Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Liefde & relaties

Ook al heeft de heerser van je huis van relaties een paar aanvallen van andere planeten te verduren, hij houdt zich toch goed staande deze maand. Jupiter maakt een gunstige combinatie met Saturnus in je huis van relaties. Dat zorgt voor een stevige basis in de liefde en zorgt dat er geen breuken in je relaties komen. Niets definitiefs in ieder geval.

Er kunnen wel wat kleine wolkjes aan de lucht zijn die je liefdesleven wat minder vrolijk maken. Dat komt door Jupiter en Uranus die recht tegenover elkaar staan en Jupiter en Pluto die een vierkant vormen. Er kan sprake zijn van wat frustraties of een kleine ruzie. Maar alles komt uiteindelijk weer goed. Venus, de liefdesplaneet zorgt ervoor dat de liefde en je carrière en aanzien elkaar beïnvloeden.

Werk & geld

In april is er een duidelijke band tussen relaties en liefdesaffaires aan de ene kant en je carrière aan de andere kant. Je partner kan ervoor zorgen dat je bepaalde beslissingen neemt die je werk of carrière aangaan. Of misschien kan je carrière profiteren van de relatie die je met iemand hebt.

April is de maand om jezelf te promoten. Heb je speciale talenten, vooral op creatief gebied, die je graag wil laten zien, dan is dit de tijd. Niet alles gaat meteen zoals je graag zou zien. Dus toon doorzettingsvermogen en reageer kalm en weloverwogen.

Gezondheid & energie

Mars bevindt zich in je 12e huis het eerste deel van april. Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, is daar ook en beweegt tegengesteld vanaf 10 april. Dat betekent dat het niet de beste stand is. Je kan je wat zwakker voelen en verward en pessimistisch zijn. Je voelt je alsof je een zware last met je meedraagt waardoor je je minder vrij voelt.

 

Advies: Ga niet over je grenzen, ontspan op tijd en omring je met optimistische mensen.

 

Hier vind je de weekhoroscoop Tweelingen
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Tweelingen 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

De maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman