Maandhoroscoop september voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties, neemt op 5 september zijn normale richting weer aan. Het is een aanwijzing dat je in relaties sociale status en aanzien belangrijk vindt. Verder zijn verre gebieden, onderwijs of spiritualiteit ook thema’s die een rol kunnen spelen.

Deze stand van planeten vraagt van Boogschutters om hun relaties eens goed te analyseren. Hoe goed passen jullie lichamelijk en geestelijk bij elkaar? Hebben jullie genoeg overeenkomsten en gezamenlijke toekomstbeelden voor een langdurige relatie?

Misschien moeten jullie als stel gezamenlijk iets ondernemen, verbeteren of onderzoeken jullie samen nieuwe grenzen. Letterlijk door op reis te gaan of op intellectueel of cultureel gebied.

Werk en carrière

September 2017 kan een fantastische maand worden. Zowel de Zon, Mars en Mercurius trekken door je huis van carrière. Met zo’n bezetting kan je grote prestaties leveren.

De Zon geeft je overwicht, aanzien en energie. Mars eist actie en stimuleert je ondernemerschap en competitiedrang. Door Mars wil je graag laten zien wat je waard bent, wat je kan. Samen zorgen deze planeten voor ambitie, macht en invloed.

Mercurius bevindt zich in een ideale positie en zorgt voor nieuwe ideeën. Vooral als deze op 5 september weer in de normale richting gaat bewegen.
Je hebt duidelijk de wind mee deze maand. Leid alles in goede banen en je kan vooruitgang boeken. Financieel is de situatie rustig.

Lichaam en geest

Je conditie wordt steeds beter, maar je bent ook gestrest. September vraagt veel van je en dat lukt beter als je al die actie goed afwisselt met ontspanning. En met ontspanning bedoelen we ook echt uitrusten en niet leuke dingen doen die ook energie kosten.

Advies:

Jaag je dromen na en voer je plannen uit.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop augustus 2017

Liefde & relaties 

In augustus is de combinatie van relaties aan de ene kant en carrière, aanzien en status aan de andere kant belangrijk. Als Boogschutter zal je deze maand eerder verliefd worden op een beroemdheid of op iemand die rijk is bijvoorbeeld.

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, beweegt zich in tegengestelde richting in je huis van carrière. Je kan daardoor het gevoel hebben dat je beter verdient of dat iemand niet goed genoeg voor je is.

De liefde is deze maand een gecompliceerd proces waarbij je van gedachten en/of gevoelens over iemand kan veranderen Je relatie kan ook van invloed zijn op je werk of carrière of je aanzien. De aanwezigheid van Venus in jouw 8ste huis maakt het allemaal niet makkelijker en kan ook gevolgen hebben op financieel gebied.

Werk en carrière

Deze maand kan wel eens belangrijk worden voor je carrière, status en vooruitgang. Mercurius heerser over je huis van carrière beweegt zich retrograde en bevindt zich in je huis van carrière. Dat is een sterke positie maar de tegengestelde beweging kan voor complicaties zorgen. Saturnus en Neptunus staan ook nog eens niet al te gunstig en ook dat kan voor hobbels in de weg zorgen.

Richt je aandacht dus extra op je werk en wees voorbereid op dingen die mogelijk zouden kunnen gebeuren. Dat ben je in ieder geval voorbereid.

Reizen, studie, cultuur en samenwerking met mensen in het buitenland kunnen je motiveren en zorgen voor succes. Ook samenwerken met anderen kan voor financieel voordeel zorgen

Lichaam en geest

Deze maand ben je lichamelijk goed in balans. Je voelt je goed zolang je niet toegeeft aan allerlei ongezonde neigingen. Geestelijk ben je wat minder optimistisch en positief dan anders. Zoek wat vaker de mensen op waar je vrolijk van wordt.

Advies:

Denk goed na over beslissingen die je relatie of je carrière aangaan en haast je niet.

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman