horoscoop leeuw 2020

Horoscoop 2020 Leeuw

De jaarhoroscoop van de Leeuw voor het jaar 2020.

Algemeen

De belangrijkste onderwerpen voor de jaarhoroscoop van Leeuwen in 2020 zijn gezondheid, werk en carrière. Uranus gaat in maart je 10e huis van carrière binnen. Dat belooft veranderingen, opwinding en misschien de nodige drama’s. Wat betreft je gezondheid ben je vooral bezig om gezond en in vorm te blijven door een gezond dieet en lifestyle. Planeet Mars verblijft ruim 6 maanden in je 9e huis. Dat is gunstig voor Leeuwen die studeren of nieuwe dingen willen leren. Dit jaar vinden er maar liefst vier maaneclipsen plaats in je spirituele 12e huis. Daarnaast is de Maan je spirituele planeet. Je kan dus wel verwachten dat je een spirituele ontwikkeling doormaakt dit jaar. 

Belangrijke onderwerpen in de horoscoop van de Leeuw dit jaar zijn

  • Werk en dagelijkse routine
  • Gezondheid
  • Carrières
  • Gewoonten
  • Relaties
  • Overeenkomsten

Liefde en relaties

Omdat je 7e huis van relaties in 2020 een heel actief en druk bezocht huis is, zijn liefde en sociale contacten belangrijke onderwerpen in het leven van de Leeuw. De stand van je liefdesplaneet Uranus laat zien dat Leeuwen prestige en aanzien van hun (toekomstige) partner heel belangrijk vinden. Leeuwen zullen vaker vallen voor hun baas of iemand op het werk met een hoge functie. Omdat Uranus zich dit jaar in het teken Stier bevindt, ben je wel wat voorzichtiger en afwachtender in de liefde. 

De bestaande relaties van Leeuwen kunnen dit jaar op de proef gesteld worden. Je behoefte aan persoonlijke vrijheid is groot. De Leeuw kan rebels gedrag vertonen en probeert wat vaker onder zijn of haar verantwoordelijkheden uit te komen. Dat komt je relatie en de romantiek niet ten goede.

Werk & carrière

Vanaf maart vorig jaar bevindt Uranus zich in je 10e huis van carrière binnen en zal daar nog jaren blijven. Uranus zorgt voor constante veranderingen waaraan de Leeuw zich moet blijven aanpassen. Door deze stand kan de wens om voor jezelf te beginnen, groter worden. 

De Leeuw krijgt dit jaar veel kansen op het gebied van werk. Leeuwen die werk zoeken, maar ook Leeuwen met een baan krijgen goede aanbiedingen en kansen om zich te verbeteren. Je werklust is groot en dat blijft niet onopgemerkt. Sociale contacten of vrienden kunnen hun invloed gebruiken om je te helpen bij het ontwikkelen van je carrière.

Geld lijkt geen onderwerp waar veel van je aandacht naar toe gaat. Dat betekent weinig drama op dat gebied en waarschijnlijk ben je tevreden met de situatie zoals die is.

Body & mind

Je 6e huis van gezondheid is druk bezocht dit jaar. Dat betekent dat gezondheid belangrijk voor je is en dat je veel bezig bent met een gezond dieet en gezonde lifestyle. Aan de andere kant kan je ook de neiging hebben om, als je klachten hebt, het te overdrijven. Of om problemen te zien waar ze eigenlijk niet zijn.

De aanwezigheid van Jupiter en Pluto in je huis van gezondheid laten zien dat een goede geestelijke gezondheid belangrijk is voor je welzijn. Het is belangrijk dat je van het leven kan genieten. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *