boogschutter maand

Maandhoroscoop Boogschutter december 2023

Horoscoop december 2023 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Jupiter, jouw planeet, beweegt nog tegengesteld tot het einde van de maand. De Boogschutter heeft deze maand nog veel persoonlijke zaken te overdenken en op te lossen. Relaties kunnen ook roerige tijden meemaken maar omdat Jupiter een gunstig aspect maakt met Mercurius is de communicatie goed en kan het wel makkelijker tot compromissen komen. Probeer de problemen op je werk niet je liefdesrelatie te laten beïnvloeden.

De maandhoroscoop voor de Boogschutter laat zien dat je de eerste weken nog kan schitteren met de Zon in jouw teken. Je geest voelt zich vrij en je bent op zoek naar plezier en avontuur. Na 21 december, als de Zon vertrekt, word je wat serieuzer.

Mercurius die zich in je 2e huis van geld en bezit, gaat vanaf 13 december retrograde bewegen waardoor hij ook nog even terugkeer in jouw teken Boogschutter. Dit wijst erop dat er meer aandacht uitgaat naar je financiën. Misschien heb je bepaalde zaken of beslissingen uitgesteld. Nu zal je knopen door moeten hakken.

December wordt een hectische maand voor Boogschutters. Veel sporten helpt je om de stress onder controle te houden.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties Boogschutter

November lijkt een maand waarin Boogschutters veel zaken die spelen rond relaties kunnen oplossen. De planeten laten zien dat het belangrijk is om open en eerlijk te zijn als het gaat om gevoelige en pijnlijke onderwerpen en over wat elke partner voelt en wil.

Halverwege de maand november kunnen Boogschutters het verwijt krijgen dat ze niet genoeg betrokken zijn bij het gezinsleven of bij de familie. Dat is het moment om te laten zien dat je wel verantwoordelijkheid neemt en dat je best wat extra (huishoudelijke) taken. Bespreek dit soort problemen rustig zonder jouw zin te willen opleggen.

Single Boogschutters

Single Boogschutters die graag een nieuwe liefde willen vinden, doen er goed aan om zelf wat meer te zwijgen en meer te luisteren naar anderen en meer aandacht te besteden aan wat de ander wil. Boogschutters kunnen de neiging hebben om teveel bezig te zijn met hun eigen wensen en verlangens.

Werk en carrière

Mercurius gaat vanaf 10 november door jouw teken bewegen en dat is gunstig. Het is een periode waarin je kan uitblinken waar je goed in bent en je waardering krijgt van mensen om je heen. Deze stand van Mercurius inspireert je en helpt je om je professionele doelen te combineren met jouw waarden en wensen. Het is de goede tijd om stress en ontevredenheid te laten gaan en je te richten op je successen en op je plannen voor de toekomst.

Geld Boogschutter

Geld is wel een onderdeel dat voor wat stress kan zorgen. Als je op een verantwoordelijke manier met je geld omgaat kan je veel oplossen en erger voorkomen. Het is vooral belangrijk dat je een realistische kijk hebt op je eigen financiën. Aan het einde van de maand kan je tot de conclusie komen dat het helaas nodig is dat je van wat guilty pleasures moet afzien omdat ze te duur zijn.

Lichaam en geest

De huizen van gezondheid zijn deze maand november druk bezocht. Bovendien vormen de planeten veel opposities, wat wil zeggen dat ze recht tegenover elkaar staan. Daardoor bestaat de neiging dat je wat overstrest raakt en dat je eerder in woede kan uitbarsten of meer ruzie maakt. Boogschutters die aan gevaarlijke of risicovolle sport doen, moeten extra voorzichtig zijn om blessures te voorkomen.

Na 22 november kan de Boogschutter wat meer energie krijgen als de Zon jouw teken binnengaat.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *