Maandhoroscoop juli 2018 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Wat betreft de liefde gaat het er niet bepaald rustig aan toe. Mars, de planeet die heerst over je huis van de liefde, beweegt tegengesteld in je huis van communicatie en leren. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties gaat eind van de maand tegengesteld bewegen en maakt ongunstige combinaties met andere planeten. Het zal daarom moeilijk zijn om je relatie harmonieus te houden en op één lijn te zitten met je partner. Verschillen in principes en verschil in mening maken het lastig. Voor single Boogschutters is het moeilijk om iemand te benaderen of iemand voor zich te winnen.

De Zoneclips op 13 juli vindt plaats in je huis van liefde en passie en intimiteit. Dat laat je nadenken over zaken als trouw, vertrouwen en of relaties wel of niet goed voor je zijn. Dit is de tijd om relaties of affaires die niet meer werken, af te sluiten.

Werk en carrière

Saturnus en Pluto bewegen deze maand tegengesteld in je huis van geld. Dat kan wijzen op problemen of vertragingen in de uitbetaling van je inkomsten. Je kan ook het gevoel hebben dat je te hard werkt en daarvoor te weinig beloning voor krijgt.

Op 10 juli gaat Venus, de planeet die heerst over je huis van werk je huis van carrière binnen. Venus maakt ook gunstige combinaties met Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus. Dus vanaf 10 juli kan je verbeteringen verwachten.  Boogschutters met een baan kunnen indruk maken op collega’s en bazen.

Op 26 juli gaat Mercurius tegengesteld bewegen. Dat geeft ook aan dat je beter niet in de verleiding kan komen om iets te doen wat niet toegestaan is volgens de wet. Let verder ook goed op als je papieren of contracten moet ondertekenen.

Lichaam en geest

Vanaf het moment dat Jupiter op 10 juli weer zijn normale richting aanneemt, word jij er beter in om de aandacht te trekken met dingen waar jij goed in bent. Het kan geen kwaad om extra energie te steken in het actief ontspannen. Doe desnoods een cursus mediteren, of zoiets.

Advies

Maak een financieel plan voor de komende weken en houd je eraan.

 


Maandhoroscoop vorige maand: juni 2018

Liefde & relaties

Juni 2018 begint romantisch. Jij en je partner kunnen prima met elkaar opschieten. Jullie kunnen heel goed plannen maken voor de toekomst. Wat de relatie wel kan verstoren zijn gevoelens van jaloezie of bezitterigheid.  Sommige Boogschutters zullen discussies voeren over trouwen of samenwonen.

Zaken rond huisvesting of onroerend goed kunnen spanningen veroorzaken in je relatie. Probeer tactisch en diplomatiek te blijven. Op 12 juni gaat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties je huis van intimiteit en geheime relaties binnen. Relaties worden heftiger, banden worden sterker en er komt meer passie in relaties. Er zijn ook Boogschutters die zich wat makkelijker laten meeslepen door al die passionele gevoelens en eerder een (buitenechtelijke) affaire hebben.

Op 27 juni gaat Mars, de planeet die heerst over je huis van de liefde, in tegengestelde richting je huis van communicatie binnen. Hierdoor kunnen eerder misverstanden en ruzies ontstaan.

 

Werk en carrière

Mercurius de planeet die heerst over je huis van carrière beweegt zich tot 12 juni in je huis van relaties. Dat betekent dat alle vormen van samenwerken een gunstige invloed hebben op je werk of carrière.

Helaas draaien Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken en Saturnus, de planeet die heerst over je huis van geld, nog steeds tegengesteld. Dat kan zorgen voor een gevoel dat je door iets gehinderd of tegengehouden wordt. Je wilt wel, maar het lukt niet.

Vanaf 27 juni gaat Mars ook tegengesteld bewegen in één van je financiële huizen. Het is dan extra verstandig om uit de buurt te blijven van gokken en en andere vormen van speculatie.

Lichaam en geest

Jupiter, de planeet die heerst over het teken Boogschutter beweegt zich nog steeds tegengesteld in het 12e huis. Het 12e huis is het huis van het onderbewustzijn en van de afzondering. Je voelt je meer aangetrokken door allerlei spirituele activiteiten. Dat betekent ook dat je gevoeliger bent voor allerlei charlatans of middeltjes die je dingen beloven op gezondheid gebied. Dus blijf realistisch wat dat betreft.

Advies

Luister niet te veel naar het advies van vrienden en kennissen als het om geld gaat.

.

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter

Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman