moeilijk om van de houden

Welk sterrenbeelden zijn moeilijk om van te houden?

Je hebt makkelijke en moeilijke mensen. Mensen die moeilijk zijn voor zichzelf en mensen die moeilijk zijn voor een ander, of allebei. Dan wordt het lastig als jij bereid bent om veel van jezelf te geven in een relatie, maar de ander daar niet toe bereid is.

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen eigenschappen en eigenaardigheden die het of juist makkelijk of juist moeilijk maken om van ze te houden. Als je het sterrenbeeld weet van jouw geliefde of degene op wie je een oogje hebt, dan lees je hieronder of het makkelijk is om van ze te houden of juist moeilijk, en waarom het zo is.

Sterrenbeelden die moeilijk zijn om van te houden

Op volgorde van moeilijk om van te houden.

#1 Maagd, het onafhankelijke type

De Maagd is een praktisch en nuchter type. En zo benaderen ze ook hun relaties. Ook in de liefde zijn er regels en voorwaarden waar aan voldaan moet worden. Dat maakt het lastiger om de partner van een Maagd te zijn,

De Maagd neemt als het ware de rol van manager aan binnen de relatie en minder de rol van een liefdevolle en zorgzame partner. Ze zijn ook in hun relatie en de liefde analytisch. Ze hebben bovendien de neiging om een muur op te trekken en mensen op afstand te houden zodat ze minder benaderbaar zijn.

Om van een Maagd te houden, moet de Maagd bereid zijn om zich open te stellen en dat ligt niet in hun aard. Om een Maagd te veroveren, kan een lange weg zijn. Maar als het je lukt, kunnen het wel goede en geschikte partners zijn.

Lees ook:

Wie past bij de Maagd?
Hoe verleid ik een Maagd?

#2 Schorpioen, het veranderlijke type

Schorpioenen weten vaak zelf niet goed wat ze willen. Ze kunnen zich lang onvolwassen gedragen op het gebied van relaties. Het ene moment zijn ze tot over hun over verliefd en vol passie en het volgende moment kunnen ze heel koeltjes doen. Dat maakt ze moeilijk om te volgen en ook om van te houden.

Een Schorpioen kan vaak van de ene relatie naar de andere overgaan. Pas als je op dit gebied volwassen worden, kunnen je serieuze en langdurige relaties aangaan.

Lees ook:

Wie past bij de Schorpioen?
Hoe verleid ik een Schorpioen?

#3 Boogschutter, het type met bindingsangst

De Boogschutter is een vrijheidslievend en impulsief persoon. Ze Op papier kunnen het hele spannende en opwindende partners zijn bij wie je je nooit hoeft te vervelen. In de praktijk is het lastig voor de Boogschutter om zich te binden.

In hun hoofd zijn ze constant op zoek naar opwinding, de volgende bestemming en het volgende avontuur. Op dat gebied is het lastig voor ze om een compromis te sluiten of water bij de wijn te doen. Ze besteden hun vrije tijd graag op hun manier en ze verwachten van hun partner dat ze dat accepteren. Een geschikte partner voor de Boogschutter moet eigenlijk bereid zijn om de Boogschutter te volgen en samen op avontuur te gaan. Van een Boogschutter houden betekent eigenlijk dat je hem vrij moet laten.

Wie past bij de Boogschutter?
Hoe verleid ik een Boogschutter?

#4 Waterman, type dat zich niet kwetsbaar wil opstellen

Watermannen zijn van nature gereserveerde types. Ze zijn heel onafhankelijk en ze hebben vaak het idee dat ze eigenlijk niemand nodig hebben om gelukkig te zijn. Aan de andere kant zijn ze ook heel bang om teleurgesteld of bedrogen te worden. Ze laten niet snel andere mensen toe en ze stellen zich ook niet snel open naar anderen toe. Het kan daardoor moeilijk zijn om een Waterman goed te leren kennen omdat ze je op afstand kunnen houden.

De Waterman sluit wel makkelijk vriendschap. Veel relaties met een Waterman beginnen als vriendschap en worden later romantisch. Pas als ze iemand echt vertrouwen en zich bij je op hun gemak voelen, zullen ze zich kwetsbaar opstellen.

Wie past bij de Waterman?
Hoe verleid ik een Waterman?

#5 Steenbok, het praktische type

De Steenbok is een door en door betrouwbaar persoon, die hard en efficiënt werkt. Van liefde, spiritualiteit en romantiek hebben ze weinig kaas gegeten. Ze beschouwen een relatie en ook een liefdesrelatie meer als een zakelijke overeenkomst. Ze wegen de positieve kanten af tegen de negatieve kanten en kijken of dit voordelig uitpakt.

De Steenbok zou wat meer aandacht moeten besteden aan zijn hartzaken en wat minder aan hoofdzaken. Voor een liefdespartner kost dat de nodige moeite, maar het niet onmogelijk.

Wie past bij de Steenbok?
Hoe verleid ik een Steenbok?

#6 Tweelingen, het besluiteloze type

Een Tweelingen is een vlinderachtig persoon, die besluiteloos is en emotioneel. Het kan even duren voor ze iemand in hun leven toelaten. Maar als ze eenmaal van iemand houden, doen ze dat met hart en ziel. Als ze iemand hebben toegelaten in hun leven, dan gaan ze echt voor die persoon. Ze geven zich totaal en steken al hun energie in het laten werken van die relatie. Het is alles of niets in de liefde. Dat maakt de Tweelingen kwetsbaar en het kan wat intimiderend en soms vermoeiend zijn voor de partner.

Als partner van een Tweelingen kan je het gevoel hebben dat je tekort schiet. Dat je nooit zoveel van de ander kan houden als de Tweelingen van jou houdt. Dat kan wat beklemmend zijn en het gevoel geven dat je meer ruimte voor jezelf nodig hebt.

Wie past bij de Tweelingen?
Hoe verleid ik een Tweelingen?

Makkelijk of moeilijk om van te houden….

#7 Leeuw, het gewaagde type

Leeuwen zijn interessant, gepassioneerd, dynamisch en zelfverzekerd. Leeuwen hebben veel eigenschappen om een goede partner te zijn. Hun minst goede eigenschap is waarschijnlijk hun grote ego en hun behoefte om bewonderd te worden. Leeuwen hebben vaak het idee dat zij de beste zijn in alles wat ze doen. En dat houden ze niet voor zichzelf. Ze steken dat niet onder stoelen en banken en worden graag en vaak geprezen en bewonderd.

Maar als je die paar negatieve eigenschappen kan negeren, dan zijn ze niet echt moeilijk om van te houden. Als je moeite hebt met grote ego’s en mensen die graag in het middelpunt van de aandacht staan, dan is de Leeuw niks voor jou.

Wie past bij de Leeuw?
Hoe verleid ik een Leeuw?

#8 Ram, het vastbesloten type

De Ram weet wat hij wil en zal kosten nog moeite sparen om het het krijgen. Dat geldt ook voor de liefde. Ze zullen zich niet uit het veld laten slaan bij de eerste de beste afwijzing.

Als de Ram jou heeft uitgekozen, dan is het moeilijk om hem of haar te weerstaan. Ze zullen bovendien de nodige moeite doen om de relatie interessant te houden. Het zal niet altijd makkelijk zijn, want Rammen zijn druk met van alles en nog wat en daardoor ontbreekt het ze nog wel eens aan tijd. Maar voor hun geliefde maken ze tijd.

Rammen zijn impulsief, krachtig en vol passie. Dus als je houdt van rust en kalmte is de Ram misschien minder geschikt.

Wie past bij de Ram?
Hoe verleid ik een Ram?

#9 Stier, het standvastige type

Stieren zijn stabiele, rustige en betrouwbare types. Als de Stier verliefd wordt, dan is dat in principe voor het leven. Ze gaan helemaal voor hun relatie.

Het is niet moeilijk om van een Stier te houden, ze houden het graag simpel en eenvoudig. De negatieve kant hiervan is dat ze soms wat te saai en traag kunnen zijn en graag alles bij het oude houden. Als je iemand bent die van spanning en avontuur houdt, dan ben je bij een Stier aan het verkeerde adres.

Als je een partner zoekt die attent en zorgzaam is, dan is een Stier echt iemand voor jou.

Wie past bij de Stier?
Hoe verleid ik een Stier?

#10 Weegschaal, de kameleon

Een Weegschaal zal alles doen om zijn of haar partner gelukkig te maken. Iemand gelukkig maken, maakt de Weegschaal gelukkig. Dat maakt het makkelijk om van een Weegschaal te houden.

Voor de Weegschaal komt de partner op de eerste plaats. Dat betekent dat ze bereid zijn om een deel te veranderen of om op te geven wie of wat ze zelf zijn.

Wie past bij de Weegschaal?
Hoe verleid ik een Weegschaal?

#11 Vissen, het type met het grootste hart

Vissen zijn emotionele en spirituele types en ze hebben waarschijnlijk het grootste hart van alle tekens in de dierenriem. Ze ervaren gevoelens en emoties heel intens. Ze kunnen hun emoties ook goed uiten.

Als een Vissen van iemand houdt, dan doen ze dat met hun hele hart. Ze zullen voor hun partner door het vuur gaan. Alles wat een partner ze geeft, geven ze dubbel en dwars terug.

Ben je iemand die zich niet helemaal wil geven in een relatie, dan wordt het moeilijk met een Vissen.

Wie past bij de Vissen?
Hoe verleid ik een Vissen?

#12 Kreeft, de rots in de branding

De Kreeft is geduldig, vergevingsgezind, zorgzaam en liefdevol. De liefde, wat ze voor een ander voelen en wat de ander voor hen voelt, is belangrijk voor ze.

Ze vinden het fijn om voor iemand te zorgen en het enige wat ze er voor terug willen is jouw liefde. Het zijn geen types die voor en tegens afwegen, ze zullen ook je ook je fouten of slechte eigenschappen vergeven. Ze houden van je om wie je bent. Een relatie met een Kreeft is een aangename en bevredigende ervaring.

Wie past bij de Kreeft?
Hoe verleid ik een Kreeft?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *