Nooit problemen gehad, en opeens kan je geen oorbel meer verdragen.

Ik hoor het om me heen en ik heb het zelf ervaren. Je kan opeens allergisch worden voor je eigen oorbellen. Dag en nacht had ik oorbellen in en nu krijg ik na een uur warme oorlellen en jeuk en kan ik niks anders doen dan ze snel uitdoen.X

Rubriek.nl is wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen over het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.
Op Rubriek.nl wordt gebruik gemaakt van: functionele cookies om de website goed te laten werken, analytics cookies om te kijken welke pagina's hoe lang bezocht worden en advertising cookies zoals Adsense en Doubleclick. Adverteerders kunnen soms cookies gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Hier hebben wij geen invloed op.

Lees hier het hele cookie- en privacybeleid van Rubriek.nl of ga akkoord.