stier 2020

Horoscoop 2020 Stier

stier 2020

De jaarhoroscoop van het jaar 2020 voor de Stier laat zien dat het een vredig en harmonieus jaar lijkt te worden. Je 9e huis is druk bezocht. En dat is een goed teken. Het 9e huis is het huis waarin je je horizon verbreedt door te reizen, te leren of je bezig te houden met je toekomst.

Een andere belangrijke gebeurtenis dit nieuwe jaar is de aanwezigheid van Uranus in jouw eigen teken. Uranus maakt het leven onvoorspelbaar en zorgt voor onverwachte gebeurtenissen en veranderingen en dat is niet iets waar Stieren niet heel erg van houden.  Je zult misschien belangrijke knopen moeten doorhakken die te maken hebben met je werk of je relatie. 

Belangrijke onderwerpen dit jaar voor de Stier zijn:

  • Geloof en overtuiging
  • Onderwijs
  • Carrière
  • Reizen
  • Aanzien en reputatie
  • Status

Liefde & relaties

Saturnus en Jupiter bevinden zich in de buurt van Pluto, de planeet die heerst over de liefde. Hierdoor lijkt je liefdesleven in 2020 een stuk beter en minder gecompliceerd te worden dan vorig jaar. Single Stieren krijgen voldoende kansen om een nieuwe liefde te vinden. Je bent romantisch en wat minder voorzichtig in de liefde en dat helpt. Stieren lijken dit jaar eerder te vallen voor de charme van mensen uit het buitenland, met een andere cultuur of andere leeftijd dan ze zelf hebben. Het zal eerder een relatie zijn die langzaam groeit dan een plotselinge verliefdheid vol passie.

Stieren vinden hun nieuwe liefde op scholen, bij religieuze bijeenkomsten, via vrienden of in het buitenland.

Voor Stieren met een relatie is 2020 een harmonieus jaar. Vriendschappen zijn ook belangrijk en met Neptunus in je 11e huis lijken Stieren zich vaker  aangetrokken te voelen tot spirituele of creatieve mensen.

Werk & carrière

Je stort je dit jaar vol energie en motivatie op je werk en dat zal je meer succes opleveren dan voorgaande jaren. Uranus is vorig jaar jouw teken binnen gegaan en blijft daar nog jaren. Uranus brengt veranderingen en vernieuwingen. Maar Stieren houden niet van veranderingen. Probeer je er niet tegen te verzetten en stel je flexibel op. Op de lange termijn is het goed voor je. Probeer je kennis en vaardigheden te verbeteren. Misschien ga je op zoek naar een nieuwe baan. De beste kansen krijg je tijdens de zomermaanden. 

Geld is altijd belangrijk voor de Stier. Dit jaar is je huis van geld niet druk bezocht. Dat is meestal een teken dat je tevreden bent met de situatie en op dezelfde voet doorgaat. Groter veranderingen lijken daarom niet aan de orde. Een goed financieel plan en de discipline om je eraan te houden zijn wel belangrijk. 

Body & mind

Er zijn dit jaar weinig stressvolle planeten die invloed hebben op je huizen van gezondheid. Dat is een goed teken. Je bruist van de energie. Je kan dit jaar prima werken aan je conditie, je lijn en slechte gewoonten en verslavingen. als je die hebt, overwinnen. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *