Maandhoroscoop november voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties, gaat het teken Boogschutter binnen op 5 november. Dat is een gunstige ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat je meer geïnteresseerd bent in een relatie en in de liefde. Boogschutters die al een relatie hebben, willen meer samen doen met hun partner.

Boogschutter staat bekend om zijn onafhankelijkheid en behoefte aan vrijheid, maar die drang is deze maand minder. Aan de andere kant kan je wel kritischer naar je geliefde of je relatie kijken.

De planeten laten deze maand ook een kant zien waarin het geluk zich verborgen of in het geheim afspeelt. Misschien een verboden liefde?

Werk en carrière

Met Mercurius in jouw teken Boogschutter lijkt november een aardige maand te worden waarin je veel praat, veel informatie verzamelt en veel heen en weer reist. Het is een goede maand om speeches te geven, te studeren of te onderhandelen. Je bent flexibel en behendig.

Net als bij relaties kan je deze maand ook kritischer naar je carrière kijken en daarover tot conclusies of beslissingen komen. Gezamenlijke activiteiten, groepen en de leider van een groep zijn, liggen je ook goed.

Hoe het financieel gaat, hangt deze maand veel af van de beslissingen die je zelf neemt. Maar hierbij heb je wel het geluk aan je kant.

Lichaam en geest

Met de Zon in je 12e huis, kan je wat minder energie hebben dan normaal. Je algehele conditie kan ook wat minder zijn. Neem op tijd rust en ontspanning en probeer de neiging tot overdaad en overdrijving binnen de perken te houden. De laatste week verbetert je situatie zichtbaar.

 

Advies

Lees veel, mediteer en wees creatief.

 


Vorige maand: Maandhoroscoop oktober 2017

Liefde & relaties 

Oktober is je gunstig gestemd waar het de liefde betreft. Venus, de liefdesplaneet bevindt zich samen met Mars, de planeet die heerst over je huis van erotiek, in een sterke positie. Ze maken dat je eerder actie onderneemt op liefdesgebied. Mercurius bevindt zich ook in een gunstig huis het eerste deel van de maand en maakt een goede combinatie met andere planeten in de tweede helft van de maand.

Oktober ziet er over het algemeen niet speciaal rustig en harmonieus uit, maar eerder dynamisch en uitdagend en vol veranderingen. Gelukkig lijken de dingen in jouw voordeel te verlopen.
Een andere eigenschap van oktober is dat de relaties van de Boogschutter zich in alle openheid en zichtbaar ontwikkelen. Misschien wordt je verliefd op iemand op je werk of ontmoet je iemand bij een bijeenkomst waar veel mensen aanweizig zijn.

Werk en carrière

Voor Boogschutters verandert er wat werk betreft weinig in vergelijking met vorige maand. Mars in je huis van carrière zorgt voor de nodige dynamiek en de eerste helft van oktober is ook Venus daar.

Mars maakt je competitief en snel in het nemen van besluiten. Je laat eerder merken wat jij wilt en wat je ergens van vindt. Mars zoekt uitdagingen en als ze niet vanzelf op je pad komen, lok je ze zelf wel uit. Gelukkig geeft Venus je charme en diplomatie. Een druk 11e huis benadrukt het belang van gezamenlijke acties, samenwerken, stichtingen of politieke bijeenkomsten.

Lichaam en geest

Op 10 oktober gaat Jupiter een lastig huis binnen en blijft daar tot november 2018. Dat betekent dat het verstandig is om meer aandacht aan je gezondheid te besteden en beter nog, om er actief aan te werken om fit en gezond te blijven. Dat geldt zeker voor de eerste helft van oktober als Saturnus een moeilijke combinatie naakt met Mars in jouw teken.

 

Advies:

Hou de financiële gevolgen van je besluiten op het gebied van werk of sociale acties goed in de gaten.

 

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman