horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter juli 2020

Horoscoop juli 2020 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mars bevindt zich in je 5e huis van liefde & romantiek. Verliefdheden of liefde op het eerste gezicht kunnen daardoor plotseling ontstaan. Boogschutters hebben de neiging om eerder toe te geven aan verleidingen en willen ten volle van het leven genieten. Ze zijn waarschijnlijk wel wat meer gericht op hun eigen behoeften dan die van hun partner. 

Mercurius beweegt tegengesteld tot 12 juli in je huis van liefde en intimiteit. Dat wijst erop dat er eerder sprake is complicaties en moeilijkheden in relaties. Vooral de communicatie verloopt moeizaam. Verwacht niet te veel van partners die met grote beloften komen. Het kan zo maar gebakken lucht zijn. 

Oudere stellen profiteren vanaf 12 juli van meer energie en aantrekkingskracht wat de relatie weer nieuw leven kan inblazen. Er is dan ook weer ruimte voor avontuur en passie. 

Werk & carrière

Op 2 juli keert Saturnus die tegengesteld beweegt, terug in je 2e huis van inkomsten uit geld. Op 5 juli vindt daar ook de maansverduistering plaats. Geld zou daardoor wel eens een gevoelig onderwerp van gesprek kunnen zijn. 

In het tweede huis bevinden Jupiter en Pluto zich dicht bij elkaar en bewegen tegengesteld. Dat eerste is gunstig en kan wijzen op meer inkomsten het tweede kan ervoor zorgen dat het geld wel met vertraging binnenkomt. 

Let op dat je ambities niet groter zijn dat je mogelijkheden en middelen. Dit is verder ook niet de tijd om grote financiële risico’s te nemen. Na 12 juli worden de kansen op dit gebied beter. 

Body & mind

Boogschutters bruisen van de energie. Je hebt vooral zin om te bewegen, uit te gaan en plezier te maken. Overdrijf het niet met feestjes, drank en slapeloze nachten. Richt die energie liever op iets creatiefs en iets nuttigs. 

Als de Boogschutter minder actief is, kan de stress, de frustratie en vermoeidheid toenemen. Sporten helpt om overtollige energie kwijt te raken en om in vorm te blijven.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

In de maand juni heb je het geestelijk niet makkelijk. Je moet wat meer moeite doen om je gedachten op een rijtje te zetten en jezelf emotioneel in balans te houden. De maansverduistering van 5 juni vindt plaats in jouw teken Boogschutter in het 8e huis van liefde en intimiteit. Het 8e huis staat ook voor emotionele reiniging en helpt je om je te ontdoen van giftige relaties en schadelijke patronen. 

De energie van de maansverduistering kan zorgen voor inzicht in je eigen behoeften en dat kan invloed hebben op je relatie. Single Boogschutter zullen deze maand juni minder snel een nieuwe relatie beginnen. 

Behalve de verduisteringen bewegen veel planeten tegengesteld deze maand. Hierdoor zijn Boogschutters wat minder avontuurlijk dan normaal. Je keert je meer naar binnen en je bent wat minder bezig met de liefde. Vanaf 18 juni gaat Mercurius, de planeet die heerst over jouw huis van relaties tegengesteld bewegen. Daar vindt ook de zonsverduistering plaats op de 21e. Je partner kan meer aanpassing van je vragen of dwingt je om je zo te gedragen dat de relatie voor allebei aangenamer wordt. 

Werk & carrière

Wat betreft werk is de Boogschutter er klaar voor om een aantal radicale veranderingen door te voeren. Maar de middelen die ervoor nodig zijn, lijken niet altijd beschikbaar te zijn. Dat is te wijten aan Mercurius die op 18 juni tegengesteld gaat bewegen. Financiering en uitvoering van ideeën en plannen zijn nu moeilijk te realiseren. 

De energie van de vele planeten die tegengesteld bewegen zorgen er ook voor dat dit niet de ideale tijd is om nieuwe projecten op te starten. Dit is daarom meer een maand om plannen te maken en nieuwe strategieën voor de nabije toekomst te bedenken. 

Het is ook belangrijk voor de Boogschutter hun houding ten opzichte van geld aan te passen en om minder afhankelijk te worden van anderen. Ga verstandig met je geld om en bedenk een slimme oplossing om schulden te verminderen. 

Body & mind

Je gezondheid heeft je aandacht nodig. Maak een eind aan slechte gewoonten, ongezonde eetgewoonten en overdaad. Oude kwaaltjes kunnen makkelijk de kop opsteken. 

Probeer je in relaties met anderen niet te overheersend op te stellen. Mensen zouden het vertrouwen in je kunnen verliezen.