jaarhoroscoop Maagd 2020

Horoscoop 2020 Maagd

De jaarhoroscoop van de Maagd voor het jaar 2020.

Algemeen

Het jaar 2020 lijkt een goed en vrolijk jaar te worden voor de Maag. Je 5e huis van creativiteit, plezier en vermaak is belangrijk. Je zult nieuwe vormen van vermaak vinden en ook op romantisch gebied heb je plezier.

Natuurlijk wordt er ook gewerkt en de ijverige Maagd werkt dit jaar met plezier. Uranus in je 9e huis kan een aanwijzing zijn voor veranderingen van studierichting, werk of van onderwerpen waar je interesse ligt. Maagden kunnen ook van geloofsovertuiging of politieke overtuiging veranderen. 

Belangrijke onderwerpen voor de Maagd dit jaar zijn:

  • Romantiek
  • Creativiteit
  • Plezier
  • Werk
  • Gezondheid
  • Zelfexpressie

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Maagd ziet er gunstig uit in die zin dat er kansen genoeg zijn. Single Maagden die nog nooit verliefd zijn geweest, maken veel kans dit jaar hun eerste liefde te beleven. Er is vooral veel aandacht, veel dates, veel romances en daardoor kan het lastig zijn om rust in je leven te brengen. 

Maagden zijn heel aantrekkelijk dit jaar en dat kan irritaties opleveren bij Maagden met een relatie. De constante aandacht van anderen kan gevoelens van jaloezie bij je partner oproepen. Een romantisch uitstapje of een vakantie met z’n tweeën kan de relatie goed doen. 

Werk & carrière

Je werk en carrière laten zien dat er veranderingen op komst zijn. Veranderingen die je zelf opzoekt. Je kan van baan veranderen of een hele nieuwe richting in je carrière inslaan. Of je verandert de manier waarop je je werk aanpakt. De kansen kunnen van een kant of van mensen komen, waarvan je het niet verwacht. 

Je hebt zin in je werk, je werkt met plezier en je inspanningen worden beloond. Samenwerken of werken in groepen verloopt ook gunstig. Je kan veel moeten reizen om op je werk te komen of je maakt de nodige zakenreisjes naar het buitenland. 

Je neemt meer risico’s dit jaar, ook financieel. Dat levert je uiteindelijk meer geld op. 

Body & mind

Het jaar begint met wat meer stress dan normaal. Maar door je positieve en optimistische instelling kan je er goed mee omgaan. Je gezondheid heeft van nature je belangstelling en dit jaar 2020 heb je genoeg discipline en motivatie om een gezonde lifestyle vol te houden.

Maagden zijn over het algemeen niet de meest spirituele types maar dit jaar is dat anders. Religie en spirituele activiteiten hebben je belangstelling. Je maakt een emotionele groei door. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *