horoscoop mei 2017

Maandhoroscoop Boogschutter september 2021

Horoscoop september 2021 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

LIEFDE & RELATIES

Op 14 september gaat de planeet Mars je 11e huis van vriendschap en sociale groepen binnen. Dat betekent het begin van een periode waarin je je emoties wat minder laat zien. Mars is de planeet die heerst over je 5e huis van plezier, romantiek, flirten en affaires. De beweging van Mars door het 11e huis zorgt ervoor dat je meer geïnteresseerd bent in vriendschappen en platonische relaties. Maar sommige vriendschappen van nu hebben wel de potentie om in de toekomst in een romantische relatie te veranderen.

Mars beweegt tot de 14e door je 10e huis en dat helpt je om meer mensen te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten of romantische relaties die toch niet werken in een vriendschap te veranderen. Zelfs Boogschutters die onder vervelende omstandigheden uit elkaar zijn gegaan, kunnen nu weer vrede sluiten met hun ex.

Boogschutters met een harmonieuze relatie zien de toekomst zonnig in en maken plannen met hun partner. De planeten deze maand helpen je ook om op financieel of materieel gebied orde op zaken te stellen en bijvoorbeeld oplossingen te vinden voor een gemeenschappelijk budget.

Na 27 september als Mercurius tegengesteld gaat bewegen, neemt de kans op onenigheid of oude conflicten die weer actueel worden, toe. Je hebt geduld en flexibiliteit nodig om tot een oplossing te komen.

WERK & RELATIES

De eerste helft van de maand is gunstiger wat werk betreft. Dingen die de eerste helft van de maand gunstig of voordelig lijken, kunnen de na de 21e ongunstig uitpakken of in je nadeel gaan werken.

De hele maand is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met collega’s en mensen met wie je voor je werk te maken hebt. Je kan te maken krijgen met mensen die jaloers op je zijn en je professionele prestaties of met de band die hebt met leidinggevenden. Ze kunnen zelfs proberen om jou of je werk te saboteren.

Op 27 september gaat Mercurius, de planeet die heerst over je huis van relaties, tegengesteld bewegen. Vanaf die datum kan je relaties evalueren. Als ze nog steeds werken en iets toevoegen, dan kan je ze in stand houden. Is het niet zo, dan kan je de relatie beëindigen. Na de 27e kan je ook je manier van communiceren met leidinggevenden of autoriteiten verbeteren.

De nieuwe Maan op 6 september en de volle Maan op de 20e hebben allebei invloed op je huis van carrière. De invloed van de Maan stimuleert je om nieuwe richtingen te onderzoeken. Misschien ontdek je nieuwe manieren van geld verdienen of vind je een manier om je plannen te financieren.

BODY & MIND

Na 10 september heb je meer rust nodig en is het verstandig om tijd vrij te maken om je leven te reorganiseren of dingen voor jezelf uit te zoeken. Voel je niet schuldig als je bepaalde verplichtingen daarvoor moet afzeggen.

September is ook een goede maand om routine onderzoeken of controles wat betreft je gezondheid te ondergaan.


Horoscoop vorige maand

LIEFDE & RELATIES

Deze maand augustus houden liefde, romantiek en relaties de Boogschutter bezig. Je wilt flirten en plezier maken.

Mars, de planeet die heerst over je 5e huis van liefde, romantiek, plezier en amusement, bevindt zich vanaf 29 juli in je 10e huis van carrière, zet je aan het denken. Als je al een tijdje een relatie hebt, zal je nadenken of deze relatie wel echt toekomst heeft en of je de inspanningen en verantwoordelijkheid er wel voor over hebt. Maar aan de andere kant kan je het ook tijd vinden om je relatie officieel te maken en een volgende stap te zetten.

Veel Boogschutters weten deze maand het plezier en de spanning in bestaande relaties terug te brengen. De planeten zorgen voor vrolijkheid en een open, positieve sfeer.

Boogschutters die vreemd gaan, lopen de kans om tegen de lamp te lopen of het onderwerp van roddels te worden. Dit soort dingen kunnen deze maand op een onplezierige manier eindigen met alle gevolgen van dien voor je andere relatie.

Single Boogschutters kunnen iemand ontmoeten en op slag verliefd worden. Vooral vanaf 18 augustus.

WERK & RELATIES

Je 10e huis van carrière is deze maand augustus 2021 druk bezocht. Mars, Venus tot de 16e, de Zon vanaf de 22e en Mercurius van 11 tot 30 augustus. Dat betekent dat er kansen en mogelijkheden zijn op het gebied van carrière. Je kan een andere baan vinden, op een positieve manier opvallen door je werk, promotie krijgen of op een andere manier gewaardeerd worden.

Je kan deze maand anderen heel goed motiveren en mobiliseren en steun vinden van anderen voor je projecten. Je kan je werk en jezelf goed verkopen.

De hele maand augustus kan er wel sprake zijn van spanningen. Er kunnen onverwachte veranderingen zijn, nieuwe methoden of technologieën waar je aan moet wennen. Laat je niet ontmoedigen en stel je flexibel op als je nieuwe dingen moet leren.

Je hebt deze maand de neiging om de leiding te nemen en dingen naar je toe te trekken. Dit kan ook tegen je werken. Stel je een beetje bescheiden op en laat ook ruimte aan anderen over. Het is ook belangrijk om je macht niet te misbruiken.

Wat betreft geld, is dit een maand om geduldig te zijn. Los je schulden af waar mogelijk en herzie of pas je strategie voor de lange termijn aan.

BODY & MIND

Vooral de tweede helft van de maand kun je door alle gebeurtenissen lichamelijk en geestelijk vermoeid raken. Voor een deel zal dat te wijten zijn aan onvoldoende rust. Probeer je immuunsysteem niet te verzwakken en maak rust en ontspanning je belangrijkste prioriteit.