eigenschappen schorpioen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

11. Een Schorpioen is geen open boek

Een Schorpioen kan in het begin best gereserveerd en gesloten overkomen. Ze hebben wat tijd nodig om te ontdooien. Pas als ze je beter kennen, laten ze meer van zichzelf zien.

12. Schorpioenen zijn jaloers

Schorpioenen zijn de tekens die het meest last hebben van jaloezie. Ze kunnen intens van iemand houden en zijn ook bang om iemand kwijt te raken. Dat kan ze snel en onredelijk jaloers maken

13. Een Schorpioen kent hoge toppen en diepe dalen

Schorpioenen laten uiterlijk niet altijd zien wat ze innerlijk voelen. Inwendig kunnen hun emoties variëren van hoge toppen tot diepe dalen. Vooral de diepe dalen kunnen heel vermoeiend zijn.

14. Het is alles of niets in de liefde voor Schorpioenen

Verliefdheid kan bij Schorpioenen zorgen voor heftige emoties. Als ze voor iemand vallen, vallen ze hard. Ze kunnen er alles en iedereen door vergeten. Het is alles of niets in de liefde.

15. Schorpioenen hebben een doordringende blik

Niet alleen ontgaat ze weinig en hebben ze alles in de gaten. Je kan een Schorpioen vaak herkennen aan hun onderzoekende en doordringende blik. Een beetje als van een havik. Als blikken konden doden, waren ze vast afkomstig van een Schorpioen.

16. Een Schorpioen is onafhankelijk

Ze gaan hun eigen weg. Ze houden daarbij niet van de bemoeienis of ongevraagd advies van anderen.

17. Schorpioenen kunnen ongelooflijk koppig zijn

Ze zijn koppig en vastberaden. Als Schorpioenen ergens een mening of idee over hebben dan zullen ze er niet snel vanaf wijken. Ze weten gewoon dat ze gelijk hebben.

18. Een Schorpioen komt zijn beloften na

Als een Schorpioen je iets belooft, dan kan je erop vertrouwen dat hij zijn belofte nakomt. Dat verwachten ze trouwens ook van anderen.

19. Schorpioenen zijn kieskeurig met het kiezen van hun vrienden

Ze geven de voorkeur aan een paar echt goede vrienden boven een heleboel oppervlakkige kennissen.

20. Schorpioenen hebben behoefte aan tijd alleen

Af en toe hebben Schorpioenen wat ruimte nodig om tot rust te komen en hun gedachten op een rij te zetten. Laat ze gewoon gaan. Als ze er aan toe zijn komen ze vanzelf weer terug.

Lees ook:

2 van 2Volgende