horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter oktober 2019

Maandhoroscoop oktober 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Je liefdesleven is de eerste helft van de maand wat minder positief. Na 31 oktober krijg je genoeg tijd om na te denken wat er allemaal is gebeurd, want dan gaat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, tegengesteld bewegen. 

Mercurius gaat op 3 oktober je 12e huis binnen en op 8 oktober komt Venus daarbij. Je houdt er deze maand dus een meer terughoudende en voorzichtige houding op na waar het de liefde betreft. 

Single Boogschutters hebben in oktober wel een actief sociaal leven, geholpen door Mars in je 11e huis. Je ontmoet daardoor genoeg interessante, aantrekkelijke mensen. Maar dat wil niet zeggen dat het snel meer wordt dan vriendschap. 

Boogschutters met een relatie kunnen deze maand achter een geheim komen of zelf iets voor hun partner achterhouden. Dat kan een vervelende situatie kan opleveren. De tweede helft van de maand verbetert je liefdesleven. 

Werk & carrière

Deze maand moet je meer moeite doen als je een nieuwe baan wilt vinden of als je op een positieve manier wilt opvallen bij je baas. Je hebt er waarschijnlijk meer aan als je je nu bescheiden opstelt en accepteert dat je anderen moet helpen zonder dat het je meteen waardering oplevert. 

Boogschutters kunnen wat meer behoefte hebben aan rust zodat ze kunnen nadenken over wat ze op de lange termijn willen bereiken en of ze daarvoor radicale veranderingen moeten doorvoeren. . 

Wat betreft geld, sta je er positief voor deze maand. Geef niet te veel geld uit aan luxe en extravagante spullen. Ook niet als die spullen voor je geliefde zijn. 

Body & mind

Je innerlijke leven is actiever dan alles wat er rondom je gebeurt. Met Mercurius en Venus in je 12e huis is je intuïtie sterk. Je kan daar best op vertrouwen als je keuzes of besluiten moet nemen in je persoonlijke leven. 

Je bent spiritueel ingesteld. Ontspanning, meditatie en andere spirituele activiteiten kunnen je helpen om jezelf centraal te stellen.

Advies

Doe deze maand geen impulsieve dingen. Neem de tijd om te denken, om te ontspannen en te bedenken wat je echt wilt. 


Vorige maand: september 2019

Liefde & relaties

In september staat je liefdesleven in het middelpunt van je aandacht. Misschien niet in de praktijk maar vooral in je hoofd. Je doet niets ondoordacht en je plant alles.  Boogschutters met een relatie kunnen erover nadenken om die officieel te maken. Single Boogschutters kunnen vragen zich af of en hoe ze iemand kunnen verleiden.

Boogschutters met een relatie kunnen in september rekenen op de steun van hun partner bij hun carrière. Over meningsverschillen en onenigheid stap je eerder heen. Samen deelnemen aan sociale activiteiten maken een relatie nog hechter. 

Boogschutters kunnen erop rekenen dat ze deze maand hun gelijke ontmoeten, iemand die hun nieuwsgierigheid opwekt door zijn of haar intelligentie. Een nieuwe relatie zal zich in een rustig tempo ontwikkelen. Soms tegen de verwachting van de Boogschutter in, die er graag de vaart in houdt. 

Werk & carrière

Je 10e huis van carrière en ambities is druk bezocht deze maand. Mars beweegt er door samen met Mercurius en Venus tot de 14e en de Zon tot de 23e. Je kan daardoor vooruitgang in je werk en/of carrière verwachten. Je harde werk gaat je voordeel opleveren. 

Boogschutters zijn ook meer dan ooit bereid om veel tijd en energie in hun werk te steken. Het succes ervan kan je op de korte of lange termijn opmerken. Denk alleen niet dat je er meteen ook op het gebied van inkomsten op vooruit gaat. Dat komt later. 

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van geld, neemt zijn normale richting weer aan vanaf 18 september. Je krijgt dan meer inzicht in je financiële situatie en je kijkt ernaar op een praktische en realistische manier. 

Aan het eind van de maand kunnen er conflicten ontstaan over geld of over de waardering die je ontvangt van anderen. Gebruik je talenten en met name je creativiteit. Sommige Boogschutters kunnen zelfs beroemd worden.

Body & mind

Vriendschappen en geld kunnen zorgen voor frustraties en irritaties deze maand. Verder lijkt je best tevreden en gemotiveerd om je doelen te bereiken. Je hebt voldoende energie wat ertoe kan leiden dat je te veel hooi op je vork neemt en evenveel van anderen verwacht dan van jezelf. Plan voldoende tijd voor ontspanning en leuke dingen in. 

Advies

Vertrouw niet blind op het advies van vrienden. Hoe goed bedoeld ook.