jaarhoroscoop tweelingen 2020

Horoscoop 2020 Tweelingen

De jaarhoroscoop van de Tweelingen voor het jaar 2020.

Algemeen

Het jaar 2020 is een belangrijk jaar voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van de Tweelingen. Dat betekent wel dat Tweelingen vooral veel met zichzelf bezig zijn. Met name in de periode van 3 april tot 7 augustus als Venus zich in jouw teken bevindt. Je bent dan bezig met van alles dat je zelf mooi, leuk of belangrijk vindt. Je doet wat je wilt. Dat kan even lastig worden als Venus tegengesteld gaat bewegen van 12 mei tot 24 juni. Je bent dan veel bezig met de vraag wat je eigenlijk wilt en wat je precies leuk vindt.

Vermijd dat je jezelf aanpraat dat je iets of iemand leuk vindt. Als het zo is, dan weet je dat echt wel. Het is dit jaar lastig om de balans tussen werk en ontspanning te vinden. Zet je gezondheid en welzijn voorop en zeg vaker nee. 

Belangrijke onderwerpen dit jaar 2020 voor de Tweelingen zijn:

  • Intimiteit
  • Financiën
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leren
  • Reizen
  • Verbreden van je horizon

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Tweelingen is wat minder bruisend dan normaal. Jupiter, je liefdesplaneet bevindt zich in het wat saaie en conservatieve teken Steenbok. Dat kan je wat minder sociaal maken. 

In mei bevindt de Zuidknoop zich in het teken Boogschutter. De Zuidknoop gaat over karma. Je hebt de neiging om in dezelfde kuilen te vallen en dezelfde fouten te maken die je eerder maakte in de liefde. Misschien idealiseer je de ander te veel, ben je te zwaar op de hand of val je weer op iemand die onbereikbaar voor je is. 

In 2020 ontmoeten Tweelingen wel veel nieuwe mensen. Maar het zijn lang niet allemaal blijvende contacten. Als een contact of relatie niet is wat je je ervan voorstelde, dan heeft de Tweelingen geen moeite om afscheid te nemen. Dit is een jaar om los te laten. 

Werk & carrière 

Je huis van carrière is een druk bezocht huis dit jaar. Je bent ambitieus en gemotiveerd.

Sinds 2012 heeft Neptunus in Vissen invloed op je carrière. Je kan het gevoel hebben dat je een roeping of missie hebt in je werk en meer interesse in spiritualiteit.
Ook al hou je van je werk. Om dag in dag uit hetzelfde werk te doen, valt niet altijd mee voor Tweelingen. Je denkt veel na over je werk, je toekomst en of dit is wat je wilt doen.

Aan de andere kant wijzen de twee volle Manen in Kreeft dit jaar op voordeel op financieel gebied. Ook wat betreft geld denk je aan de toekomst. Je spaart en plant, maar plan niet te ver vooruit. Een jaar is ver genoeg.

Body & Mind

Tweelingen zijn gedreven en kunnen vaak moeilijk maat houden. Ze willen te veel te snel doen. Probeer meer balans te vinden tussen werk en ontspanning. Je huizen van gezondheid laten weinig negatieve invloeden van planeten zien. Je hebt over het algemeen voldoende energie. Je kan wel moe zijn maar je herstelt ook weer snel. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *