Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties 

Omdat Venus, de planeet van de liefde zich op dit moment in Tweelingen bevindt, is juli een goede maand voor liefde en romantiek.

De aanwezigheid van Venus in jouw teken is op zich al een voordeel. Maar Venus maakt nu ook nog een gunstige combi met Jupiter de geluksplaneet, die zich in je huis van liefde en erotiek bevindt. Daarbij is Venus de planeet die heerst over je huis van erotiek en Jupiter de planeet die heerst over jouw huis van relaties. Daardoor kunnen er bijzondere dingen gebeuren.

Aan de andere kant is het totale plaatje van planeten redelijk gespannen in juli, wat kan leiden tot allerlei complicaties. Maar jij en je geliefde zitten op één lijn en daardoor zal de liefde overwinnen.

Werk en carrière

Jupiter, de planeet die heerst over jouw huis van carrière maakt een mooie combinatie met Venus die zich in het teken Tweelingen bevindt. Dat betekent dat juli geluk en succes belooft, wat je werk ook is. Maar creatieve en artistieke taken of die waar je passie en talent liggen, zullen je het beste afgaan.

Het eerste deel van juli als de Zon zich in je huis van geld bevindt, zal er veel geld omgaan. Je verdient goed, maar je geeft ook veel uit. Je neemt misschien makkelijker risico’s. Probeer je uitgaven wat te matigen om rode cijfers te voorkomen. Hopelijk laat Mercurius die zich bevindt in het huis van het denken, je een goede kijk geeft op de dingen.

Lichaam en geest

Je stemming is uitstekend en je hebt voldoende energie. Ook al zijn er best wat spanningen deze maand, lukt het je toch wel om te ontspannen. Het is een prima tijd om vrij te nemen, op vakantie te gaan of tijd aan je hobby’s te besteden.

De planeet Mars, heerser van je huis van gezondheid bevindt zich in een moeizame situatie waardoor je maar beter goed voor jezelf kan zorgen.

 

Advies: Lacht, dans, zing….

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties

Met de Zon en Mercurius in jouw teken Tweelingen de hele maand juni, voel je je lekker in je vel. Je bent extravert en straalt energie uit. Je trekt de aandacht naar je toe waar je ook staat of gaat.

De Zon en Mercurius vormen ook een gunstig aspect met Jupiter, de planeet die heerst over jouw huis van relaties en die zich toevallig net in je huis van erotiek bevindt. Dat kan leiden tot allerlei romantische omstandigheden. Je moet er alleen wel voor open staan.

Alleen Venus, de liefdesplaneet, bekijkt alles op een afstandje. Venus maakt je terughoudend en mysterieus. Alsof heimelijke relaties de voorkeur hebben boven openlijke. Alsof er iets is waar je niet tevreden mee bent, maar het goed verbergt.

Werk en carrière

De Zon bevindt zich in jouw teken. Dat geeft je kracht autoriteit, aanzien en het vermogen om op te vallen op een positieve manier. En dan is daar ook nog Mercurius, die je geest snel maakt en je het vermogen geeft om snel tot een goed oordeel te komen en geluk met zich meebrengt.

Dat geluk wordt nog eens versterkt door de driehoek die de Zon en Mercurius maken met Jupiter. Je kan dus succes en vooruitgang verwachten. Toch kunnen er ook wel momenten zijn dat niet alles gaat zoals het zou moeten gaan. Dat is dan meestal de fout van Saturnus.

Geld en zaken zijn de hele maand belangrijk voor Tweelingen. Vooral tijdens het laatste deel van de maand. Je kan veel geld verdienen, maar overhaast niets, neem geen risico’s en overdrijf niet.

Lichaam en geest

Juni is meer ontspannen dan de vorige maand. Je voelt je vrijer en optimistischer. Bovendien is je lichamelijke conditie goed. Maar blijf uit de buurt van alles waar ‘te’ voor staat, inclusief te veel spanning. Mars bevindt zich namelijk in een positie die het je dan moeilijk zou kunnen maken.

Advies

Promoot jezelf of dingen die je gemaakt hebt.

 

Hier vind je de weekhoroscoop Tweelingen
Lees de horoscoop Tweelingen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

De maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman