De gehaktbal, het is voor veel mensen een favoriete vleessoort, van jong tot oud. Maar hoe maak je ze lekker...
‘Woensdag gehaktdag’, in hoeveel huishoudens zou dit nog steeds de traditionele Hollandse gehaktdag zijn? De uitdrukking heeft te maken met...
Buiten is het koud en binnen staat een pan te pruttelen die je huis vult met heerlijke geuren. De geur...
En papillote is een kooktechniek waarbij de te gebruiken ingrediënten worden bereid in pakketjes. Dit kunnen pakketjes zijn van vetvrij...
Rendang vlees is een licht pittig Indonesisch stoofvlees gerecht. Ik was op zoek naar een lekker gerecht waar ik tegelijk deze Le...
Een gehaktbal tref je zelden aan op het menu van een restaurant. Daar is onze oer-Hollandse bal te gewoon voor....
Denk aan herfstgerechten, en stoofvlees hoort daar zeker bij. Hoewel de bereidingstijd lang is, kost het niet veel tijd om...
Een mals karbonaadje brengt bij veel mensen herinneringen naar boven. Bij mij ook, alleen zijn die niet zo best. Taai,...
Is er ooit een gerecht zo vaak verkeerd begrepen als Spaghetti Bolognese? In zijn boek “Op zoek naar de perfectie”...
Het kan geen kwaad om naar alternatieven voor vleeswaren te kijken. Volgens de laatste voedingsrichtlijnen word je aangeraden om niet...
Karbonades kunnen heel lekker zijn. Als het je lukt om ze een beetje mals klaar te maken tenminste. Karbonades zijn...
Inhoud Zweedse gehaktballen met roomsaus Italiaanse gehaktballen met tomatensaus Luikse gehaktballen met zoete saus Chinese gehaktballen met ketjapsaus Turkse gehaktballen...
Na een aantal minder geslaagde pogingen weet ik nu hoe het moet. Goulash maak je in de oven. Om vlees...