Jaarhoroscoop Vissen 2020

Horoscoop Vissen 2020

De jaarhoroscoop van de Vissen voor het jaar 2020.

Algemeen

Vorig jaar lag de nadruk op je carrière. Dit jaar zijn sociale contacten en vriendschappen heel belangrijk. Je 11e huis van vriendschappen en groepen is het sterkste huis van je jaarhoroscoop. In 2020 voelen Vissen zich zelfverzekerder. Je zit vol met ideeën. Niet dat je al die ideeën meteen in de praktijk brengt, maar ze zitten in je hoofd voor de toekomst. Met Mars in je huis van geld lijkt het financieel ook een prima jaar te worden waarin je voldoende kansen krijgt en je inkomsten toenemen. 

Belangrijke gebieden voor Vissen in 2020:

  • Vriendschap
  • Hoop en dromen
  • Groepen
  • Spiritualiteit
  • Rust & ontspanning
  • Creativiteit
  • Geestelijke gezondheid

Liefde en relaties

Zoals eerder gezegd is dit een sociaal jaar. Je 11e huis van vriendschap en groepen is heel actief. Je 7e huis van relaties is praktisch leeg. Sociale activiteiten en vriendschappen lijken belangrijker voor je dan romantiek. Dat betekent meestal ook dat je tevreden bent met de situatie hoe die is en dat je andere dingen belangrijker vindt. Je ontmoet wel veel nieuwe mensen en er wordt veel geflirt. In veel gevallen zal dat korte en hevige verliefdheden opleveren. Romances beginnen waarschijnlijk even snel als ze weer eindigen. 

De zon- en maaneclipsen van dit jaar hebben invloed op je relaties en kunnen voor onverwachte veranderingen zorgen in je situatie.

Ouders of familie kunnen zich met je relatie of liefdesleven bemoeien en dat kan weer tot ruzie of onenigheid leiden. 

Werk & carrière

Wat betreft werk en carrière kan het jaar 2020 een dynamisch jaar worden. Mars bevindt zich de tweede helft van het jaar je 2e huis van inkomsten uit geld. Je hebt dan meer moed om te laten zien wie je bent en waar je goed in bent en je neemt eerder initiatief.

Vissen die op zoek zijn naar werk, hebben grote kans van slagen want hun behoefte om financieel onafhankelijk te zijn of om het inkomen te vergroten, is groot.

Met Jupiter, de planeet die heerst over je carrière in je 11e huis kunnen vriendschappen of netwerken heel belangrijk zijn voor je carrière.  

Financieel kan je voordeel hebben van je sterke intuïtie op dit gebied. Als je gevoel zegt dat het een goede zaak is, ga er dan voor. 

Body & Mind

Je huizen van gezondheid zijn vrijwel leeg en er zijn ook geen planeten die ongunstige combinaties maken. De maaneclipsen kunnen wel invloed hebben op je gezondheid of een wake-up call of herinnering geven om je gezondheid niet te negeren.

Het is voor Vissen belangrijk om dit jaar voldoende tijd te besteden aan hun persoonlijke leven en niet alleen of vooral aan sociale activiteiten en werk.  

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *