tweelingen horoscoop maand

Maandhoroscoop Tweelingen maart 2023

Horoscoop maart 2023 voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde en relaties

De eerste dagen van maart kan het liefdesleven van de Tweelingen opwindend zijn. Single Tweelingen kunnen iemand ontmoeten, de kans is groot dat het via vrienden is. Je voelt meteen aan dat jullie het goed kunnen vinden samen.

Ook Tweelingen met een relatie kijken de toekomst samen positief en optimistisch tegemoet. Tenzij er sprake is van ontrouw of oneerlijkheid, dan kunnen er ruzies voorkomen, vooral rond 16 en 17 maart. Het is belangrijk om niet met anderen te flirten. Je partner wordt snel jaloers. Gebruik jaloezie ook niet om als middel om de gevoelens van je partner op scherp te stellen.

Op 16 maart gaat Venus je spirituele 12e huis binnen. Dit is een goed moment om je aandacht naar binnen te keren en je af te vragen wat wel en niet zodat je een harmonieus liefdesleven kan hebben. Het is belangrijk dat je eerst duidelijk hebt wat je eigen emotionele behoeften zijn.

Werk en geld

Op 7 maart gaat Saturnus door je 10e huis van carrière bewegen. Dit is het begin van een periode waarin je succes kan boeken op je werk. Dat gebeurt alleen als je hard, en georganiseerd te werk gaat en doorzettingsvermogen toont.

Het is aannemelijk dat je werkomgeving of de voorwaarden gaan veranderen. Je kan ook een hele andere richting inslaan met je carrière. Omdat Mercurius ook door je 10e huis beweegt van 3-19 maart kan je de eerste stappen op weg naar verandering nu al zetten. Saturnus maakt je realistisch een Mercurius geeft je inzicht in wat je werkelijk wilt bereiken op professioneel gebied. Dit kan je helpen om een richting te kiezen die echt bij je past.

Het is belangrijk om deze periode eerlijk, betrouwbaar en bedachtzaam te werk te gaan. Iedere fout of oneerlijkheid wordt nu sneller opgemerkt en kan je problemen bezorgen.

Wat betreft geld is het belangrijk om verstandig met geld om te gaan en het niet te verspillen of uit te geven aan onnodige spullen of dingen om mee te pronken.

Lichaam en geest

De Tweelingen kan de eerste helft van de maand met teleurstelling op het werk te maken krijgen. Wees praktisch en neem een constructieve houding aan laat je niet ontmoedigen.

Na 16 maart kan je beter ontspannen. Het is dan juist belangrijk dat je actief blijft en niet teveel zit. Lange wandelingen maken helpen je om goed te slapen en emotioneel in balans te blijven.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

In februari 2023 gaat veel aandacht van de Tweelingen naar het liefdesleven uit. Je valt op krachtige types, die sterk in hun schoenen staan, die een goede sociale status hebben maar die wel romantisch en idealistisch zijn. Als je zo iemand tegenkomt dan kan je een spannend kat en muis spel beginnen. Wees geduldig en laat vooral je zachte en gevoelige kant zien.

Met Mars nog steeds in Tweelingen kan je de neiging hebben om wat al te kritisch te zijn, je kan wat eerder snauwen of ruzie zoeken. Dat doet je geen goed. Doe wat concessies en vermijd arrogant gedrag. Dit geldt zowel voor single Tweelingen als voor Tweelingen in een relatie.

Met Venus in 10e huis van carrière tot 20 februari en Neptunus die zich daar ook bevindt kan je je gevoelens of liefdegevoelens op een meer poëtische manier uiten. Over het algemeen zijn bestaande relaties harmonieus en liefdevol.

Werk en geld

Rond 10 en 11 februari kan de Tweelingen een oplossing vinden voor financieel probleem of een investering waar je al langer naar aan het zoeken bent. Je kan nu een schuld afbetalen of van carrière richting veranderen. Je steekt veel energie in het beter beheren van je geld.

Je hebt deze maand originele en inventieve ideeën maar let wel op dat ze niet te radicaal zijn. Te radicale ideeën kunnen mensen op je werk, collega’s of zakenrelaties afschrikken.

Op 15 februari vormen Neptunus en Venus elkaar in je 10e huis van carrière. Hierdoor droom je meer over wat je altijd had willen worden of had willen bereiken in je werk.

De nieuwe Maan op 20 februari vindt ook plaats in je 10e huis en maakt de tijd geschikt om nieuwe projecten te beginnen, een nieuwe bedrijf te starten of een nieuwe richting van je carrière in te slaan.

Lichaam en geest

Jupiter beweegt door je sociale 11e huis. Dat maakt je optimistisch en geeft je vertrouwen in de toekomst. Dat kan ook een positieve invloed op je gezondheid hebben. Je hebt steeds meer het idee dat alles wel op zijn pootjes terecht zal komen.

Mars in jouw teken geeft je extra energie. Maar probeer die verstandig te gebruiken. Mars kan ook leiden tot gehaast en onvoorzichtig gedrag.