horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter april 2020

Horoscoop april 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

In april kunnen gebeurtenissen die invloed hebben op het liefdesleven van de Boogschutter zich snel en onverwacht voordoen. Dit is vooral het geval van 11-27 april als Mercurius zich door je huis van de liefde beweegt. Relaties die al langer duren kunnen de band versterken en de passie weer zien opleven.  

Single of ontrouwe Boogschutters kunnen van de gelegenheid gebruik maken en een snelle kortdurende affaire te beginnen. De gevolgen van zo’n affaire kunnen verkeerd uitpakken en onplezierig zijn. 

Partners kunnen Boogschutters deze maand verwijten dat ze niet serieus genoeg zijn en hun verantwoordelijkheid niet nemen. Probeer niet alleen aan je eigen plezier te denken maar rekening te houden met anderen. 

Werk & carrière

Je creativiteit is groot deze maand en dat kan je goed gebruiken in je werk. Aan de andere kant kan het gebrek aan discipline je nadeel opleveren. Als je dingen zegt, zorg dan dat je woorden op feiten gebaseerd zijn. Als je iets belooft, kom die belofte dan na. Zorg dat ze je achteraf geen verwijten kunnen maken.

Je hebt in april 2020 de neiging om alles wat te makkelijk op te nemen. Je wilt graag doen wat je leuk vindt en je zit er ook niet zo mee als je bepaalde regels overtreedt. De laatste week van april word je weer wat serieuzer en geduldiger als Mercurius je huis van werk en gezondheid binnengaat. 

Op het gebied van geld ziet het er gunstig uit. De Pluto-Jupiter combinatie in je huis van geld brengt je op ideeën om je inkomsten te vergroten. 

Body & mind

Je stemming is positief in april. Je wilt plezier maken en je bent avontuurlijk. Het kan alleen geen kwaad om het wat rustig aan te doen en om wat vaker tijd voor jezelf te nemen. Werk aan een gezonde lifestyle. Druk bepaalde emotionele of relationele problemen niet weg maar probeer ze te bespreken en zo een oplossing te zoeken. 


Horoscoop vorige maand

Voor Boogschutters is dit een maand vol besluiteloosheid en vreemde, onverwachte gebeurtenissen. De nadruk van je horoscoop ligt op de westkant van je horoscoop. Dat betekent dat je heel sociaal bent en veel samenwerkt en compromissen sluit.

Liefde

Deze maand ben je vooral druk met allerlei andere dingen en niet zo zeer met de liefde. Herinner jezelf eraan dat je ook wat tijd aan je partner besteedt. En wat minder aan huiselijke of familieaangelegenheden. 

Door al die afwisselende activiteiten ontmoet je als single Boogschutters veel nieuwe mensen. De kans dat daar een verliefdheid uit ontstaat is groot. Je maandhoroscoop voor maart laat zien dat je ook iemand op of via je werk kan ontmoeten. 

Werk

Er kunnen zich deze maand maart wat kleine spanningen en irritaties op de werkvloer voordoen. Probeer deze maand niet te zeer vast te houden aan overtuigingen of ideeën over dingen zouden moeten gaan. Zeker niet als het om bijzaken gaat. Stel je flexibel op. 

De tweede helft van de maand kan je goed nieuws verwachten dat je werk of carrière aangaat. Dat brengt een tevreden glimlach op je gezicht. De laatste week van de maand denk je vaker na over je werk en of het is wat je wilt. Misschien heb je andere dromen?

Welzijn

Maart is een maand waarin je graag nieuwe dingen begint. Dat kan ook op het gebied van gezondheid zijn. Misschien ga je een gezond dieet volgen, word je vegetariër of neem je een abonnement op de sportschool. Het zal je gezondheid ten goede komen. Ga deze maand ook zo veel mogelijk naar buiten.