horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter augustus 2019

Maandhoroscoop augustus 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, gaat op 1 augustus weer in zijn normale richting bewegen. En dat is goed voor je liefdesleven. Het wordt nu weer makkelijker om het eens te worden met je partner. Je ontdekt meer dingen waarover jullie hetzelfde denken zonder dat je telkens hoeft te ruziën. 

Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken, gaat ook weer in de normale richting bewegen op 11 augustus. Dit is het moment om de rekening op maken van je relatie, je conclusies te trekken en verbeteringen door te voeren. Je bent nu eerder in staat om je eigen aandeel te erkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele fouten. Een romantisch reisje met je geliefde zal de relatie ook goed doen. 

In augustus kunnen single Boogschutters zich in het bijzonder aangetrokken voelen door mensen uit het buitenland of met een andere culturele achtergrond. De kans bestaat dat ze een lange afstandsrelatie beginnen. Omdat Mars op 18 april je 10e huis van carrière binnengaat zou je een romance kunnen beginnen met iemand van je werk.

Werk & carrière

Mercurius neemt zijn normale richting weer aan, maar Uranus gaat juist tegengesteld bewegen in je huis van werk van af de 12e. Dat kan voor onverwachte veranderingen zorgen, voor misverstanden tussen collega’s onderling of andere complicaties. 

Controleer alle officiële documenten, contracten en overeenkomsten voor je er een handtekening onder zet. Boogschutters die op zoek zijn naar ander werk, doen er goed aan eerst eens bij hun vorige werkgevers te informeren. 

Je 10e huis van carrière en reputatie is de tweede helft van augustus druk bezocht. Als het je lukt om gebruik te maken van de positieve invloed hiervan, dan kan je goede vorderingen maken in je carrière. Na de nieuwe Maan op 30 augustus kunnen nieuwe ideeën en ontwikkelingen die je nu bedenkt, vorm krijgen. 

Body & mind

Omdat Uranus tegengesteld beweegt in je huis van werk en gezondheid kan je wat eerder uit balans zijn of je eerder opwinden. Er zijn twee mogelijkheden: Je bent superactief en daarbij gebruik je te veel energie of je wordt inactief en je doet weinig. 

Als je advies inwint van mensen werkzaam in de gezondheidszorg, luister dan goed. Je kan het advies makkelijk verkeerd begrijpen of verkeerd uitleggen. Neem op tijd rust, je hebt de neiging om te veel te werken. 

Advies

Augustus is een goede maand voor leren en/of reizen. Zorg wel dat je je goed voorbereid.


Vorige maand: juli 2019

Liefde & relaties

De stand van de planeten wijst op een herziening van je relaties. Je denkt veel na over verantwoordelijkheden en verplichtingen binnen een relatie. Mercurius, de planeet die heerst over relaties, beweegt tegengesteld tussen 8 en 10 juli in je 9e huis en tot 1 augustus in je 9e huis. Dat wijst op verschillen van meningen en principes binnen je relatie en dat kan weer leiden tot gevoelens van verwijdering.

Na 19 juli worden onderwerpen als trouw, bezit, controle en manipulatie weer actueel. Stel jezelf open en laat zien dat je betrokken bent. Op die manier kan deze periode toch positief zijn.

Single Boogschutter zijn deze maand romantisch, idealistisch en zoeken naar avontuur. Ze voelen zich aangetrokken tot intellectuele of hoog opgeleide personen die hun creativiteit stimuleren. De kans bestaat dat ze iemand ontmoeten in verre oorden. Voor Boogschutters geldt deze maand: Probeer niet te veel over jezelf te praten/op te scheppen.

Werk & carrière

Er kunnen zich veranderingen voordoen in je professionele leven. Mercurius gaat ook over je carrière en status en Mercurius beweegt tegengesteld. Je bekijkt daardoor je werksituatie, samenwerkingsverbanden en contacten opnieuw en je past ze aan waar nodig.

Boogschutters kunnen deze maand problemen hebben bij de financiering van hun projecten of collega’s kunnen hun ontslag aankondigen. De zoneclips op 2 juli en de maaneclips op 17 juli activeren je huizen van geld. Dat kan zorgen voor spanningen op dit gebied maar kan ook zorgen voor nieuwe kansen om je inkomsten te verbeteren.

De energie van de eclipsen zorgt ervoor dat je dingen helder en meer realistisch ziet. Je ziet je tekortkomingen en je slechte gewoonten beter.

Body & mind

Boogschutters hebben deze maand voldoende energie maar je moet er wel verstandig mee omgaan. Verspil je energie niet aan allerlei conflicten en persoonlijke irritaties. Probeer deze maand zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen in de vrije natuur. Dat ontspant en doet je goed.

Advies

Probeer niet je zin door te drijven. Uiteindelijk doet het meer kwaad dan goed.

Ook interessant
horoscoop kreeft
Horoscoop Kreeft augustus 2019