Adem van Jean Hall

Adem is een boekje met eenvoudige ademhalingstechnieken voor een rustiger en gelukkiger leven.

Ademhalen is in principe iets waar je niet bij na hoeft te denken. Maar het vervelende is, dat door spanning je ademhaling snel van slag raakt. En wie staat er af en toe niet onder spanning? Dat is een reden om bewust adem te leren halen. Want je ademhaling beïnvloedt zowel je lichamelijke als geestelijke welzijn.

Bewust ademhalen

Jean Hall heeft een heel boek alleen over de ademhaling volgeschreven. Allereerst gaat ze in op de voordelen van bewust ademhalen. Ze legt de ademhalingstechniek uit en gaat in op het belang van een goede houding. Als je in elkaar gebogen zit, dan kan je natuurlijk niet vrij ademhalen.

Vervolgens komen verschillende ademhalingstechnieken aan de orde. Die kan je liggend, zittend of lopend doen. Zo krijg je de uitleg voor een ontspannende ademhaling, een slaapverwekkende ademhaling, een ademhaling om angst tegen te gaan en een paar klassieke yoga ademhalingen. Er wordt ook aandacht besteedt aan meditatie en de rol die de ademhaling daarbij kan spelen. Het boek sluit af met een aantal bewegingsoefeningen waarbij de adem een belangrijke rol speelt.

Over het boek

Adem van Jean Hall is een mooi, prettig en compact boek met veel informatie. Die informatie is vooral praktisch. Je krijgt veel technieken en oefeningen. Die oefeningen zijn duidelijk uitgelegd en vaak staan er illustraties bij om het nog eens te verduidelijken. Een handig boekje om in je tas te doen zodat je het kunt gebruiken als je het nodig hebt.

[bol_product_links block_id=”bol_58cfae607158b_selected-products” products=”9200000070999634″ name=”adem” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *