horoscoop waterman 2020

Horoscoop Waterman 2020

De jaarhoroscoop van de Waterman voor het jaar 2020.

Algemeen

jaarhoroscoop 2020 Waterman

Je 12e huis van spiritualiteit is een drukbezocht huis. Saturnus, Pluto en Jupiter bevinden zich daar in 2020. Behalve spiritualiteit zijn ook afzondering, opoffering en genezing onderwerpen die bij dit huis horen. Je innerlijke leven zal daardoor intenser zijn. Je kan jezelf ontwikkelen en opnieuw uitvinden en bepaalde zaken uit het verleden afsluiten en verwerken zodat ze je niet meer hinderen.

Gelukkig zorgt de aanwezigheid van Jupiter voor het nodige optimisme. Een ander actief huis is het 4e huis van huis en gezin. Je huis en/of gezinsleden lijken veel van je aandacht te vragen. 

Belangrijke onderwerpen voor de Waterman in 2020

  • Spiritualiteit
  • Privéleven
  • Goede doelen
  • Intuïtie
  • Vriendschap
  • Zelfvertrouwen
  • Carrière

Liefde & relaties

Je 7e huis van relaties ligt er wat verlaten bij dit jaar. Dat is vaak een aanwijzing dat daar niet je interesse ligt. Je bent in 2020 onafhankelijk en zelfstandig. Liefde en romantiek lijken voor de meeste Watermannen op de tweede plaats te komen. Waarschijnlijk ben je tevreden met de situatie zoals die is. Single Watermannen blijven naar verwachting single en Watermannen met een relatie houden die. 

Dat neemt niet weg dat dit een heel sociaal jaar is waarin je veel nieuwe vriendschappen sluit. Vriendschappen zijn belangrijk voor de gezelligheid maar kunnen je ook verder helpen met je carrière of kunnen je in contact brengen met mogelijke nieuwe partners. 

Werk & carrière

De jaarhoroscoop voor 2020 ziet er wat betreft werk, geld en carrière veelbelovend uit. Hier gaat ook veel van je aandacht en energie naar toe. Spiritualiteit is zowel in je werk als je financiën belangrijk dit jaar. Je intuïtie is sterk en daar kan je gebruik van maken. Alleen geld verdienen is niet voldoende voor je. Je denkt daarnaast bijvoorbeeld ook aan het klimaat of je bent met idealistische of humanitaire doelen bezig. Dat zal je reputatie extra goed doen. Ook creatieve projecten kunnen je interesse wekken.

Steun of reken niet te veel op anderen in je werk. Kijk vooral eerst wat jezelf kan doen.

Body & mind

Over het algemeen is je gezondheid geen gebied van aandacht in 2020. De Maan is de planeet die heerst over je gezondheid. De vier maaneclipsen dit jaar kunnen wel momenten zijn dat je even op je gezondheid wordt gewezen of je wordt eraan herinnerd dat je je gezondheid niet voor lief moet nemen. Over het algemeen zal je meer energie hebben tijdens de wassende maan en minder tijdens de afnemende maan. Met een actief 12e huis heeft je geestelijke gezondheid wel wat extra zorg nodig. Zorg voor een harmonieuze omgeving en blijft positief en optimistisch. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *