Uiterlijke kenmerken Schorpioen

Uiterlijke kenmerken van de Schorpioen ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Schorpioen ascendant

Schorpioenen zijn vaak goed gebouwd. Mannen zijn vaak goed geproportioneerd en vrouwen hebben vaak een goed figuur met een slanke taille. De lengte van de Schorpioen is meestal gemiddeld.

Kenmerken van het gezicht van de Schorpioen ascendant

Het meest opvallende uiterlijke kenmerk van de Schorpioen zijn de ogen met hun indringende en scherpe blik. Die ogen kunnen opvallend mooi zijn maar, de opmerking: als blikken konden doden, is wel van toepassen op Schorpioen ascendanten.

Verder kenmerkt het gezicht van de Schorpioen ascendant zich door scherpe trekken, duidelijke jukbeenderen en een opvallende neus. Door de scherpe blik en opvallende neus kan het uiterlijk wat weghebben van een roofvogel. Hun gezicht verraadt hun emoties niet.

De wenkbrauwen zijn vaak vol en borstelig. De lippen zijn vol. De kaaklijn en kin zijn meestal sterk ontwikkeld.

De neus

De neus is vaak vol en vlezig. Een haakneus is ook een typisch Schorpioen ascendant kenmerk.

Het lichaam van de Schorpioen ascendant

Het teken Schorpioen heerst over de geslachtsorganen, de prostaat, de darmen en de lever. De geslachtsorganen zijn gevoelig maar ook kwetsbaar.

Mensen met een Schorpioen ascendant hebben meestal een sterk en krachtig lichaam. Ze hebben vaak een mysterieuze uitstraling en een sensuele magnetische aantrekkingskracht.

Tijdens de jeugd is de Schorpioen meestal slank, maar als de jaren toenemen kan hij/zij wel aankomen. De Schorpioen is ook meestal geen atleet of duursporter, maar heeft wel lef. Ze houden van sporten en acties die gevaarlijk zijn en waar risico bij komt kijken. Denk aan bungee jumpen, bergbeklimmen, racen, enz.

Kwalen van de Schorpioen

Het teken Schorpioen heerst innerlijk over de geslachtsorganen en uiterlijk over de neus en het neusbeen. Schorpioenen hebben over het algemeen een sterke lichamelijke conditie. De Schorpioen is wel extra gevoelig voor kwalen van de geslachtsorganen zoals genitale infecties en de blaas. Ze hebben ook meer aanleg tot diabetes en dik worden.

Voorbeeld van bekende mensen met Schorpioen ascendant: Katy Perry, Nicole Kidman, Taylor Swift.

De erogene zone van de Schorpioen

De erogene zone van de Schorpioen zijn de geslachtsorganen.

Lees ook:

hoe verleid je een Schorpioen?
Wat zijn de slechte eigenschappen van de Schorpioen?
20 goede eigenschappen van de Schorpioen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *