Maandhoroscoop juli voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Omdat Venus, de liefdesplaneet deze maand jouw huis van relaties doorkruist, kan je best wat geluk in de liefde verwachten. En als je dan ook nog eens kijkt naar de gunstige combinaties die Venus maakt met Jupiter, dan zie je dat je iets bijzonders kan verwachten. Iets dat goed is voor de liefde, voor je ziel, voor je relatie. Een gebeurtenis die je waarschijnlijk graag wilt delen met anderen.

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties bevindt zich in je 9e huis en vormt een aantal gunstige combinaties die laten zien dat reizen met of naar je geliefde toe, een positieve invloed op je relatie of liefdesleven zullen hebben.

Werk en carrière

Voor Boogschutters zijn er in juli verschillende financiële ontwikkelingen te verwachten. Pluto, de Zon en Mars activeren de lijn tussen je twee financiële huizen en Saturnus bevindt zich in één van die huizen.

Wees voorzichtig bij het nemen van beslissingen en het doen van transacties. Want hoewel juli veel kansen en mogelijkheden biedt, kent het ook een aantal risico’s. Vooral de eerste weken van juli is het beter om schulden af te lossen en niet te veel geld uit te geven.

Wat betreft je carrière is juli vooral een maand van analyse, evaluatie en reorganisatie. Deze periode duurt tot de herfst.

Lichaam en geest

Met Saturnus in Boogschutter en Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken en die ongunstige combinaties maakt met verschillende planeten, is juli een maand om extra goed op je gezondheid te letten. Deze combinatie van planeten kan zowel je lichamelijke als geestelijke conditie beïnvloeden. Eind van de maand verbetert je situatie weer.

Advies: Als je een lening wilt afsluiten of voor jezelf wilt beginnen, doe dan vooraf grondig onderzoek.

 

 


Vorige maand: Maandhoroscoop juni 2017

Liefde & relaties 

Tijdens het eerste deel van juni 2017 zijn relaties belangrijk voor de Boogschutter. De Zon en Mercurius bevinden zich allebei in je huis van relaties. De mensen om je heen, mensen van wie je houdt, krijgen al je aandacht. Zij zijn het middelpunt van je bestaan en je past de rest eropaan. Je liefdesleven is deze maand ook belangrijk.

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van werk en verantwoordelijkheden. Er bestaat een verbinding tussen werk en verplichtingen aan de ene kant en gevoelens aan de andere kant. De verbinding is waarschijnlijk positief. Je werkt aan iets waar je van houdt of je beleeft een romance op je werk.

Werk en carrière

De Zon en Mercurius bevinden zich beiden in je 7e huis van relaties. Dus een groot deel van het succes dat je op je werk kan behalen, hangt af van je vermogen om samen te werken, van werkrelaties en hoe je met de mensen om je heen communiceert.

Er kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden of voorstellen daarvoor ontstaan. Maar je kan ook betrokken raken in een competitie of strijd. Gelukkig heb je, als je de planeten bekijkt, veel kans om die strijd te winnen.

In je 6e huis zorgt Venus ervoor dat je je werk met meer passie en plezier doet. Je maakt je werkomgeving aantrekkelijker, je bent creatiever en maakt meer gebruik van je talenten. De lijn tussen je twee financiële huizen wordt bezet door Mars en Pluto en brengt extra activiteit op dit gebied. Die financiële activiteit kan zowel tot succes als verlies leiden.

Lichaam en geest

Wat betreft lichaam en geest is juni 2017 een vrij neutrale maand. Waar Boogschutters wel last van kunnen hebben deze maand is van stress en een gebrek aan innerlijke rust.

Verder is deze maand heel geschikt om gezondheidsproblemen aan te pakken met therapieën, massages of andere behandelingen.

 

Advies: Geef je op voor een groepsproject.

 

Hier lees je de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier staat de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman