maandhoroscoop Vissen

Maandhoroscoop Vissen september 2024

Maandhoroscoop Vissen september 2024 geboren (20 februari – 20 maart)

Liefde & relaties

Voor de Vissen is september 2024 een maand waarin hij de bezem door zijn relaties haalt. Mensen die geen positieve invloed op je hebben of die geen positieve gevoelens bij je opwekken, kun je beter vergeten. De Vissen realiseert zich nu meer dan anders dat je beter goede vrienden kan hebben dan mensen die eigenlijk meer kennissen of losse contacten zijn. Ook de volle Maan op 18 september, is een supermaan die plaatsvindt in jouw teken, wijst op een nieuw en fris begin wat betreft relaties.

September brengt de Vissen ook volop nieuwe contacten, mensen bij wie je jezelf kan zijn en die jou waarderen om wie je bent. Dat is ook goed nieuws voor single Vissen die hierdoor kansen krijgen om een nieuwe liefde te vinden.

Werk & geld

De tweede helft van september kan de Vissen wat stress ervaren omdat je plannen gedwarsboomd worden door regels, autoriteiten of leidinggevenden. De beste manier om hier snel uit te komen is door compromissen te sluiten en zoveel mogelijk mee te werken. De laatste week van september is de Vissen pas weer echt op stoom. Je werkt nu vol enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen, vastberaden om succesvol te zijn.

Financieel gezien lijkt september een goede maand voor Vissen. De Vissen zijn volop bezig met slimme plannetjes om meer geld te verdienen en hun geld te investeren. Het lukt de Vissen daardoor ook beter om spaarzaam met hun geld om te gaan.

Lichaam en geest

De maandhoroscoop Vissen laat zien dat Vissen de nodige aandacht hebben voor hun gezondheid en welzijn. Er is extra aandacht om gezond te eten en te sporten. De Vissen moeten alleen niet vergeten om ook aandacht aan hun geestelijke gezondheid te besteden. Werk of andere verantwoordelijkheden kunnen voor stress zorgen en die vragen om actieve manieren om de geest tot rust te brengen zoals yoga, meditatie of een wandeling door de vrije natuur. Luister naar de signalen van zowel lichaam als geest.


Vorige maand

Liefde & relaties

Venus, de liefdesplaneet beweegt bijna de hele maand augustus door je 7e huis van relaties. En dat is goed nieuws voor je liefdesleven, in het bijzonder voor Vissen die al langer een relatie hadden. Wel beweegt Mercurius van 5-28 augustus retrograde door je 7e huis, wat een aanwijzing is dat een eerlijke en open manier van communiceren van groot belang is.

Single Vissen zijn wat twijfelachtig als het gaat om het vinden van een nieuwe liefde. Wel beweegt de geluksplaneet Jupiter door je 5e huis van romantiek en vermaak, samen met Mars, wat je wel doet beseffen dat het tijd is voor verandering en een nieuwe relatie. Vissen die op zoek gaan naar de liefde, moeten erop uit trekken en duidelijk laten merken dat ze beschikbaar zijn.

Werk & geld

Wat betreft werk, laat de maandhoroscoop Vissen zien dat het een intense en enthousiaste tijd is wat betreft werk en carrière. Met Saturnus in jouw teken, maak je een proces van volwassen worden door. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus, en je hebt zelfs plezier in je werk, zeker als je kan uitblinken en kan laten zien waar je goed in bent.

Door de invloed van de planeet Mars, kan je deze maand meer inkomen hebben dan je verwachtte, zeker als je geen vast salaris hebt. Let wel op je uitgaven want je hebt de neiging om veel uit te geven en gul te zijn naar jezelf toe maar ook naar anderen.

Lichaam en geest

Mars en Jupiter trekken samen op en dat zorgt voor voldoende energie. Het is wel een goed idee om het niet te overdrijven wat lichamelijke inspanning of sport betreft. De kans op blessures is vooral groter rond het midden van de maand.

Jupiter zorgt voor opgewektheid en enthousiasme en Saturnus zwakt dat gevoel weer wat af door schuldgevoel of verantwoordelijkheidsgevoel. Het houdt te Vissen een beetje tegen om te doen wat hij echt graag zou willen doen. Probeer desondanks zo veel mogelijk te genieten van de leuke en goede dingen van het leven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *