Speculaaskruiden of koekkruiden kun je in potjes of zakjes kant en klaar kopen. Maar door het zelf te mengen kun...
Amandelspijs kun je onder andere gebruiken voor een banketstaaf, gevulde speculaas, kersttol en nog veel meer. En, het is heel...
Een paar klassieke Sint recepten. Marsepein, borstplaat en taai taai. Maak het lekker zelf. Van het deeg voor taai taai...
Veel Pieten, bergen pepernoten, snoepgoed en mandarijnen: sinds afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in het land. OrganisatiePieten, StrooiPieten, BrandweerPieten en...
Nog één nachtje slapen en het is weer zover. Morgen komt Sinterklaas aanstomen in ons koude kikkerland. Om in zijn...
Thuis maakte Sinterklaas langzaam plaats voor de Kerstman. Niemand die veel zin had om weer met papier en lijm of...
Sinterklaas is leuk! Hoe herkenbaar dat je in de Bijenkorf weer staat te glunderen bij de klimmende pieten. Vorig jaar...
Speculaasjes of dikke speculaasbrokken zijn lekker kruidige koekjes voor koude, winterse dagen. Gekocht zijn ze lekker, zelf gebakken nog veel...
Bijna is het zover: Sinterklaasavond met een jutezak vol pakjes, onmogelijke surprises en vileine gedichten. Het knip en plakgedeelte is...