maandhoroscoop weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal oktober 2024

Maandhoroscoop Weegschaal oktober 2024, geboren (24 september – 23 oktober)

Liefde en relaties

De eerste tien dagen van oktober 2024 maakt Mars een gunstig aspect met liefdesplaneet Venus en met Saturnus. Hierdoor kan de Weegschaal op een constructieve manier aan zijn relatie werken waardoor de jullie meer tot elkaar komen. Vooral activiteiten die jullie samen doen die te maken hebben met huis, kinderen of het gezinsleven hebben de voorkeur.

In het midden van de maand, maakt de Zon die door jouw teken beweegt, een vierkant met Mars en staat Venus recht tegenover Uranus. Hierdoor kan de Weegschaal eerder het gevoel hebben dat de partner niet genoeg aandacht voor hem of haar heeft.

Single Weegschalen die een nieuwe liefde zoeken, hebben de meeste kansen in de eerste 10 dagen van oktober. De kans is vooral groot dat het om iemand gaat die je via je werk kent. Maar de meeste Weegschalen zijn deze maand meer geïnteresseerd in hun werk en carrière.

Werk en geld

De zonsverduistering aan het begin van de maand kan het verlangen aanwakkeren om aan iets nieuws op je werk of in je carrière te beginnen. Misschien wil je meer geld verdienen, of ben je ontevreden over de leiding of iemand met autoriteit, of vind je gewoon dat je teveel werk moet doen. Wees voorzichtig met de beslissingen die je maakt en wees realistisch bij het inschatten van je eigen kunnen en vaardigheden.

De maandhoroscoop Weegschaal laat zien dat de eerste helft van oktober de kansen het grootst zijn om je inkomen te vergroten. Veel hangt af van je relatie met leidinggevenden.

Halverwege oktober kan de Weegschaal de neiging hebben om grote uitgaven te doen die niet echt belangrijk zijn, maar die wel leuk of trendy zijn. Geef alleen zoveel geld uit als je echt kan missen.

Lichaam en geest

Volgens de maandhoroscoop Weegschaal kan Venus deze maand zorgen voor extra lekkere trek en Saturnus die door je 6e huis beweegt maakt je juist gedisciplineerd en streng voor jezelf. Gelukkig beweegt de Zon door jouw teken tot en met 23 oktober en dat zorgt voor optimisme en positiviteit.

Probeer niet te vluchten voor je verantwoordelijkheden. Als je de keuze hebt, kies dan alleen die taken en verantwoordelijkheden waar je je goed bij voelt.



Maandhoroscoop vorige maand

Liefde en relaties

Wat betreft de liefde krijgt de Weegschaal in september 2024 zowel met harmonie en kansen te maken als met uitdagingen. Tot en met 23 september bevindt Venus, de liefdesplaneet zich nog in jouw teken. Dat zorgt voor romantiek en plezier. Het maakt je charmant, aantrekkelijk en populair. Maar De Maan, Mars en Uranus vormen deze maand allemaal aspecten die ook voor wat ongemak kunnen zorgen. Probeer deze momenten te zien als kansen om te groeien.

Voor single Weegschalen is september een ideale maand om te daten, te feesten en leuke dingen te doen. Ze krijgen interessante mogelijkheden om een nieuwe liefde te ontmoeten, vooral via sociale activiteiten of via vrienden.

Werk en geld

Deze maand verloopt het professionele leven van de Weegschaal harmonieus door de invloed van de Maan die gunstige aspecten vormt met de Zon en je ascendant. De omgang met collega’s verloopt vlot. Als je ideeën hebt dan worden die goed ontvangen. Communicatie zal een belangrijke rol spelen bij het behalen van succes. Wees zo duidelijk en eerlijk mogelijk in alles wat je bespreekt.

Halverwege september vormt Venus een driehoek met Jupiter. Dat kan een financieel voordeel opleveren. Maar deze maand kunnen er ook allerlei extra uitgaven zijn. Vooral omdat je zelf kooplustig bent en moeilijk verleidingen kan weerstaan. Er komt geld binnen, maar het vliegt er ook weer uit.

Lichaam en geest

De maandhoroscoop Weegschaal voor september 2024 laat zien dat het belangrijk is om slim met je energie om te gaan. Zorg voor een goede balans tussen rust en activiteiten zodat je je vitaal blijft voelen. Je gezondheid wordt positief beïnvloed door de Maan die een aspect vormt met Saturnus waardoor je meer zelfdiscipline hebt. Voldoende vocht en een gezond dieet zijn deze maand september belangrijk voor je welzijn.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *