Maandhoroscoop maart 2018 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

De eerste helft van maart kan je profiteren van de aanwezigheid van Mars in jouw teken. Dat laat het liefdesvuur wat harder branden en zorgt ervoor dat je open staat voor de kleinste signalen van aanbidders.

Aan het begin van de tweede week gaan Venus, de liefdesplaneet en Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties, je huis van de liefde binnen. Daaruit blijkt wel dat maart een maand is met veel kansen.

Je kan opnieuw verliefd worden of een bestaande liefde zien opbloeien. Ook op erotisch gebied sta je open voor nieuwe ervaringen. Maar vooral het tweede gedeelte van de maand kunnen zich ook wat complicaties voordoen op het gebied van relaties.

Werk en carrière

Maart zet je aan tot actie in het eerste deel van maart 2018. Dat is ook meteen het meest dynamische en productieve deel van de maand. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van carrière, bevindt zich in de buurt van Venus, de planeet die heerst over je huis van werk. Dat laat zien dat je doelen en je dagelijkse werkzaamheden met elkaar in balans zijn.

Bovendien bevinden Venus en Mercurius zich in een gelukkig deel van je horoscoop. Dat kan je merken door bepaalde omstandigheden gunstig zijn en in je voordeel uitpakken.

Sportieve, creatieve en artistieke activiteiten brengen je succes. Ook in de reclame of promotie doe je het goed.

Wat betreft geld zijn er in het laatste deel van de maand meer kansen, maar dan kunnen zich ook problemen voordoen.

Lichaam en geest

Het eerste deel van maart heb je de neiging om snel te handelen en dingen snel af te handelen. Dat doe je het liefst alleen. Het is een vrij hectische tijd en je voelt je wat gehaast en impulsief, wat eerder kan leiden tot ruzie en ongelukjes.

Aan de andere kant heb je heel veel energie en heb je niet snel ergens last van.

Advies

Wees zuinig met geld en gooi het niet over de balk.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop februari 2017 

Liefde & relaties

In februari 2018 trekt Mars door het teken Boogschutter. Dat betekent veel lichamelijke energie, verlangen en passie. Mars is tevens de planeet die heerst over je huis van liefde en erotiek. Dat kan niet anders dan dat februari een maand vol liefde wordt. Je gevoelens zijn intens en je wilt graag onmiddellijk voldoening ongeacht de risico’s of gevolgen.

Tijdens de zon-eclips bevindt Mercurius zich dichtbij de Zon. Allerlei onverwachte ontwikkelingen kunnen zich dan voordoen op het gebied van relaties. Waarschijnlijk in verband met reizen, een telefoontje of door het uitwisselen van berichten.

Werk en carrière

Februari is een maand vol drama en dat kan voordelig zijn voor je ondernemingsgeest.

Dat wordt vooral veroorzaakt door Mars, planeet van het initiatief en de actie, die deze maand door Boogschutter beweegt. Dat betekent dat je in februari extra ambitieus bent, gedreven, efficiënt en goed in het nemen van beslissingen.

Je zit vol nieuwe en ondeugende ideeën. Mercurius bevindt zich in het huis waar ook de zon-eclips plaatsvindt. Dat zorgt ervoor dat er veranderingen in de lucht zitten. Venus, de planeet die heerst over jouw huis van werk, staat het tweede deel van de maand in een krachtige positie.

Samenvattend: In februari kan je veel bereiken als je weet wat je wilt en nog belangrijker als je een goed plan hebt. Financieel ziet deze maand er ook gunstig uit.

 

Lichaam en geest

Mars zorgt voor vitaliteit. Je beweegt je soepeler en je hebt ook extra behoefte om te sporten of te bewegen. Het is verstandig om die energie positief te gebruiken. Als je dat niet doet kan je last krijgen van hoofdpijn of irritaties.

Mars maakt je ook gehaast, impulsief en onvoorzichtig. Dan kan voor extra risico’s zorgen.

 

Advies

Rustig aan. Je hoeft niet iedere uitdaging aan te gaan.

 

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman