jaarhoroscoop 2020 Steenbok

Horoscoop Steenbok 2020

De jaarhoroscoop van de Steenbok voor het jaar 2020.

Algemeen

2020 steenbok

Met Jupiter de geluksplaneet bijna het hele jaar in jouw teken, lijkt 2020 een positief en optimistisch jaar te worden. Het geeft de Steenbok zin in het leven en zin om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te doen. Omdat Jupiter heerst over het 12e huis, kunnen onderwerpen uit het verleden weer even actueel worden zodat je ze op kan lossen zodat ze je niet meer hinderen.

Dit is een jaar om je te bevrijden van oude gewoonten, relaties, projecten en situaties die niet meer werken. Soms is het nodig om radicale veranderingen door te voeren en opnieuw te beginnen. 

Belangrijke gebieden in 2020 voor de Steenbok

  • Persoonlijke groei
  • Zelfvertrouwen
  • Uiterlijk
  • Geld
  • Inkomen
  • Eigenwaarde

Liefde & relaties

De Steenbok krijgt in 2020 te maken met zon- en maan eclipsen die je liefdesleven beïnvloeden. Dat is een aanwijzing dat het lastiger is om het eens te worden met je partner of om compromissen te sluiten over bepaalde onderwerpen. Aan de andere kan je deze tijd ook zien als een kans om veranderingen in je relatie door te voeren. Sterke relaties zullen er nog sterker uitkomen, zwakke relaties kunnen het moeilijk krijgen. 

Met Venus en Uranus die veel tijd doorbrengen in je 5e huis van liefde, flirten en affaires kunnen Steenbokken eerder verliefd worden. De kans is groot dat je valt voor een collega of iemand die je via het werk kent. Ook buitenechtelijke relaties zullen meer voorkomen.

Steenbokken die op zoek zijn naar de liefde krijgen kansen genoeg. Of het echt leidt tot een serieuze en blijvende relatie is onzeker. 

Werk & carrière

Met Venus die aanzienlijke tijd doorbrengt in je huis van werk, kan 2020 een succesvol jaar worden voor Steenbokken. De Steenbok begrijpt als geen ander dat je daarvoor ook flink de handen uit de mouwen moet steken. Verwacht alleen niet dat je meteen doorstroomt naar te top. Zoiets heeft tijd en doorzettingsvermogen nodig en dat laatste heb je zeker. Vergeet ook niet dat je niet alles zelf hoeft te doen. Delegeer werk waar mogelijk. Wat ook belangrijk is dat je openstaat voor vernieuwing en innovatie en niet in dezelfde, oude patronen en routines blijft vastzitten. 

Met Uranus in het teken Stier die gunstige combinaties maakt dit jaar zullen je inkomsten zeker stijgen. 

Body & Mind

Je huizen van gezondheid laten een rustig en gunstig beeld zien. Steenbokken zijn over het algemeen praktische en rationele types. Toch neemt je interesse in spiritualiteit toe. Met Jupiter, je spirituele planeet in jouw teken dit jaar maak je een spirituele ontwikkeling door. Je bent meer geïnteresseerd in religies, oude gewoonten en zaken als tarot en astrologie. Misschien volg je een cursus of lezingen hierover. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *