horosocoop maagd mei

Maandhoroscoop Maagd april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Maagd (24 augustus – 23 september)

LIEFDE & RELATIES

April is een maand waarin Maagden serieus verliefd kunnen worden. Je kan zo hevig verliefd zijn dat je er een beetje van uit balans raakt. Om te zorgen dat deze verliefdheid blijft en het begin kan zijn van een serieuze relatie, is het belangrijk dat je meer van jezelf laat zien, liefst iets wat je niet aan iedereen laat zien.

Deze maand kan de Maagden veel bijzondere ontmoetingen brengen die je op weg helpen of je leven kunnen veranderen. Je kan iemand ontmoeten die jou begrijpt en waarbij je je helemaal op je gemak voelt. 

Maagden met een bestaande relatie zijn geïnteresseerd in de psyche van hun partner. Je kan nieuwsgierig zijn en veel vragen stellen. Dat kan tot spanningen leiden ook al zijn je bedoelingen goed. Voor Maagden kan het geen kwaad om die nieuwsgierigheid een beetje te in te dammen. Met geduld zul je meer bereiken en zal je geliefde zich vanzelf meer open stellen. 

Vanaf 19 april verbetert de situatie. Je kijkt vanaf dan met andere ogen naar de wereld en de mensen om je heen. Als Mars vanaf de 23e door je 11e huis van vriendschappen en sociale activiteiten gaat bewegen, dan word je nog meer ontspannen in relaties.

WERK & RELATIES

In april helpt de planeet Mars je om voor jezelf op te komen en om de nodige veranderingen aan te brengen in je werk en carrière op de lange termijn. 

Van 4-14 april maakt Mars een combinatie met Mercurius wat je helpt om mensen te overtuigen en je te motiveren voor jouw ideeën en plannen. Je bent moediger, slim en je kan goed onderhandelen. Dat kan je voordelen opleveren in je werk. 

De Maagd kan deze maand opslag of een bonus ontvangen. Er kan ook een financiering of lening goedgekeurd worden. 

Op 23 april gaat Mars door je sociale 11e huis bewegen. Dat kan voordelen opleveren door samenwerken of het vinden van nieuwe partners. Er kunnen behalve financiële voordelen andere voordelen uit voorkomen die je imago of populariteit beïnvloeden en het zijn dingen die je voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden.

De laatste dagen van april wordt de invloed van Uranus groter en kan je je gaan specialiseren of een aanvullende opleiding gaan doen, je kan ook een nieuwe baan vinden. Grijp de kans als de gelegenheid zich voordoet of ga er zelf naar op zoek. 

BODY & MIND

De eerste twee weken heb je meer behoefte om je in jezelf te keren. Je kan meer over je angsten en bepaalde denk- of gedragspatronen leren. Je hebt daarvan geleerd en het lukt je om aardiger voor jezelf te zijn en optimistischer. 

De nieuwe Maan op 12 april in het 8ste huis helpt je om jezelf opnieuw te vinden en je los te maken van je verleden, om dingen van jezelf te vergeven en te vergeten.


Maandhoroscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

In maart 2021 kan de Maagd volop genieten van harmonieuze relaties. Bovendien heb je genoeg energie om nieuwe mensen te ontmoeten en om een nieuwe romantische relatie op te bouwen. 

Mercurius gaat op 16 maart door je 7e huis van relaties bewegen. Daar bevinden ook de Zon zich, tot 20 maart, Venus tot 21 maart en Neptunus. Je bent daardoor meer geïnteresseerd in anderen en je houdt meer rekening met hun gevoelens en verlangens. Je kan nu goede gesprekken voeren. Je laat mensen dichtbij  je komen. 

Deze maand kunnen Maagden vrede sluiten met een ex of iemand met wie ze in het verleden een romance beleefd hebben. Het zou zelfs op een hereniging kunnen uitdraaien. 

Op 20 maart gaat de Zon het 8ste huis van liefde en intimiteit binnen. Venus volgt op 21 maart. Hierdoor worden gevoelens intenser en wordt het makkelijker om een nieuwe relatie te ontwikkelen. Het kan draaien om relaties met een sterke passie of zelfs verboden relaties. In het laatste deel van maart kan je mensen aantrekken die je aanzetten om je leven te transformeren. Dat ervaar je misschien als onprettig maar het is nodig om oude emotionele patronen op te geven. 

WERK & CARRIERE

Met Mars in je 10e huis van carrière vanaf 4 maart is het goed mogelijk dat je een sterke drang voelt om iets in je werk te veranderen of om heel iets anders te gaan doen. 

Het kan zijn dat jouw drang tot veranderen niet bij iedereen in goede aarde valt. Je kan daardoor eerder ruzie en onenigheid krijgen met collega’s, klanten, leidinggevenden, enz. Het kan ook tot gevolg hebben dat mensen over je gaan roddelen. Praat zo vroeg mogelijk met betrokken mensen over veranderingen die je wilt doorvoeren om ergernissen te voorkomen. 

Maagden met een eigen bedrijf kunnen tussen 20 en 24 maart verbeteringen zien. Je inspanningen worden beloond. Mensen in loondienst kunnen in deze periode ook het succes zien van aanpassingen en veranderingen die je hebt aangebracht. 

Samenwerken brengt je voordeel in maart 2021. Maar wees wel voorzichtig met wie en onder welke voorwaarden. 

BODY & MIND

De eerste weken van maart voelt de Maagd zich prima. Je bent energiek, gemotiveerd en je bent zelf in staat om bepaalde angsten aan te pakken en te overwinnen. 

Vanaf 20 maart wordt je gezondheid wat kwetsbaarder. Je hebt de neiging om jezelf op te sluiten met wat sombere gedachten. De planeten laten zien dat je deze maand situaties uit het verleden kan aanpakken en verwerken. Misschien moet je iemand vergeven, misschien moet je jezelf vergeven. Als dit lukt kan je je als herboren voelen.