jaarhoroscoop schorpioen 2020

Horoscoop 2020 Schorpioen

De jaarhoroscoop van de Schorpioen voor het jaar 2020.

Algemeen

De jaarhoroscoop van de Schorpioen laat voor 2020 zien dat dit jaar een nieuw begin kan zijn wat betreft je persoonlijke leven en op het gebied van financiën. Sommige Schorpioenen zoeken vooral naar plezier en vermaak. Anderen gebruiken hun creativiteit en ambitie om bijzondere dingen te doen. Je 3e huis van communicatie is een belangrijk huis dit jaar. Dat is gunstig voor Schorpioenen die studeren of nieuwe dingen willen leren. De liefde dit jaar is opwindend, maar kan wel minder stabiel zijn. 

Belangrijke onderwerpen voor Schorpioenen in 2020 zijn:

  • Communicatie
  • Relaties
  • Leren en studeren
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Huis 
  • Gezin
  • Reizen

Liefde & relaties

Op het gebied van liefde en relaties kunnen Schorpioenen dit jaar op de proef gesteld worden. Het is een jaar om dingen van het verleden los te laten en te verwerken.

Schorpioenen kunnen er dit jaar achter komen wie hun echte vrienden zijn. Op wie kan je rekenen als het erop aan komt en wie blijven er bij je in het leven? Sommige vriendschappen zullen dit jaar niet overleven. Aan de andere kan kunnen je vrienden wel een belangrijke rol spelen om single Schorpioenen in contact te brengen met een nieuwe liefde. Schorpioenen met bestaande relaties zullen de nodige moeite moeten doen om die relaties boeiend en interessant te houden. 

Werk & carrière

Je huis van werk is de tweede helft van 2020 actief. Dat is de tijd om nieuwe en gewaagde initiatieven te nemen op het gebied van werk. Je hebt dan voldoende zelfvertrouwen en moed om dingen uit te proberen. Je bent dit jaar minder geïnteresseerd in samenwerken of werken in groepen. Met Mars in je 3e huis van communicatie die negatieve combinaties maakt met Jupiter en Saturnus, lijk je graag leidinggevende uit te dagen, ben je niet goed in onderhandelen en compromissen sluiten. 

Financieel lijkt dit een gunstig jaar te worden. Het gaat hier niet om makkelijk of snel verdiend geld. Je moet er voor werken. Onroerend goed, schrijven, PR, media en reclame zijn gebieden die je goed liggen. 

Body & mind

Stress en een ongezond dieet kunnen er begin dit jaar voor zorgen dat je minder fit bent. Werk actief aan je gezondheid om je conditie te verbeteren en stress te verminderen. Warmte, pittig eten en warm weer lijken je goed te doen. Een sauna op zijn tijd kan helend werken voor Schorpioenen.

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *