt ook door je 10e huis van 11-27 juni. Hierdoor krijg je kansen en mogelijkheden om vooruitgang te boeken of om een andere baan te vinden.

Maagd en geld in juni 2023

Vanaf 5 juni beweegt Venus door je 12e huis van spiritualiteit. Mars bevindt zich daar al. Venus maakt deze maand een paar gespannen aspecten met Pluto en Jupiter. Dit is een goed moment om te kijken hoe je er financieel en materieel voorstaat en welke beslissingen je in het verleden hebt genomen hiervoor belangrijk waren. Als blijkt dat je teveel geld uitgeeft of te financieel afhankelijk bent van anderen dan is nu het goede moment om dat te veranderen.

Lichaam en geest juni 2023

De Maagd heeft deze maand last van innerlijke spanning en die kan hem uitputten. Zorg voor voldoende slaap. En als je last hebt van slapeloosheid, negeer het dan niet maar probeer er echt iets aan te doen.

Probeer niet te veel tegelijk te willen doen. Maak een. prioriteitenlijst en besteed je tijd en energie alleen aan de belangrijkste dingen.

Let op je dieet en eet vooral rustig, zonder je te haasten.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefdesleven Maagd mei 2023

Vanaf 16 mei gaat Jupiter, de geluksplaneet door je 9e huis bewegen. Tegelijkertijd maakt hij van daaruit een vierkant met Pluto. Het lijkt erop dat het liefdesleven van de Maagd deze maan allesbehalve saai wordt.

Sommige Maagden kunnen besluiten om hun relatie tijdelijk op een laag pitje te zetten of om er helemaal een eind aan te maken. Vooral lange afstand relaties komen onder druk te staan. Een andere mogelijkheid is dat je partner langere tijd van huis is, bijvoorbeeld voor het werk.

Single Maagden mei 2023

In mei zijn single Maagden eerder bereid om meer risico’s te nemen of om nieuwe dingen uit te proberen. Ze geven mensen eerder een kans, mensen die ze anders misschien niet eens opgemerkt zouden hebben.

Werk en geld mei 2023

Onderhandelingen kunnen begin mei wat moeizamer verlopen. Het zal meer moeite kosten voor de verschillende partijen om het eens te worden. Gelukkig gaat Venus vanaf 7 mei door je sociale 11e huis bewegen. Hierdoor wordt het makkelijker om met anderen om te gaan en word je ook wat toegeeflijker. Mensen vinden je aardiger en het kost je minder moeite om mensen voor jou of je ideeën te winnen.

Lichaam en geest mei 2023

De tweede helft van de maand kan je wat druk in je hoofd zijn. Je denkt in kringetjes en steeds over dezelfde onderwerpen, een beetje dwangmatig zelfs. Probeer vooral te ontspannen. Bijvoorbeeld door je te verdiepen in onderwerpen die je interesseren. Verbreed je horizon en vergroot je kennis. Hierdoor voel je meer innerlijke rust.

Vanaf 20 mei bevindt Mars zich in je spirituele 12e huis. Dat kan voor onrust of irritaties zorgen waardoor je op het verkeerde moment naar iemand uit kan halen. Aan de andere kant word je jezelf wel meer bewust van je eigen negatieve of schadelijke gedrag. Dit is de goede tijd om dat gedrag aan te pakken en er iets aan te doen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *