horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter januari 2021

Horoscoop januari 2021 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

LIEFDE & RELATIES

Januari 2021 staat voor de Boogschutters in het teken van communicatie. Als je een relatie hebt en er zijn problemen dan kunnen deze vaak opgelost worden door er openlijk en eerlijk over te praten. Uit je wensen en behoeften. Geld en de dagelijkse verantwoordelijkheden lijken een belangrijk twistpunt te zijn. 

Op 7 januari gaat Mars bewegen door je 6e huis van werk en gezondheid. Deze energie helpt je om je relatie te verbeteren en serieus te nemen. 

Op 11 januari staan Jupiter en Mercurius dicht bij elkaar. Dit is gunstig en voorspelt nuttige en vruchtbare discussies. Voor single Boogschutters betekent dit dat je makkelijker en eerder iemand benaderen die ze leuk vinden. 

Vanaf 18 januari kan je je plotseling aangetrokken voelen tot iemand en razendsnel een affaire beginnen. Die iemand kan je tegenkomen in alledaagse situaties zoals je werk of bij het boodschappen doen. Het vuurtje kan alleen weer net zo snel doven als het ontstaan is. 

WERK & CARRIERE

De situatie op het werk lijkt wat gespannen deze maand. Je raakt eerder bij conflicten betrokken en je wilt te snel revolutionaire veranderingen doorvoeren. Dat heb je te danken aan de planeten Uranus en Jupiter die een ongunstige combinatie maken en door je 6e huis van werk en gezondheid bewegen. Je vindt je eigen ideeën en plannen zo goed dat je ze kost wat kost wilt doorvoeren. Dat valt niet goed bij collega’s en andere mensen met wie je samenwerkt. Ga de dialoog aan en laat de situatie niet uit de hand lopen. 

Boogschutters kunnen wat nerveus zijn tussen 13 en 22 januari. Je bent sneller boos en gefrustreerd. 

Op 8 januari gaat Venus door je 2e huis van inkomsten uit werk bewegen. Dat laat zien dat je veel of meer geld kan verdienen door hard te werken. Wie op zoek is naar een baan, krijgt meer kansen. 

De nieuwe Maan op 13 januari vindt ook plaats in je 2e huis en dit zorgt ervoor dat je nieuwe en onverwachte ideeën en mogelijkheden voor inkomsten ontdekt. Je kijkt anders naar de dingen dan normaal. 

De nieuwe maan van 13 januari activeert ook het tweede huis van Boogschutter en opent de weg om nieuwe bronnen van winst te ontdekken, waarvan sommige onverwacht. Het is voldoende om in een andere richting te kijken dan voorheen. Misschien ga je een opleiding of cursus volgen om je kansen te vergroten.

BODY & MIND

Januari is een maand om meer tijd en energie in jezelf te investeren. Ga gezonder eten, ontspan en beweeg meer en laat eventueel check-ups uitvoeren. Wees voorzichtig tijdens het sporten of in het verkeer. 


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

In december zijn er een aantal planeten die jouw teken Boogschutter bezoeken en ook de zonsverduistering vindt er plaats. Dat wijst erop dat je de neiging hebt om vooral met jezelf bezig te zijn. Je moet misschien eerst een paar dingen leren, verwerken of doormaken voordat je klaar bent voor een relatie of huwelijk. 

De Zon, Venus en Mercurius bezoeken deze maand jouw teken. Mercurius helpt je om je balans te vinden tussen jouw behoeften en die van je partner, Stel je verder wat flexibel op. Je kan neiging hebben om jouw standpunten over romantische relaties aan andere op te dringen en dat pakt niet goed uit. 

Single Boogschutters hebben de meeste kansen op het vinden van een nieuwe liefde in de tweede helft van december. Ze gaan er dan wat vaker op uit, maken meer vrienden en zullen ook meer mensen ontmoeten waarin ze romantisch geïnteresseerd zijn. De kans is groot dat nieuwe relaties langer platonisch blijven. Maar iets is beter dan niets…

WERK & CARRIERE

Mercurius beweegt tot 20 december door jouw teken. Venus gaat op de 15e jouw teken binnen. Dit zijn gunstige standen voor deze planeten waardoor je meer kansen zult krijgen op professioneel gebied en meer kan laten zien wie je bent en wat je kan. Je succes hangt sterk af van hoe je jezelf presenteert en manifesteert. Een aantal Boogschutters maak plannen om voor zichzelf te beginnen en de kansen op succes zijn groot. 

Saturnus gaat op 17 december door je 3e huis van communicatie bewegen. Op 19 december volgt Jupiter. Dit helpt je om je standpunten duidelijk te maken en zorgt dat onderhandelingen in je voordeel verlopen. 

Je kan deze maand snel geïnspireerd raken door nieuwe ideeën om geld te verdienen. Dit kunnen ook niet alledaagse of onverwachte manieren zijn om je inkomen te vergroten. Dus wees voorzichtig en doe geen gekke dingen.

Als Mercurius op 20 december je huis van geld binnengaat, gevolgd door de zon dan begint een welvarende periode met veel voordeel op de lange termijn. 

BODY & MIND

De zonsverduistering op de 14e helpt je om nieuwe ideeën in je leven vorm te geven en veranderingen aan te brengen. Dit is een periode vol onzekerheden en je kan ook gedwongen worden tot het maken van veranderingen. 

Probeer deze maand, maar zeker rond de zonsverduistering, opwinding te vermijden en meer rust te nemen dan normaal. Door de aanwezigheid van de Zon, Mercurius en Venus in jouw teken zal het je niet aan optimisme, levenslust en daadkracht ontbreken.