horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter mei 2021

Horoscoop mei 2021 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

LIEFDE & RELATIES

Mei 2021 blijft voor Boogschutters een bruisende maand wat betreft de liefde. De focus verschuift wel meer naar zaken die te maken hebben met intimiteit, loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

Het 7e huis van relaties is deze maand mei druk bezocht. Dat begint met Mercurius op 4 mei, gevolgd door Venus op 9 mei en de Zon op 20 mei. Door deze planeten komt de nadruk op relaties te liggen. Dat is gunstig omdat je partner merkt dat je betrokken bent, bereid bent om je verantwoordelijkheid te nemen en meer moeite doet voor je relatie. Aan de andere kant kan je de neiging hebben om dingen af te dwingen en je partner wat meer onder druk te zetten om te krijgen wat je wilt.

Boogschutters kunnen rond 10 mei de ontmoeting van hun leven hebben of een belangrijke beslissing nemen op het gebied van de liefde. Je kan bijvoorbeeld besluiten om te trouwen of te scheiden. In geval je besluit om je relatie te beëindigen, helpen de planeten je wel om alles soepel te laten verlopen.

De Maansverduistering op 26 mei vindt plaats in het teken Boogschutter en zou je liefdesrelatie kunnen verstoren. Je kan de drang voelen om revolutionaire veranderingen door te voeren in je relatie.

WERK & RELATIES

Op 4 mei verlaat Mercurius het 6e huis van werk en gezondheid en gaat je 7e huis van relaties binnen. Maar dit is ook het huis van concurrentie en rivalen. Op 9 mei volgt Venus en op de 20ste de Zon. Samenwerken en partnerschappen lijken deze maand belangrijker te worden voor je carrière.

De kans is groot dat je mogelijkheden krijgt om winstgevende contracten af te sluiten, of wel voor je werk of voor je eigen bedrijf als je dat hebt. Je hebt charme en inspiratie en dat helpt je om de beste strategie te vinden. In het geval je last hebt van concurrentie, kan het je zelfs lukken om van een vijand een vriend te maken.

Mei is ook een maand om hard te werken, je zaken goed te organiseren en een beetje van je succes te genieten.

Op 23 mei gaat Saturnus tegengesteld bewegen in je huis van geld. Financiën kunnen na deze datum te maken krijgen met problemen of vertragingen. Op 30 mei gaat ook Mercurius tegengesteld bewegen. Hierdoor kan men terugkomen op gemaakte afspraken en kan er over overeenkomsten en contracten heronderhandeld worden.

BODY & MIND

Je gezondheid en energiepeil lijken prima in orde deze maand mei. Als je last hebt van kwaaltjes, roep dan wel de hulp van een professional in en ga niet proberen om het zelf op te lossen.

Rond 26 mei kan je wel wat last hebben van vermoeidheid en sneller geïrriteerd zijn. De Maansverduistering kan je wel aanzetten om je lifestyle aan te pakken en je dieet aan te pakken.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

April 2021 is voor Boogschutters een maand vol liefde, passie en harmonie. Single Boogschutters kunnen spannende liefdes avonturen beleven. De liefde stimuleert bovendien je creativiteit waardoor je eerder gemotiveerd en enthousiast bent. 

De nieuwe Maan op 12 april vindt plaats in je 5e huis van romantiek, flirten en plezier. Dit moedigt je aan om jezelf opnieuw uit te vinden en nieuwe manieren te vinden om je liefde te uiten naar je partner of je toekomstige partner als je single bent. 

In het 5e huis zijn ook Venus tot de 14e en de Zon en Mercurius tot de 19e. Maak gebruik van deze positieve energie en geniet van tijd samen met je partner en zoek naar mogelijkheden om je relatie nieuw leven in te blazen. 

Op 23 april gaat Mars je 8ste huis van intimiteit binnen. Dit kan leiden tot een toename van seksuele energie en je kan je eerder plotseling aangetrokken voelen tot bepaalde personen. 

WERK & RELATIES

April is een gunstige maand voor Boogschutters, of je nu in loondienst bent of een eigen bedrijf hebt. Je kan profiteren van extra creativiteit en moed om voor jezelf op te komen en te laten zien wat je kan. Je talenten en vaardigheden kunnen de aandacht trekken waardoor je meer kans hebt op nieuwe projecten of promoties. 

Je kan deze maand de neiging hebben om een beetje te ijdel te zijn en misschien wil je in het middelpunt van de belangstelling staan. Vergeet niet dat samenwerken met collega’s belangrijk is en dat je ze in sommige gevallen hard nodig hebt. 

Op 14 april gaat Venus door je huis van werk bewegen. Op 19 april volgen Mercurius en de Zon. Deze stand van planeten zorgen voor goede omstandigheden en voorwaarden om hard te werken en daarvoor een goed inkomen te krijgen. 

Wees niet bang voor sleur deze maand. Vanaf 22 april komen Venus, Mercurius en de Zon in de buurt van Uranus, de planeet van de veranderingen. Verwacht vanaf die datum het onverwachte. Stimulerende veranderingen, discussies, nieuwe ideeën en initiatieven. Probeer jouw ideeën en plannen rustig en diplomatiek te presenteren en geef anderen genoeg tijd om erover na te denken. 

BODY & MIND

Je hebt deze maand april een overdosis aan energie. Gebruik dit om meer te sporten en meer te bewegen. Dit is goed om van overtollige energie af te komen en onrust en agressie te voorkomen. Maar overdrijf het ook weer niet. Anders blijf je op een bepaald moment uitgeblust en vermoeid achter.