horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter april 2021

Horoscoop april 2021 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

LIEFDE & RELATIES

April 2021 is voor Boogschutters een maand vol liefde, passie en harmonie. Single Boogschutters kunnen spannende liefdes avonturen beleven. De liefde stimuleert bovendien je creativiteit waardoor je eerder gemotiveerd en enthousiast bent. 

De nieuwe Maan op 12 april vindt plaats in je 5e huis van romantiek, flirten en plezier. Dit moedigt je aan om jezelf opnieuw uit te vinden en nieuwe manieren te vinden om je liefde te uiten naar je partner of je toekomstige partner als je single bent. 

In het 5e huis zijn ook Venus tot de 14e en de Zon en Mercurius tot de 19e. Maak gebruik van deze positieve energie en geniet van tijd samen met je partner en zoek naar mogelijkheden om je relatie nieuw leven in te blazen. 

Op 23 april gaat Mars je 8ste huis van intimiteit binnen. Dit kan leiden tot een toename van seksuele energie en je kan je eerder plotseling aangetrokken voelen tot bepaalde personen. 

WERK & RELATIES

April is een gunstige maand voor Boogschutters, of je nu in loondienst bent of een eigen bedrijf hebt. Je kan profiteren van extra creativiteit en moed om voor jezelf op te komen en te laten zien wat je kan. Je talenten en vaardigheden kunnen de aandacht trekken waardoor je meer kans hebt op nieuwe projecten of promoties. 

Je kan deze maand de neiging hebben om een beetje te ijdel te zijn en misschien wil je in het middelpunt van de belangstelling staan. Vergeet niet dat samenwerken met collega’s belangrijk is en dat je ze in sommige gevallen hard nodig hebt. 

Op 14 april gaat Venus door je huis van werk bewegen. Op 19 april volgen Mercurius en de Zon. Deze stand van planeten zorgen voor goede omstandigheden en voorwaarden om hard te werken en daarvoor een goed inkomen te krijgen. 

Wees niet bang voor sleur deze maand. Vanaf 22 april komen Venus, Mercurius en de Zon in de buurt van Uranus, de planeet van de veranderingen. Verwacht vanaf die datum het onverwachte. Stimulerende veranderingen, discussies, nieuwe ideeën en initiatieven. Probeer jouw ideeën en plannen rustig en diplomatiek te presenteren en geef anderen genoeg tijd om erover na te denken. 

BODY & MIND

Je hebt deze maand april een overdosis aan energie. Gebruik dit om meer te sporten en meer te bewegen. Dit is goed om van overtollige energie af te komen en onrust en agressie te voorkomen. Maar overdrijf het ook weer niet. Anders blijf je op een bepaald moment uitgeblust en vermoeid achter.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Voor de Boogschutter kan maart 2021 wel eens een dynamische en opwindende periode worden.

Mars gaat vanaf 4 maart je 7e huis van relaties binnen. Mars is ook de planeet die heerst over het 5e huis van liefde, romantiek en plezier en daarom is dit een gunstige stand. Liefde en relaties worden in verband gebracht met plezier en avontuur. Dat betekent dat ook in bestaande relaties de romantiek weer kan opbloeien. 

Single Boogschutters krijgen voldoende kansen om verliefd te worden en een nieuwe relatie te beginnen. Vanaf 20 maart gaan de Zon en Venus door het 5e huis bewegen en dan worden de mogelijkheden alleen maar beter. Je kan die nieuwe liefde dicht bij huis vinden. Het kan zelfs een jeugdvriend of een oude bekende zijn die een rol gaat spelen in jouw liefdesverhaal.

Op 16 maart gaat Mercurius het 4e huis van huis, gezin en emotionele basis binnen. Je wilt je partner dan graag meer thuis zien en omdat je ook Mars aan je kant hebt, kan je daar de nodig drang achter zetten. Probeer rekening te houden met de wensen van je partner en meer tijd samen door te brengen. 

WERK & CARRIERE

Maart lijkt wat betreft werk een rustiger maand te worden dan de voorgaande maanden. Soms heb je zelfs de neiging om weg te lopen van je verantwoordelijkheden. 

Veel Boogschutters doen hun werk met plezier en zien nieuwe kansen om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Je gebruikt je creativiteit en dat wordt gewaardeerd.

Mercurius bevindt zich vanaf 16 maart in je 9e huis. Dit is een gunstige stand voor Boogschutters die voor zichzelf willen beginnen of die werken voor een grote organisatie. Verwacht geen snel resultaat, de positieve veranderingen zullen zich langzaam maar gestaag ontwikkelen. 

Sommige Boogschutters kunnen deze relatief rustige periode op hun werk gebruiken om na te denken over hun carrière en wat je prioriteiten precies zijn. Je kan ook nadenken over manieren om je inkomen te vergroten. 

Je financiële situatie verbetert vanaf 22 maart. 

BODY & MIND

Je doet er goed aan om deze maand meer aandacht te besteden aan de geest. Onderzoek je gevoelens. Laat oude, negatieve gevoelens los. Trek je terug als je moe bent en laad zo je batterij weer op. 

Als de Zon en Mars vanaf 20 maart in het teken Ram gaan, zal je meer energie en levenslust krijgen.