maandhoroscoop stier

Maandhoroscoop Stier september 2024

Maandhoroscoop Stier september 2024, geboren (21 april – 21 mei)

Liefde & relaties

De eerste dagen van september 2024 kan de Stier zich goed inleven in de gevoelens van zijn partner en hem of haar daardoor tot steun zijn als dat nodig is. Op 4 september gaat Mars door je 3e huis van communicatie bewegen. Dat helpt je nog eens extra om beter te begrijpen hoe andere mensen denken. Dit is een prima maand om allerlei onderwerpen te bespreken die je huis, gezin en kinderen aangaan.

Na 9 september als ook Mercurius door je 5e huis van liefde en romantiek gaat bewegen dan is dat gunstig voor je liefdesleven en je relatie. Als er sprake is van achterdocht, bezitterigheid of jaloezie, dan kunnen die gevoelens uit de wereld geholpen worden.

Omdat de Zon tot 22 september door je 5e huis van romantiek en vermaak trekt, neemt de behoefte aan liefde en een relatie van single Stieren toe. Je krijgt meer kansen om mensen te ontmoeten als je er zelf op uit gaat en ingaat op uitnodigingen van vrienden, enz.

Werk en geld

Venus beweegt door je 6e huis van werk en welzijn tot 22 september en Jupiter bevindt zich in je 2e huis van inkomsten uit werk. Dat is gunstig en op 24 september maken deze twee planeten ook nog eens een gunstige combinatie. Dat wijst op plezier in je werk en een productieve periode.

Wat betreft geld, is de positie van Jupiter gunstig voor de lange termijn. Maar het hangt er wel vanaf hoe je je geld verdient en wat je ermee doet. Verdiep je in manieren om slim te sparen of te investeren.

Lichaam en geest

Venus in je 6e huis van gezondheid is een gunstig teken. Het zorgt voor een goed humeur en een gevoel van welzijn. Daarnaast geeft Mars in je 3e huis je meer energie. Gebruik het verstandig. Energie die je niet gebruikt kan zorgen voor onrust en irritaties.

Vermijd overdaad van plezier, eten en ook van teveel zitten. Als je jezelf laat gaan, en die neiging heb je volgens de maandhoroscoop Stier van september, dan kan je in gewicht aankomen.


Maandhoroscoop vorige maand

Liefde & relaties

Augustus 2024 lijkt een interessante maand te worden voor Stieren wat de liefde betreft. Dat geldt zowel voor single Stieren als Stieren met een langdurige relatie. Stieren met een relatie willen verzekerd worden van de wederkerigheid van hun liefde. Er kan ook sprake zijn van jaloezie. Als de Stier nog maar net een nieuwe relatie heeft kan hij het tijd vinden om een volgende stap te zetten en iemand voor te stellen aan zijn ouders bijvoorbeeld.

De maandhoroscoop Stier laat zien dat aan het begin van de maand single Stieren meer behoefte hebben aan avontuur en vernieuwing. Je wilt plezier maken, sociaal zijn en nieuwe mensen ontmoeten. Als Mercurius vanaf 5 augustus retrograde door je huis van de liefde beweegt, kan je zomaar onbedoeld weer contact krijgen met iemand die in het verleden veel voor je betekende.

Werk en geld

Met Venus in je 5e huis van plezier en vermaak, staat het hoofd minder naar werken. Met uitzondering van die Stieren die creatief werk doen. Met Saturnus in je 11e huis laat de maandhoroscoop Stier zien dat er hard gewerkt moet worden om je geld te verdienen. Aan het einde van augustus neemt je werklust en ijver toe als Venus je 6e huis van werk binnengaat.

Geld is ook een onderwerp om in de gaten te houden. Met Jupiter en Mars in je huis van geld is de omgang van geld snel. Er kan veel binnenkomen maar ook weer heel snel geld uitgaan. Blijf weg van speculatie en gokken.

Lichaam en geest

Stieren zijn van nature sterk en koppig en ze geven niet snel op. De eerste dagen van augustus kan de Stier wat gestrest of verveeld zijn en de drang naar verandering hebben. Maar de maandhoroscoop Stier toont aan dat je na de eerste dagen, met Venus in een harmonieus teken zal ook het humeur van de Stier goed zijn. Je hebt levenslust en het enige waar je voor op moet passen is dat je niet overdrijft. Als Venus vanaf 29 augustus je 6e huis van gezondheid binnengaat, let je vanzelf meer op je levensstijl en gezondheid.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *