tweelingen horoscoop maand

Maandhoroscoop Tweelingen mei 2024

Maanhoroscoop mei 2024 voor het sterrenbeeld Tweelingen (geboren 22 mei – 21 juni)

Liefde en relaties

In de maand mei 2024 zijn relaties heel belangrijk voor de Tweelingen. Je vindt je emotionele balans terug en er komt meer harmonie om je heen. Je vermogen om je in te leven in de gevoelens van andere mensen en om oprecht met ze mee te leven, neemt toe. De band met mensen, die je al een tijdje uit het oog bent verloren, kan deze maand weer hersteld worden.

Met name de laatste week van mei als er op de 23e een volle Maan plaatsvindt in je 7e huis van relaties en Venus en Jupiter jouw teken Tweelingen binnengaan, kan je wel wat vuurwerk in je liefdesleven verwachten.

Werk en geld

Als Jupiter op 25 mei jouw teken binnengaat en daar 12 jaar blijft, dan is dat een goed teken. Jupiter bied je allerlei kansen en mogelijkheden om te groeien en je te ontwikkelen. Wees niet lui en niet afwachtend. Je moet wel zelf in actie komen om de kansen te grijpen.

Tweelingen hebben deze maand mei de neiging om grote uitgaven te doen en dingen te kopen die ze niet echt nodig hebben.

Lichaam en geest

Met Mercurius een groot deel van mei in je spirituele 12e huis, ligt je nadruk veel op je privéleven en denk je vaker terug aan dingen in het verleden. Je voorstellingsvermogen, fantasie en creativiteit nemen toe en dat uit zich in je interesse in muziek, kunst en literatuur. Met Venus in jouw eigen teken de laatste week van mei, zal je meer aandacht besteden aan je uiterlijk.

In mei zijn Tweelingen gevoeliger voor verslavingen en obsessies dan ze normaal zijn. Dus, rustig aan. Neem af en toe even de tijd om te kijken of je niet te intens of overdreven met dingen bezig bent.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

De maandhoroscoop van de Tweelingen laat zien dat Venus de liefdesplaneet door je 11e huis van vriendschap beweegt tussen 5 en 29 april. Het lijkt erop dat Tweelingen de voorkeur geven aan vriendschappen en platonische relaties. In sommige gevallen kan een vriendschap veranderingen in een meer romantische relatie.

Met Mercurius die tot 25 april retrograde beweegt, ben je meer bezig om je eigen gevoelens voor iemand te evalueren. Als Mercurius weer zijn normale richting inneemt weet je of je echt voor iemand wilt gaan of dat de relatie echt toekomst heeft.

Werk en geld

Mercurius retrograde in je 11e huis is een teken dat je meer nadenkt over je toekomstplannen en misschien je plannen, inclusief je professionele plannen te herzien. Misschien pak je een eerder beroep of een oud project weer op. Sommige Tweelingen kunnen interessante voorstellen krijgen van mensen met wie ze vroeger samen hebben gewerkt.

Tweelingen die ontevreden zijn met hun inkomen, hebben uitstekende kansen om hierover na 15 april opnieuw over te onderhandelen.

Lichaam en geest

April is een maand waarin je druk in je hoofd bent. Allerlei gedachten over de toekomst kunnen je bezighouden. Aan de andere kant heb je ook meer herinneringen aan je je jeugd en je verleden. Je ziet duidelijk in welke oude angsten uit het verleden je in de weg staan om echt gelukkig te zijn. Je zoekt meer naar innerlijke rust.