Maandhoroscoop juni voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

Tijdens het eerste deel van juni 2017 zijn relaties belangrijk voor de Boogschutter. De Zon en Mercurius bevinden zich allebei in je huis van relaties. De mensen om je heen, mensen van wie je houdt, krijgen al je aandacht. Zij zijn het middelpunt van je bestaan en je past de rest eropaan. Je liefdesleven is deze maand ook belangrijk.

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Er bestaat een verbinding tussen werk en verplichtingen aan de ene kant en gevoelens aan de andere kant. De verbinding is waarschijnlijk positief. Je werkt aan iets waar je van houdt of je beleeft een romance op je werk.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich beiden in je 7e huis van relaties. Dus een groot deel van het succes dat je op je werk kan behalen, hangt af van je vermogen om samen te werken, van werkrelaties en hoe je met de mensen om je heen communiceert.

Er kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden of voorstellen daarvoor ontstaan. Maar je kan ook betrokken raken in een competitie of strijd. Gelukkig heb je, als je de planeten bekijkt, veel kans om die strijd te winnen.

In je 6e huis zorgt Venus ervoor dat je je werk met meer passie en plezier doet. Je maakt je werkomgeving aantrekkelijker, je bent creatiever en maakt meer gebruik van je talenten. De lijn tussen je twee financiële huizen wordt bezet door Mars en Pluto en brengt extra activiteit op dit gebied. Die financiële activiteit kan zowel tot succes als verlies leiden.

Lichaam en geest

Wat betreft lichaam en geest is juni 2017 een vrij neutrale maand. Waar Boogschutters wel last van kunnen hebben deze maand is van stress en een gebrek aan innerlijke rust.

Verder is deze maand heel geschikt om gezondheidsproblemen aan te pakken met therapieën, massages of andere behandelingen.

 

Advies: Geef je op voor een groepsproject.

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman