horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter januari 2022

Horoscoop januari 2022 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

LIEFDE & RELATIES

Mercurius de planeet die heerst over je 7e huis van relaties, beweegt tegengesteld vanaf 14 december. Dat betekent dat je vanaf die datum te maken kan krijgen met allerlei misverstanden of verwarring in je liefdesleven. Aan de andere kant kan je ook gebruik maken van Mercurius retrograde door beter te communiceren en oudere onderwerpen die jullie allebei belangrijk vinden eens goed uit te praten. Praat over dingen die wel en niet werken binnen je relatie.

Mercurius in tegengestelde richting kan ook voor twijfels zorgen over de toekomst van relaties. Bedenk je wel dat dit niet de tijd is om plotselinge of onverwachte beslissingen te nemen. Januari is de tijd om na te denken en voor discussies. De kans is dan groot dat je tegen het einde van de maand op andere gedachten bent gekomen.

Single Boogschutters kunnen in een intense en emotionele fase zitten, zeker tot 24 januari. Ze zijn verleidelijk en hebben een grote behoefte aan avontuur. Voor zowel singles als Boogschutters met een relatie geldt: luister niet naar de roddels of praatjes die rondgaan over je geliefde of de degene op wie je een oogje hebt. Trek je eigen conclusies.

WERK & RELATIES

In januari beweegt Venus tegengesteld door je 2e huis van inkomsten uit arbeid. Dit kan betekenen dat je inkomen er niet op vooruit gaat of dat geld waar je recht op hebt, later binnenkomt dan je verwachtte. Op 29 januari neemt Venus weer zijn normale richting aan. Vanaf deze datum krijg je weer weer wat meer duidelijkheid over je financiële situatie en over je werk.

Wees de hele maand voorzichtig als er voorstellen komen om samen te werken. Laat je goed informeren voordat je een besluit neemt, ander loop je het risico dat je voor onplezierige verrassingen komt te staan.

Als Mercurius vanaf 14 januari tegengesteld gaat bewegen tot de 25e in je 3e huis van communicatie en daarna door je 2e huis van inkomsten uit werk tot 4 februari. De tweede helft van de maand lijk je weinig efficiënt op je werk en je vindt je werk waarschijnlijk niet echt leuk of je vindt dat je te weinig verdient voor wat je doet. Tot begin februari kan je daarom gaan twijfelen of je ander werk wilt gaan zoeken dat je meer voldoening geeft.

Als er deze maand onderhandeld moet worden, wees dan voorzichtig om niet te dwingend te zijn of te veel door te drammen. Dit is de tijd om geduldig te zijn en je prioriteiten te stellen.

BODY & MIND

Je conditie is goed in januari 2022. Als je last hebt van chronische kwalen, dan is het deze maand makkelijker om daarvan te herstellen. Mars beweegt door jouw teken tot 24 januari en dat geeft je energie en maakt je enthousiast en optimistisch. Je hebt vertrouwen in je eigen vaardigheden. Verdiep je wat meer in spirituele activiteiten als meditatie en yoga. Volgens je horoscoop ben je daar nu meer in geïnteresseerd.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Op 4 december vindt er een Zonsverduistering plaats. Dit is voor Boogschutters een gebeurtenis die je kan aanzetten tot transformatie en veranderingen, zowel van innerlijk als uiterlijk. Om te beginnen wordt je aandacht meer gericht op je intense en diepste emoties en dit kan weer invloed hebben op je liefdesrelatie en andere belangrijke relaties in je leven.

Ten tijde van de verduistering staan de Zon, de Maan en Mercurius heel dicht bij elkaar. Mercurius is de planeet die heerst over je 7e huis van relaties. Door deze gebeurtenis kunnen relaties op de proef gesteld worden. Ook je partner kan door een moeilijke tijd gaan en dat heeft weer invloed op de relatie en dus ook op jou.

Na 13 december, als de planeet Mars door jouw teken Boogschutter gaat bewegen, komt er weer meer ruimte voor romantiek, passie en wordt er meer geflirt. Je verleidingskunsten nemen toe en je kan behoorlijk aandringen als je iemand leuk vindt en voor je wilt winnen. Kijk en praat niet te zeer alleen over wat je zelf wilt. Luister naar de ander en houd hun verlangens en wensen in gedachten. Dat is dé manier om iemand te verleiden.

WERK & RELATIES

De Zonsverduistering op de 4e heeft ook invloed op je carrière. Omdat de Zon en de Maan dicht bij Mercurius staan en Mercurius zowel de planeet is die heerst over je carrière als je relaties. Een aantal Boogschutters kan daardoor op een keerpunt komen en een heel andere richting inslaan wat betreft werk of je leven in het algemeen.

Het bedrijf waar je werkt kan veranderen op het gebied van management en beleid. Er kunnen ook veranderingen zijn in het soort werk wat je doet en daardoor kan je beslissen om een andere baan te zoeken of op zoek te gaan naar heel ander soort werk in een andere sector.

Relaties met collega’s, klanten of andere samenwerkingsverbanden kunnen wat minder stabiel zijn in december 2021. Sommige kunnen zelfs plotseling beëindigd worden. Zit er niet al te veel mee als dat het geval is. Bekijk het zo: het opent de weg naar nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe mogelijkheden.

Op 13 december gaat Mercurius door je huis van geld bewegen. De Zon volgt op de 21e. In je huis van geld is ook Pluto en Venus aanwezig. Venus gaat vanaf 19 december tegengesteld bewegen. Dit is een periode om voorzichtig met je geld om te gaan. Blijf uit de buurt van alles wat oneerlijk en niet ethisch is. Laat je ook niet door anderen in duistere zaakjes trekken.

BODY & MIND

In december is het verstandig om goed op je gezondheid te letten. Kwaaltjes waar je eerder last van hebt gehad kunnen weer de kop opsteken. Omdat de Zonsverduistering op de 4e plaatsvindt in je huis van gezondheid, kan je rond die datum eerder last hebben van vermoeidheid, overgevoeligheid en melancholie. Gelukkig kan je vanaf 13 december even profiteren van de energie van Mars. Daarna kan de vermoeidheid weer toeslaan, dus ga verstandig met je energie om.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *