boogschutter maand

Maandhoroscoop Boogschutter mei 2024

Horoscoop mei 2024 voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde en relaties

In mei 2024 neemt de behoefte van Boogschutters om zich geliefd en gewaardeerd te voelen toe. Met Mars in je 5e huis van romantiek en liefde, kan je daardoor wat veeleisend zijn. Je vraagt misschien wat te vaak om bewijzen van liefde.

Ook Boogschutters die hopen iemands hart voor zich te winnen, doen er ook goed aan om niet te veel aan te dringen en niet te agressief over te komen, want dat werkt averechts.

Vanaf 25 mei gaat Jupiter een jaar lang door je 7e huis van relaties bewegen. Dat lijkt een periode te worden waarin bestaande relaties versterkt kunnen worden en single Boogschutters een romance kunnen beginnen die snel tot samenwonen of een huwelijk leidt.

Werk en geld

Het 6e huis van werk en gezondheid is druk bezocht in de maand mei. Dit lijkt daardoor een drukke maand te worden wat betreft werk. Sommige Boogschutters kunnen zelfs het idee hebben dat ze overwerkt zijn. Anderen vinden dat ze taken krijgen waarvoor ze eigenlijk te goed zijn. Maar wie hard werkt, kan ook uitblinken en successen boeken.

Het helpt als de Boogschutter zorgt dat hij zijn zaken op orde heeft. Dat zorgt voor de rommel op zijn bureau tot zijn financiële administratie. Dat geeft rust en doet je goed.

Lichaam en geest

Je ijver en werklust kunnen er deze maand voor zorgen dat je te weinig rust neemt, te kort slaap en je eerder druk maakt over dingen. Dat is niet goed voor zowel lichaam als geest.

Maak afspraken met jezelf en houd je eraan. Bijvoorbeeld om geen werk mee naar huis te nemen of om na een bepaalde tijd je mobiel uit te schakelen. Probeer een goede balans te vinden.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

De maandhoroscoop maart 2024 laat zien dat de Boogschutter zich nu los kan maken van de door zichzelf opgelegde beperkingen en weer volop van zijn verlangen naar vrijheid kan genieten. De Boogschutter droomt van allerlei nieuwe projecten en activiteiten en wil plezier maken. Ze hebben wel de neiging om van alles te doen zonder zich iets van de mening van anderen aan te trekken. Liefdespartners kunnen deze behoefte aan vrijheid daarom misschien wat minder waarderen.

Met het oog op de liefde doet de Boogschutter er goed aan wat meer rekening te houden met hun geliefde. Aan de andere kant maken de positieve instelling en hun relaxte houding de Boogschutters ook weer heel aantrekkelijk.

Werk en geld

Vragen over de toekomst en hun carrière houden de Boogschutter ook bezig deze maand. Je horoscoop voor maart laat zien dat dit een uitstekende maand is om beslissingen te nemen over je carrière. Het hoeft niet alleen bij het maken van plannen te blijven. Zet kleine stapjes vooruit naar succes en gebruik je natuurlijke nieuwsgierigheid om nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken.

De eerste helft van maart staan de planeten gunstig wat betreft financiën. Dit is alleen niet de maand om je in te laten met speculeren of gokken. Laat je aandacht ook niet verslappen wat betreft deadlines of uiterste betaaldata want dat kan je geld kosten.

Lichaam en geest

De Boogschutter is zich deze maand van zijn gezondheid bewust en wil er ook tijd en energie insteken. Let op wat je eet en rust voldoende. Let niet alleen op hoe je je lichamelijk voelt, maar let ook op je geestelijk welzijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *