maandhoroscoop

Maandhoroscoop juli 2022 alle sterrenbeelden

Hieronder lees de horoscoop voor de maand juli voor alle tekens.

Maandhoroscoop Ram – (21 maart tot 20 april)
Maandhoroscoop Stier – (21 april tot 21 mei)
Maandhoroscoop Tweelingen – (22 mei tot 21 juni)
Maandhoroscoop Kreeft – (22 juni tot 22 juli)
Maandhoroscoop Leeuw – (23 juli tot 23 augustus)
Maandhoroscoop Maagd – (24 augustus tot 23 september)
Maandhoroscoop Weegschaal – (24 september tot 23 oktober)
Maandhoroscoop Schorpioen – (24 oktober tot 22 november)
Maandhoroscoop Boogschutter – (23 november tot 21 december)
Maandhoroscoop Steenbok – (22 december tot 20 Januari)
Maandhoroscoop Waterman – (21 januari tot 19 februari)
Maandhoroscoop Vissen – (20 februari tot 20 maart)

Lees hier de maandhoroscoop van vorige maand


Ram horoscoop juli 2022

De maand juli zal op verschillende manieren gunstig uitpakken voor Rammen. Met Saturnus in je 11e huis zal je bereid zijn om hard te werken. Wat betreft de liefde is dit een gunstige tijd voor geliefden die elkaar net leren kennen. Bij relaties die al langer bestaan, kunnen zich wat spanningen voordoen. De sfeer in gezin en familie is goed, maar het meeste voordeel ondervind je op financieel gebied.

Geld en werk

Op 5 juli gaat Mars je 2e huis van geld binnen. Dat betekent dat er voldoende actie is op financieel gebied. Een prima tijd om je inkomen te verbeteren of om een nieuw bedrijf te beginnen. Op dezelfde dag gaat Mercurius je 4e huis binnen waardoor je beter in staat bent om verantwoordelijke en goed doordachte beslissingen te nemen. En dan is er ook nog de volle Maan op 13 juli die positief is voor je carrière en voor succes, erkenning en waardering kan zorgen.

Liefde en relaties

Op 17 juli gaat Venus je 4e huis van huis en gezin binnen. Eventuele spanningen en problemen in de huiselijke sfeer zullen hierdoor makkelijker opgelost kunnen worden. Een paar dagen later gaan de Zon en Mercurius je 5e huis van liefde en plezier binnen en dat zal je stemming goed doen. Je doet dan vooral dingen waar je zelf plezier aan beleeft. Op 28 juli gaat Jupiter tegengesteld bewegen in jouw teken, dat kan je enthousiasme tijdelijk wat temperen.

Dagen met de meeste kansen: 4, 13, 14, 21, 22, 31 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 1, 2, 6, 10, 16, 28, 29, 30 juli
Stressvolle dagen: 5, 19, 26 juli


stier horoscoop maand

Stier horoscoop juli 2022

Volgens je maandhoroscoop voor juli 2022 lijkt dit een aangename maand te worden voor Stieren. Met Saturnus in het 10e huis van carrière en Venus in je 1e huis, kan je geluk verwachten op het gebied van werk en carrière. Jupiter helpt je om succes te boeken op het gebied van onderwijs. Mercurius en de Zon zorgen voor rust en tevredenheid in gezin en familie. De vooruitzichten voor je inkomsten zijn goed doordat de Zon en Mercurius zich in je 2e huis van inkomsten uit werk bevinden. Let wel goed op je gezondheid deze maand, in het bijzonder op je maag.

Geld en werk

Het lijkt erop dat je inspanningen op je werk succesvol zullen zijn. Je werk wordt gezien en gewaardeerd. Hou je alleen ver van conflicten die openlijk of op de achtergrond spelen. Probeer geen partij te kiezen. Collega’s kunnen ook jaloers zijn op je succes en zullen je daardoor tegenwerken waar het kan. Met Jupiter in het 11e huis is juli een gunstige maan om zaken te doen en voor Stieren met een eigen bedrijf. Vooral in de tweede helft van de maand als Venus je 2e huis van inkomsten uit werk binnengaat kunnen je inkomsten stijgen.

Liefde en relaties

Met Venus in Stier in het 1e huis laat je je zachte en romantische kant vaker zien. Je besteedt meer ook meer aandacht aan je uiterlijk. Het is tijd om te laten zien wie je echt bent. Je krijgt daarbij steun van Mars die op 5 juli jouw teken binnengaat en zorgt voor een flinke dosis zelfvertrouwen. Op dezelfde dag gaat Mercurius je 3e huis van communicatie binnen waardoor het makkelijker is om jezelf te uiten en om te zeggen wat je wilt.

Dagen met de meeste kansen: 23, 24, 25 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 3, 4, 5, 6, 10, 13, 16 en 27 juli
Stressvolle dagen: 15, 20 en 24 juli


tweelingen deze maand

Tweelingen horoscoop juli 2022

De Tweelingen kan wat minder sociaal zijn dan normaal deze maand juli. Dat komt door de planeet Mars die vanaf 5 juli in je 12e huis beweegt. Omdat ook Mercurius die dag van teken verandert, zal je wat meer de aandacht naar binnen richten. Misschien is het een goed idee om je gedachten op papier of online te zetten. Pas als Mercurius en de Zon na de 22e naar het volgende teken gaan, voel je je weer meer je vrolijke zelf.

Geld en werk

Juli is een gunstige maand als het gaat om werk en carrière. Je kan succes boeken, een nieuwe baan vinden en achterstanden wegwerken. De eerste helft van de maand is zelfs iets gunstiger dan de tweede helft. Juli is ook een prima maand om plannen te maken voor nieuwe projecten. Ook financieel ziet het er goed uit. Er komt voldoende geld binnen en een aantal Tweelingen krijgen extra inkomsten uit een erfenis. Wees wel terughoudend met beleggingen.

Liefde en relaties

Omdat de volle Maan op 13 juli plaatsvindt in je 7e huis van relaties kan je wat spanningen of machtsstrijd verwachten met mensen die dicht bij je staan. Deze situatie verbetert als Venus de 17e van positie verandert. Op de 28e gaat Jupiter tegengesteld bewegen in je huis van vriendschappen. Wees niet te dwingend of opdringerig bij vrienden. Geef ze rust en ruimte als ze aangeven dat ze die nodig. hebben.

Dagen met de meeste kansen: 1, 4, 5, 13, 16, 26, 27 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 3, 4, 6, 7, 9, 19 juli
Stressvolle dagen: 8, 9, 12, 18, 28, 30, 31 juli


kreeft sterrenbeeld

Kreeft horoscoop juli 2022

Mercurius gaat op 5 juli jouw teken Kreeft binnen. Dat zorgt ervoor dat je helder kan denken en dat je een praktische en rationele manier van het benaderen van problemen hebt. Je laat je besluiten minder snel beïnvloeden door emoties. Door de combinatie van de Zon en Mercurius voel je je fit en heb je voldoende energie. De situatie in het gezin is overwegend harmonieus maar met de liefdespartner kunnen er meningsverschillen voordoen.

Geld en werk

Wat betreft geld verbetert je situatie na 22 juli als de Zon en Mercurius zich in je 2e huis van inkomsten uit werk bevinden. De periode die dan begint is heel geschikt om een nieuw bedrijf op te zetten, slim met geld om te gaan of om meer geld te besparen op huishoudelijke kosten. De aspecten die Mars in je 10e huis van carrière maakt, kunnen wijzen op meer uitdagingen voor Kreeften die in dienstverband zijn.

Liefde en relaties

De volle maan op 13 juli vindt plaats in je 5e huis van de liefde. Kreeften die verliefd zijn kunnen zich fantastisch voelen. Single Kreeften kunnen zich deze dagen wat eenzamer voelen en zelfs medelijden met zichzelf hebben. Vanaf 17 juli als Venus jouw teken binnengaat dan knap je weer op en krijg je meer zelfvertrouwen. Single Kreeften hebben daardoor eerder de moed om iemand mee uit te vragen of een aanzoek te doen.

Dagen met de meeste kansen: 1, 2, 17, 23, 28, 29, 30 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 6, 8, 9, 10, 12, 13, 16 juli
Stressvolle dagen: 2, 20 juli


leeuw sterrenbeeld

Leeuw horoscoop juli 2022

Je juli maandhoroscoop laat zien dat dit een ambitieuze maand kan worden voor Leeuwen. Die ambitie wordt aangewakkerd door de energieke en motiverende invloed van Mars in je huis van carrière vanaf 5 juli. Maar op dezelfde dag gaat Mercurius je 12e huis binnen waardoor je behoefte aan rust en privacy toeneemt. Het wordt daarom een uitdaging om je ambities te combineren met je behoefte aan rust.

Geld en werk

Op 19 juli gaat Mercurius jouw teken Leeuw binnen en de Zon volgt op de 22e. Dit zorgt voor een boost van energie en een toename van zelfvertrouwen. Je hebt originele ideeën die af en toe briljant kunnen zijn en dat zorgt voor waardering op je werk. Op 28 juli is er een nieuwe Maan die voor nieuwe kansen en mogelijkheden zorgt. Dit is een prima tijd om vol optimisme plannen te maken voor de rest van het jaar. Je kan overwegen om een extra opleiding te gaan volgen.

Liefde en relaties

Door aanwezigheid van Mercurius vanaf 20 juli en de Zon van af 22 juli in jouw eigen teken zal je charme en aantrekkingskracht groeien. Juli lijkt een aangename maand te worden vol liefde en romantiek, ook door de aanwezigheid van Jupiter in je 8e huis van liefde en intimiteit. Enige stress, woordenwisseling binnen bestaande relaties kunnen ontstaan door de aanwezigheid van de strenge Saturnus in je huis van relaties.

Dagen met de meeste kansen: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 17, 31 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 6, 9, 10, 11, 22, 23, 30 juli
Stressvolle dagen: 1, 7, 8, 16, 19 juli


maagd maandhoroscoop

Maagd horoscoop juli 2022

Op 5 juli gaat Mars jouw 9e huis binnen waardoor normen en waarden heel belangrijk voor je zijn. Op dezelfde dag gaat Mercurius je sociale en humanitaire 11e huis binnen. Je zal deze maand juli je mening duidelijk uitspreken. Je zal ook proberen om anderen van gedachten te laten veranderen en ze te overtuigen van jouw standpunten. De volle Maan op 13 juli maakt je heel creatief. Als je niet weet hoe je iets moet zeggen dan kan je je ook uiten in een lied, gedicht of kunstwerk.

Geld en werk

Maagden kunnen de neiging hebben om zich op hun werk te storten. Zo houden ze hun gedachten bezig en verdoen ze hun tijd niet met onnodig piekeren. Met je carrière gaat het langzaam maar zeker de goede kant op. Blijf uit de buurt van mensen die niet achter je staan, jaloers zijn of die je jouw succes niet gunnen. Wat betreft geld lijkt er voldoende geld binnen te komen maar het is de vraag of het genoeg is voor al je uitgaven.

Liefde en relaties

Als de Zon en Mercurius de laatste week van juli door je 12e huis gaan bewegen, trek je je wat vaker terug. Je stemming is dan allesbehalve romantisch te noemen. Wel kan je veel nadenken over relaties of over je verwachtingen van de liefde. Je bent vooral met je eigen gevoelens bezig. Het is belangrijk om de mensen om je heen voldoende aandacht te blijven geven. Focus op de positieve aspecten van je leven.

Dagen met de meeste kansen: 1, 5, 7, 22, 23, 27 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 1, 3, 12, 13, 17, 18, 27, 28 juli
Stressvolle dagen: 2, 3, 8, 9, 12, 16, 17, 18, 24, 26 juli


weegschaal sterrenbeeld

Weegschaal horoscoop juli 2022

Vooral de tweede helft van juli is de Weegschaal helemaal in zijn element als zowel de Zon als Mercurius zich in je sociale 11e huis bevinden. Je doet dan vaker wat je graag doet: veel praten en nieuwe contacten maken. Je stemming is opgewekt, positief en je wilt alles uit het leven halen wat erin zit.

Geld en werk

De Weegschaal kan deze maand de vruchten plukken van eerder hard werk. Het lukt je nu beter om voor jezelf op te komen en je rug recht te houden. Dat blijft lastig voor de Weegschaal die altijd snel bereid is om een compromis te sluiten. Deze maand juli overheerst de eigenliefde. Als je de competitie moet aangaan dan kan dat wel stress opleveren.

Liefde en relaties

Er hangt genoeg liefde en passie in de lucht deze maand juli. Vooral als Mars je 8e huis van liefde en intimiteit vanaf 5 juli komt opvrolijken. Omdat Mercurius op dezelfde dag je huis van carrière binnengaat, maken romances op het werk meer kans. Rond 13 juli en de volle Maan gaat je aandacht vooral uit naar huis en gezin. Er kan een weerzien of reünie plaatsvinden of een geheim kan uitkomen. Dat kan even lastig zijn maar is uiteindelijk beter voor iedereen.

Dagen met de meeste kansen: 8, 9, 10, 12, 16, 22 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 6, 14, 15, juli
Stressvolle dagen: 3, 5, 13, 15, 20, 24, 31 juli


schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen horoscoop juli 2022

De maand juli begint vrij hectisch als de planeet Mars op de 5e het teken Stier binnengaat in je 7e huis van relaties. Dat betekent meer actie en passie. Op dezelfde dag gaat Mercurius het teken Kreeft binnen. Dat maakt je avontuurlijker. De volle Maan op 13 juli zorgt er voor dat je meer voldoening vindt in alledaagse taken. Je hebt er meer plezier in.

Geld en werk

Met de Zon en Mercurius in je 10e huis van carrière ziet het er gunstig uit deze maand. Vooral in de tweede helft van de maand ligt je aandacht bij je werk en je ambities. Door de stand van Mercurius en de Zon vanaf 22 juli heb je zelf een duidelijker beeld over je doelen en hoe je die kan bereiken. Je bent ijverig en je volgt vooral de grote lijnen. Vergeet niet ook grondig naar de details te kijken.

Liefde en relaties

De eerste helft van juli gaat het liefdesleven van de Schorpioen niet over rozen door de aanwezigheid van de strenge Saturnus in je 5e huis van liefde, avontuur en romantiek. Pas de laatste twee weken verbetert dit. Single Schorpioenen kunnen dan makkelijker een nieuwe liefde vinden en bestaande relaties worden harmonieuzer. Op 17 juli gaat Venus de liefdesplaneet je huis van reizen binnen. Deze maand is daardoor uitermate geschikt om een romantisch reisje om uitstapje te maken.

Dagen met de meeste kansen: 10, 11 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 6, 10, 16, 17 juli
Stressvolle dagen: 1, 3, 15, 17, 19 juli


boogschutter sterrenbeeld

Boogschutter horoscoop juli 2022

De maand juli is gunstig voor mensen die werk zoeken en ook kunnen successen behaald worden op het werk. Maar door Mars, die deze maand een sterke positie inneemt, ben je extra strijdlustig. Dat zorgt ervoor dat je eerder bij conflicten of hooglopende discussies betrokken kan raken op je werk, met familie of thuis met je partner.

Geld en werk

Er kunnen zich meer spanningen voordoen met collega’s deze maand. Door de aanwezigheid van de planeet Mars vanaf 5 juli in je huis van werk, kan je houding wat agressiever zijn dan normaal. Die houding helpt je niet echt om je doelen te bereiken, dus houd je in. Mercurius verandert die dag ook van teken. Je denkt daardoor strategischer maar je voelt je eerder een slachtoffer. Ook dat draagt niet bij aan de goede sfeer op de werkvloer. Wees terughoudend als mensen geld van je willen lenen en vraag eerst advies van oudere of wijze personen als je grote uitgaven of investeringen wil doen.

Liefde en relaties

Door de aanwezigheid van een sterke Mars en Saturnus in je 3e huis in de eerste helft van deze maand, kunnen er eerder spanningen ontstaan in een liefdesrelatie. Betrek buitenstaanders niet bij je relatie of relatieproblemen want dit zal de problemen alleen maar vergroten. Luister goed naar je partner en denk goed na voordat je antwoord geeft. Pas de laatste week van de maand verbetert de situatie en kan de liefde weer een beetje tot bloei komen.

Dagen met de meeste kansen: 9, 12, 22, 23, 31 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 4, 9, 13, 16, 22, 23, 30 juli
Stressvolle dagen: 8, 20, 21, 28 juli


steenbok sterrenbeeld

Steenbok horoscoop juli 2022

Juli 2022 lijkt een gunstige maand voor Steenbokken op het gebied van werk, studie en de liefde. In het gezin en de familie kunnen zich deze maand wel wat meer spanningen voordoen. De volle Maan op 13 juli maakt je trots op je behaalde prestaties. Alle reden om dat eens goed te vieren.

Geld en werk

De Steenbok kan vooruitgang boeken wat betreft zijn carrière door de aanwezigheid van Venus in je 5e huis. Vooral voor degenen die werkzaam zijn in de handels- of dienstensector. Wie hard werkt wordt beloond. De inspanningen die je doet zullen dubbel en dwars voordeel opleveren. Steenbokken kunnen aanbiedingen krijgen voor nieuwe banen. Oude zakelijke contacten of werkrelaties kunnen je op weg helpen.

Liefde en relaties

Op 5 juli gaat de planeet Mars je 5e huis van liefde, romantiek en vermaak binnen. Dat zorgt voor actie, passie en plezier in elke liefdesrelatie, oud of nieuw. Tegelijkertijd gaat Mercurius je tegenover gelegen teken binnen. Hierdoor kan je makkelijker communiceren met je partner. De nieuwe Maan op 28 juli is een uitgesproken moment om iemand te vergeven. Dat lucht op en geeft je de mogelijkheid om met een schone lei verder te gaan met je leven.

Dagen met de meeste kansen: 2, 10, 12, 13, 14, 15 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 6, 9, 10, 12, 21, 22 juli
Stressvolle dagen: 1, 9, 15, 16, 20, 21, 24, 30 juli


waterman maand

Waterman horoscoop juli 2022

Juli lijkt voor Watermannen een aangename maand te worden met succes in de werksfeer en harmonieuze relaties met gezinsleden. Met de Zon en Mercurius in je huis van de liefde en romantiek, zijn de vooruitzichten op dit gebied ook gunstig. Je hebt voldoende energie en financieel ziet het er ook goed uit.

Geld en werk

Juli is een maand waarin Watermannen vooruitgang kunnen boeken op hun werk. Je kan promotie of meer verantwoordelijkheden krijgen. Normaal gesproken werk je graag alleen maar deze maand zie je vaker het nut van samenwerken. Door je ongeduld en onrust zou je alleen graag zien dat alles sneller gaat.

Liefde en relaties

Single Watermannen zullen meer mensen ontmoeten als de liefdesplaneet Venus op 17 juli je 5e huis binnengaat. Je stemming is opgewekt en dat maakt je aantrekkelijk. Op 19 juli gaat Mercurius het teken Leeuw binnen en de Zon volgt op de 22e. Dat geeft je zelfvertrouwen en levenslust en maakt je super romantisch.

Dagen met de meeste kansen: 9, 10, 13, 16, 17, 19, 22, 23, 24, 31 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 3, 9, 10, 13, 16, 19, 22, 23, 24, 25, 27 juli
Stressvolle dagen: 6, 20, 28 juli


vissen

Vissen horoscoop juli 2022

Juli lijkt voor Vissen een hele actieve en sociale maand te worden. Mars zet je aan tot het maken van contacten met vrienden, broers en zussen, buren en verre familieleden. De stand van Mercurius vanaf 5 juli laat zien dat je deze periode hier extra van kan genieten van het gezelschap van allerlei soorten mensen.

Geld en werk

De eerste helft van de maand ligt de nadruk wat meer op plezier, sociale activiteiten en de liefde, maar vanaf de 19e verandert dat. Mercurius zorgt dat je je meer op je werk en je verantwoordelijkheden gaat richten en de Zon die je huis van werk op de 22e binnengaat, zorgt ervoor dat je kan uitblinken waar je goed in bent. Je bent populair onder collega’s en je talenten vallen op. Financieel ziet het er gunstig uit.

Liefde en relaties

Door de volle Maan op 13 juli voel je je extra verbonden met de mensen om je heen. Je voelt meer passie voor mensen en dingen in het algemeen. Als Venus vanaf 17 juni je huis van liefde en romantiek binnengaat, dan kunnen single Vissen met veel plezier gaan daten en Vissen met bestaande relaties zien meer passie en magie.

Beste dagen met de meeste kansen : 12, 13, 16, 17, 28 juli
Beste dagen voor liefde en romantiek: 3, 4, 6, 9, 16, 23, 26, 27, 28 juli
Stressvolle dagen: 2, 13, 19, 24, 31 juli


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.