Maandhoroscoop april voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

April lijkt best een aangename maand te worden voor Boogschutters. In je huis van liefde en seksualiteit bevindt zich de Zon en dat maakt je sensueel, avontuurlijk en vol passie. Tegelijkertijd is retrograde Mercurius, de planeet die ook heerst over je huis van relaties, actief in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Liefde kan eisen aan je stellen en verantwoordelijkheden kunnen zwaar op jou en de liefde wegen.

Venus, de liefdesplaneet staat in je huis van huis en gezin en beweegt zich ook tegengesteld. Dus, ook al zijn er kansen op romantisch gebied, er lijken ook dingen te zijn die je tegenhouden of die niet lekker lopen. Het is in ieder geval geen tijd voor onverantwoordelijk gedrag in de liefde. Misschien is het juist meer tijd voor huisje, boompje, beestje?

De Werk & geld

Je hebt veel op je bordje deze maand april en dat valt niet altijd mee. Mars in je huis van werk, zorgt voor veel activiteit, het nemen van besluiten en vraagt om snelle reacties. Maar de omstandigheden kunnen lastig, dringend of ruzie-achtig zijn.

Mercurius, die zich tegengesteld beweegt, maakt het er niet makkelijker op. Je kan te maken hebben met stroef lopende communicatie, afspraken die mislopen of apparatuur als mobiel of computer die storingen vertonen.
Omdat Venus en Mercurius beide planeten zijn die heersen over een financieel huis en allebei retrograde bewegen, kan je complicaties en moeilijkheden verwachten. Gelukkig duurt deze situatie niet lang en verbetert de situatie volgende maand.

Gezondheid & energie

April is een maand waarin de Boogschutter wel een beetje aan zijn of haar gezondheid moet werken. Mars en Mercurius in tegengestelde richting kunnen problemen geven, zeker als je er geen gezonde lifestyle op na houdt.
Eet gezond, beweeg en neem af en toe een extra vitaminepil.

 

Advies: Denk over dingen na, onderzoek, analyseer en mediteer.

 

Lees de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman