Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & relaties

Op 3 januari gaat Venus in Vissen retrograde en blijft tot 6 juni heen en weer bewegen tussen de tekens Vissen en Ram. Deze positie en beweging veroorzaakt onverwachte emoties, behoeften en wensen of frustraties. Als je zaken verborgen hebt gehouden voor je partner, kunnen ze deze maand wel eens uit komen. Rammen kunnen ook een geheime relatie beginnen.

Werk & geld

Ook Mercurius beweegt nog steeds in tegengestelde richting en neemt zijn normale richting weer aan op 8 januari. Op 12 januari gaat hij het teken Steenbok binnen in je huis van carrière en blijft daar tot 7 februari.

Zowel Venus als Mercurius helpen de carrière van de Ram op gebied van onderwijs, media, cultuur, internet en publicaties. Je boekt vooruitgang. Financieel is het verstandig om orde, helderheid en voorzichtigheid na te streven. Zeker tot mei.

Gezondheid & energie

Met Mars in Vissen, heb je wel eens betere tijden gekend. Je bent waarschijnlijk eerder moe en je weerstand is ook wat minder. Als je gevoelig bent voor verslavingen dan wordt die neiging deze maand versterkt.
Eind van de maand verbetert de situatie.

Advies: Je aansluiten bij een groep of organisatie kan heel nuttig zijn.

 

Lees de week horoscoop Ram
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de jaarhoroscoop Ram 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman