horoscoop mei 2017

Horoscoop Boogschutter december 2019

Maandhoroscoop december 2019 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, gaat op 9 december het duistere 12e huis verlaten. Je zal je daardoor lichter, blijer en vooral verleidelijker voelen. Je behoefte aan liefde en een relatie nemen toe. Zelfs als je daar wat van je vrijheid moet opgeven. 

Boogschutters houden zich in december 2019 meer bezig met de behoeften van hun partner. Single Boogschutters weten hoe ze de aandacht moeten trekken en hoe ze zich charmant moeten gedragen om in de smaak te vallen.

Mars blijft nog even in je 12e huis van isolatie, opoffering en geheime affaires, maar maakt veel combinaties met andere planeten. Je kan in het geheim verliefd zijn op iemand of je houdt er een relatie op na die je liever geheim houdt. 

De tegenstelling tussen de invloed van Mercurius en Mars kan je een mysterieuze uitstraling geven, maar maakt de liefde ook onvoorspelbaar en gecompliceerd.

Werk & carrière

Je 2e huis van inkomsten uit werk is druk bezocht deze maand. Belangrijk is de aanwezigheid van Jupiter naast Saturnus, Pluto en Venus. De Zon zal hier op 21 december nog bijkomen. 

Jupiter zorgt voor welvaart, mits je wel de lessen van het verleden hebt geleerd door Saturnus en Pluto. Zo niet loop je het risico om telkens dezelfde fouten te maken en in dezelfde valkuilen te stappen.  

Wees verstandig, verantwoordelijk en maak slimme plannen en je materiële situatie zal verbeteren.  De zoneclips op 26 december in je 2e huis kan een keerpunt, een nieuw begin of een crisis betekenen. Een moment waarop je radiale besluiten moet nemen. 

Voorkom dat je teveel geld uitgeeft, vooral om anderen te imponeren.  Wat betreft werkt lijkt alles goed te verlopen Mercurius gaat op 9 december jouw teken binnen. Dat laat zien dat je succesvol bent door je eigen inbreng en je eigen vaardigheden.

Body & mind

Over je conditie en energie heb je weinig te klagen. Dat betekent niet dat je aan al je neigingen en verlangens moet toegeven en geen maat hoeft te houden, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

Maak gebruik van de gunstige combinaties van planeten en zet in op een gezondere lifestyle.

Advies

December lijkt een goede maar hectische maand. Verdeel je tijd en energie verstandig en matig jezelf.


Horoscoop vorige maand

Liefde & relaties

In november 2019 kan het liefdesleven van de Boogschutter wat gecompliceerd zijn. Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties beweegt tegengesteld door je 12e huis tot 20 november. Je kan merken dat je nu moeilijker met je partner kan praten, dat jullie elkaar niet lijken te begrijpen, dat er iets achter wordt gehouden of dat ze plannen maken voor zich alleen.

Laat je partner zien hoeveel je om hem of haar geeft en breng begrip op voor het feit dat ze niet alles met je delen. Geef ze de kans om van gedachten te veranderen.

De eerste drie weken zijn gunstig als je op zoek bent naar nieuwe vriendschappen of relaties. 

Werk & carrière

Mercurius heerst over je 10e huis van carrière en beweegt deze maand tegenegesteld. Hierdoor kunnen plannen tegengewerkt worden en komt vooruitgang tot stilstand. Communicatie verloopt moeizamer en je kan met misverstanden en vergissingen te maken krijgen. Je kan er ook achter komen dat mensen je tegenwerken op je werk of dat er sprake is van een complot op je werk.

Probeer rustig te blijven en probeer volwassen discussies te voeren. Er kunnen zich plotselinge gebeurtenissen voordoen waardoor de situatie in jouw voordeel verandert of waardoor je een financieel voordeel krijgt. 

Deze maand kan je waardevolle adviezen krijg van je vrienden of familie over geld en hoe het te besteden. Maar je intuïtie werkt ook goed. Dus vertrouw erop.

Body & mind

Er kunnen dingen uit het verleden spelen die je bezighouden of dwars zitten. Maar verder voel je je prima in november. Probeer positief en constructief te reageren als je problemen wilt oplossen. Ervaringen of lessen uit het verleden kunnen je daarmee zelfs helpen. 

Advies

Probeer woede-aanvallen te voorkomen. Deze schaden je relaties, vooral als er kinderen in de buurt zijn.