Maandhoroscoop januari 2018 voor het sterrenbeeld Maagd (24 oktober – 22 november)

Liefde & relaties 

Januari 2018 is een uitzonderlijke maand voor Maagden. Een maand waarin je angsten, hindernissen en verlegenheid kan overwinnen.

Je huis van liefde en erotiek wordt deze maand maar liefst door vijf planeten aangedaan: de Zon, Mercurius, Venus, de liefdesplaneet, de intense en passionele Pluto en Saturnus. Dit stimuleert je romantische en seksuele motivatie en helpt je verliefd te worden en initiatief te nemen.

Daarnaast is Jupiter, de planeet die heerst over je huis van relaties deze maand samen met Mars. Dus opgelet, het kan er wild aan toe gaan.

Werk en carrière

Met veel planeten in je vijfde huis deze maand januari 2018, kan je veel kansen een aanbiedingen verwachten. Je kan talenten bij jezelf ontdekken waarvan je nog niet wist dat je ze had. Je bent creatiever dan ooit en de omstandigheden zijn gunstig.

Het is een prima tijd om jezelf of jouw producten te promoten. Je hebt nu de motivatie om grote en gedurfde actie te ondernemen.

Met Mars en Jupiter in je derde huis is ook je denken dieper en gedurfder dan anders. Je kan dan ook succes hebben in zaken of acties waarbij je moet nadenken, argumenteren of communiceren.

Ook in geldzaken heb je het geluk aan je kant.

Lichaam en geest

Je conditie is uitzonderlijk en het is een goede maand om fysiek actief te zijn. Het maakt niet echt uit wat je doet zolang het niet te extreem of te gevaarlijk is. Met Mars in je huis van beweging en reizen is het wat extra opletten geblazen met het besturen of bedienen van vervoersmiddelen of apparatuur.

Mentaal ben je heel sterk, maar je kan wat last hebben van ongeduld, opwinding irritatie en stress.

 

Advies

Praat niet meer dan nodig en als je boos bent, zeg dan geen dingen waar je spijt van kan krijgen.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop december 2017

Liefde & relaties 

Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, bevindt zich in het gezelschap van Venus, de liefdesplaneet. Je bent daardoor wat gevoeliger en zachter dan normaal, staat meer open voor signalen van liefde. Je stemming is ontspannen. Maagden met een relatie kunnen zich op gedeelde interesses richten. Misschien kopen of doen jullie samen iets om je huis gezelliger te maken.

Een goede communicatie en reizen kunnen deze maand kansen in de liefde vergroten of relaties versterken. Het laatste deel van december wordt nog passioneler. Dan gaat Venus je huis van erotiek binnen.

Werk en carrière

Mercurius beweegt zich het grootste deel van december tegengesteld in je huis van carrière. Dat kan wat dingen in gang zetten. Vooral omdat Mercurius zich dichtbij de Zon, symbool van status en aanzien en Saturnus, de planeet die heerst over je huis van werk. Daarbij komt ook nog Venus. Dus dat ziet eruit als een drukke maand vol kansen en prestaties maar ook met stress en uitdagingen.

Verder kunnen waardevolle voorwerpen, eigendommen of investeringen deze maand een rol spelen. Samenwerken is zowel voor je werk als voor je inkomsten belangrijk deze maand.

Lichaam en geest

December is een complexe maand die voor wat gedoe kan zorgen. Je kan last hebben van dingen als onrust, ongemak, ongeduld en stress.

Met Mercurius die zich tegengesteld beweegt en een vierkant vormt met de Zon en de onrustige Mars die door je huis van het denken trekt, kan je dat soort dingen verwachten.

Vermijd haast, snelheid en onvoorzichtigheid.

 

Advies

Raak niet te opgewonden tijdens discussies. Vertel je argumenten op een beschaafde manier.

 

 

Hier vind je de weekhoroscoop Maagd
Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman